Raskaana kimpaa

Anonyymi

Oletteko parit harrastaneet kimppa seksiä myös vaimon raskausaikana?

28

1173

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raskaana vieraalle antavat naiset ovat pornoin asia. Jo ajatus vieraista spermoista raskaana olevassa naisessa saa kalun kovaksi.

      • Juhannusta oltiin viettämässä meidän perikunnan mökillä ja laittamassa paikkoja kuntoon.
        Olimme alkaneet kesälomat jo juhannuksena ja mökillä pientä remppaa.
        Vaimoni kolmannella kuulla rakaana hoiti tarjoilupuolen seksiä myöten ja kaksi kaveriani kanssani laitoimme ranta saunan kuntoon.
        Vaimoni on ollut kimpassa kummankin kaverini kanssa ei kuitenkaan yhtä aikaa
        Nyt olimme kuitenkin kaikki samassa ryhmässä ja vaimoni oli meidän kaikkien yhteinen.
        Yöllä oltiin kimpassa ja päivällä käytiin vuorotellen vaimoni luona.
        Olimme mökillä 16 päivää ja vaimo sai kolmea miestä joka päivä eikä vain kerran vaan useasti päivän mittaan.
        Kaverit ovat mökki loman jälkeen käyneet meillä melkein joka päivä ollen öitä meidän sängyssä vuorotellen.


    • Anonyymi

      Riippuu ihan naisesta. Toiset eivät halua nähdäkkään miestä silmissään ja toisille ei mikään tunnu riittävän. Eivätkä aviomiehetkään ole kovin mustasukkaisia raskaana olevia puolisoitaan kohtaan.

      Kuten yllä kommentoitua niin raskaana oleva nainen on kauneimmillaan ja jos hormoonit hyrrää niin se saa veltonkin kovaksi. Eikä siinä mitään. Kun toinen huokailee silmät kiinni ja nauttii tilanteesta niin silloin pitää vain ajatella muuta ettei rouvan nautinto lopu heti alkuunsa. Rouvan ehdoillahan siinä mennään.

    • Anonyymi

      Tuo on totta. Itellä ei ole ollut vaimon raskauksien aikaan pienintäkään mustasukkaisuutta. Päinvastoin. Kehotin vaimoa pitämään paljastavia vaatteita. Houkuttelin alasti paljuun ainoaksi naiseksi. Olisin mielellään antanut vieraitten pannakin mutta vaimo ei innostunut. Kiimainen hän on ollu joka kerta. Jotenkin on tuntunu molemmilla kerroilla että sitä herkkua kelpaisi jakaa.

      • Anonyymi

        Juuri noin. Vaimo lähti kaksi tuntia sitten kaverin kanssa rannalle saamaan hieman Aurinkoa ja toivottavasti myös spermat sisäänsä. On kyllä kiihottava näky kun vaimon vatsa on pyöristynyt! Mitä pidemmälle raskaus on edennut, sitä vapaammaksi olen häntä päästänyt.


    • Anonyymi

      Kyllä minulla ainakin halut nousi raskaana ollessa aivan järjettömäksi tuntui ettei mikään riitä koko ajan teki mieli. Siks me jatkettiinkin kimppaa raskaana ollessa aivan loppuun asti. Mies oli ainakin fiiliksissä kun olin toisen miehen kanssa.

      • Anonyymi

        Olet sinä yksi idiootti. Valitettavasti olet vain niin tyhmä ettet kykene käsitämään sitä kuinka tyhmä oikeasti olet.

        Mutta yritetään selittää. Meillä muilla on järkeä päässä niin paljon että me otamme selville tuntemattomien kumppaneiden seksihistorian ja tautihistorian. Koska sinä et siihen kykene, niin pelkää sitten yksinäsi sitä että saat jostain kahvasta bussissa hiv:in.

        Mahtaa ääliötä vituttaa kun muut nauttivat seksistä täysin rinnoin ja turvallisesti mutta sinä et pelkojesi ja sekopäisyytesi vuoksi saa keneltäkään, etkä edes itseltäsi.


      • Anonyymi

        Ja siinähän se tuli todistettua että olet niin tyhmä ettet enää ymmärrä kuinka tyhmä itseasiassa olet.


    • Anonyymi

      Käytättekö ehkäisyä kun touhuatte raskaana ollesanne vieraan kanssa?

      • Anonyymi

        Tuttujen kanssa ei käytetä, mutta tietenkin tuntemattomien kanssa käytetään aina.


      • Ei käytetty ehkäisyä kun tuttu mies oli ollut koko ajan kolmantena.
        Jos on tuntematon niin kortsu ilman muuta.


      • Anonyymi
        38v.vaimo kirjoitti:

        Ei käytetty ehkäisyä kun tuttu mies oli ollut koko ajan kolmantena.
        Jos on tuntematon niin kortsu ilman muuta.

        Samoin meillä kun raskaana olin..yksi mies kolmantena ja monasti mies kävi tyydyttämässä seksi haluni kun mies oli töissä.. parasta seksiä ikänä kun kyseinen mies hyvä kuntoinen ja jaksoi yhtyä parikin tuntia kerralla.


    • Anonyymi

      Nämä amoraaliset irstailijat pitäisi toimittaa Hannu Lauerman tutkittavaksi. Olisi mielenkiintoista tietää mikä aiheuttaa tällaisen moraalin täydellisen romahduksen ja mielen turmeltumisen.

      • Anonyymi

        En ymmärrä mikä teistä tässä on väärin jos jotkut uskaltaa harrastaa seksiä muutenkin kuin vain pelkästään pimeässä peiton alla?

        Kumminkaan ole muusta kysymys kun vain seksistä


    • Anonyymi

      Raskaana ollessaan nainen on ehdottomasti seksikkäimmillään. Kasvaneet rinnat, laajentuneet ja tummuneet nännipihat sekä turpeat häpyhuulet. Ja levinnyt lantio ja pyöreä babymasu. Uuuh miten ihana olis vielä seksitellä odottavan naisen kanssa.

      • Anonyymi

        Olet ihana ja tiedät millainen nainen on raskaana😗 meillä kolmas pyörä koko raskauden ajan ja juuri noihin asioihin hän vetosi kun kysyin hänen jaksamiseen kanssani..eniten häntä kiihotti masuni ja turvonneet häpyhuuleni. Toivotaan että pääset vielä pitää hyvänä jonkun vaimoa😋


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet ihana ja tiedät millainen nainen on raskaana😗 meillä kolmas pyörä koko raskauden ajan ja juuri noihin asioihin hän vetosi kun kysyin hänen jaksamiseen kanssani..eniten häntä kiihotti masuni ja turvonneet häpyhuuleni. Toivotaan että pääset vielä pitää hyvänä jonkun vaimoa😋

        Onko pillu tavallista tuntoherkempi häppärit turvoksissa? Oliko posliinina koko komeus?


    • Anonyymi

      Lopetin kimpat, kun sain tietää olevani raskaana. No väliaikaistahan se lopettaminen oli. Olisi raskaananakin haluttanut, mutta jotenkin se ei tuntunut oikealta.

      • Anonyymi

        Kyllä siinä muutama vuosi väliä oli. Lapsenteon aikana emme harrastaneet kimppaa, joten tiedän kyllä kuka on lasteni isä.
        Kimpoissa hoidin ehkäisyn niin, että sain nauttia vieraista spermalasteista. En tykkää pussitetuista annoksista, jos vain mahdollista luottaa kimppailijoiden terveyteen. Jos en luota, niin en anna.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä siinä muutama vuosi väliä oli. Lapsenteon aikana emme harrastaneet kimppaa, joten tiedän kyllä kuka on lasteni isä.
        Kimpoissa hoidin ehkäisyn niin, että sain nauttia vieraista spermalasteista. En tykkää pussitetuista annoksista, jos vain mahdollista luottaa kimppailijoiden terveyteen. Jos en luota, niin en anna.

        Hienoa, osaat nauttia.


    • Anonyymi

      Minun vaimon vieraalle kalulle houkutteli hänen kaverinsa. Panijana oli kaverin mies. Miehen piti saada kokea raskaana oleva, kaverin mielestä vaimoni tarvitsi kunnon munaa koska minulla on pienempi kuin hänen miehellään. Vaimo sanoi että iso tuntui taivaalliselta mutta mies tuli nopeasti. Vaimon kaveri oli kiusannut miestään että taisi tuntua liian hyvältä turvonnut tiukka tavara. Toisella kerralla mies oli tullut vielä nopeammin.

    • Anonyymi

      Mies kannusti kovasti, että olisin paneskellut raskaana tutun kaverin kanssa. Ei oikein napannut, vaikka olin aiemmin antanut hänelle kimpassa ja nauttinut isosta kyrvästä.

    • Anonyymi

      Vaimo on sano joka kerta ettei keho tunnu omalta. Vieras ei ole kiinnostanu paitsi raskaana. Kaikilla kolmella kerralla vieraat on päässy laukomaan vaimoon lastinsa. En ole pannu pahakseni. Itsestäkin tuntuu kuin joka ilta olisi eri nainen alla. Keho muuttuu niin nopeesti ja on tosi eri tuntuinen. Vähän kun kävis vieraissa.

    • Anonyymi

      Tuttu naisporukka oli Tukholmassa alkukesästä. Yksi porukasta oli raskaana. Kaverit naureskelivat, että raskaana olevalla oli eniten vientiä. Väittivät, että viimeisen kerran raskaana olevaa naitiin ennen aamupalaa kotiinpaluun aamuna. En tiedä onko tuo totta vai kateellisten panettelua.

    • Anonyymi

      Raskaana oleva nainen on mielestäni kiihottava, ota yhteyttä jos kaipaat hyvää suu- ja normiseksiä turvallisesti ja hellästi. Postia : [email protected]

    • Anonyymi

      Vaimo oli raskauden alkuvaiheessa ja rinnat olivat paisuneet jo todella isoiksi. Hän oli lähdössä erään harrastusporukan kanssa viikonlopun viettoon yhdelle maatilalle. Sen omisti eräs porukan jäsen. Porukka kävi siellä kerran pari vuodessa. Tiesin menon olevan viikonlopuissa aika estotonta. Vaimo oli käynyt kampaajalla, sheivannut ja laittanut itseään näyttelykuntoon kaikista paikoista. Vaimo keikisteli alasti olohuoneessa ja puristeli rintojaan.

      -Muistaako kukaan millaiset tissit minulla? Näkeekö näistä heti, että olen raskaana. En haluaisi vielä kertoa.
      -Minusta ne näyttää hyviltä ja ihan raskaana olevan naisen tisseiltä. Eikä sinun siellä tarvitse huolehtia tällakertaa ehkäisystä.

      Vaimo lehahti ihan punaiseksi tuon sanottuani ja katsoi minua jotenkin häpeillen. Pitkän hiljaisen hetken jälkeen vaimo halusi naida.

      En tiedä mitä reissussa tapahtui, mutta vaimo tuli takaisin onnellisena, hymyilevänä ja jotenkin hehkuvana.

    • Anonyymi

      Olen harrastanut.
      Olin rv viikolla 39 3 päivää ennen h hetkeä myös. Nautin itse.
      Odottava tekee, sitä mitä nauttii.
      Synnytyksen jälkeen varovasti...2 viikon päästä annoin kokeilla sormin ja hyväilyä.
      Kuukausen päästä eka kimppa.

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4773
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      95
      4572
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      620
      4184
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3147
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2691
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2213
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      221
      2163
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      347
      2163
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1775
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1502
    Aihe