Cityvihreät you have a real big problem

Anonyymi

Vierailin kauniissa ytimessänne tänään, kun se onkertan vielä mahdollista ilman tullimaksuja. Tosin tulin pyöräillen ja siitä myöhemmin lisää.

Vierailun aikana havaitsin, että yhdessäkään ohi- tai läpipolkemassani puistossa ei ollut varoitusta mahdollisesti siellä lymyävistä punkeista. Tämä on todella suuri laiminlyönti, varsinkin kun tällä viikolla on tutkitusti todettu, että Helsingissä on ainoastaan yksi punkkivapaa puisto. Tilanteenne on huolestutava. Mitä jos joku usalainen turisti saa hellimistänne punkista aivokuumeen, borrelioosin tai vastaavan pureman aiheuttaman sairauden ja jopa menehtyy siihen? Siitä aiheutuvat oikeuskulut ja kosrvauskulut ovat satoja miljoonia. USAn oikeudessa ja jopa kaikkien suomalaisten voidaan todistaa, että te ytimen cityvihreät olette tietoisesti pimittäneen ja olleet varoittamatta mahdollista punkkitartunnoista ja pusikoissa piielvästä "Killer Deer Tick"stä. 300 bussinne pois jääminen liikenteestä on pieni menetys mahdollisiin punkkikorvauksiin nähden. Kaikella ystävyydellä laiitaa joka puistoonne, paitsi siihen yhteen, kyltti "Warning founf Killer Deer Ticks"

Niin lupasin palata pyöräilyyn. Käyttämäni kalorilaskurin mukaan pyörämatkalla kulutin 2310 kcal. Sama matka autolla olisi vienyt noin 3 l bensaa ja hinta noin 4,5 €. Nyt itse jouduin menemään ostamaan hampurilaisaterian ja se maksoi 8,9 €. Salaattiannoskella olisin jäänyt teidän elätiksi ja "pupuksi". Onko tusosa teidän pyöräily vouhotuksessakaan mitään mieltä, kun ette huomio omaa energiakulutuksenne kasvua mitenkään pyörillessä. Ihminen on hyötysuhteeltaan varsin kehittymätön automobiiliin verrattuna.

52

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä toistin vierailun kauniissa ytimessänne näin viikon päästä. Minun täytyy vaan todeta, että esittämiini epäkohtiin ette ole mitenkään puuttuneet. Punkkeja on puistot täynnä ilman varoituskylttejä, samoin jotakin ihme lintuja, joita ihmisten tulee väistää, jos sattuvat eteen. Muistutan, ettei esivanhempamme perustaneet ja jättäneet rakentamatta puistoja keskelle pääkaupunkiamme joidenkin hanhien tai metsojan käymäläksi vaan asukkaiden iloksi ja virkistykseksi. Sama koskee Kauppatoria. Vähemmitö lokit terrorisoivat valtaväestöä.

      Havaitsin, myös uuden ongelmanne eli potkulaudat. Niitä oli jätetty sinne tänne. Vielä muutama vuosikymmen sitten poliisi olisi kerännyt heitteelle jätetyt tavarat talteen kuten polkupyörät. Mutta näistä ei tuntunut kukaan välittävän vaan minunkin piti pyöräilessä lojuavia lautoja varoa. Kaksi lautailijaa rohkeni jopa ohittaa minut, kun poljin nopeutta 15 km tunnissa. Se on minusta max vauhti polkupyörälle kaupungissa. Minäkin pääsen pyörällani helposti 25-30 km/h, mutta olen havainnut, että silloin vaaratilanteita tulee jatkuvasti. Minusta kypärättömille potkutttomille laudoille max nopeus pitäsi olla max 10 km/h. Ette varmaan cityvihreät ole perehtyneet kävelyyn, kun HSL on pitänyt teistä huolta, että jalkoja ei tarvitse käyttää. Armeijassa, jota ette ole todennäköisetsi käyneet, marssinopeus oli 6 km/h. Se on nopeaa kävelyä se eli marssimista. Sen on ruutukaavassa helppo arvioida 1 min/ 100 m. Jos potkutonlauta kulkee 20 km/h ja kävelijä 4-5 km/h, vakavia törmäyksiä tulee tapahtumaan. Tiedättekö cityvihreä, että saman suuren nopeuseron vuoski mopot, traktorit ja muut työkoneet eivät saa kulkea moottoritiellä. Mutta teidän cityvihreässä ytimessä kyllä nopeus erot ovat sallittuja, onhan se niin vihreää ainakin aikansa.

    • Anonyymi

      No eihän cityvihreä taksin takapenkillä ajattele luontoa, vaan lattekuppiaan.

      Sano vihreälle "pentti linkola" ja katso miten ne alkavat vapista.

      Teeskentely on vihreiden helmasynti.

    • Anonyymi

      Punkit ovat tosiaan vihreiden puistojen haitta mutta pukeutumalla pitkiin peittäviin vaatteisiin riskiä voidaan pienentää- (Jos punkki ei hyppää niskaan jostain puun lehdeltä jonka alla olet.)

      • Anonyymi

        Siksi pitää olla pipo kesät talvet tai pukeutua kuin kaapuakat hanskoineen niin ei siinnä paljon punkit häiritse.


    • Anonyymi

      Kiitos neuvosta, nyt minäkin lopulta ymmärrän burkan tarkoituksen. Se suojaa punkeilta. Cityvihreiden on nyt sitten laadittava ytimeen ohjeet usealla kielellä burkan pakollisuudesta ja rangaistukset sen käyttämättäjättämisestä. Silloin usalaiset lakimiehet eivät voi syyttää cityvihreitä välinpitämöttymyydestä. Cityvihreät voivat käydä kysymässä neuvoa ja hyviä ohjeita burkan käytöstä vaikka Syyriasta.

      • Anonyymi

        Hietuun burkinipakko kaikille, myös miehille tasa-arvon vuoksi.


    • "Onko tusosa teidän pyöräily vouhotuksessakaan mitään mieltä, kun ette huomio omaa energiakulutuksenne kasvua mitenkään pyörillessä. Ihminen on hyötysuhteeltaan varsin kehittymätön automobiiliin verrattuna."

      Cityvihreät lentävät.
      Olet ajastasi jäljessä.

      Polje aikaero pian kiinni, ettet tipahda kehityksestä.


      Lentäminen on nykyaikaa, myös Kahiluodon mielestä.

