Menestysteologia on kerettiläisyyttä?

Anonyymi

Osaan kertoa miksi Jehovan Todistajat ovat harhaoppisia mutta kun opitäisi kertoa miksi menestysteologia on harhaoppia niin lyö tyhjää.

Mitä yhdellä lauseella sanottuna menestysteologia on tai sanotaan että maksimissaan kolmella lauseella.

Mikä siinä on se ydinharha?

Tuli vaan mieleen kun TV7:lla sitä näytetään niin miten se sitten on harhaoppia! En tajua logiikkaa. Eikö TV7 ole yhteiskristillinen kanava? Miksi siellä on turvatonta opetusta jos kerran menestysteologia on harhaoppia.

Ja eikö tv7 sano palautteeksi ettei heillä ole ohjelmistossa menestysteologiaa vai myöntääkö sen ?

33

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      käsittääkseni tv7 on kristillinen kanava, elikkä eri kirkkokunnista ohjelmia, ainakin luterilaisuus, onko muuta ?

      jostain lukenut, että tv7:stä tulisi "kristitty tv", tms ?

    • Anonyymi

      Val.3:2 Minut hän on johdattanut ja kuljettanut pimeyteen eikä valkeuteen.

      • Jos sinä koet olevasi pimeydessä, niin tiedät mitä valo on. Astu valkeuteen!


      • Anonyymi
        salopuu kirjoitti:

        Jos sinä koet olevasi pimeydessä, niin tiedät mitä valo on. Astu valkeuteen!

        Val 3:1-66 Minä olen se mies, joka olen kurjuutta nähnyt hänen vihastuksensa vitsan alla. (2) Minut hän on johdattanut ja kuljettanut pimeyteen eikä valkeuteen. (3) Juuri minua vastaan hän kääntää kätensä, yhäti, kaiken päivää. (4) Hän on kalvanut minun lihani ja nahkani, musertanut minun luuni. (5) Hän on rakentanut varustukset minua vastaan ja piirittänyt minut myrkyllä ja vaivalla. (6) Hän on pannut minut asumaan pimeydessä niinkuin ikiaikojen kuolleet. (7) Hän on tehnyt muurin minun ympärilleni, niin etten pääse ulos, on pannut minut raskaisiin vaskikahleisiin. (8) Vaikka minä huudan ja parun, hän vaientaa minun rukoukseni. (9) Hakatuista kivistä hän on tehnyt minun teilleni muurin, on mutkistanut minun polkuni. (10) Vaaniva karhu on hän minulle, piilossa väijyvä leijona. (11) Hän on vienyt harhaan minun tieni ja repinyt minut kappaleiksi, hän on minut autioksi tehnyt. (12) Hän on jännittänyt jousensa ja asettanut minut nuoltensa maalitauluksi. (13) Hän on ampunut munuaisiini nuolet, viinensä lapset. (14) Minä olen joutunut koko kansani nauruksi, heidän jokapäiväiseksi pilkkalauluksensa. (15) Hän on ravinnut minua katkeruudella, juottanut minua koiruoholla. (16) Hän on purettanut minulla hampaat rikki soraan, painanut minut alas tomuun. (17) Sinä olet syössyt minun sieluni ulos, rauhasta pois, minä olen unhottanut onnen. (18) Ja minä sanon: mennyt on minulta kunnia ja Herran odotus.

        (19) Muista minun kurjuuttani ja kodittomuuttani, koiruohoa ja myrkkyä. (20) Sinä kyllä muistat sen, että minun sieluni on alaspainettu.

        (21) Tämän minä painan sydämeeni, sentähden minä toivon. (22) Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut: (23) se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. (24) Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni häneen.

        (25) Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii. (26) Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua. (27) Hyvä on miehelle, että hän kantaa iestä nuoruudessaan. (28) Istukoon hän yksin ja hiljaa, kun Herra on sen hänen päällensä pannut. (29) Laskekoon suunsa tomuun - ehkä on vielä toivoa. (30) Ojentakoon hän posken sille, joka häntä lyö, saakoon kyllälti häväistystä. (31) Sillä ei Herra hylkää iankaikkisesti; (32) vaan jos hän on murheelliseksi saattanut, hän osoittaa laupeutta suuressa armossansa. (33) Sillä ei hän sydämensä halusta vaivaa eikä murehduta ihmislapsia. (34) Kun jalkojen alle poljetaan kaikki vangit maassa, (35) kun väännetään miehen oikeutta Korkeimman kasvojen edessä, (36) kun ihmiselle tehdään vääryyttä hänen riita-asiassaan - eikö Herra sitä näkisi? (37) Onko kukaan sanonut, ja se on tapahtunut, jos ei Herra ole käskenyt? (38) Eikö lähde Korkeimman suusta paha ja hyvä?

        (39) Miksi tuskittelee ihminen eläessään, mies syntiensä palkkaa? (40) Koetelkaamme teitämme, tutkikaamme niitä ja palatkaamme Herran tykö.

        (41) Kohottakaamme sydämemme ynnä kätemme Jumalan puoleen, joka on taivaassa. (42) Me olemme luopuneet pois ja olleet kapinalliset; sinä et ole antanut anteeksi, (43) olet peittänyt itsesi vihassasi, ajanut meitä takaa, surmannut säälimättä; (44) olet peittänyt itsesi pilvellä, niin ettei rukous pääse lävitse. (45) Tunkioksi ja hylyksi sinä olet meidät tehnyt kansojen seassa. (46) Suut ammollaan meitä vastaan ovat kaikki meidän vihamiehemme. (47) Osaksemme on tullut kauhu ja kuoppa, turmio ja sortuminen. (48) Vesipurot juoksevat minun silmistäni tyttären, minun kansani, sortumisen tähden. (49) Minun silmäni vuotaa lakkaamatta, hellittämättä (50) siihen asti, kunnes katsoo, kunnes näkee Herra taivaasta. (51) Silmäni tuottaa tuskaa minun sielulleni kaikkien minun kaupunkini tyttärien tähden. (52) Kiihkeästi pyydystivät minua kuin lintua ne, jotka syyttä ovat vihamiehiäni. (53) He sulkivat kuoppaan minun elämäni ja heittivät päälleni kiviä. (54) Vedet tulvivat minun pääni ylitse; minä sanoin: olen hukassa. (55) Minä huusin sinun nimeäsi, Herra, kuopan syvyydestä.

        (56) Sinä kuulit minun huutoni: "Älä peitä korvaasi minun avunhuudoltani, että saisin hengähtää". (57) Sinä olit läsnä silloin, kun minä sinua huusin; sinä sanoit: "Älä pelkää". (58) Sinä, Herra, ajoit minun riita-asiani, lunastit minun henkeni. (59) Olethan nähnyt, Herra, minun kärsimäni sorron: hanki minulle oikeus. (60) Olethan nähnyt kaiken heidän kostonhimonsa, kaikki heidän juonensa minua vastaan. (61) Sinä olet kuullut heidän häväistyksensä, Herra, kaikki heidän juonensa minua vastaan. (62) Minun vastustajaini huulet ja heidän aikeensa ovat minua vastaan kaiken päivää. (63) Istuivatpa he tai nousivat, katso: minä olen heillä pilkkalauluna. (64) Kosta heille, Herra, heidän kättensä teot. (65) Paaduta heidän sydämensä, kohdatkoon heitä sinun kirouksesi. (66) Aja heitä takaa vihassasi ja hävitä heidät Herran taivaan alta.


    • Anonyymi

      Job.30:26 Niin, minä odotin onnea, mutta tuli onnettomuus; minä vartosin valoa, mutta tuli pimeys. 2Moos.10:21,22. Ps.105:28

    • Anonyymi

      Toorapastorin oppi johtaa pimeyteen, ei valoon. Kuitenkin tooravalhettelija kuvittee, että hänen harhaoppinsa antaa onnen.

      • Anonyymi

        Näin kertoo mies, joka ei ymmärrä sanan sisältöä, oppia, ohjetta, sekä neuvoa, joka paljastaa sisimpäsi.
        Puhut ehtoollisessasi Herran päivästä, että elät sitä.
        Mitä se on?
        Amo 5:18-21 Voi teitä, jotka toivotte Herran päivän tulemista. Miksi hyväksi on teille Herran päivä? Se on oleva pimeys, eikä valkeus - (19) ikäänkuin jos joku pakenisi leijonaa ja häntä kohtaisi karhu, tahi joku tulisi kotiin ja nojaisi kätensä seinään ja häntä pistäisi käärme. (20) Eikö Herran päivä ole pimeys, eikä valkeus, eikö se ole synkeys, jossa ei valoa ole? (21) Minä vihaan, minä halveksin teidän juhlianne enkä mielisty teidän juhlakokouksiinne.

        Eli pimeyttä julistatte, saastutatte Herran nimen, julistaudutte perinneoppienne kautta muka kantamaan Jumalan valtaa-
        pimeyttä se on. Sodoman syntiä. Siksi juhlapäivänne ja pöytänne olette nimittäneet "Herran päiväksi". Eli julistatte itsellenne sanojenne mukaisen tuomion. Siitähän on kyse.
        Ei Herran lepopäivästä, Jumalantyöstä, pelastuksesta.


    • Tällä kertaa ja tällä hetkellä (18.6.2019) Wikipedia-sivu menestysteologiasta on jopa melko hyvä ja kattava ydinkohtiin:
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Menestysteologia

      Kaikki menestysteologit eivät usko tai ole kuulleet kaikista oppiin kuuluvista asioista. Samoin monilla muilla uskovilla saattaa olla omaksuttuna yksittäisiä menestysteologian opinkohtia. Oppi on siis tällaisena kokonaisuutena selkeästi harhaoppinen. Jokainen menestysteologi ei kuitenkaan ole opissaan kristillisyyden ulkopuolella eikä varsinkaan jokainen palasia opista omaksunut. Tämäkin on hyvä muistaa. Koska oppi on levinnyt irrallisina palasina tarvitaan yksittäisistä opinkohdista varoitusta ja Raamatun mukaisesti korjaavaa opetusta.

    • Anonyymi

      Kuka tahansa voi ostaa TV7:lta lähetysaikaa, jos on tarpeeksi paksu lompakko. MENESTYSTEOLOGEILLA ON PAKSU LOMPAKKO.

    • Anonyymi

      Menestysteologia ei oikeastaan ollenkaan kuulu kristinuskon piiriin. Se on mielikuvitus-uskonto, joka kyllä lainaa sanoja Raamatusta.

      He kuvittelevat omistavansa Jumalan auktoriteetin, jonka turvin he suorittavat simsalabim-rukouksia. He valloittavat kokonaisia isoja alueita ja kaupunkeja yhdellä ainoalla rukouksella. He eivät tunnusta Jeesuksen auktoriteettiä, koska he ovat niin täynnä omaa mielikuvitusauktoriteettiaan.

      Paljon he ovat saaneet kannattajia ja seuraajia tyhjillä lupauksilla ja väärillä raamatuntulkinnoilla.

      • >>Paljon he ovat saaneet kannattajia ja seuraajia tyhjillä lupauksilla ja väärillä raamatuntulkinnoilla.<<

        Ja johdattavat seuraajansa kuin Hamelnin pillipiipari rottalauman kohti perikatoa!


    • Anonyymi

      Menestysteologia on vastakohta kristinuskon Ristin teologialle,
      Menestysteologia ei ole kristinuskoa, vaan on yksi helluntailaisista harhaopeista.

      Helluntailaisuus ei ole kristinuskoa vaan on muu, oma uskontonsa, kuten j.todistajat tai adventistit. Tämä foorumi ei saisi eksyttävästi olla Kristinusko-osion alla. Mutta huijareiden maksamilla rahoilla Aller-media pitää tätä siinä.

      Raamatun apostolit ja UT opettaa Ristin Jeesusta. Kärsimystietä, ei menestystietä.
      Sama ristintie kuuluu myös Hänen seuraajilleen. 🌼

      Juudas Iskariot kulki menestysteologia-tietään, varasti rahaa Jeesukselta ja Hänen opetuslapsiltaan, kävi kauppaa uskonnolla, petti ja huijasi ja lopulta myös kavalsi rahasta Kristuksen. Jeesus kutsui häntä kadotuksenlapseksi. Lopulta tämä "menestysteologi" ei voinut muuta kuin hirttää itse itsensä. Hyppäsi kallionkielekkeeltä kiikkuun niin, että hänen vatsansa repesi ja sisälmyksensä valuivat ulos. Se oli petturin ristintie, ei kuitenkaan sama kuin Kristuksen.

    • Anonyymi

      Menestysteologia ei ole kerettiläisyyttä vaan toinen uskonto kuin kristinusko. Se perustuu okkultismiin. On noituutta.

      • Anonyymi

        "Menestysteologia ei ole kerettiläisyyttä vaan toinen uskonto kuin kristinusko."

        No onhan se silloin kerettiläisyyttä.

        Hei haloo, onks Valoo? Kukkuu? Kukkuu? Miten sen järjen kanssa? Mitä?

        Mitä? Haloo= Haloo? Herää! Haloo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Menestysteologia ei ole kerettiläisyyttä vaan toinen uskonto kuin kristinusko."

        No onhan se silloin kerettiläisyyttä.

        Hei haloo, onks Valoo? Kukkuu? Kukkuu? Miten sen järjen kanssa? Mitä?

        Mitä? Haloo= Haloo? Herää! Haloo?

        Haloo itsellesi, typerys.
        Opettele ensin asian eli teologian aakkoset.

        Heretismi eli kerettiläisyys on jonkin uskonnon sisällä vaikuttava harhaoppi.

        Toinen uskonto ei ole heretismiä vaan toinen uskonto.

        Kristinusko opettaa ristin teologiaa.

        Menestysteologia on - ei kristinuskon - vaan helluntailaisen uususkonnon oma tuote. Nk. helluntailaisuus oli aivan alkuaikoina kristinuskon sisällä vaikuttanut heretismi eli harhaoppi. Koska se nykyään itse julkisesti kieltää kaikki kristinuskon pääopit ja hyökkää kristinuskon opetuksia vastaan, helluntailaisuus ei enää ole kristinuskoa eikä sen edes kerettiläisyyttä - eli heretismiä eli harhaoppia - vaan toinen, nyt jo avoimesti antikristillinen uususkonto.

        Idiootille tiedoksi. Tehän olette aina vihanneet ja kieltäneet tuoda julki teologisia tosiasioita itsestänne ja opetuksistanne. Myös te olette salaoppi ja salaseura, vapaamuurareiden jäljissä.

        Entisenä vuosikymmenten uskonnonuhrinanne tunnen ne kuitenkin ainakin itse erittäin hyvin. Olette aina toimineet pinnan alla, salaa, pyrkien huijaamaan kristittyjä, samalla hiljaa ujuttaen sanastoanne ja oppejanne sisälle kristinuskoon.

        Uususkontonne on USA:n vapaamuurareiden - osa heistä myös Ku klux klanin täysivaltaisia jäseniä, joukossa monia seksuaalirikollisia, kuten pedofiileja - perustama ja heidän oppeihinsa perustuva antikristillinen uskonto.

        Tekeytyen aluksi muka ystäviksi ja kristinuskon tuhoksi toimittuanne olette viime vuosikymmeninä samalla metodilla hyökänneet juutalaisuutta vastaan.

        Itselläni on myös joitain (Venäjän-Baltian) juutalaisia juuria ja muistan kyllä hyvin vihanne itseäni sekä muutamia muitakin Netmissionin osajuutalaisia vastaan. Hollituvassa hyökkäsitte juutalaisuutta ja juutalaisia vastaan, sitten "heititte" 500-sivuiset pilkkaketjunne "bittiavaruuteen". "Lakaisitte rikoksenne maton alle", kuten te tätä toimintaanne kaikissa rikoksissanne kutsutte.

        Muistatteko Netmissionin juutalaiset, nykykristityt tämän?

        Teitä,helluntailaisia suututti myös se, ettemme olleet helluntailaisiksi kääntyneiden jälkeläisiä vaan jotkut meistä peräti luterilaisia! (Kuten itsekin tuolloin.) Eihän tällainen käy!
        ~


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haloo itsellesi, typerys.
        Opettele ensin asian eli teologian aakkoset.

        Heretismi eli kerettiläisyys on jonkin uskonnon sisällä vaikuttava harhaoppi.

        Toinen uskonto ei ole heretismiä vaan toinen uskonto.

        Kristinusko opettaa ristin teologiaa.

        Menestysteologia on - ei kristinuskon - vaan helluntailaisen uususkonnon oma tuote. Nk. helluntailaisuus oli aivan alkuaikoina kristinuskon sisällä vaikuttanut heretismi eli harhaoppi. Koska se nykyään itse julkisesti kieltää kaikki kristinuskon pääopit ja hyökkää kristinuskon opetuksia vastaan, helluntailaisuus ei enää ole kristinuskoa eikä sen edes kerettiläisyyttä - eli heretismiä eli harhaoppia - vaan toinen, nyt jo avoimesti antikristillinen uususkonto.

        Idiootille tiedoksi. Tehän olette aina vihanneet ja kieltäneet tuoda julki teologisia tosiasioita itsestänne ja opetuksistanne. Myös te olette salaoppi ja salaseura, vapaamuurareiden jäljissä.

        Entisenä vuosikymmenten uskonnonuhrinanne tunnen ne kuitenkin ainakin itse erittäin hyvin. Olette aina toimineet pinnan alla, salaa, pyrkien huijaamaan kristittyjä, samalla hiljaa ujuttaen sanastoanne ja oppejanne sisälle kristinuskoon.

