"Iran vallannut ulkomaisen öljytankkerin Hormuzin salmessa"

Anonyymi

Nyt on keltainen lehdistö jälleen kerran syyllistynyt veleiden levittämiseen. Nimittäin, jos kyseessä on ollut Iranin vallankumouskaarti niin se ei ole sama asia kuin Iranin virallinen johto, eli Iran.

Mistä näitä aivopieruja oikein tulee?? Otsikossa voisi lukea rehellisesti "Iranin vallankumouskaarti on vallannut ulkomaalaisen öljytankkerin".

Iran ei ole hyökännyt rajojensa ulkopuolelle viimeiseen 350 vuoteen.

1

<50

Vastaukset

 • Vallankumouskaartin perusti armeijan kanssa rinnakkaiseksi sotilasorganisaatioksi Ajatolla Khomeini. Joten kyllä se edustaa Iranin korkeinta poliittista ja hengellistä johtoa.

  Kaartin perustehtävä on suojata Iranin islamilaista valtiojärjestystä mm. sotilaskaappauksia ja toisinajattelijoita vastaan. Sillä on 125 000 sotilasta maa-, meri ja ilmavoimissaan, tiedustelupalvelu sekä erikoisjoukkoja. Kaarti kontrolloi myös Iranin strategisia ohjuksia.

  Irakilainen tankkeri kuljetti ilmeisesti laitonta öljyä, sillä Irakin öljyministeriö ei tunnista sitä omakseen. Merivartiostojen tehtävä on takavarikoida pimeitä lasteja. Sillä ne päätyvät kyseenalaisille tahoille, kuten esim.. Pohjois-Koreaan tai Isisille.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3431
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  97
  3224
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  67
  880
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  19
  733
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  36
  640