Kirje ajatuksiini tarttuneelle

Anonyymi

Ajattelen aina välillä kirjoittaa jotain kaunista kuten ennen, mutta pyyhin sanat mielestäni ennen kuin kirjoitan ne ylös. Joskus mietin kumpaa kaipaan enemmän - sitä suloista hulluutta, joka sai kirjoittamaan runoja ja tarinoita, vai sinua. Ehkä kuitenkin aina molempia, sillä sanat ja hulluus alkoivat sinusta, sinuun sidottuina.

Muistatkohan vielä se tarinan, jonka sinulle lähetin kun lopetin työssäni? Ironista kyllä sekin tarina muistuttaa enemmän nykyhetkeä kuin silloista - kuin olisin kirjoittanut tulevaisuudestani, jossa kaipaan sitä yhtä kadotettua rakkautta, ehkä väärinkäsitysten hajottamaa ja sirottelen viestejä maailmalle kuin tarinani sankaritar, joka rakasti ja katui. Rakastan minäkin, mutta en tiedä mitä katuisin, sillä kaiken minkä tein tein silloin parhaassa uskossani, luullen sen olevan oikea tapa. Mutta emme puhuneet kuitenkaan tarpeeksi. Emme niistä asioista mistä olisi tullut puhua. Sydän jäi auki, mutta sanat eivät kantautuneet perille.

Toivon, että osaamme vielä jatkaa jollain tapaa. *k

69

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      🧡
      Tunnen itseni hölmöksi kun kirjoitan vielä.
      On vain tehtävä niin.

      Kuuntelin tänään Ylen areenasta Eeva Kilven haastattelun kuolinsiivouksesta 31.1-13

      Arvostan Eeva Kilpeä ja hänen elämäänsä ja tuotantoaan. Paikallisessa lehdessä hän kertoi avioliitostaan Markku Kilven kanssa.
      Hänen miehensä kirjoitukset, runot innoittivat Eeva Kilven kirjoittamaan omia tekstejään aikoinaan. Rakkaus sai sen kaiken aikaan.

      Minua liikutti tuo kaikki kun ajattelin meidän yhteyttä. Sinä sait minut joskus loistamaan ja hehkumaan niin kovin. Siinä oli niin monta tasoa siinä yhteydessä.

      Meidän tilanteemme on ollut erilainen. Ehkä jotain samankaltaista saimme toisistamme. Sain sinusta paljon rakkautta ja voimaa ja samanaikaisesti surua ja haavoja itseeni.


      Ymmärrän, että sinun tulollasi elämääni oli jokin suuri merkitys. Arvostan sitä kaikesta huolimatta. Pysyt aina rakkaana ja tärkeänä minulle. Levollista yötä.

      • Anonyymi

        Ps. Kirjoitin kuin hälle


    • Anonyymi

      Sunnuntaipäivä riippumatossa. On aikaa ajatella. Olen miettinyt millaisena olen piirtynyt mieleesi, mitkä olivat vahvat ja heikot puoleni, mistä pidit erityisesti, mistä vähiten, ja onkohan sinulle koskaan tullut vastaan hetkiä ja paikkoja, jotka olisit halunnut jakaa kanssani tai miettinyt, että tuosta olisin tykännyt.

      Itse olen ajatellut usein. Hiekkaisilla, helteisillä sorateillä, kauniissa valonvaihteluissa, maisemissa. Ajattelen sinua usein ajaessani, ehkä osittain siksi että olen tällä hetkellä lähimpänä sinua pyörieni kautta, kuin hento lanka välillämme.

      *k

    • Anonyymi

      Kauniita ajatuksia hänelle, kuka lieneekin. Rakkautesi vaikuttaa kypsän ihmisen rakkaudelta vaikka tunnetkin itsesi hölmöksi kun kirjoitat ja kaipaat. Kypsät ihmiset tuntevat yleensä itsensä hyvin, ja osaavat ilmaista tunteensa myös sanoin. Sitten on ihmisiä, jotka vain eivät kestä suurta rakkautta ja torjuvat sen. He ovat niitä ikuisia etsijöitä, jotka eivät voi jäädä mihinkään. Tulee mieleen, että ehkä kaivattusi oli sellainen.

      • Anonyymi

        En nyt tiedä onko tuo kovinkaan reilu arvio hänestä. Hän yksin tietää mietteensä, tunteensa ja syynsä.

        *k


    • Anonyymi

      Se oli elämäni vaikein päätös ottaa sinuun etäisyyttä, tiedän sen nyt. Yhä se on vaikeaa, mutta en nähnyt mitään tulevaisuutta, vain yksipuoleisten tunteiden umpikujan, loputtoman odotuksen. Ja silti odotan, aina, kuin jo edellisissä elämissä sidottuna, kuin velvoitettuna saamaan jokin tehtävä loppuun.

      *k

    • Anonyymi

      Yhdestoista hetki-Joskus silloin, kauan sitten

      🧡

      "Suru yhdisti sielumme niin,
      että kumpikin näki toisen kasvoista
      mitä sydän tunsi ja kuuli
      -salatun äänen" (K. Gibran)

      Matkaa tehdessä on etäisyyttä ja läheisyyttä.
      Molempia tarvitaan. Mikään ei silti korvaa yhteyttä.

      "Suolassa täytyy olla jotain oudon salaista,
      sitä on kyynelissämme ja meressä. (K. Gibran)

      Olen tuntenut iloa, surua, kiintymystä, hellyyttä, rakkautta, pettymystä, kaipuuta ja luopumista, vihankin tunnetta.

      " Ihmisydämet eivät käy tutummiksi, mutta syntymäseudullani tuoksuvat kukat samalta yhä" (Tsurayuki)

      Matka on ollut raskas. Vuoristorataa erämaassa. Yksinäistä. Sanat ovat hävinneet.
      Rakkaus ja välittäminen ei koskaan hävinnyt.

      Tänä iltana haluan sanoa sinulle:

      " Mitä kaikkea Sinussa onkaan
      - sellaista joka vain odottaa
      suotuisia olosuhteita?" (lainaus)

      Olet ollut ajatuksissani. Minne sinä sieltä.
      En halunnut enää kirjoittaa tänne.
      Täällä on ollut paljon pahansuopaa silloin kun olen käväissyt.

      Sinussa on ihanaa herkkyyttä jonka osaat naamioida ja kätkeä johonkin muuhun. Kirjoittamiseenko?
      Ehkä suojelet itseäsi niin. En tiedä.

      En halua psykologisoida enkä kirjoittaa mitään ihmisen hoitamisesta kun täällä on siitä niin ikäviä ja negatiivisia, osin virheellisiäkin kirjoituksia.

      Eeva Kilven Sinisestä muistikirjasta:

      "Minulla on se käsitys, että suomalainen mies ajattelee saunan lauteilla, mutta keskustelee vasta saunan pukuhuoneessa ja sängyssä rakastelun jälkeen, nukahdettuaan hetken ja ennen kuin lähtee pois"

      Tämä vain tänä iltana 24.7.2019

      Ystävyydellä. Rakkain ajatuksin sinusta.
      Kaikesta huolimatta.

      • Anonyymi

        Arvelen, että luulet minua joksikin toiseksi. *k


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvelen, että luulet minua joksikin toiseksi. *k

        Käyn täällä enää harvakseltaan. Ikäänkuin muistelemassa. Sinun ketjuusi oli helppo kirjoittaa ja liittyä koska teksteistäsi tuli mieleeni hän jota muistelen. Eli en luullut sinua häneksi.

        K. Gibranin sanoilla vielä hänelle tähän jollet pahastu sinä *k

        "Ihmisen minä on rannaton ja mittaamaton meri" jokaista joka haluaa ymmärtää itseään - tai sieluaan, kuten profeetta sanoo-hän varoittaa seuraavasti:

        Älä sano: "Olen löytänyt totuuden", vaan:
        "Olen löytänyt yhden totuuden."

        Älä sano: "Olen löytänyt sielun polun",
        vaan : "Olen tavannut sielun, joka kulkee polullani."
        Sillä sielu kulkee kaikilla poluilla.
        Sielu ei kävele suoraa tietä pitkin eikä kasva kuin ruoko.
        Se avautuu kuin lootus, jolla on lukemattomia terälehtiä.

        (Profeetta, Kahlil Gibran 1923)


        Kiitos kun sain kirjoittaa ketjuusi.
        🌾


    • Anonyymi

      Saat minut ymmälleni. Olet kuin muuri, jota ei saa lähestyä. Vedät tikulla hiekkaan viivaa Mariaanien haudan syvää ja ymmärrän kyllä vähemmästäkin, ei tarvitse satuttaa.

    • Anonyymi

      Olen miettinyt usein teinkö virheen, kun kirjoitin sinulle toisen kerran tunteistani.
      Olisiko minun tullut antaa vain vuoksen ja luoteen vaihtua, ajan kulua, olla vaiti.

      Mutta ymmärräthän, että kerran aiemmin elämässäni olin samassa tilanteessa ja pysytellyt vaiti, ja se tuli minulle myöhemmin hyvin kalliiksi. Miten olisin voinut olla vaiti. Miten olisin voinut pysyä kaltaisenasi, tyynenä, sellaisen illan jälkeen, kun kerroit meille mietteitäsi ja avasit sydäntäsi. Rakastuin vain entistä enemmän ja en kestänyt tilanteen ironiaa - sinä lähdössä maailmalle osa minua mukanasi ja elämä ironisesti oli toistamassa samat askelmerkit kuin ennenkin.

      Et vastannut.

      Ja minä hajosin. *k

    • Anonyymi

      Miksi tuhlata kauniita kirjoituksia tänne?

      • Anonyymi

        Sama se minne niitä tuhlaan. Kirjoitan koska se auttaa minua jaksamaan. *k


    • Anonyymi

      Olen miettinyt olisiko sillä merkitystä, että haluan yhä lähemmäksi. Nämä mustavalkoiset, rajat, askelmerkit eivät tee oikeutta sille mitä merkitset ja miltä kaikki näiden vuosien aikana tuntui. Mutta ehkä olen sinulle harmaa eilinen ja sinä minulle auringonkeltainen huominen.

      https://youtu.be/Xp70yrHAHKY

      • Anonyymi

        Unohtui nimimerkki ja allekirjoitus. *k


    • Anonyymi

      Synkimpinä hetkinä tuntuu siltä, että ilman rakkautta missään ei ole mitään mieltä. Ei tulevaisuudessakaan. *k

    • Anonyymi

      Niinhän se onkin

      • Anonyymi

        Hassua. Heräsin kuudelta nähtyäni unta, että hän vastasi minulle viestillä jotain kautta. Hänen vaikenemisensa on varmaan niitä seikkoja, jotka vaivaavat vanhuuteni päiviin asti ja on turha sanoa, että selvitä asia. Kerran jo yritin, eikä uusia tilaisuuksia ole vielä tullut. *k


    • Anonyymi

      En tiedä mitä eilen tapahtui - ehkä tähdet ovat hiukan paremmin universumissa, liki kohdillaan, ja myrsky sisälläni laantui aamunkoitteiseksi mereksi pienine laineineen. Uskollan uskoa avaavani vielä tämän solmun ja pystyn jälleen työskentelemään, sana sanalta veistämään, kuvittamaankin. Kiitos. *k

    • Anonyymi

      Olen miettinyt sinua paljon. Hoitanut vanhoja haavoja, parantanut menneisyyden vammat, tunnen itseni jälleen vahvaksi, mutta sinä puutut, ystäväni. Miten paljon haluaisinkaan sanoa ja vain nähdä katseesi, sanoa - hei sinä, minulla on ollut ikävä sinua. Annatko anteeksi.

      AT:lle.

      *k

    • Anonyymi

      Tähdet ovat liikkeessä, lentoja luvassa. Minä katselen niitä tulevan viikon aamuyönä, katsele sinäkin, olemme silloin vain tähdenlennon päästä toisistamme.

      • Anonyymi

        Aina kummastuttaa semmonen että eikö ihmisillä ole semmosia ihmisiä kenet tuntee ja kenelle sanois noin, miksi pitää nettiin tulla täysin tuntemattomille turhia puhuun? Kai nyt vastaajallakin sentään tuttuja on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aina kummastuttaa semmonen että eikö ihmisillä ole semmosia ihmisiä kenet tuntee ja kenelle sanois noin, miksi pitää nettiin tulla täysin tuntemattomille turhia puhuun? Kai nyt vastaajallakin sentään tuttuja on.

        Miksi pitää olla ilkeä? Minä ainakin katson. Ei nää kaipausviestit oo keltään pois...


      • Anonyymi

        Täällä kirjoitetaan anonyymisti ihminen ihmiselle tai eläimelle, edesmenneelle tai vaikka fiktiiviselle hahmolle, kuka kellekin ja keneltä se on pois?

        -taivaankannelle katselija


      • Anonyymi

        Hyvä kun muistutit tähdenlennoista. Jos on selkeä ja ei kovin kylmä yö, niin menen ulos riippumattoon niitä ihailemaan. *k


    • Anonyymi

      Kysyit kerran onko kutsu tulla kahville yhä voimassa, mutta jätit sen silti lunastamatta. Sillä kutsulla oli sadan vuoden takuu, joten ehkä me kummittelemme tämän talon huoneissa vuonna 2080, näkymättömät lusikat kilahdellen kuppien reunoihin. *k

    • Anonyymi

      Pelkään, ettemme näe koko kesänä, enkä saa varastaa hetken aikaasi. Miten kaukainen vuori sinusta onkaan jälleen tullut. *k

    • Anonyymi

      En löydä keinoa ja hetkeä puhua kanssasi kuten ennen. Se on kuin paperille piirretty labyrintti, jonka rajoja ei voi ylittää, tyyni vesi, jossa yrität kalastaa tietämättä mitä pinnan alla odottaa, odottaako kukaan.

      Kaipaan ystävyyttämme. Kaikkia keskusteluja, iltoja, kahvikupposia, oloa. Tiedän mitä pyysin silloin jouluna 2017. Olin surullinen ja särkynyt, haavoilla, ajattelin etten jaksa enää, mutta olen myös kokenut tämän aavan meren toisen rannan, hiljaisuuden ja pakahduttavan tunteen sanoista, joita ei voi jakaa. Sula edes hiukan lämmössäni. Hymyile edes hiukan, tai saat minut tuntemaan itseni suureksi rikolliseksi syytä tietämättä. Et koskaan halunnut enempää kuin ystävyyttä, joten miksi minusta tuntuu kuin minä olusin hän, joka särki sydämesi? *k

    • Anonyymi

      Ihanaa kuulla, miten muillakin rakkaus saa aikaan ihmeellisen tarinoimis/runoilemispuuskan. Herättää uinuvat kyvyt ja tunteet. Silloin ei mikään ole lopultakaan valunut täysin hukkaan. Näin koin itse kun vuosia sitten eräälle runoilin ja soitin sieluni kyllyydestä. Rakkaus saa ihmisen pikkuisen hupsuksi. Ja tekemään ihmeitä jotka jäävät elämään vaikka rakkaus kuolisikin. (Luin vain aloituksen.)

    • Anonyymi

      Ajattelen sinua usein hyvin arkisissa paikoissa ja mietin millaista siellä olisi sinun kanssasi. Elokuvateatterin takapihalla kesäyössä, kaupungin autioilla kaduilla, ABCn kuuman kaakaon äärellä. Ottaa suunnaksi tyhjä valtatie elokuun hämärässä, kun viimeinen auringonsäde sulaa horisonttiin ja tiet ovat keinovalosta kelmeät nauhat, uniset. Tai vain sitten tässä. Lämpimässä yössä terassilla, leppeässä tuulessa, lamppuketjun alla. Tänään en ole uneton. *k

      https://youtu.be/cGZVZEh4xq4

    • Anonyymi

      Lainaruno yöhön...