        Uususkontonne on USA:n vapaamuurareiden - osa heistä myös Ku klux klanin täysivaltaisia jäseniä, joukossa monia seksuaalirikollisia, kuten pedofiileja - perustama ja heidän oppeihinsa perustuva antikristillinen uskonto.

        Tekeytyen aluksi muka ystäviksi ja kristinuskon tuhoksi toimittuanne olette viime vuosikymmeninä samalla metodilla hyökänneet juutalaisuutta vastaan.

        Itselläni on myös joitain (Venäjän-Baltian) juutalaisia juuria ja muistan kyllä hyvin vihanne itseäni sekä muutamia muitakin Netmissionin osajuutalaisia vastaan. Hollituvassa hyökkäsitte juutalaisuutta ja juutalaisia vastaan, sitten "heititte" 500-sivuiset pilkkaketjunne "bittiavaruuteen". "Lakaisitte rikoksenne maton alle", kuten te tätä toimintaanne kaikissa rikoksissanne kutsutte.

        Muistatteko Netmissionin juutalaiset, nykykristityt tämän?

        Teitä,helluntailaisia suututti myös se, ettemme olleet helluntailaisiksi kääntyneiden jälkeläisiä vaan jotkut meistä peräti luterilaisia! (Kuten itsekin tuolloin.) Eihän tällainen käy!
        ~

        " Toinen uskonto ei ole heretismiä vaan toinen uskonto. "

        Kysytänpä asiaa Jumalalta kun Hänet kohdataan kumpi on oikeassa. Sekö minkä ihmisteologinen maailma on heretismin määritellyt ja johon sinä uskot vai onko harhaoppi kaikki se opetus, joka antaa väärän todistuksen Jumalan opetusta vastaan.

        Uskonto = epäjumalanpalvonta.

        Usko = Kristinusko, Jumalan Raamatussa antama opetus, sydämen usko Jeesukseen.

        Sain laulun sanat hetki sitten: Siinä oli kyllä hienot sanat joista en kaikkea muista mutta mieleen jäi että : Jeesuksen veri vain voi synnit pestä sydämestä ja sitten siinä oli sanat estä ja kestä kanssa ja musiikki vain alkoi soimaan päässäni ja sanat laulamaan.

        Mulle ei ole tuollaista ennen käynyt. Tarkoitukseni oli olla hauska persoona kun kirjoitin sulle viestin typeryksen sijasta. En ole helluntailainen mutta siinä olet oikeassa että jos mun olisi pakko liittyä johonkin niin liittyisin helluntailaisiksi kutsuttuihin kristittyihin mutta en ole minnekään liittynyt koska uskollisuus on useassa paikassa korvattu uskottomuudella Herraa kohtaan.

        Olen luterilaiseen kirkkoon kuulunut ja erosin sieltä vuosia sitten mutta en ole koskaan ajatellut itseäni luterilaisena vaan uskoontultuani aina kristittynä.

        " Tekeytyen aluksi muka ystäviksi ja kristinuskon tuhoksi toimittuanne olette viime vuosikymmeninä samalla metodilla hyökänneet juutalaisuutta vastaan.

        Itselläni on myös joitain (Venäjän-Baltian) juutalaisia juuria ja muistan kyllä hyvin vihanne itseäni sekä muutamia muitakin Netmissionin osajuutalaisia vastaan. Hollituvassa hyökkäsitte juutalaisuutta ja juutalaisia vastaan, sitten "heititte" 500-sivuiset pilkkaketjunne "bittiavaruuteen". "Lakaisitte rikoksenne maton alle", kuten te tätä toimintaanne kaikissa rikoksissanne kutsutte."

        Tähän en ole ollut syyllinen ja en ole kyseistä ketjua noteerannut enkä teeskentelekään olevani Israelin ystävä. Olen sitä oikeasti vaikka varmaan sinäkin tiedät etteivät juutalaiset suhtaudu meihin kristittyihin kovinkaan lämpimästi. Ymmärrän nämä vuosisataiset historialliset syyt moiseen mutta olisi aika herätä nykyhetkeen ja antaa menneisyyden olla ja antaa anteeksi ne tapahtumat joihin nykysukupolvella ei ole osuutta. Pojan ei tule vastata isänsä synneistä uudessa liitossa.

        Ja minä elän uudessa liitossa. Minäkin olen juutalainen vaikka minulla tietääkseni ei ole sukujuurta juutalaisuudessa. Rakastan jutalaista kansaa vaikka se suhtautuu kuten suhtautuu kristittyihin ja messiaanisiin juutalaisiin. Sma on laulu kristityillä Suomessakin. Suomalaiset pilkkaavat paljon kristittyjä. Raamatussa Jumala sanookin että kristityt joudumme kaikkien kansojen pilkattaviksi. Tämä koskee myös juutalaisen kansan pilkkaa kristittyihin.

        Tavoittamattomien kansojen evankeliointi ja juutalaistyö/Israel ovat minulle kaksi tärkeintä sydämenasiaa. Olen rukoillut monet kerrat Israelin puolesta että kansa kestää ulkotulevan paineen masennuksetta, jotta juutalainen ei kuole kun muslimi ampuu häntä kohti. Olen iloinnut kun juutalainen on selvvinnyt, kun luoti ei ole osunut, ohjus on mennyt ohi kohteen ja surrut kun luoti on osunut surmaten, haavoittaen, ohjus osunut kohteeseensa, puukko osunut lihaan.

        Suomalaiset tukevat myös taloudellisesti mm. Patmoksen kautta monin toimin Israelin valtiota joten jos rahalla mittaat kristittyjen rakkautta Israelia kohtaan niin rakkaus on aitoa =)

        Voin vakuuttaa että omani ja lukuisien kristittyjen rakkaus kautta kristikunnan eri maissa asuvaisten kristittyjen Jumalan lapsien juutalaisia kohtaan on aitoa ja Jumalan synnyttämää rakkautta. Siksi se on aitoa rakkautta. Onhan se kolkkoa tavallaan kun rakastaa juutalaista kansaa ja saa kylmän vastaanoton mutta tulee aika jolloin peite otetaan pois juutalaisen kansan silmiltä ja se tunnustaa Jeesuksen omana Kuninkaanaan.

        Shalom Shabath!


    • Anonyymi

      Rikkaat ihmiset joutuivat hädissään keksimään menestysteologian. Raamattuhan kehottaa rikkaita jakamaan omaisuutensa köyhien kanssa. Niinpä rikkaat keksivät menestysteologian, joka oikeuttaa rikkaat ihmiset ryöstämään viimeisenkin rovon köyhiltä.

      • Anonyymi

        Tämä on totta. He eivät tehneet parannusta synnistä, vaan rakensivat uususkonnon syntinsä ympärille, jatkaen omien syntinsä palvontaa.

        He loivat myös nämä muut, syntiset ja pakanalliset palvonta-oppinsa, levittäen niitä kristinuskoon - myös juutalaisuuteen - ja joita Raamattu ei tunne ja tunnusta, kuten naispappeuden ja muut heidän omat oppinsa.

        Epäjumalia palvotaan kädet ylhäällä (esim. intiaanit), lopottaen litanioita, joita Raamatun Jumala ei halua kuulla, hellareissa esim.: "Ooooo, päläpäläpälä, haleluujja, ooooo, pälätipäläti, simsalabim, hälellyyjjä....!"

        Matteus 6:1-13 (erit. jakeet 7 ja 8): 📖
        1 "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
        2 Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
        3 Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee,
        4 että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

        5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
        6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

        7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
        8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.

        9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
        10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa;
        11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
        12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
        13 Äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen.

        Tätä, kristittyjen rukousta, en ole KOSKAAN kuullut lausuttavan helluntaiseurakunnissa. En kertaakaan. Mutta helluntailaisten omaa "päläpälää" kyllä senkin edestä.

        Kielilläpuhetta, jos se on aitoa kielilläpuhetta, voi käyttää aivan rauhallisella äänellä, ei huutaen ("jotta Jumala kuulee paremmin", kuten Saalemissa nuorena ollessani opetettiin). Jumalalle ei tarvitse huutaa ja Jumala lukee myös ajatukset. Aidosti kielillärukoillen voi rukoilla myös ajatuksissaan.

        Menin kerran erääseen uima-altaaseen, jossa ulkomainen, nk. tummempi maahanmuuttajalapsi käyttäytyi levottomasti ja riehuen. Uidessani rukoilin ajatuksissani, myös kielillä, jotta se huuto hiljenisi. Yhtäkkiä hän heitti minua painavalla kumilelulla päähän. Sama tyttö teki itselleni ilkivaltaa myös toisella kertaa. Hällä väliä. Näin hän "paljasti" myös oman henkensä.
        ~


    • Anonyymi

      Ennen autojen aikakautta saarnaajat pääsivät liikkumaan hitaasti ja joutuivat viettämään paljon aikaa yhdessä paikassa ja elämään ja oleskelemaan tavallisten uskovaisten parissa, jolloin myös raha-asiat otettiin varmasti puheeksi.