    • Anonyymi

      Nyt minun täytyy kiittää cityvihreitä. Vierailin jälleen ytimessä ja kuinka ollakkaan sähköpotkuttomialautoja en nähnyt kuin 3 kpl ja nekin hyvin laitettu pyörätien sivuun. Mihin nämä olivat kadonneet, Malmilleko? Ed Sheeranin konsertiin. Kuuntelin radiota ja Töölöön ensiasemaasema on ollut hyvin työlliostetty näillä laudoilla. Näille potkuttomen lautojen käyttäjille olisi pakko hankkia liikennevakuutus tai niiden vuokraajien, joka korvaa vastapuolen vahingot. Teillä on niin kaunis keskuspuistokin siellä ja iso. Sinne mahtuisi helposti 50- 100 kpl 4 MW tuulivoimalaa. Minusta on moraalisesti kestämätöntä kertoa olevansa cityvihreä ja ostavansa tuulivoimaa, joka on tuotettu kaukana ytimestä. Se ei ole sen moraalisempaa kuin käyttää Ingalingan ydinsähköä. Te dumpaatte melusaasteenne viattoman luonnon riesaksi. Loppukäyttäjä ei saisi olla 5 km kauempana tuulivoimalasta.

      Kulutus oli 2611 kcal ja tuplamega hampurilaisateriaakaan ei taaskaan riittänyt kattamaan kulutusta. Kallista lystiä tuo pyöräily.

    • Anonyymi

      Taas tänään minulla oli ilo vierailla cityvihreiden miehittämässä Suomen ytimessä. Vieläkään ei ollut punkkivaroituksia puistoissa, pyöräteillä ei mitään sääntöjä. Jokainen polki kuin hullu, seassa potkuttomatpotkulaudat, turistit, vammaset ja paskantaja hanhet. Huippuna oli stadion mäellä muovinauhoilla suljetut reitit. Oppaat/valvojat eivät tienneet mistä tulisisi kulkea. Itse asiassa siellä oli ainakin kaksi tapahtumaa, toisessa ravattiin kieli vyön alla ja toisessa poljettiin kuolaten ympäri jotain rataa. Tapahtumissa ei säästelty hiilipäästöjä eikä oltu huolestuneita ilmastosta. Sanoisin, että hullua hommaa ja kahjoen kokoontumisesta oli kyse. Oma kulutukseni vierailusta calorilaskurin mukaan oli 2586 kcal. Autolla tuon lenkin olisi tehnyt puolta pienemmällä energiankulutuksella. Oilsi jo aika vapauttaa ytimemme cityvihreistä.

    • Anonyymi

      Eikö ollut Ohisalon kaapuisisakoitakaan? Voivat kaapata fillarin..

    • Anonyymi

      Ei ollut, mutta Tokmannilla viikolla oli. Kyllä ihmettelin, kaapuja oli niin, että silmälasit vain olivat esillä. Kaiken lisäksi tämä valaistuksen saanut sisko oli ilmeisesti kantasuomalainen. Puhui koko ajan puhlimeen selvää kotimaan murretta. Kyllä oli vähällä, etten mennyt haastattelemaan ko neitoa hänen vakaumuksesta ja kysellyt. Oliko hän mahdollisesti hädän tarpeessa, tarvitseeko suojaa jne. Kaikkea se suvamismi teettää. Kristityt käännytetään muslimeiksi ja oikein valtionkirkon suojeluksessa.

      • Anonyymi

        Kohti isiskalifattia?


    • Anonyymi

      Taas minä vierailin kutsumatta ja yllättäen cityvihreiden valtaamasa ytimessäämme. Ihmettelin kiasman ohi pyöräilessä, että siellä tuoksui jos ei ihan haissut ihan aito p**ka. Oliko viemärit tukosaa vai mistä haju tuli. Ei ollut oikein eduksi vieraita kohtaan tuolainen lemu. ovatko cityvihreät erkaantuneet niin luonnosta, etteivät tunnsita p**skan hajua dieselin lemusta vai mistä johtui. Kyllä taas ihmettelin touhua. Autot ajoivat tuskin 30 km/h ja vieressä sähköpyörät 45 km/h. Minunkin ohittaja tönäisi jolakin minua kyynärpäähän. Ei kyllä hyvältä näytä cityvihreiden valtaama ytimemme. ettei vaan käy samoin kuin valaltulle Viipurille. Kulutus oli 2483 kcal eli neljä grillimakkarapaketin verran kuluin energiaa polkiessa. Ei ole pyöräily egologista vaan kauhea hiilijalanjälki siitä jää.

    • Anonyymi

      Olen pahoilani, kun jälleen minulla oli luppoaikaa ja oli luilleni sopiva sää, että päätin vierailla pyöräillen ihan kutsumatta, mutta myös ei vielä pois ajettunakaan, vieraille valtaamassanne ytimessämme. Niinhän joku iltapäivälehtikin totesi, että ytimessä asuu pelkkiä muualta tulleita tullmaksuja maksamattomia luusereita. Mitään edistystä ei ollut tapahtunut. Yhtään tuulimyllyä ei näkynyt, ei edes aurinkopuisto meriä, ei pottumaata, ei vilja- saati papupeltoa. Sen sijaan näkyi sähköpyöriä, sähköpotkuttomialautoja, sähköraitiovaunuja, kännykän räplääjiä eli sähkön suurpienkuluttajia joka paikassa. Kuitenkaan ette halua tuottaa kulutamaanne sähköä nurkillanne vaan siirtää tuotannnon mahdollisimman kauas silmistä. Ei oikein vaikuta eettisesti kovinkaan korkea tasoiselta, oikeastaa se ei ole eettisesti lainkaan oikein. Keskuspuistoon mahtuu 350 tuulimyllyä ja niillä saatte oikein hyvin sähkönne tasapainoon tappamatta metsoja ja merikotkia. Kulutuksenipyöräillen oli 2290 kcal tällä kertaa. Autolla vaan 1000 kca, bussilla vielä vähemmän. Ainoa puute siinä on vain, että ko bussit eivät vaan kulje kuin sen verran harvoin, että 3 tunnin pyöräily matka bussilla olisi kestänyt 6-7 tuntia. Mutta silloin luppoaikani ei olisi riittänyt.

    • Anonyymi

      Olin taas vierailun aika valtaamassanne ytimessä cityvihreät. Matkaa tuli 60 km "saasteettomalla, ekologisella ja cityvihreällä" menopelillä eli polkupyörällä. Klaloreja kului 2430 kcal eli 250 g voi paketin verran. Vaikka voi ei kauheasti maksakkaa, eikä pelkkästään sitä voi syödä niin hinnaksi tulisi 2-3 €. Mutta kun joudun ihan kunnon suomiruualla niin hinnaksi tulee 15-20, ja papuja syömällä 25-30 €. Omalla autolla olisin saman matkan tehnyt 5-8 €. Teidän logikassa ei ole edes hännän päätä tai edes pälvikaljun järkeä.

      Kaiken kukkuraksi mitään edistystä ei ollut muutenkaan tapahtunut vaan ytimemme tuntuu vaan rapistuvan valtauksenne jälkeen kuin Viipuri. Sen vuoksiko, kun fasadit eivät kestä, elämä ja autot yritetään piilottaa ja pakottaa tunneleihin?

      Joko oletta muuten perineet takaisin yhteisestä kassastamme bussifirmoille maksamanne laittomat tukiaiset? Muualla bussi. eli niillä alueilla, jossa ei pimeitä tukia makseta, kulkevat 1-2 tunnin välein ja teillä 5 min odotus aiheuttaa jo huonon hipeän.

    • Anonyymi

      Olen pahoillani, mutta oli taas kaunis päivä ja piipahdin miehittämässänne ytimessämme. Miten on, loppuuko noista potkuttomista sähkölaudoista virta vai lukittuvatko ne, jos niissä ei ole virtaa vai mikä on syynä, että ne jämähtävät keskelle pyöräteitä ja jalkakäytäviä. Tänään niitä oli taas ihan riesaksi asti. En tiedä, miten näkövammainen uskaltaa enään lähteä käveleen ilman saattajaa. Mahtaa tulla iso hiilijalanjälki kun ne taas kerätään pois.

      Kaiken kukkuraksi meinasin jäädä Oodin lähellä bussin alle. Kuski piti etuajo-oikeudestaan kiinni, eikä jarruttanut vaikka näki, että lähestyn pyörällä. Taksikuski osasi sentään jarruttaa. Pari viehettävää cityvihreää pyöräilijääkin ihmetteli bussikuskin touhua ja sanoivat, että röyhkeää touhua. Teidän mihittämästänne ytimestä on tullut vaarallinen.

      Ja taas kului kaloreja hirvittävästi 2547 kcal. Sitä vajetta ei soijaa syömällä täytettä.

    • Anonyymi

      Olen todella pettynyt. Taas kerran poljin valtaamanne ytimeen. Mitään edistystä ei ollut tapahtunut. Yhtään tuulimyllyä ei ollut edes aloitettu rakentaan keskupuitoon, yhtään taloa ei oltu purettu ja tilalle istutettu taimia. Potkuttomia potkulautoja oli tienposklet täynnä kuin sammuneita kulkijoita eräässä itämaassa, enkä puhu Venäjästä.

      Ainostaan vajaat 700 pyöräilijää oli käyttänyt banaa ja eilenkin vain 4000. Ja meneillä on mitä kaunei syksy. Ei ihme te "tuunelirotat" Turtles sukupolvi rakennatte pyörätunnelin, johon aurinko ei paista ja joka maksaa 10 jos ei 100 miljoonaa. Siinä ei nyt ole kyllä menneet hiilijalkalaskemat oikein ja ihan tunneliin. Liekö teillä ollut päätöstä tehdessä yo-kysymys. "jos pyörätunnelin rakentaminen maksaa 100 miljoonaa 50000 pyöräilijälle niin paljonko se maksaa toteutuksen jälkeen , jos käyttäjiä onkin vain 1000 pyöräilijää?

      • Anonyymi

        Liikasyntyvyys ja naisen asema Afrikassa ovat oikeat ongelmat.
        Köyhyys ja korruptio toinen iso omgelma.
        Uskonsodat kolmas iso probleema.


    • Anonyymi

      Niin, pyöräilemättähän tunnetusti pärjää kokonaan ilman ruokaa.

    • Anonyymi

      Minulla oli ilo jälleen pyöräillä valtaamassanne ytimessämme cityvihreät. Suureksi ihmeksi hvaitsin, että 50 km matkalla en kohdanntkuin 2-3 pyöräilijää. Onko cityvihreät todella noin, että te olette vihreitä ainoastaan silloin kuin lehtipuissa on vihreät lehdet. Baanat oli tyhjinä, pyöträtiet autioina ja niihin on satsattu miljardeja verovaroja. Te taidatte olla aikamisia linssiluteita, tekopyhiä vihreitä ihan ryhmäpainostuksesta. En ihmettele yhtään vaikka punainen liha maistuisi teille kaamosaikana. Olen todella pettynyt. Ei ihme, että tarvitsette bussit, metrot, junat, pikaraitiotiet, lämmitettyt jalkakäytävät ja katetut kulkukäytävät. Cityvihreys tarkoittaa kuplassa elämistä. Eimihme, että uskotte, että maapallossa on termostaatti ja kuten olen aikaisemmin kertonut, se on tarkalleen etelä navalla jääpeitteen alla.

      Taas kului kalaoreita 2200 kcal eikä laskuri edes huomioinut kylmää ilmaa ja vastatuulta. Kalliiksi tuli tämäkin pyöröretki. Ilmeisesti cityvihreät olette tekin sen havinneet, kun pyöränne eivät enään polje edes sähköllä. ihmisen energiakulutus on kovaa.

      • Anonyymi

        Cityvihreät pyöräilijät harrastavat eko-loogista matkailua polkupyörillään.

        Pääpuutarhatontun (Osmo S) oppeja noudatten pakkaavat fossiilisesta öljystä tehdyn hiilikuituisen pyöränsä fossiilisesta öljystä tehtyy kovamuoviseen kuljetuslaukkuun ja lentävät pyörineen halpalentoyhtiön fossiilista öljyä käyttävällä koneella Välimeren rantamille, jossa pukevat fossiilisesta öljystä tehdyn teknisen lurex-pyöräilyasun päälleen ja twiittaavat tai bloggaavat kuinka ekologista ja päästötöntä on heidän lomansa, ja kuinka ovat sitä edistyksen etujoukkoa tässä ilmastonmuutoksen lopettamisessa ego matkailuineen.


      • Anonyymi

        City-vihreille on koittamassa oikein onnenajat kun Pasilaan valmistui Tripla-keskus.

        Siellä ihminen saa asua, käydä kaupoissa ja töissäkin poistumatta ulkoilmaan ollenkaan. Mikä City-vihreän eldorado!!

        Vain keväällä Vappuna poistutaan Ullanlinnanmäelle kuohuviiniä ja kylmäuutettua ruusuteetä nauttimaan hummuksella ja nyhtökauralla täytettyjen porkkanalettujen kera. Niin tietysti myös Pride-kulkueen aikaan joutuu ulkoilmaan menemään, ellei sitten sitä kulkuetta saada sinne kauppakeskukseen sisälle.

        Puistot ovat tietysti ihan kivoja City-vihreitten katsella ratikan ikkunasta, ja olisihan niille käyttöä talvellakin vaikkapa lumien kasaamisessa, mutta City-vihreät ovat siihenkin keksineet paremman keinon. Kas kun puistot roskaantusivat ikävästi jos lunta kerättäisiin sinne, niinpä lumet kipataan suoraan mereen, ei jää roskat näkyviin, paitsi kelluvat jutut, jotka kuitenkin tuuli pois kuljettaa. Kätevää.


    • Anonyymi

      Minulla oli ilo jälleen tänään vierailla valtaamassanne ytimessä cityvihreät. Ja meno vaan jatkku entisellään. Noita potkuttomiapotkulautoja on pitkin puistoja ja puistoteitä. Varmaan luittekin tutkimuksesta, että ne ovat egologisuudessaan pahimpia saastuttajia paljon pahempi kuin bussit jopa kesäaikana saati kun lumet tulee. Niistä jää hankeen vaan jatkuva musta hiilivana. Mitä aiotte ethdä niille, että aura autot pystyvät toimimaan. Viettekö ne jonnekin sakkovarikolle ketjuilla kiinnitettynä. Kaiken kukkuraksi, miten aiotte korvata yhteiskunnalle potkuttomienpotkulautojen aiheuttamat sairauskulut? Kukaan ei ole rohjennut laskea niistä aiheutuneita sairauskuluja.

      Citypyörät olette sentään keränneet pois. ilmanko miljardien pyörätiet ovat lähes kokonaan minun yksityiskäytössä lokakuusta huhtikuun lopuun. Kiva ajella, kun ei ole tärttöjä kypärättömiä tiellä. Luin lehdestä. että citypyöriä käytettiin 3,7 miljoona kertaa. Jos keskimääräinen pyörämatka oli noin 2,5 km niin ajettuja kilometrejä tuli 10 000 000 km. Keksipainoinen citymies kuluttaa noin 300 kcal tunnissa 20 km/h nopeudella. Se tekee 10 000 000 km/ 20 km/h x 300 kcal = 150 000 000 kcal. Se vastaa 222 000 kpl Hesburgerin kerroshampurilaista. Ei kovin ekologista sekään.

      Teillä ei oikein mene mikään putkeen. Teidän päätöksillä happi loppuu ja mitä me sitten tehdään. Olisiko aika ryhdistäytyä.

      • Anonyymi

        Kävitkö pyöräretkelläsi katsomassa Helsingin urbaania näkymää, hiilikasaa Merihaan vieressä. Ne molemmat, Merihaka ja hiilikasa, ovat varsinaisia urbanismin symboleita, kauniita ja terveitä kaupunkilaissielunmaisemia.

        Hämeentielle ollaan rakentamassa uusia pyöräkaistoja, koko katu on nyt kaivettu auki. Hämeentiehän nousee Hakaniemestä Kurviin, aina ikuisen vapun aukiolle saakka. Kukaan ei tíytysti jaksa polkupyörällään moista nousua polkea, siksi ihmiset jatkossakin ajavat Sörnäisten Rantatien vierellä olevaa tasaista pyörätietä, ja siinä ajaessaan saavat ihailla tuosta hiilikasan ja Merihaan muodostamaa urbaania kauneutta. Hämeentien pyörätie tulee siis olemaan käytössäsi aivan yksityisesti, kukaan city-vihreä ei tule sitä käyttämään. Se tehdäänkin vain autoilijoiden kulkua hankaloittamaan.


    • Anonyymi

      Eihän ole varoituksia reiskaavista elättimamuistakaan, joita ei saa palauttaa!

    • Anonyymi

      Tänään taas minun oli ilo piipahtaa valtaamassanne ytimessä cityvihreät. Olen todella hämmästynyt pyöräteiden käyttöasteesta. 2 tunnin reissun aika näin 3 pyöräilijää. Olette rakentaneet miljardeilla pyöräteitä pitkin ja poikin muutaman kesä kuukauden käyttöä varten eli silloin kuin puissa on lehdet vihreinä. Oletteko ajatelleet yhtään kuinka moni Afrikan pikkupoika ja -tyttö olisi saanut noilla miljardeilla koulutuksen, kylä kaivon ja jussi vuohen jne. Nyt ei tarvitsi muita keräyksiä järjestellä ja kansan punanokkia hankkia. Oletteko itse sijoittanut yhtään euroa pyöräteihin, niiden kunnossapitoon ? Tuskin vaan. Kiitä niistä, mutta ei minua varten tarvitse niitä talvisin aurata.

      Teill' ei taida olla oikein pallo hanskassa missään asiassa.

    • Anonyymi

      Saunassa (saako muuten edes saunoa yksin) putkahti ajatus, että noilla 7 kk täysin tarpeettomilla citypyörätiellä voisi talviaikaan ajaa autot, vaikka ensi alkuun ne teidän suosimat citysähköautot. Miljardiväyliä, joissa pyöräilijöiden käyttöaste on pienempi kuin hiljaisimmalla korpikylän sivutiellä, ei voi pitää koristeena ja poseerauksena vihreydestä. Suomella ei ole teihin varaa cityvihreät.

    • Anonyymi

      Minulla oli taas ilo piipahtaa pyöräillen yhteisessä valtaamassanne ytimessämme. Valitettavasti taas vierailu oli kauhea pettymys. Pyörätiet hiekoitettuna, osin täysin putsattuna, mutta tunnin ajon aikana vain 2-3 vastaan tulevaa pyöräilijää. Miljardipyöräväylät ammotti tyhjyyttään, jos ei lasketa koiran tarpeellakäyttäjiä lukuun. Jokunen potkuton sähköpotkulauta lojui myös reitillä ja sen varressa. Nehän aiheutti edellisenä vuotena ainoastaan 6 miljoonan euron lisän sairaanhoitokuluihin veronmaksajille. Ei liene paljoan ismin kustannuksesta. Kuinkahan suuret sairaskulut aiheutui autoilusta? Ette varmaan ole viitsineet sitä laskea, kun autoilu ei kuuluu teidän gendreen. En nähnyt yhtään tuulimyllyäkkään keskuspuistossa, vaikka siellä niillä olisi tilaa hyöriä ja pyöriä ihan egonailman uhkaa lento-oravien räjähtämisistä.

      Vieläkin ihmettelen ja kiitän teidän anteliaisuudesta. Miljardeja maksaneet pyörätiet ovat minun yksityiskäytössä, minulla on ihan ikioma rata, ainakin lähes.

    • Anonyymi

      Arvannette, että oli taas aikaa piipahtaa ja valitettavasti vaan piipahtaa mustassa ytimessä. Ei ollut muita pyöräilijöitä kun läskipyörällä vastaan tullut ulkomaalaistaustainen leveästi hymyilevä nuori mies. Oli kaiken lisäksi ainoa henkilö, jolla oli hymy kasvoilla. Ei näkynyt yhtään lumenpudottaja katolla, ei tie jyriä tai aura-autoa työn touhussa. Cityjäniksiä sen sijaan näkyi, vaikka ei kai ne jäniksiä ole vaan kaneja. Siinäkin teillä on rodut sekoittuneet.

      Kuulin, että rakennatte uuden pyöräsillan jonnekin päin. Miten aioitte tehdä sen koekäytön, kun pyöräilijöitä ei näy edes etsimällä. Meinaatteko värvätä niitä jostain vai tuotteko ulkomailta. Minäkin voin sen joku kerta koeaj tarvittaessa edes takaisin muutamaan kertaan avauspäivänä ja aina hymyillen. Kai sille on ainakin yksi pyöräilijä jostain löydyttävä jo ihan imago syistä.

      Ja taas kului vierailussa kaloreja hirvittävästi 2327 kcal. Sitä vajetta ei soijaa syömällä täytettä. Musitattehan iloita, idunsyönnillä ei palastakkaan maailmaa.

    • Anonyymi

      Iloísia uutisia, taloni sähkönkulutus laski 1/3 tammikuussa edelliseen vuoteen nähden. Miten teillä, oliko citytöpselissä voimakkaampaa sähköä tänä vuonna, kun ei tarvinnut lämmittää samalla tavalla kuin edellisenä vuotena? Siinä säästyi monta hiilikasaa seuraaville vuosille. Se tarkoitaa, että maailma on pelastumassa. Aurauskustannukset ovat myös minimissään. Se on selvää säästöä.

      Mihin aiotte käyttää säästyneet varat. Ette kai uusien pyöräteiden rakentamisen. Niitä on jo nyt minun ajettavaksi ihan liikaakin. On välistä aika yksinäisiä raitteja, Vastaan tule ainoastaa joku eksynyt koiran ulkoilttaja.

      Ei vieläkään näy vaan niitä tuulimyllyjä keskuspuistossa. Onko teillä niiden rakennusaikataulusta mitään tietoa. Olette kai sentään pistänet hakemukset sisään.

    • Anonyymi

      Piipahdin valtaamassanne ytimessämme autolla ja järkytyin. Minun piti ajaa tunneliin parkkiin ja ulos päästäkseni jouduin ensinnäkin käveleen ainakin kilometrin ja olin ihan eri puolella kaupungia, johon olin menossa. Luolasta ei päässyt ulos muuten kuin hissillä. Joka paikka oli täynnä liukuportaita ilman portaita, automaatti- ja pyöröovia ilman ovenaukaisijaa tai että itse voisi edes niitä avata. Hisit olivat ilman hissipoikia.

      Tuo on kauheaa tuhlausta. Tiedättekä paljonko nuo hissi ja muut vempaimet vievät sähköä vuodessa ja kun ovat kaiken lisäski terveille ihmisille täysin tarpeettomia. Varmaan vievät puolet Vuosaaren sähköntuotannosta. Jos välittäsitte oikein ja olisitte huolissani ilmaston lämpenemisestäja hiilijalanjäljistänne kieltäisitte terveiltä ihmisiltä hissit, liukuportaat ja liuskat, sähköiset ovet, katujen lämmitykset jne.

      Sen jälkeen ei tarvitsisi joka päivä käydä fitness klubeilla astumassa steppereitä ja polkemassa sporttipyörää.

    • Anonyymi

      Hei cityvihreät. Taas kävin ytimessä, hiljaista oli pyöräteillä, liekö ne kaikki siirtyneet tunneleihin. Ennen vierailuni maan alaisessa parkkihallissa en tiennytkään kuinka reikänen ytimen kallio on. Ja vielä halutte lisää reikiä. Uusia juna-, auto ja pyörätunneleita pitäisi kaivaa. Kerta siellä on tilaa, miksette kaiva sinne jätetunneleita, paskavesilaitoksia tai kaatopaikkoja vaan kuskaatte ne naapurikuntiin. Onko teidän elämänne siirtynyt maan alle, eikö se kestä päivän valoa vaikka teillä on vallattua tilaa jopa Sipoota myöten?

      Minkä vuoksi kaikki pitää olla jossakin niemen kokassa? Eihän siinä ole mitään mieltä, varsinkaan kun olette ankeuttaneet maanpäällisen iloelämän tyystin. Iloset ihmiset joutuvat seilaamaan Tallinnaan lystin pitoon. Onko yhteiskaupunki Hki-TLinna suunnitelmissanne tarkoitus, että Hki on manala ja Tallinna taivas? Ainakin vaikutelma toimistanne on se.

      En nähnyt vieläkän keskuspuistossa yhtään tuulivoimaperustusta työn alla. Missä viipyvät voimalat? Kai te haluatte oman osanne antaa vihreälle energialle. Ei sitä tuote pistokkeessa vaan ihan voimalassa. Ette ole ilmeisesti huomioineet tuulivoimaloiden halausvoimaa mitenkään. NIistä saa ryhmähalilla ihan saman voimautuksen kuin vanhasta tammesta tai petäjästä.

      Tunnin juniakin teidän pitäsi saada, mutta kehä III asukkaat eivät kelpaa kuin 2 tunnissa ytimeen, jos edes siinäkään ajassa. Teillä ei sitten lähimäisen rakkautta tunnu olevan vaan pelkkää kaukokaipuuta tekopyhyydellä höystettynä.

    • Anonyymi

      Hei ytimemme vallaneet cityvihreät. Piipahdin taas ytimessämme ja en voinut kuin ihmetellä. Kuinka aurinko paistoi, pyörätiet olivat ainosataan minun käytössä, ei ollut katupölyä hiekoitusten jäljiltä kiitos lumettoman talven. autot olivat puhtaan ja autopesulat ilman jonoja, josta siitäkin saamme kiittää hienoa ilmastoamme. tänä talvena ytimessämme ei ole tippunut yksikään ulkolinen lumenpudottaja ja yksikään jalankulkija ei ole saanut jääpuikkoa päähänsä. Autoja ei ole tarvinnut hangista lapioida, eikä talkkareiden tai yhtiön hallituksen jäsenien kolata pihalumia kadulle. Aivan niin, senkin ihmeen olen nähnyt. Laivat ovat päässeet jäättömiin satamiin ilman hinaajien apua eikä yksikään paikallisjuna tai edes metro tai ratikka ole ollut myöhässä lumisateen vuoksi. Sähkölaskuissa on säästetty 20-30% selvää ilmasto hyötyä.

      Nyt vaan on yksi ongelma eli te cityvihreät. Kaikki tämä tuntuu olevan teille pahaksi. Joten ehdotan, että otatte junalipun Rovaniemelle ja muutatte sinne. Tosin en ole varma, että rovaniemeläiset ottavat teitä vastaan, mutta jos niin kävisi, niin siinä tapauksessa koittakaa vallata jokin muu alue, korpea riittää.

      • "Kuinka aurinko paistoi, pyörätiet olivat ainosataan minun käytössä"

        Huomasitko.

        CityVihreiden suurin voitto CityPyörät, oli jo laitettu käyntiin.
        (muuhan meni jo perseelleen alkaen länsimetrosta ja automaattimetrosta ja Sinnemäen työpaikkakiusaamisejutusta ja kaikesta muusta)

        CityPyöräTelineitä on asennettu sinne tänne.


    • Anonyymi

      Pyöriä ei vaan kukaan polkenut ja en nähnyt yhtäkään pyörää telineessä. Niitä ei voi kuulemani mukaan ottaa käyttöön vielä, kun cityvihreät eivät osannet pyöräsopimusta tehdessä ennakoida ilmastomuutosta. Pyörät ilmeisesti tarvitsevat auringon valoa, jotta niiden tietokonesysteemit eli lukitusjärjestelmä pelaisi. Aurinko ei vaan nouse cityvihreiden toivomalla tavalla vaan jatkaa vieläkin entisellä radallaan. Sen vuoksi vasta huhti-toukokuussa auringonvaloa saadaan riittävästi pyörien tarpeeseen. Näin sitä käy, kun suunnitelmat pätkii ja mitään ei tehdä kunnolla.