      Kun elää päivän
      jonka ei soisi uupuvan iltaan-
      miten sen eläisi oikein:
      Rientääkö polkua juoksujalkaa
      että ehtisi enemmän
      vai istuako polun varteen
      sammalkivelle
      kuulemaan, näkemään
      kaiken kauniin ilahduttavan,
      vai etsiäkö yksinäisin,
      onnettomin kulkija,
      tehdä parhaansa, että hänenkin hyvä
      niin hyvä
      ettei hänkään iltaansa ikävöisi.

      -Maaria Leinonen


      Vieläkin toisinaan löydän runon, tekstin pätkän jonka haluaisin jakaa kanssasi.
      Sanoa: Kuuntele. Koskettaako tämä sinuakin.
      Minua se liikuttaa ja minä itken.
      Itken kuten olen tehnyt jo vuosia.
      Minusta olisi pitänyt tulla itkijänainen, itkuvirsien veisaaja...

      Mutta. Sehän minä olenkin. Sisimmältäni. Sielustani. Sydämestäni. Minä itken muutakin kuin meitä. Kannan itsessäni jotain menneiden sukupolvien surua. Itkemättömiä itkuja. Toisissa. Läheisissä. Isovanhemmissa. Vanhemmissani. Sinussa. Minussa.

      Tietäisitpä kuinka usein olen ajatellut, että mitä sinä sanoisit tästä. Jostain pienestäkin jutusta. Naurattaisiko se sinua vai irvistäisitkö koko jutulle...

      Mistä sinä pitäisit. Mikä sinua ilahduttaisi.
      Mikä sinun sieluasi hoitaisi.

      Elämä on mitä on.
      Kaikella tapahtuneella on merkityksensä.
      Uskon vieläkin niin.
      Tällä, että oli vain kirjoitettava tänne ja toivoa, että toinen lukisi ja löytäisi. Uskoisi, että tämä on minulta sinulle.


      Aurora laulaa Aikaa ja aurinko.
      Toivotan sinulle Levollista yötä.
      Muistan sinua sydämessäni.
      Ja rakastan. Paljon.
      Oikeesti.
      🧡

      • Anonyymi

        Hyvin koskettava kirjoitus. Itkeminen tekee hyvää sielulle.


    • Anonyymi

      Kerron sinulle kaukAinen vuoreni salaisuuden - jos näet minun hymyilevän kuvissa, niin muista, se hymy on sinulle. Ajattelen sinua silloin. *k

    • Anonyymi

      Olen miettinyt tänne kirjoittamista... Se on ollut kuin tekohengitystä, jonkunlaisen yhteyden ylläpitoa.... Kun mitään muuta ei enää ole..

      En halua sitä enää. Keinotekoisuus kavahduttaa minua Kaikki pelit, kusetukset, väärät trollailut. Inhoan sellaista.

      Rehellisyys ja avoimuus ovat avaimia ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.
      Niiden varassa elämäni on. Ja pysyy.
      Täällä sitä ei ole.

      Sinä...
      Olit kaiketi joku haave tai uni.
      Aate jostain paremmasta. Niin kuvittelin, tietäen ettei se niin ole.

      Ehkä joku energia tai oksitosiinilataus joskus oli, sehän oli kaunista, eikö vaan.

      Kaikki mitä kirjoitin tänne vuosien aikana oli ja on totta. Kirjoitin juuri niinkuin tunsin ja koin. Rakastin sinua. Rakastan loppuun asti.
      Meitä ei vain ole eikä taida tulla.

      Siitä syystä toivon, että ymmärrät mistä syystä en enää tule ja kirjoita tänne.
      Annan tilaa sinulle, että löydät omasi.
      Pyydän ettet muista minua pahalla.

      Levollisia unia🍁

      • Anonyymi

        Hyvää matkaa, tuntematon. Toivottavasti löydät itse sen mitä ikinä etsitkin. *k


    • Anonyymi

      Kaunis rakkaustarina toisilleen vierailla ihmisillä. Miten naurettavaa onkaan kuvitella, että juuri se oma rakastettu olisi toisena kirjoittajana. Joskus tuntuu, että jotkut kirjoittajat pakkomielteisesti yrittävät todistella, että heidän rakastettunsa vastailee viesteihin. Entä jos se oikea ei ole koskaan vastannut ja rakkaus jota olette hehkuttaneet sammuu jonkun oudon ihmisen palstalle kirjoittaman "suhteen lopettamisen" takia. Entä jos se oikea ihminen ei ole edes tietoinen puuhistanne palstalla?

      • Anonyymi

        En kyllä ole hetkeäkään kuvitellut hänen kanssaan kirjoittavani täällä, enkä voi myöskään estää ihmisiä vastaamasta viesteihini. Vaikka miten luulisi kirjoittavan niin, ettei voi erehtyä vieras vastaamaan, niin silti aina löytyy tunteiden ja ajatusten jakajia. Ja en tiedä muuttaisiko se edes mitään, jos se minun "oikea ihmiseni" tietäisi minun kirjoittavan tänne. *k


    • Anonyymi

      Saat minut miettimään vihaatko kenties minua vai miksi olen sinulle kuin ilmaa, enkä edes tiedä syytä. Se sattuu enemmän kuin torjuntasi silloin ja toivon, että voisin vain masentua kotiini, käädä peiton alle ja olla puhumatta kellekään, mutta arjen on jatkuttava, on noustava ylös, töihin, hymyiltävä kuin eilistä ei olisi ja huomispäivä onnellinen, mutta olen onnellinenvain kun kuvittelen, että kaikki on kuten ennenkin, vaikka niin ei ole. *k

      • Anonyymi

        *jäädä peiton alle. Olen liian väsynyt.


    • Anonyymi

      Se on kuin hiekasta täyttyvä tiimalasi, näkymätön mitta, joka kaatuu ja syöksee sanat maailmaan. Katkean. Aika ei hiokaan, auta unohtamaan, alleviivaa vain ja minä kompuroin kaikessa mitä teen. *k

      • Anonyymi

        Se voi olla myös kuin kuivalle maalle piittaamattomasti nostettu simpukka, kuivuen ajanmittaan suppuun, muuttuen lopulta liki kiven kaltaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se voi olla myös kuin kuivalle maalle piittaamattomasti nostettu simpukka, kuivuen ajanmittaan suppuun, muuttuen lopulta liki kiven kaltaiseksi.

        Äsken mietin, kun jouduin odottamatta tulipaloa sammuttamaan ja palokuntaa soittelemaan (tosi juttu), että voi prkl kun itseltä löytyy tätä rohkeutta tehdä tyhmiä asioita ja ottaa riskejä, mutta yksi mies ei voi vain yhden naisen yhteen kysymykseen vastata. En ymmärrä. *k


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se voi olla myös kuin kuivalle maalle piittaamattomasti nostettu simpukka, kuivuen ajanmittaan suppuun, muuttuen lopulta liki kiven kaltaiseksi.

        Kivetymme vain koska tahdomme kivettyä. *k


    • Anonyymi

      Ei se mitään vaikka tunteesi hiipuivat ja katosivat. Pidän omani suojassa - ehkä niillä ei ole merkitystä sinulle, mutta niillä on merkitystä minulle. Haluan aina ajatella sinusta lämpimästi. *k

    • Anonyymi

      Sanat tarvitsevat tunteen
      tunne tulkitsijan
      kosketus avoimen sydämen.
      (lainattua)

      Väsynyt saa rauhassa nukahtaa.
      Levollista yötä.

    • Anonyymi

      Toivottavasti sinä *k saat yhteyden tuohon naiseesi. Jotenkin surulliseksi veti tuo suunnaton kaipauksesi. :(

      • Anonyymi

        Olen itse naimen ja kaipaan miestä. Mutta hän ei tunne samoin. Tiedän sen nyt. *k


    • Anonyymi

      Oletko M-kirjaimella alkava nainen *k?

