Veikkaus automaatit

Anonyymi

Veikkaus säätänyt peliautomaattinsa vain viemään rahat kansalta. Esim. Emma ....jos saat vapareita niin kierrokset lähes voitottomia....muutenkin vie rahat suoraan. Veikkaus kusettaa koko kansaa. Jos annat palautetta ja kyseenalaistat heidän toiminnan niin vastauksena tulee ohjeistus kääntyä peluurin puoleen....kansan kusetukseen eivät ota kantaa tai kommentoi. Veikkaus automaatit on rahastusta ja pitää saada kaupoista ym. pois.

33

<50

  Vastaukset

  • Juu, se on sääli, kun eläkeläiset hakkaavat peleihin vaivaiset valuuttansa ja joutuvat sitten turvautumaan leipäjonoihin. Kun pelit poistuvat kaupoista, heille tulee varmaan sijoitusvaikeuksia, kun rahaa jää niin paljon käytettäväksi.

   • Käsittääkseni ei olla poistamassa pelikoneita kaupoista, mutta tulee kuitenkin samalainen tunnistaminen kuin tallinnan laivoillakin, että pitää jollain veikkauskortilla tai vastaavalla tunnistautua. Näin alaikäiset pääse pelaan tai vaikeutuu huommatavasti. Voihan sitä tunnistutua vaikka täysikäisen kaverin kortilla.


  • jeps se on mielenkiintoista kuinka pelaaja on Veikkauksen mielestä ongelmapelaaja jos antaa palautetta pelien huonosta palautusprosentista. Pelaaja joka jatkaa pelaamista ja häviää on Veikkauksen mielestä hyvä asiakas, ongelmaton pelaaja, niin kauan kunnes asiakas valittaa. Lain suojissa ihmisten huijaaminen saa jatkua. Kyseenalaistajat ovat ongelmaisia.

  • On huomattu. Ei kannata Emmasta(eikä muistakaan peleistä) toivoa 20 vapaapeliä, silloin on aika varmasti nollavoitot. Pienissä kaupoissa ja kioskeissa ei kannata pelata enää lainkaan käteisellä. Käteisellä pelaajia on niin vähän, että melkein mahdotonta saada voittoja nousemaan edes kymppiin. Satasia kyllä uppoaa ihan sukkana. Niin paljon on viimeisen vuoden aikana uponnut sukkana rahaa, että laitan kaikki pienet pelipaikat täysin boikottiin. Kortilla pelaamista en aio aloittaa ikinä. Vähenee se pelaaminen näinkin, kun ei viitsi edes joka kuukausi kävellä Pelaamoon asti. Jääpähän viimein rahaa kunnon ruokaan eikä nekin rahat uppoa veikkauksen masiinoihin.

  • Pelinhimoisen jolla aivot hamuaa palkintoja, ihan sama vilkkuuko jouluvalot nenän edessä vai pelikone niin on pakko pelata ja tarttua siihen palkinto mahdollisuuteen että aivot saa mukavuus + palkinto vaikutteen. Näin valitettavasti valtaosalla addiktiota potevista ihmisistä on. Sama pätee joka ikiseen addiktioon myös alkoholismiin. Pelaaminen ei ole oma tietoinen valinta vaan ihan luonnon tahtotila, suora järjellinen päätöksentekokyky ohittuu aivojen kognitiossa koska aivot haluavat palkintoja. Tuoreimpaan Veikkausta koskevaan keskustelupalstaan kun kirjoitin saman niin koko keskustelu poistettiin! Ei vittu ole tosi tämä sensuuri suomessa, se vain näkyy olevan ja palvelee eliittiä ja niiden rahanahneutta.

   • Kenenkään ei ole pakko peleta. Eikä kenenkään ole pakko kaataa viinaa kurkusta alas. Ihemettelen näitä peli ja alkoholiongelmaisia. Ja juu käytän itesekkin molempia, mutta järkevästi muutama olut silloin tällöin tai viinalasi ja muutama kolikko veikkauksen peleihin. Tottakai ne koneet on kaupoissa sitävarten, että niillä kerätään pelaajilta rahat eikä jaada rahaa sitä pelaajille!


  • Jostakin luin että aktiivilta saatava 150 e kk ja sitä enemmän pelaavalta kulta asiakkaalta 1500 e kk sitä rataa kun jatkaa niin saa moni perijä ihmetellä minne ne vanhempien rahat menivät kaveri pelas 3000 e kerralla voitti ? 1800 e ja 1200 e miinusta tämä tapahtui ray peli paikassa kauppa keskuksessa ja tarina on tosi kun on rahaa on sitä on...

  • kovin hiljaa Veikkauskin on tuottonsa alkulähteistä, eli nimenomaan pelaajien häviämistä rahoista. Häviäminen johtuu siitä että pelit on ohjelmoitu vain häviötä antaviksi pelaajille.

   • Pakko puuttua keskusteluun. Pelaaja VAIN pelaa mutta tietokoneen ohjelma arpoo sen voittiko pelaaja vai ei, näinpä useat ip osoitteet ovat isoilta voitoilta elämän iät pimennossa. Pelaa vaikka koko ajan joka päivä. Veikkauksen marketti pelitkin muodostavat nykyään tavallaan ip järjestelmän. Eli pelaa vaikka koko ajan joka päivä.


   • Samaa asiaa jos antais kaverille 1000 euroa hänen pelatakseen vedonlyöntiä joka myöskin lupaisi antaa prosentit saadusta hyödystä. Ei tällaiseen kukaan helposti lähde mut tekevät sitä joka tapauksessa vapaa ehtoisesti päivittäin netissä kaupoissa tai kioskeilla. Tilanne on vain sumennettu !


  • Tunnistaakohan kaupassa oleva pelikone pelaajan kännykän lähettämän signaalin avulla? Pelikone lukee tiedon pelaajasta ja näin voi profiloida...

   • Kasvojentunnistus noissa automaateissa on, kun olet kerran kirjautunut sisään veikkaus kortilla ottaa automaatin sisällä oleva kamera sinusta kuvan ja siirtää sen veikkauksen palvelimelle. Tåmän jälkeen on sama kirjaudutko vai et, uudet automaatit tunnistavat kasvosi ja antavat tai eivät anna voittoja pelihistoriasi ja voittohistpriasi mukaan.


  • Kaunein näky kaupassa: pelikonerivistö, jolla kukaan ei ole pelaamassa. Vielä kauniimpi näky toivottavasti on pian: pelikonerivistö on häipynyt yön aikana eikä koskaan enää palaa. Joutaisi roudata kaikki yli 18 000 konetta pelilisensseineen vaikka Las Vegasiin. Tulisihan siitäkin Suomeen rahaa.

   • arvaappa minne pelikoneiden porukat ovat siirtyneet? Jonottamaan velkasaneeraukseen ym leipäjoihin. Ja Veikkaus kiittää, johto saa taas kovat bonukset 'työstään', jota eivät edes tee. Tuottavan työn tekevät ne häviävät pelaajat, joten bonukset kuuluisi heille. Eivät saa minkäänlaista voittoa Veikkauksen peleistä, koska pelit ohjelmoitu tuottamaan voittoa Veikkaukselle ja bonuksia veikkauksen johdolle.


  • Typerää korjata ongelmia aiheuttaen uusia ongelmia toistamalla uudelleen edellisen ongelman aiheuttajat tuplaamalla ne.

   Poistetaan pelikoneet kaupasta ongelmapelaamisen sekä ylivelkaantumisen ehkäisemiseksi mutta väännetään yhteiseen hyvään prosentti / virkaatekevien siivut netissä sekä pelaamoissa yhäkin entisestään suuremmaksi korvatakeen menetetyn tulon poistuneista kauppojen pelikoneista. Puupäistä mutta totta, sillä muutoksien myötä pian Veikkauksella tarjotaan ajanviete pelejä missä on vain load in toiminta.

   • Tuolla tyylillä Veikkaus kilpailuun ryhtyessä ulkomaalaisien pelientarjoajien kanssa ottaa TKOt jo ennen aloituserän kellon lyöntiä. Mikä sitten avuksi, tuomari korttiko ? millä blokataan ulkomaaliset pelit.