      Nyt paljastu vielä, että cityvihreät ovat laskeneet paskaset kloorivedetkin kymmeniä vuosi luontoon ja sitten ihmettelevät oikein porukalla, miksei taimen nouse ja kude joessa.

    • Anonyymi

      Oli ilo vierailla valtaamassanne ytimessä. Tulin tuttuun tapaan pyöräille ihan polkien, en sähköavusteisella menopelillä niin kuin oikean vihreän kuuluisi. Onneksi en olekkaan vihreä. Citypyöriä ei vaan näkynyt. Ne otetaan käyttöön koivun lehtivihreän aikaan ja niistä luovutaan, kun koivu tipauttaa lehtensä. Näin havaitsin vuosi sitten ja meininki ei ole muuttunut. Cityvihreät ovat synkronoineet vihreytensä koivun kanssa. Ilmanko sikiämistäkään ei synny kuin kesäisin.

      Mutta miksi oli niin hiljaista. En nähnyt kuin kolme pyöräilijää perinteisellä pyörällä polkevan ja useita potkuttomillapotkulaidoilla surffaavia. Ovatko cityvihreät piiloutuneet koronan pelossa sisälle yksiöönsä verhon taakse maskit naamassa, vai mistä oli kyse. Ydin oli hiljainen kuin juhannuksena.

      Ei tästä näin hyvä tule. Ytimessä pitää olla iloa, paatospuheit ja näitä ciccioliineja nurkilla. Miksi te cityvihreät olette vieneet ilon ytimestämme ja elämästä. Elämä on liian lyhyt murehtimisiin. Polkekaa muutakin kuin sähköpyörää.

    • Anonyymi

      En malttanut ollapois valtaamastanne ytimestämme tänäkään lauantaina. Oliko sinne pormestarinne julistanut ulkonaliikkumiskiellon vai minkä vuoksi väki vaan vähenee ja torit ovat autiot. Miljardeilla rakennetut pyörätiet ja baanat paistavat tyhjyyttä. Tunnelma oli kuin Thernobylin aavekaupungissa. Oletteko paenneeet maalle, piiloutuneet metrotunneleihin vai missä luuraatte. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja kaupunki on aukea. Luulin olavani unessa, mutta Kiasman edessä haisi paskaviemäri niin kuin ennekin ja totesin, että ei, totta tämä on. Tuulivoimaa ei vieläkään.

      Teidän pitää ryhdistäytyä. Viikon sisällä Suomi tulee olemaan eritetty. Venäjä pistää rajat kiinni idästä, Viro etelästä ja Ruotsi lännestä. Teillä ei ole muuta pakopaikkaa kuin pohjoinen, mutta millä ihmeellä te sinne pakenette. Potkuttomilla potkulaidoilla, kaupungipyörillä, metrolla vai kehäradalla? Ei niillä pääse koronan ytimestä pakenee. Teidän on nyt vaan tilattava dieselmersut kuskaamaan teidät kehä III ulkopuolelle. Muuta keinoa ei kertakaikkiaan ole. Kyllä teidän periaatteet sen verran löystää, että dieselilläkin voi paeta, jos pakko on.

    • Anonyymi

      Valitettavasti minun täytyy nyt kertoa, että en edes polkien uskaltanut saapua koronaviruksen valtaamaan ytimeemme. Koronavirukset valtasivat ytimemme vuorostaan teiltä cityvihreät. Niiden ei tarvinnut sanoa yhtikäs mitään, ei edes opiskella akateemisia arrvosanoja, juoda lattea tai edes syödä ituja. Ja mikä siihen oli syynä? Teidän leväperäisyys. Ette eristäneet uhkaa kuplassanne. Teille oli selvää, että jos kuplaanne pääsee yksikään väärä nettimaailman ajatusvirus, se pitää eristää, maalittaa ja tuhota kaikin käytettävissä olevin keinoin. Sen sijaan teille ei tullut edes mielen perimmäiseen nurkkaan, että jos kuplan sisään pääsee realimaailman edes yksi väärä ja saastunut virus, se voi tuhota koko kuplan?



      Nyt teidän toimet on saaneet polvilleen koko Suomen. Kuplanne on puhjennut.

      Ette saaneet edes tuulivoimaa aikaiseksi.

    • Anonyymi

      Kuplaan ei tuoda mitään ja viedä mitään, kun alue eristetään karanteeniin. Cityvihreät hukutte jätteisiin ja paskaan. Koronan tappamat kalmanhajuiset ihmisruumiit ympäröi teitä. Puistonne on lannoitettu yhdyskuntajäteillå, joissa ette pysty kasvattamaan ruokaa. Suuri tuonelan joutsen ei liikennöi Viroon ostoksille. Viimeiset lennot Suomeen on ensi viikolla ja kaikki ilmastokokoontumisajot on peruttu. Matkusrajoitukset estää teitä pääsemästä kansallispuitoihin kesällä viilistelemään ja luonto saa lisääntyä rauhassa ilman tirkistelijöitä.

    • Anonyymi

      Minulla oli ilo pitkästä aikaan vierailla valtaamassane ytimessämme. Olipa ankea olo. Eipä noin hiljaista ole ollut keskellä päivää kuin jossakin suomifilmin uutispätkässä 50-luvulta. Ei autoja, ei ihmisiä, pyöräilijöitä muutama ja potkuttomillapotkuludoilla hurjastelevia enemmän. Mitä ihmettä olette tehneet ytimellemme, ei elämää, ei iloa, pelkää ankeutta?

      Ei vieläkään tuulivoimaa, mutta haluatte rakentaa sitä kuitenkin Länsi-Pohjaan. Sinne tulee satoja yli 300 m myllyjä jauhamaan teille sähköä pistokkeisiin, että voitte ladata läppärinne ja tablettinne ja ennen kaikke että voitte esittää olevanne vihreitä. Keskuspuitoon mahtuisi kymmeniä vastaavia myllyjä. Miksette rakenna niitä sinne? Ja kiasman edessä haisi viemärit tuttuun tapaansa.

    • Anonyymi

      Innostuin taas tänään polkemaan valtaamaanne ytimeen. Hieno ilma, kaunis sää ja kukaan ei kulkenut mutru suin. Kukaan ei moittinut myöskään säästä ilmastonmuutosta vaan tuntuivat nauttivan ja jopa te cityvihreät siinä mukana.

      Turisteja ei näkynyt, ei myöskään vieläkään tuulivoimaa, jätevedenpuhdistamoja, ei sorttiasemia ja musta hiilikin oli piilotettu maan alle. Periaatteella "kun sitä ei näe, sitä ei ole". Näin se faikkivihreys toimii.