      Olet joka tapauksessa ällistyttävän erinomainen tunteidesi kuvaaja ja äärimmäisen taitava kirjoittaja. Minulle tulee vanhoja hyviä ja kipeitäkin muistoja mieleen sinun kirjoituksista monen vuoden takaa, jossa näin jälkiviisaasti toimisin toisin, siitä huolimatta etten myöskään kadu ollenkaan tunteideni kertomista silloin rakkaalle ihastukselle. Sekä ympäristöllä että olosuhteilla oli liian paljon vaikutusta sen aikaiseen elämään. Voin silloin todella huonosti siitä, että olin saanut hänet hämilleen huonoon aikaan. Jos jotain voisin vielä hänelle sanoa tai tietäisin hänen lukevan näitä, sanoisin: Olen todella pahoillani kaikesta siitä kivusta, jonka sinulle aiheutin! Tarkoitukseni oli täysin päin vastaista. Hän on mielettömän ainutlaatuinen ja jäänyt syvästi sydämeeni, vaikkakin ajatuksen tasolla olen päässyt mielenrauhaan. Pitkä aika näkemisestä ja tietynlaiset esteet vaikuttaneet paljon asioihin. Voi kun olisikin vielä mahdollista edes kerran elämässä tavata hänet ja selvittää asiat hänen kanssaan, niin että edes jonkunlainen suora yhteys jää voimaan. Voi hyvin M!

      Tee Pee

      • Anonyymi

        Ei - k-kirjaimella kuten nimimerkkinikin. Kiitos kommentistasi, mutta luulen, että aikani tällä palstalla on tullut tiensä päähän. Ei ole mitään kirjoitettavaa, hän haluaa omaa rauhaa, joten kuljen polkuani hiljaa. *k


    • Anonyymi

      Samalla lailla voisin sanoa, että vaalea K nainen, jonka nimi päättyy iihin, olisi saanut myös olla elämässäni mukana. Tiedän hänen lukevan paljon, vaikkakaan nämä kauniit viestit eivät olisikaan häneltä. Ikävää, että ei olla edes kavereita. Kaikkea hyvää sinulle *k!

      T. Pee

      • Anonyymi

        Kiitos kiitos! On minulla se onni, että olemme yhä hänen kanssaan kavereita sentään. Ja tärkeintä on se, että edes yksi solmu on vähemmän kuristamassa, kun olen jo tässä vuoden ajan pohtinut hänen käytöstään, enkä ole yhtään ymmärtänyt. En oikein osaa ohittaa hiljaisuutta olankohautuksella ja lukea sitä vastaukseksi. *k


      • Anonyymi

        K nainen joka päättyy iihin, eipä tuu juurikaan muita mieleen kuin Kirsi. Täällä on aiemminkin ollut viittauksia Kirsi naikkoseen, joten siitä kai mielleyhtymä. Tuli vain mieleen, niin piti kirjoittaa, niinhän tekin teette.


      • Anonyymi

        Mulle tuli taas Kati ja Katri mieleen, oliskohan muita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulle tuli taas Kati ja Katri mieleen, oliskohan muita?

        Kyllikki.


    • Anonyymi

      Muistelen vielä kaikkea...Sitä yhteyttä kanssasi. Tuntuu vaan niin pahalta kirjoittaa siitä tänne... Oon koittanut kovettaa itseäni. Ikäänkuin nollata ja häivyttää kaikkea pois... Mutta ei se häviä. En vaan jaksa näinkään...

      Miten sinä toimisit jos olisit toiseen sitoutunut joka tarvitsee apuasi ja jolle olet lupautunut sitä antamaan. Lähtisitkö vain lätkimään jos rakastaisit jotain toista?

      En tiedä mitä elämä tuo tullessaan.
      Oon tottunut rankkoihin vaiheisiin.
      Itkeminen, liikunta ja lukeminen auttavat silloin jollei pysty enää puhumaan kellekään.

      Levollista yötä.

      • Anonyymi

        Et ole keskustellut hänen kanssaan, jota rakastat? Jos hän rakastaa myös, hän haluaa auttaa ja ennen kaikkea myös ymmärtää.


      • Anonyymi

        Tarvitsee apua, mutta ei siis tarvitse sinua? Ne on meinaan kaks eri asiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole keskustellut hänen kanssaan, jota rakastat? Jos hän rakastaa myös, hän haluaa auttaa ja ennen kaikkea myös ymmärtää.