   • Suomessa on kansanperinne sanontoja `viisauksia´ esim, raha ei kasva puissa mutta päätösvaltaisemme ovatkin pyyhkineet hyödyttöminä persuksensa näihin papereihin jo aikaa sitten.


  • Peliautomaattien aiheuttamista ongelmista on puhuttu jo iät ajat, mutta mikään ei muutu. Esim. vuonna 2008: https://www.ksml.fi/kotimaa/Peliautomaatit-yhä-pahin-koukuttaja/62141?pwbi=2ea3af0ea5c6a979d3ab001673e365b3
   ja edelleen Peluurin vuosiraportissa juuri raha-automaattien pelaamisen ilmoitti ongelmakseen lähes 80 prosenttia vastaajista.

  • Tässä yhteydessä olisi varmaan hyvä puhua myös pikavipestä. Kaikessa keskutelussa ne todetaan yhdeksi ongelmaksi peliongelmaisilla. Miksi niille ei tehdä jotain? Jos automaatit poistetaan kaupoista, niin ihminen jolle pelaaminen on ongelma, etsii sen korvaavan jutun jostain muualta ja nostaa edelleen pikavippejä.

  • Peliautomaatit ovat vain koristeltuja rahankeruukoneita eikä mitään muuta.

   • peliautomaatit ovat Veikkauksen kerjäläisiä jotka eivät anna voittoja vaan keräävät Veikkauksen johdolle mojovat bonukset aivosairaiden peliriippuvaisten varoista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    peliautomaatit ovat Veikkauksen kerjäläisiä jotka eivät anna voittoja vaan keräävät Veikkauksen johdolle mojovat bonukset aivosairaiden peliriippuvaisten varoista.

    Pelikoneet eivät ole rahan jakoa varten.
    Pelikoneiden palautusprossat ovat kaikkien luettavissa.
    Useimmiten 90%. Eli, kone nielee 10% rahoista joten ns.pitkässä juoksussa häviät ihan varmasti.


  • Veikkaus mainostaa pelikoneiden yli 90% palautuksista,mutta se on todellisuudessa reilusti alle 10% ja tämä on helppo todistaa jokaisella automaatilla.Miksi poliisihallituksen virkamiehet eivät puutu tähän harhaanjohtavaan markkinointiin vaan antavat sen jatkua.Onko heidänkin suunsa maksettu hiljaisiksi?Tästä kertoo esim.loton virallisenvalvojan korvaus, 3500 euroa!Veikkauskortilla suoritetut tunnistautumiset helpottavat rahan jakoa Veikkauksen johtajien etupiireille,heidän sukulaisilleen,poliitikoille ja Veikkausta valvoville virkamiehille ja tyhmä kansa pelaa ja maksaa kaiken,Veikkaus on nyt keksinyt perustaa eettisen neuvoston joka on vain silmänlumetta kun senkin neuvoston suut maksetaan hiljaisesksi ja köyhänkansan riistäminen ja huijaaminen jatkuu.Veikkaus on yksi suurimpia korruption mätäpaiseita suomessa jota kukaan ei kuitenkaan tutki koska MONEY TALKS!

   • se on tämä Suomi niin outo maa, oma etu tulee aina ensin kaikessa. Jopa aivosairaat peliriippuvaiset kynitään mennen tullen säädetyillä peleillä.
    Jotkut kuvittelevat että se on Veikkaus joka on hyväntekijä, unohtaen mistä Veikkaus on rahat hyväntekeväisyysjakeluun ottanut ja miten. Ai niin Poliisihallitus valvoo....sehän täytyy olla luotettavaa ja rehellistä toimintaa.


   • Säästät paljon rahaa kun lopetat ryyppäämisen;)


  • Nykyisin valvojien pitäisi olla algoritmien tuntijoita, sellaisia lahjomattomia white hat hackereita, joilla on pääsy Veikkauksen pelien ohjelmakoodeihin ja jotka armottomasti paljastavat kaikenlaisen vilunkisäätelyn.

  • On huomattu, pelit säädetty imuasentoon kun on hätä kädessä että kielletään pelikoneet niin nyt viimeisetkin eurot ihmisiltä pois.
   ÄLKÄÄ PELATKO.
   Minä lopetin viikko sitten, riittää Veikkauksen ruokkiminen.

  • Vuosikymmeniä olin Veikkauksen asiakas, eipä ole mitään hyvää sanottavaa, varsinkaan viime vuosien kehityksestä. Tai rahansiirto Veikkaukselle kaikissa muodoissa on aina toiminut, takaisinpäin vain ei ole tullut juuri mitään. Ulkomaisia kasinoita en ole pelannut, mutta jos vielä pelaisin, valinta olisi aika selvä: ei ikinä enää Veikkauksen pelejä. Katsokaa striimejä. Kannattaako se euro laittaa Veikkauksen peliautomaattiin vai kasinolle? Molemmissa häviää mutta voittomahdollisuudet ovat aivan eri tasoa. Toisessa puhutaan euroista, harvoin edes kympeistä ja tuskin edes vuoden aikana satasista, mutta vaikka kymppitonneja koneet vuodessa vetävät sisäänsä. Monissa striimeissä myös muistutetaan usein vastuullisesta pelaamisesta ja keskustellaan myös asiasta

   Veikkaus on pilannut hyväntekijämaineensa totaalisesti sillä, että se ylimielisesti suhtautuu peliautomaattiongelmiin. Peliautomaattipeleissä ei ole kilpailijoita, joten sieltä halutaan kaikki saatavissa oleva raha. Toivottavasti joku vie asiaa eteenpäin EU:ssa eli tällaiselle monopolille ei ole perusteita. Monopolille olisi perusteita, jos Veikkaus oikeasti toimisi vastuullisesti, mutta nykyisessä tilanteessa ei. Niin paljon poliittiset järjestöt ja kaiken maailman muut tahot saavat rahaa Veikkaukselta ettei asioille haluta tehdä mitään. Käänteinen Robin Hood, sitä se nimenomaan on.

  • KOKOOMUS, siinäpä veikkauksen ideologian pohjimmainen syy.

  • Veikkaus vaan lisää automaatteihin rahastuspelejä kuten uusi rahastus-Emma. Tubevideossa näkyy, miten pelaaja häviää siihen 40 euroa 16 minuutissa (lopussa vähän entistä Emmaa), mikä ei ole edes Veikkauksen automaateissa nopea tahti vaan paljon nopeammin tuon summan usein häviää. Tuollakin tahdilla 120 euroa tunnissa, joten ei mene kauaa palkan tai tukien häviämiseen.

   Tässä sentään alussa vähän voittoja ja suht hidas pelitahti. Paljon on taas valevoittoja eli euron panoksella 0,50 euroa takaisin eli häviä panoksen puolikkaasi tai yritä saada panoksesi takaisin tuplaamalla. Selkeästi houkutellaan yhä enemmän tuplaamaan Veikkauksen uusissa peleissä ja monesti niissä häviää tai muka saa "voittamisen" ilon kun saa tuplatessa oman panoksensa takaisin. Jatkotuplaukset menevät vielä todennäköisemmin pieleen (tai monikerrointuplaukset) eli todellista voittoa noista valevoitoista harvemmin saa.

   Taas yksi rahastuspeli, jota ei videon nähtyään onneksi tarvitse mennä itse pelaamaan. Nopein nähty häviötahti on 10 euroa minuutissa, mutta 2 euron panoksella ei taitaisi mennä edes puolta minuuttia nopeasti pyörivillä häviökierroksilla. Pelaa maltilla, mutta häviä paljon ja nopeasti.

  • Totta. Suur voitotkin vovat olla maksettuja huijauksia palkattu näyttelijä elämään lottovoittaja elämää, kunnes kohu laantuu.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   253
   5685
  2. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   87
   4706
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   83
   804
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   58
   747
  5. Kokoomuspoliitikko Pauliina Valkovirta nolasi

   itsensä pahanpäiväisesti eilisessä valtuustokokouksessa vaatiessaan sivukylien koulujen lakkauttamista. Tuntui ,että hän ei tajua ollenkaan kyläkouluj
   Haapavesi
   43
   675