      Ilokseni havaitsin, että Kiasman edestä oli p**kan haju hieman laimennut, mutta ei täysin. Vieläkin tarkimmat haistimet sen tunnistaa. Onneksi ei ollut ulkolaisia haistelemassa. Pyöräilijöille voisitte vähän opettaa sääntöjä, kun niiden määrä tuntuu lisääntyvän. Tosin baanalla alle 1000 pyöräilijää ennen puoltapäivää on skandaali. Ei kyllä kannattaisi tuolaisia väyliä rakentaa noin vähäiselle käyttäjämäärälle.

      Valtaamanne ytimemme oli samassa surkeassa kunnossa kuin jo vuosia. Kehitystä vaan ei tapahdu vaan ytimemme rappeutuu. Ilo puuttuu, elämää siellä ei ole, eikä se ole koronan vika vaikka syylliseksi se tuntuu kelpaavan, vaan ihan aitojen ankeuttajien. Taidatte jopa nauttia tilanteesta kun muillakin on yhtä kurjaa kuin vuokrayksiön verhon takana.

    • Anonyymi

      Hieno vierailla taas parin kuukauden jälkeen valtaamassanne ytimessämme. Tilanne oli vaan huonompi kuin kuvittelin. Citypyörät olivat telineissään niin kuin huhtikuusta asti. Käykää katsomassa, etteivät ruostu telineisiin kiinni.. Kenellekään ne eivät tuntuneet kelpaavan. Sen sijaan potkuttomiapotkulautoja makaili pitkin pyörä- ja kävelyteitä sikin sokin. Näkövammaisten on kyllä kuljettava varoen, jos uskaltavat enään kulkea alinkaan.

      Saitte valtiolta avustuksia uusien mm pyöräteiden rakentamiseen. Kiitos siitä, mutta minua varten niitä ei olisi tarvinnut ja vielä vähemmän muita varten, kun niitä ei tunnu oleva. Vai onko teidän kiero tarkoitus kieltää muilla kulkunuvoilla kuin polkupyörillä ja potkuttomillapotkulaidoilla kulkeminen ytimessä kokonaan? Jos nin on, niin eihän sinne ainakaan ketään rahalla maksavaa tule. Ettekö voisi rakentaa ihanne ytimenne kehä IV ulkopuolelle. Mutta taidatte siihenkin olla kykenemättömiä ja liian mukaavuuden haluisia. Oletteko kuin hankilauma, valtaatte paikan ja kuvittelette, että se on teidän kun te olette vihreitä. Ei se ole, eikä koskaan tule oleman. Ette vaan ymmärrä sitä. Teidän ja ytimen arvot eivät kohtaa. Toivottavasti häviätte pian koroninen kuin kuppa Töölöstä.

    • Anonyymi

      Nyt minun on syytä onnitella teitä ytimemme vallanneita cityvihreitä. Kiasman edestä oli hävinnyt pas*an haju. Vuosia sen korjaus kestikin ja oletteko lopultakin avanneet viemärin vai mikä mahtoi olla haluun syynä. Nyt sinne voisi jopa turisteja päästää, mutta ei niitä vaan näkynyt. Mutta mitä syytä niillä olsi muutenkaan tulla ankeutamaanne ytimeen. Iloa siellä ei ole näkynyt sitten 70-80 -lukujen.

      Nyt kun tämä korona on lisännyt maaseudun vetoa, niin voisitteko vakavissanne pohtia ja muuttaa sinne mistä tulittekin. Silloin kaikki olisvat tyytyväisiä paitsi ehkä ei tuleva muuttokuntanne. Mutta kannattaa joka tapuksessa pohtia asiaa. Ettehän te nyt viitsi tulevaisuuttanne viettää eristyksissä jossakin 15 m2 yksiössä. Ei se ole edes cityvihreän arvoista elämää.

      Tuulivoimaa ei vaan näkynyt vieläkään. 2516 kcal kului pyörälenkillä ja sen aiheuttaman energiavajeen korjaamiseen tarvitaan 3 hampurilaispihviateriaa. Joten kallis reissu, mutta rahahan on vain numeroita.

    • Anonyymi

      Innostuin taas polkemaan kauniiseen ytimeemme, jonka olette vallanneet. Kuollutta oli, mutta hevosen paska kökötti Kiasman edessä. Onko ytimeemme muuttanut jo hevosiakin ja paluu pimeään keskiaikaan alkanut? Koiran kokkareet oli kyllä hyvin siivottu. Samoin potkuttomia potkulautoja näkyi paljon vähemmän kuin aikaisemmin. Oletteko jo kyllästyneet niihin vai mistä johtuu. Ei ollut citypyöräilijöitä miljardeja maksaneilla baanoilla. vaan baanat olivat tyhjillään. Tunsin polkevani omaa cityvihreää valtaväylää. Mahtava tunne, minua varten on rakennettu esteetön ikioma väylä.

      Tuulivoimaa ei vaan näy vieläkään keskuspuistossa. Tuulivoimatuotannon olette ulkoistaneet luontoeläinten kiusaksi Pohjois-Suomeen. Ei näkynyt jäteasemiakaan, ei sorttiasemia, ei jäteveden puhdistamoja, vaikka viemärinhaju taaskin lemahti Kiasman edessä niin kotoisasti lähellä hevosen jättämää jälkeä. Onneksi minulta korona ei ole vienyt vielä hajuaistia, joten erotan hevosen ja viemärin tuoksun toisistaan. Erotatteko te cityvihreät. Tuskin vaan.

      Nyt kun kaupunki ja rakas ytimemme on tuhottu ja hiljainen kuin Hietalahden hautausmaa, oletteko ajatellut palata takaisin luontoon. Siellä on paljon kivempaa, oikein kliffaa.

      • Anonyymi

        Mutta nythän se keskusydin on lopulta valmiina odottamassa asukkaiden vähittäistä muuttoa maalle, kun maaseutuasuminen on lopuksi huokeampaa kuin siellä ytimessä ? Onhan asuinympäristökin monipuolisempi kuin ahtaat ja itseään monotonisina toistavat kaupunkinäkymät, lisäksi nyt keksitty etätyökin on lopulta mahdollinen.

        Harmillista tosin on tarvittavien muuttokuormien siirto, ne on autoilla kuljetettava. Päästöjä on tässä uhrattava tosiaan bensiinin hyväksi, kun sähköauton akku ei pitkiin matkoihin riitä, ja akkukaivannaiset ja niitä valmistavat tehtaat on myös päästölähteitä, eikä se akkujen kierrätyskään oikein toimi. Akut ovat ongelmajätettä, ties milloin kierrätys voi niitäkin koskea, pahin mahdollinen ekoteko se sähköauto !
        Siellä ytimessäkin sähköäkin tuotetaan vielä antiikkisella kivihiilellä, sitä nyt sitten vielä olisi ladattava.

        Onneksi maalla ja viimeisten luonnonympäristöjen asukkaat eivät voi äänestää ja vastustaa tuulivoimaloiden sijoitusta alueilleen. Ei ole kanahaukalla äänioikeutta ei.