        Minulla ei ole ollut mahdollisuutta puhumiseen. En kirjoittaisi tänne jos olisi olemassa oikea yhteys ja yhteystiedot. Olen tehnyt etsimisessä sen mitä pystyin.
        Tässä tilanteessa minua on vaikea auttaa. Edes hänenkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarvitsee apua, mutta ei siis tarvitse sinua? Ne on meinaan kaks eri asiaa.

        Tarvitsee apuani ja minua. Ehkä enemmän kuin minä häntä. Turhaan minä tänne kirjoitan. Pitäisi kirjoittaa päiväkirjaan eikä tänne. Pahoitteluni näistä.


    • Anonyymi

      On mulla vieläkin ikävä sua ja meidän yhteyttä..
      Me ei vaan voida sille mitään. Enkä halua keinotekoisesti ylläpitää mitään täällä.
      Toivon, että löydät rakkaasi oikeesti.
      Ystävyytesi ja yhteys kanssasi olisi ollut superia, mutta ei varmaan toteudu sekään
      Mää en jaksa trollimetsän jutskaa kun vihreä ja vapaus on mun jutska🌲🌾

      • Anonyymi

        Miksi kaivoit tämän vanhan ketjun esiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi kaivoit tämän vanhan ketjun esiin?

        Nii, miksi, jos mistään ei tuu mitää


    • Anonyymi

      Kirjoitin kun ei oo mitään muutakaan väylää.
      Nostetaanhan täällä ketjuja v. 2009-2016 välilläkin joten älä huoli.

      Oon miettinyt paljon tätä juttua. Meitä.
      Sinä oot ollut elämässäni jo vuodesta 2014.
      Jo viitisen vuotta Ajatuksissani. En tiiä tuleeko tästä koskaan lasta taikka paskaa mutta sun kanssa tätä on taikinoitu jo vitun kauan...
      Ois hyvä jos voitais nähdä ja jutella.
      En vaan usko siihen koska sinä et ota enää yhteyttä minuun ja minulla ei oo mitään yht. tietoja enää sinuun.
      Levollisiin uniin.

      • Anonyymi

        No lähinnä se on sekavaa vastata aloittajan viestiin ellet sittdn tunne häntä tai luule tuntevasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No lähinnä se on sekavaa vastata aloittajan viestiin ellet sittdn tunne häntä tai luule tuntevasi?

        Tämän laadukkaan foorumin kirjoituksia kun lukee niin kyllä sekaan aina yksi yhtä sekava sepostus mahtuu. Ei, en tunne aloittajaa enkä luule tuntevani. Uskon, että viestini meni perille hänelle jolle se oli tarkoitettukin.
        Älä lue kirjoituksia jos haluat vain kommentoida ikävästi. Pyhäillan jatkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän laadukkaan foorumin kirjoituksia kun lukee niin kyllä sekaan aina yksi yhtä sekava sepostus mahtuu. Ei, en tunne aloittajaa enkä luule tuntevani. Uskon, että viestini meni perille hänelle jolle se oli tarkoitettukin.
        Älä lue kirjoituksia jos haluat vain kommentoida ikävästi. Pyhäillan jatkoja.

        Siun täytyy ottaa muhun yhteyttä, jos haluut nähä. Nämähän on puhuttu jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siun täytyy ottaa muhun yhteyttä, jos haluut nähä. Nämähän on puhuttu jo.

        Minulla ei ole mitään minne ottaa yhteyttä.
        Enkä liioin ole puhunut hänen kanssaan yhtään mitään. Kuka nyt luulee tuntevansa tai tunnistavansa kirjoittajan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulla ei ole mitään minne ottaa yhteyttä.
        Enkä liioin ole puhunut hänen kanssaan yhtään mitään. Kuka nyt luulee tuntevansa tai tunnistavansa kirjoittajan?

        Jaa, no ei sitte


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa, no ei sitte

        Pahoittelen. Minusta on kaikkein surullisinta ettei voi puhua ajattelemansa ihmisen kanssa. Toivon, että sinä löydät omasi jos ootte jo jutelleet asioista.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4574
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2274
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1700
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      304
      1380
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      138
      1117
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      977
    Aihe