      Nykyään menestysteologit tulevat yhdelle paikkakunnalle, asuvat hotelleissa, pitävät yhden tai pari kokousta, keräävät rahakassit, menevät seuraavalle paikkakunnalle, toistavat samat saarnat ja keräävät rahakassit. He eivät ole tekemisissä ihmisten kanssa eivätkä välitäkään olla, kunhan rahakassit muistavat ottaa mukaansa.

      He ovat tietenkin menettäneet Jumalan siunaukset mutta Saatana siunaa heitä roppakaukaupalla.Sitä he haluavatkin.

      • Anonyymi

        Mistä ne "rahakassit" tulevat? Mistä ne hotellihuoneet?
        HEILTÄ, jotka haluavat kuulla valhe-evankeliumia, haluavat rahoittaa Saatanan toimintaa.

        HE mahdollistavat tuon toiminnan.

        Jos he ovatkin tuon "saarnaajan" uhreja, myös huijari-"saarnaaja" on heidän uhrinsa.

        HE ovat "saattaneet - ja saattavat - hänet kiusaukseen".

        Jopa Jeesus Itse rukoili heitä vastaan, jotka saattavat muita synnin kiusauksiin. Nimittää heitä "pahaksi", josta Kristus Itse rukoilee Isää vapauttamaan näiden uhrit.

        UT monessa kohdin varoittaa "olemasta osalliset" muiden synneissä.
        .


    • Anonyymi

      %26gt%3B%26gt%3B%26gt%3BMit%C3%A4 yhdell%C3%A4 lauseella sanottuna menestysteologia on tai sanotaan ett%C3%A4 maksimissaan kolmella lauseella.%26lt%3B%26lt%3B%26lt%3B%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EMenestysteologia on menetysteologiaa. Yhdell%C3%A4 lauseella ilmaistuna%3A%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EMenet%C3%A4 kaikki Jeesuksen t%C3%A4hden%2C saat kaiken H%C3%A4nelt%C3%A4. %3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.koivuniemi.com%2Fraamattu%3Ftila%3Dlaajahaku%26amp%3Bkaikki%3Dkadottaa%2Bel%E4m%E4ns%E4%26amp%3Bjokin%3D%26amp%3Beiole%3D%26amp%3Bkirjat%3Dkr%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.koivuniemi.com%2Fraamattu%3Ftila%3Dlaajahaku%26amp%3Bkaikki%3Dtappioksi%26amp%3Bjokin%3D%26amp%3Beiole%3D%26amp%3Bkirjat%3Dkr

      • Anonyymi

        Tuo ei ole helluntailainen menestysteologiaoppi.
        Miksi valehtelet?

        Nyt puhutaan teologiasta, ei ihmisten omista päätelmistä, vaan teologiasta.

        Helluntailaiset itsessään eivät opeta minkäänlaista teologiaa, mutta opettavat kyllä muita, irrallisia ajatuksiaan ja yksilöiden omia oletuksia Raamatusta. Helluntailaisuus ei ole mikään teologisesti vakavastiotettava suuntaus, eikä se ole ollut sen tarkoituskaan, kunhan rahaa tulee ja samalla kristinusko saadaan hävitettyä.

        "Menestysteologia" on helluntailaisuuden ulkopuolisten, kristinuskon teologien antama nimitys helluntailaisten levittämälle oppisuuntaukselle, jonka olemus ei ole niinkään teologia kuin selitys eräälle uskonnollisen talousrikollisuuden haaralle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo ei ole helluntailainen menestysteologiaoppi.
        Miksi valehtelet?

        Nyt puhutaan teologiasta, ei ihmisten omista päätelmistä, vaan teologiasta.

        Helluntailaiset itsessään eivät opeta minkäänlaista teologiaa, mutta opettavat kyllä muita, irrallisia ajatuksiaan ja yksilöiden omia oletuksia Raamatusta. Helluntailaisuus ei ole mikään teologisesti vakavastiotettava suuntaus, eikä se ole ollut sen tarkoituskaan, kunhan rahaa tulee ja samalla kristinusko saadaan hävitettyä.

        "Menestysteologia" on helluntailaisuuden ulkopuolisten, kristinuskon teologien antama nimitys helluntailaisten levittämälle oppisuuntaukselle, jonka olemus ei ole niinkään teologia kuin selitys eräälle uskonnollisen talousrikollisuuden haaralle.

        Nämä kaksi viimeistä viestiä ovat lähinnä luterilaista propagandaa.

        Menestysteologia ei ole helluntailaisuutta. Se on oma harhansa, joka on saanut jalansijaa helluntailaisten keskuudessa mutta myös luterilaisuudessa ja monessa muussa seurakunnassa.


    • Anonyymi

      Luterilaiset hokevat aina, että heillä on teologia mutta eivät kerro, että se teologia on vain ihmisoppeja. Oikeastaan luterilaisilla on kymmeniä eri teologioita, joista aina valitaan tilanteeseen sopiva. Mikään teologia ei pelasta yhtään luterilaista.

    • Anonyymi

      Kaikki teologiat ovat ihmisten keksintöjä.

    • Anonyymi

      Teologiat rakennetaan aina jonkin seurakunnallisen harhan ympärille ja sen pönkittämiseksi. Menestysteologia on ä Juma mammonanpalvonnan ympärille, luterilainen teologia on rakennettu lapsikasteen ympärille. Teologioiden tarkoitus ei ole etsiä totuutta tai miellyttää Jumalaa. Ne miellyttävät Saatanaa. On syytä huomata, että kun helluntaikirkko alkoi suosimaan menestysteologiaa, on se sittemmin alkanut suhtautumaan myötämielisesti myös lapsikasteeseen. Kun Pirulle antaa pikkusormen, se vie koko käden.

      • Anonyymi

        Saatana on mielissään, kun hän saa teologioiden avulla usutetua ihmiset toistensa kimppuun.Suomessakin luterilaiset ovat jopa tappaneet helluntailaisia, koska helluntailaiset ovat loukanneet heidän teologiaansa kieltäytymällä kastamasta lapsia pakanallisella luterilaisella kasteella.


    • Anonyymi

      Osaan kertoa miksi Jehovan Todistajat ovat harhaoppisia mutta kun opitäisi kertoa miksi menestysteologia on harhaoppia niin lyö tyhjää.

      No, he ilmeiseti ovat tuomitsemassa kristittyjä, ja miten?

      Hieman samalla tavalla, kuin Sodomakin tulee tuomitsemaan kristittyjä.

      No, sitten on hyvä miettiä, että miksi kristityt ovat harhaoppisia, alkaisi näin solmut avautumaan....

      Mutta, kun happamissa käsissäsi, aloittaja mittaa asioita, niin ei se selviä, eikä hapattuneet osaa ratkaista, kun Sana puuttuu elämästä niin, että oltaisiin kuuliaisia Kristuksessa Hänelle.

      Luuletteko, että taivas on samanlainen, kuin tämä "kristillisyys" on? Sinnekö pitäisi mennä ja olla iankaikkisesta iankaikkiseen. Ei kiitos.

      Ennemmin kuuntelen Herran Sanaa, Hänen tahtoaan, sekä miellän Herran Voiman niin se luo Kristuksen Kuninkuuden Uuteen taivaaseen ja maahan.
      ts. siinä tunnustetaan, että Jeesus Kristus on Herra!

      Siksi en usko kristillisiin uskonnollisiin mantraajiin, kun he eivät haluakaan kunnioittaa Pyhyyttä. Vain omat valta- ja jakkara on se uskonnollisuuden valtarakkaus. Ei Jumala. Siksi katson, että Valhe on perinneoppien jumala

      • Anonyymi

        Onpa omituinen viesti. Kuinka sodomalaiset tulevat tuomitsemaan kristittyjä?


    • Anonyymi

      Raamattu ei puhu mitään teologiasta. Jumala on antanut Sanansa seurakunnille ja on käskenyt julistaa evankeliumia.

    • Anonyymi

      "Jeesus on luvannut, että jos annat minulle ja järjestölleni 1000 dollaria, niin Jumala antaa sinulle satakertaisesti sen takaisin. Saat siis lahjoittamalla tonnin satatuhatta takaisin ja rikastut!"

      • Anonyymi

        Niin, menestysteologia valehtelee tuolla tavalla.


    • Anonyymi

      jos todellinen hätä. . . "sieluista" !!?? - ei kukaan käyttäisi aikaansa mammonan kokoamiseen !?

      -että siis, miten ???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe