Inventaario

Pihalle oli jostain kumman syystä ilmaantunut jätesäkkejä, joissa oli kaikenlaista pois heitettyä roinaa, kuten petauspatjoja ja hiirten terrorisoimia lakanoita.
Juuri ja juuri sain sullotuksi säkkikasan autoon, jotta pääsisin matkaan - eli eroon mustaan muoviin kadonneesta menneisyydestä.

Matkasta kaupunkiin ei ollut erityistä mainintaa ajopäiväkirjassani. Reissu oli tavanomainen kauppunkireissu, rento. Ajelin siinä nopeusrajoitusten mukaan ja yritin samalla huitoa avoimesta ikkunasta hyttystä pihalle, mutta tämä jääräpäisesti kieltäytyi. Maisemat olivat kauniit ja vaarat tuntuivat vaarattomilta. Kaikki oli ihan ok.

Teboilin liikenneympyrässä vaistosin jonkin olevan vialla, ja koivujen varjostamalla bulevardilla Timitraan tunne vain vahvistui. Jätesäkit auton tavaratilassa keskustelivat keskenään, hätääntyneenä siitä, että roskakatosta ei enää näkynyt siellä missä se aina oli ollut. Katos oli tiessään.

Suu auki. Silmät löivät tyhjää. Jätesäkit parkuivat kaikki yhteen ääneen. En hennonut huutaa heille.

(Naurua)

4

<50

Vastaukset

 • Se on harmi jos joutuu itse maksamaan jätteistään viemällä ne muualle, eli jäteasemalle kuin noihin roskiksiin jotka on tarkoitettu ei isoille jätteille! Naurua siivelläeläjille!

  • Ai

   Sorry, mutta en huomannut sun kommenttiasi. Joo siis mä kyllä maksan lakisääteisen jätehuoltomaksuni, vaikka en järin paljon täällä aikaani edes vietä. Silti tämä kuopiolainen kalakukko ei edes tiennyt asiakkaansa nimeä, kun sitä heitä tiedustelin.

   Eli mistä maksan?

   Viete = alamäki

   (Hirn)


 • Mjoo

  Kun tuossa saunan jälkeen katselin järvelle, niin huomasin kaiken äänen päättyneen.

  On vain tasainen pinta, ja Kolin majesteetillinen hahmo kaukaisuudessa, jonne helppo on meloa, kiivetä, mutta saavuttaa ei koskaan.

  En voi kuin onnitella itseäni, vain olemalla.

  (Hihitystä)

 • Hauska kuvaus, osoittaa kyseessä olevan lahjakas sanan taiteellisen siveltimen käyttäjä.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.