Lainakiellon laiminlyönti

Anonyymi

Pyysin aikoinaan lainakieltoa erääseen lainapalveluun ja sainkin sen. Noin vuosi myöhemmin tästä hain samaisesta paikasta lainaa ilman mitään kyselyitä nykyisestä taloustilanteestani. Sain lainaa siis äärimmäisen helpolla ja nyt en kykene maksamaan takaisin. Vastuutonta lainaamista molemmilta osapuolilta.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei mitään uutta, tietyt paikat asettaa pyynnöstä ikuisen kiellon mutta pyydettäessä purkavat sen

  • Anonyymi

   Vaikuttaisi että tarvitsisit holhoajan/edunvalvojan. Miten pärjäät muuten elämässäsi?

  • Anonyymi

   Tiesit että olet asettanut lainakiellon kyseiseen paikkaan ja kuitenkin hait sieltä uutta lainaa?

   Juu, firma olisi voinut hoitaa asian paremmin, mutta kyllä se vaan niin on oikeassa elämässä että aikuisilla on velvollisuus huolehtia itsestään. Kun tätä palstaa lukee, niin tulee siihen johtopäätöksenn että suuri osa aikuisista suomalaisista tarvitsee holhoojaa.

  • Anonyymi

   Maa olisi tylsä paikka elää jos kaikki olisivat samalnlaisia. Tiedän tapauksia joissa ihmisellä on ollut edunvalvoja joka on käyttänyt asiakkaan varoja ja tietämättömyyttä itsensä hyväksi, niidenkin kanssa pitää olla tarkkana ei voi täysin luottaa. Kaikilla meillä on jossain vaiheessa jonkinlaisia ongelmia elämässä, jos ei ole vielä ollut niin takaan että niitä tulee. Se miten käsittelet ne aivolohkossa on taas jokaisen yksilön oma asia..

   • Anonyymi

    No juu, mutta kieltoja ja sääntöjä olisi ihan helvetisti vähemmän jos AIKUISET osaisivat pitää itsestään huolta, tai edes ymmärtäisivät kantaa vastuunsa kun ovat tehneet jotain täysin järjetöntä.

    Minä ainakin eläsisin mielummin vapaammassa yhteiskunnassa, kuin tässä nykyisessä holhousyhteiskunnassa. Noh, ei voi mittään, suurin osa suomalaisista kun näköjään haluavat elää holhouksen alla. Onhan se elämä helpompaa niin.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   5937
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   412
   4404
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1921
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1378
  Aihe