        No, kaikeksi lopuksi ydinalueiden vähittäinen muutto ehtii tapahtua turvallisimmille asuinseuduille ennenkuin jäätiköiden sulamisten nostama merien pinta siirtyy asuinalueiden pihoille. Samalla häviävät ne valkopostihanhien muuttohaitat niillä teillä ja lähipuistoissa, peltoja unohtamatta.

        Onhan tässä merien pinnan nousussa jotain hyötyäkin, korkeiden paikkojen arvo nousee suorastaan kiihkeän kiinteistökysynnän kohteeksi, lisäksi venekauppa saa uutta kysyntää.
        Rakentamisen uudet näköalat ovat hyvät.

        Nyt tosin yksi ongelmahan tässä nyt voi jäädä, ilmastotoimien vastustaminen muuttuu vaikeaksi, veronmaksajien määrä on vähentynyt ja paluu alkeellisempaan asumiseen ja mukavuuksiin on todellisuutta, omavaraistalous on jo irrallaan kulutuksesta.
        Verotulot vain murto-osa ja 1800-luvun vihreä, kestävä kehitys on todellisuutta.


    • Anonyymi

      Minulla oli taas ilo vierailla valtaamassanna ytimessämme. Ei vieläkään tuulivoimaa, ei aurinkopaneleita, ei myöskään enään citypyöriä eikä pyöräilijöitä. Ne katosivat lehtivihreän myötä kuten joka vuosi. Näin "Sykkeli" auton kyllä, mutta sehän onkin kai Oulun kaupunkipyörätoimittaja. Lohdutukseski teille ytimen cityvihreät, riitojen vuoksi Oulussa pyöriä ei ole saatu vielä edes telineestä irrotettua.

      Kyllä oli ytimemme hiljainen saatu. Teidän täytynee olla tyytyväinen saavutuksiinne. Pääkaupungin keskusta on hiljasempi kuin Nuuksiaon luonnonpuisto. Paitsi iltaisin ja öisin. Silloin siellä kulkee kuulemma yönpikkutimoja puukkoin ja veitsein ryöstelemässä sopivia kohteita. Onneksi pyöräilen päiväsaikaan. 2513 kcal kului reissuun ja kukaan ei korvaa. Siihen tarvitaan 3 bigmac ateriaa ja maksaa 25 euroa. Kallista vierailua ilman tullejakin.

      Toivottavasti tuleva pormestari Halla-aho saa muutoksen asioihin. Ei ydintämme näin voi hoitaa.

    • Anonyymi

      Yksikään "aito" city-vihreä ei polkupyörällä pole, muilta kyllä vaativat, mutta ite kulkevat buseilla tai autolla. Eihän pysy pyörällä edes pystyssä kun ovat sekasin kun seinäkellot päivästä toiseen.

    • Anonyymi

      Vihreät näivettävät Helsingin, etenkin sen keskustan, jonne ei vihreiden suunnitelmien mukaan kohta enää muualta pääse. Vihreät haluavat Helsingissä liikkumisen perustuvan raideliikenteelle, pyöräilylle, sähköpotkulaudoille ja kävelylle. Hiilineutraalius pitää saavuttaa jo ennen vuotta 2035.

      Vihreät haluavat Helsingistä urbaanin temmellyskentän nuorille hyväkuntoisille hipstereille ja sosiaalipummeille. Liiketoiminta häviää keskustasta baareja lukuunottamatta. Suomen pääkaupunki kuuluu vihreiden mukaan kouralliselle heidän kannattajiaan, joille annetaan yksinoikeus Helsinkiin.

    • Anonyymi

      Hei cityvihreät. Vierailin eli pyöräilin omaksi ilokseni ja teidän suuksi tänään taas kauniiseen teidän valtaamaanne ytimeemme. En viitsinyt käydä katsomassa eloterroristeja Senaatintorilla, tuskin niitäenään siellä edes onkaan. Onhan katukivet ja asfaltti kuumia paikkoja pitää leiriä näin kaunniilla säällä.

      Vaikka polkin 20-25 km/h eli aka rivakasti, minut ohitti sähköpotkulauta. Puolustukseksenne voin kertoa, että se taisi olla joku oma viritys, kun oli väriltään musta eikä ornsi tai vihre, joita olivat tie ja niiden reuat täynnä. Varoitin jo 2 v sitten, että potkuttomatpotkulaidat ovat vaarallisia. Ette välitteäneet varoituksista ja nyt on Meilahden päivystyspolitklinikka täynnä aivovammaisia nuoria potkuttomienpotkulautojen entisi kuskeja. Teille cityvihreät oli silloin ja on vieläkin täysin sivuseikka järki ja ja järkisyyt. Niillä ei ole mitään merkitystä, kun vihreä ismi puskee läpi. Vihreäsähkö on teidän uusin uskontonne. Taakse ovata jääneet suo, järvet, luonto, meret, valaat, hylkeet, merikotkat, minkit, ketut, lehmät, porsaat jne. Sonnien oikeuksia ette koskaan ole muuten ajaneet, vaikka naudoista niiden kohtalo on surkein.

      Ongelma on vaan se, että niin hyvää kuin se onkin, vihreän sähköön vaan Suomella ja suomalaisilla ei ole varaa. Ja kun niillä ei ole siihen varaa, ei siihen ole varaa teilläkään, kun te elätte suomalaisten hyväuskoisuuden siivellä.

      En muuten nähnyt yhtään tuulimyllä vieläkään keskuspuistossa. Energiaa kului 2670 kcal eli 2 ronskia ja isoa mäggäriaterian verran. Niin edullsita on polkeminen. ehkä minun olisi pitänyt käyttää sähköavusteista pyörää, niin minulla olisi parempi omatunto ilman teidän syyllistämistä.

    • Anonyymi

      Tiedättekö cityvihreät, että Oulussa potkuttomia potkulautoja voidaan ohjat niin, että alueittain tai ajan mukaan niille voidaan määrittää max. nopeus? Miksei se onnistu cityvihreiltä? No sen vuoksi, kun päävamma ei heitä heilauta mihinkään, kun pää on puuta ja aivot jäätyneet.

    • Anonyymi

      Cityvihreitä, onko heitä? Pelkkiä egoisteja kaikki.

    • Anonyymi

      Hei Cityvihreät. Vierailin taas tänään kauniissa valtaamassanne pääkaupungissamme. Yllätyin positiivisesti. Potkuttomia potkulautoja oli hyvin vähän ja valkoposkihanhia. Mihin ne ovat hävinneet? Ette kai ole pistäneet suihinne hanhia? Hyi ”vegaanit” mitä menitte tekemään. Myittekö potkulaudat Ouluun vai mitä niille tapahtui. Saivatko kaikki cityvihreät jo päävamman?
      Baanallakaan ei ollut tänään pyöräillyt kuin 300 ennen minua, joten todella hiljainen kaupungin ydin. Sen siitä saa, kun kaikki on kiellettyä. Edes hanhet eivät viihdy. Tänään tuli todistettua, että Cityvihreä karkottaa ja tappaa elämänhalun jo pelkällä läsnäolollaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2619
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      210
      2405
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe