Hakinmäki kerrostalot

Anonyymi

Kuulin tässä viikolla teinien suusta, että Hakinmäessä ja Kapponkadulla olis juoppojen asuntola - että joku hakeutuu asumaan juoppojen asuntolaan ja siitä sitten syyttää itseään.

Ahaa. No, meno täällä tosiaan on sitä luokkaa, että tosiaan saa ihmetellä ihmisten tapoja. Mutta jos tämä kyseessä on juoppojen asuntola, niin vuokranperijä on sitten kyllä siihen kuvaan sopimaton.

Ja jos joidenkin kohdalla tilanne tosiaan on niin, että ovat elämäntilanteensa takia asutettu johonkin jälleenvuokrausasuntoon, niin sopisko siltä jälleenvuokraajalta edellyttää sitä, että se pitäisi huolta, että asutetulla on tavalliseen asumiseen sopivat taidot ja kyvyt ja tavat!

Häiritsevää holtitonta käyttäytymistä! Sitä oli taas eilenkin yks nurkan takana kailottelija, saiko tavoitteensa täytettyä - kun mentiin katsomaan ketä siellä nurkan takana oli, niin näkyvillä oli muuta kieltä kuin suomea posottavia tyyppejä. Että se varsinainen häiriön aiheuttaja oli sitten taas jossain puskissa, mutta kuvitteli ja oletti, että nämä ulkomaan kieltä posmottavat pääsevät kohteeksi ja saavat ihmettelyn aihetta.

Onko asumistaidot kunnossa!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos kyseessä on jälleenvuokraustoiminta. Ilmeisesti jälleenvuokraajalle loppujen lopuksi on yks ja sama mitä vuorkalaiset tekevät, kunhan vaan jossain ovat ja on katto pään päällä.

      Sillä lailla! Normaalit tavat ja asumiseen kuuluvat säännöt eivät näitä ainakaan heidän omasta mielestään koske millään tavalla.

      Jos haluavat asua jossakin kivassa yhteisössä - sillain niin kuin jokin ryhmäasuminen - niin miksei niille sellaista jonnekin perusteta! Leikkisivät siellä hiekkalaatikkoleikkejään ihan keskenään....

    • Anonyymi

      14-vuotias oppilas murskasi 62-vuotiaan opettajan leukaluun siten, että pahoinpiteli häntä useilla lyönneillä kasvoihin.

      Se oli 28 kesäkuuta, jolloin syyrialainen poika Chestenbergenin koulussa, joka sijaitsee Möriken-Wideggen kunnassa, joutui opettajan epäilynalaiseksi siitä, että hän olisi aseistautuneen veitsellä koulussa – mitä hän myöskin oli tehnyt aikaisempina kertoina, raportoi Aargauer Zeitung.

      Poika ei voinut hyväksyä opettajan vaatimusta siitä, että hän halusi nähdä mitä hänellä oli taskuissaan. Todistajien mukaan, oli hän sen sijaan vastannut käymällä hyökkäykseen ja pahoinpidellyt opettajaa viidellä kuudella nyrkiniskulla kasvoihin. Kun nainen yritti paeta pahoinpitelyä, oli poika myöskin potkaissut häntä.

      Pahoinpitelyn jälkeen, poika pidätettiin ja hän sai istua pidätettynä kaksi päivää. Se on edelleen epäselvää, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Se, sitä vastoin on päivänselvää, että hän ei tule jatkamaan Chestenbergin koulussa.

      Puhui Koraanista ja Allahista

      Sveitsiläisten lehtien raportoinneista käy ilmi, että poika kuuluu suureen syyrialiseen perheeseen, joka muutti Sveitsiin viisi vuotta sitten, elää sosiaaliavustuksella ja oli usein puhunut Koraanista ja Allahista koulussa. Hän oli myöskin sanonut tytöille, että heidän tulisi pukeutua ”säädyllisesti”.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2599
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      207
      2353
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2272
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      179
      1771
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe