Onecoin kurssi kohdallaan!

Turvesaunaan heti!
Joutsen123 LehtoPeat Oy
PRICE vain... 2.01 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
terv. KW
Ilmoita


Bitgoin syksyy ja ihmiset menetti rahat. Onecoin kurssi noussut vuodessa melkein 100 % tosin Onecoin nousi parhaanna vuotena yli 3000 % tälläistä tuottoa ei millään muulla valuutalla saa eikä tule saamaan, vaan virtuaalivaluutat jää narkkien vaihdantavälineeksi paitsi One jossa on KYK !
1 VASTAUS:
KYK = Kyrsiikö Yhtään Kusetus (koskee vain "onekoulutettuja"?
+Lisää kommentti
Hyvä KYK! Hyvä onecoin!
Ilmoita
Tätä mä oon AINA sanonut.
Kyllä Ruja palaa ja varmana ei ole manit Veskassa!!!
Ilmoita
One-tunkittajalla alkaa olla ns. "Exit-strategy" ajat... Niinpä on erittäin tärkeätä että päätekijät voidaan tunnistaa _- ja jos KRP sitten lopultakin on Rujan taskussa, kuten väitetään - oikeutta voidaan joskus jakaa kun Suomen Poliisi taas edustaa Suomen etua. Kaikki sähköpostit pitää säilyttää, vaikka itse Poliisista pyydettäisiin tuhoamaan viestejä tai kokonaisia tilejä!
Ilmoita
Käsittämätöntä että tämä turvesaunakoijari vieläkin kehtaa ja rohkenee mainostaa onecoinia hyväksymällä sen maksuksi mutaviemärisaunastaan. Joko sillä on asiat todella huonosti tai heppu on täysi tollo.

Tai olisiko kolmaskin vaihtoehto? Paikalliset onecoin huijarit maksavat viemärisaunan pitäjälle tuplahinnan käteisenä saunan takana, jotta saisivat pidettyä edes jonkinlaista kulissia yllä onecoinista maksuvälineenä?!? Ja pelkäävät tietenkin että heidät haastetaan oikeuteen kusetuksesta.

MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAA

Poijjaat!! Taasen!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onecoin kurssi kohdallaan!

Turvesaunaan heti!
Joutsen123 LehtoPeat Oy
PRICE vain... 2.01 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
terv. KW

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta