Minkä ikäisenä?

Minkä ikäisenä teillä oli ensimmäiset ryhmäseksi kokeilut?
Miten suuri ikäero teillä ryhmässä on nuorimman ja vanhimman välillä?
Ilmoita


10 Vastausta

Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.


Se oli siinä 21 vuotiaana. Kaksi oli samanikäistä ja kolmas neljä vuotta vanhempi. Sen jälkeen toistuvasti sellaisia neljä-kuusi vuotta vanhempia. Mutta yksi 25 vuotta vanhempi kokemus. Vanhempi alkuun jännitti mutta loppujen lopuksi itse ei tarvinnut tehdä juuri mitään.

Nyttemmin vähän vähemmän menoa.
1 VASTAUS:
Oletko tyttö vai poika?
+Lisää kommentti
Eka kokeilu 20 vuotiaana, kaverin ja tutun naisen kanssa. Ei sitä voi oikein ryhmäseksiksi kutsua kun kaikki kännissä ajautui siihen. Myöhemmin ihan vakavissaan eka kokeilu 24 -25 vuotiaana (voi olla vuoden heitto, ei enää tässä iässä muista). Suurin ikäero oli kun tyttöystäväni oli 21vuotta ja tuttu mies oli jäänyt eläkkeelle ja kai jotain 65 vuotias. Minä olin silloin 27.
1 VASTAUS:
Hyvä juttu! Ei kannata olla ennakkoluuloinen. Meillä ollut vaimon kanssa 22V mies ja vmo on 43 ja minä olin 62. Kiva kokemus!
+Lisää kommentti
Menin syksyllä seiskalle. Pari oli mun rinnakkaisluokalla, joku kasilla ja muutama ysille. Me tehtiin kaikkea kivaa yhdessä silloin mökillä.
Sitä jatku koko yläkoulun ajan. Pois lähteneet putos ringistä pois ja nuorempia ei otettu. Lopulta me oltiin kaikki ysillä.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Mulla eka juttu oli, kun kavereitteni kanssa ( 16-17v.) pantiin kimpassa 48v. rouvaa. Meitä oli kolme ja pariskunnan mies, joka ei osallistunut, vaan katseli. Tuo vaimo oli pukeutunut kuin pornonäyttelijät. Saatiin panna niin monta kertaa, kuin halusimme tai jaksoimme ja laskea sisälle.
3
Ilmoita
Olisko ollut 48 vuotiaana ja nyt olen 59v. Parit on olleet +-10 vuotta. En ole vielä isompaa ja kestävämpää kullia nähnyt, kun on itellä. Joitakin parin naisia, olen pannut useita kertoja, vuosien aikana. Nyt olis taas vakipari tai nainen hakusessa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Vähän alta parikymppisenä kaveriporukalla harrastettiin. Isoimmillaan oli 2n + 4m. Monenlaista kivaa touhuttiin...Nyt olen viisikymppinen ja yhden parin kans harrastellu.
Ilmoita
Meillä oli 3M ja yleensä 2N tai olimme poikasia 16-17V Tytöt 15-16V. Harrastimme usein ryhmää, kimppaa jne. Tämä oli meille ihan normaalia 60-70 luvun vaihteessa. Ei koettu mitää syyllisyyttä tai muuta.
Ilmoita
Olin reilu 20 ja kävin maksullisissa pariskunnan luona. Halusin kokea sen. Muistan kun miehellä oli niin iso kyrpä että perseeni oli kipeä muutaman päivän.
1
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Minkä ikäisenä?

Minkä ikäisenä teillä oli ensimmäiset ryhmäseksi kokeilut?
Miten suuri ikäero teillä ryhmässä on nuorimman ja vanhimman välillä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta