Ukko.fi - ei mitään järkeä!!!

Anonyymi

Haksahdin maksamaan pahasti oppirahat yrittäjyyden alkutaipaleella kun luulin Ukko.fi - palvelun olevan edullinen pienyrittäjille suunnattu palvelu. Onneksi näistä veloituksista tuli puhetta kaverini kanssa, joka pyörittää huomattavasti isompaa liiketoimintaa kuin itse ja hänen tilitoimisto kulut ovat murto-osa Ukko.fin perimistä palkkioista. 10 000 euron alvillisesta laskutuksesta Ukko.fi perii 740.00 euron palkkiot, joka jo tuollaisenaan on huomattavasti kalliimpi kuin useiden tilitoimistojen kulut. Lisäksi en tiennyt että YELliä voi myös maksaa vähemmän. Ukko.fi "pakottaa" maksamaan YELliä tuosta 10000 euron laskutuksesta 1500.00 eur. Kun minimi YEL on koko vuodelle 3000 euroa vaikka joka kuukausi tekisin tuon 10000 euron laskutuksen. Miksi Ukko.fissä ei ole mahdollisuutta maksaa YELliä minimiä tai haluamaansa määrää? Lisäksi aivan käsittämätön tuo 7.4% komissiot liikevaihdosta. Edullinen ja järkevä ratkaisu pienyrittäjällä, no ei todellakaan. Kannattaa pyytää tarjoukset pikimmiten tilitoimistoista. Ukko.fin kuukauden 740 euron veloituksella saa tilitoimiston palvelut vuodeksi eikä tarvitse itse tehdä kaikkia duuneja..

7

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Laskutus sanomasi mukaan alvillisena 10.000€/kk, alvittomana noin 8000 euroa, ja vuodessa 100.000 euroa. Tavaramyyntihän noiden ukkojen ym. kautta ei voi laskuttaa, joten koko 100k myyntisi täytyy siis olla palveluiden myyntiä.

      On päivänselvää ettei kenenkään tuon kokoista tai suurempaa liikevaihtoa tekevän kannata käyttää Ukko, Eezy, Odeal etc. laskutuspalveluita. Asia ratkeaa yksinkertaisella päässälaskullakin.

      Nuohan laskutuspalvelut ovat sellaisia osa-aikayrittäjien, pätkäyrittäjien ja muiden, suunnilleen kymppitonnin tai kahden liikevaihtoa pyörittävien surkimusten palveluja.

      Oikeat yrittäjät, jotka vuosikausia saavat koko elantonsa omasta yrityksestään ja yrittämisestään, heille laskutuspalvelut eivät sovellu oikeastaan koskaan. Veloitukset ovat aivan liian korkeita ja laskuttaminenkin turhan hankalaa.

    • Anonyymi

      Tilitoimiston kustannukset tuntuvat olevan murheesi #1. Miksi et tee kirjanpitoasi itse esim. Excelillä, mikä tuossa kokoluokassa onnistui helposti.

      • Anonyymi

        Omatekoinen Exceli-viritelmä ja sen ylläpito on suunnilleen typerintä ajankäyttöä mitä yrittäjä voi itselleen keksiä. Vähän niin kuin kehittelisi itselleen oman tekstinkäsittelyohjelman, vaikka ilmaisia ja satasen tai parin tekstureita on netti pullollaan.

        Toki voi ottaa kynän ja ruutuvihkon firman kirjanpitovälineikseen, jos haluaa astua vielä yhden takapakin askeleen lisää. Hiukan lisää oman ajan haaskausta täydelliseen typeryyteen.


      • Anonyymi

        Sitä se on silloin kun ei ole kykyä siihen, mikä valitettavasti useimman kohdalla on näin. Näiltä ihmisiltä puutuu yleensä looginen ja matemaattinen hamottamiskyky puhumattakaan keskittymiskyvystä. Valmiilla ohjelmalla päästään jonkinlaiseen lukujen pyöritykseen mutta käyttäjälle jää puuttumaan ymmärrys tuloksen muodostumisesta. Excelissä on kaikki käyttäjän hallinnassa ja päivitykset voi tehdä itse. Know your numbers!


      • Anonyymi

        Nämä "kevytyrittäjä" ja muut sen kaltaiset oikeastaan vain yrittäjien tilaamia ja maksamia palveluita. Yhtä hyvin voi kirjanpidon tehdä itse tai palkata kirjanpitäjän.
        Jokaisen pk-yrittäjän tulisi osata laskutus, kirjanpito, ym. toimistorutinit. Muuten yrittäminen on heikoilla kantimilla.


    • Anonyymi

      ukko . fi on osuuskunta, kun laskutat ukko.fi kautta olet osuuskunnan jäsen et yrittäjä.
      kaikki tekemäsi toiminta tapahtuu ukko.fi y-tunnuksella, tarkoittaen sitä että et saa hankinnoistasi mitään vähennyksiä liiketoiminnallesi, vaan ukko.fi saa ne.

      jos jatkat yrittämistä niin suosittelen siirtymään esim. op kevytyrittäjöksi siellä saat vähentää kaikki kulut

      • Anonyymi

        > et saa hankinnoistasi mitään vähennyksiä liiketoiminnallesi, vaan ukko.fi saa ne.

        No ei saa niitä ALV-vähennyksiä edes Ukko hyväksensä. Mitään tavarakauppaahan ei edes hyväksytä Ukkoon, vaan vain pelkkää oman työn myymistä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe