Hakinmäki kerrostalot

Anonyymi

Kuulin tässä viikolla teinien suusta, että Hakinmäessä ja Kapponkadulla olis juoppojen asuntola - että joku hakeutuu asumaan juoppojen asuntolaan ja siitä sitten syyttää itseään.

Ahaa. No, meno täällä tosiaan on sitä luokkaa, että tosiaan saa ihmetellä ihmisten tapoja. Mutta jos tämä kyseessä on juoppojen asuntola, niin vuokranperijä on sitten kyllä siihen kuvaan sopimaton.

Ja jos joidenkin kohdalla tilanne tosiaan on niin, että ovat elämäntilanteensa takia asutettu johonkin jälleenvuokrausasuntoon, niin sopisko siltä jälleenvuokraajalta edellyttää sitä, että se pitäisi huolta, että asutetulla on tavalliseen asumiseen sopivat taidot ja kyvyt ja tavat!

Häiritsevää holtitonta käyttäytymistä! Sitä oli taas eilenkin yks nurkan takana kailottelija, saiko tavoitteensa täytettyä - kun mentiin katsomaan ketä siellä nurkan takana oli, niin näkyvillä oli muuta kieltä kuin suomea posottavia tyyppejä. Että se varsinainen häiriön aiheuttaja oli sitten taas jossain puskissa, mutta kuvitteli ja oletti, että nämä ulkomaan kieltä posmottavat pääsevät kohteeksi ja saavat ihmettelyn aihetta.

Onko asumistaidot kunnossa!

2

<50

  Vastaukset

  • Jos kyseessä on jälleenvuokraustoiminta. Ilmeisesti jälleenvuokraajalle loppujen lopuksi on yks ja sama mitä vuorkalaiset tekevät, kunhan vaan jossain ovat ja on katto pään päällä.

   Sillä lailla! Normaalit tavat ja asumiseen kuuluvat säännöt eivät näitä ainakaan heidän omasta mielestään koske millään tavalla.

   Jos haluavat asua jossakin kivassa yhteisössä - sillain niin kuin jokin ryhmäasuminen - niin miksei niille sellaista jonnekin perusteta! Leikkisivät siellä hiekkalaatikkoleikkejään ihan keskenään....

  • 14-vuotias oppilas murskasi 62-vuotiaan opettajan leukaluun siten, että pahoinpiteli häntä useilla lyönneillä kasvoihin.

   Se oli 28 kesäkuuta, jolloin syyrialainen poika Chestenbergenin koulussa, joka sijaitsee Möriken-Wideggen kunnassa, joutui opettajan epäilynalaiseksi siitä, että hän olisi aseistautuneen veitsellä koulussa – mitä hän myöskin oli tehnyt aikaisempina kertoina, raportoi Aargauer Zeitung.

   Poika ei voinut hyväksyä opettajan vaatimusta siitä, että hän halusi nähdä mitä hänellä oli taskuissaan. Todistajien mukaan, oli hän sen sijaan vastannut käymällä hyökkäykseen ja pahoinpidellyt opettajaa viidellä kuudella nyrkiniskulla kasvoihin. Kun nainen yritti paeta pahoinpitelyä, oli poika myöskin potkaissut häntä.

   Pahoinpitelyn jälkeen, poika pidätettiin ja hän sai istua pidätettynä kaksi päivää. Se on edelleen epäselvää, mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. Se, sitä vastoin on päivänselvää, että hän ei tule jatkamaan Chestenbergin koulussa.

   Puhui Koraanista ja Allahista

   Sveitsiläisten lehtien raportoinneista käy ilmi, että poika kuuluu suureen syyrialiseen perheeseen, joka muutti Sveitsiin viisi vuotta sitten, elää sosiaaliavustuksella ja oli usein puhunut Koraanista ja Allahista koulussa. Hän oli myöskin sanonut tytöille, että heidän tulisi pukeutua ”säädyllisesti”.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7209
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   231
   4599
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   62
   3331
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1317
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   47
   860