Miten se oikein menee....

Anonyymi

Eli onko se niin, että uskova voi eksyä? Onko se niin, että ellei ole tarpeeksi viisas tai ymmärtäväinen, kolahtaa portti kiinni ( se Taivaan portti) nenän edestä?
Kovin helposti tulee sellainen kuva, kun näitä palstoja lueskelee, että ei se uskominen niin kovin helppoa ole. Pitää ymmärtää sitä ja tätä ettei joudu hukkaan. Mihinkäs sitten Jeesusta tarvitaan, jos se on kiinni siitä, että tekee oikeita valintoja? Eikö voi luotaa siihen, että Jeesus vie perille asti, vaikka itseltä viisautta ja ymmärrystä kaikenmaailman kummallisuuksien edessä ei riittäisi?
Kovasti tuntuu vaikealta sitä Taivaan porttia saavuttaa, kun pitäisi osata vaikka mitä ja tietää vaikka mitä ja jos sekään ei sitten kuitenkaan riitäkään?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokaiselta meistä puuttuu viisautta. Kukaan ei ole täydellinen opettaja paitsi Jeesus. Kun Häntä seuraat ja elät Häntä lähellä parannuksenteon armossa ja etsien Hänen totuuttaan saat luottaa siihen että pääset perille. Jokainen uskovakin eksyy jossain. Toisille on kirkastunut uskosta toinen puoli selvemmin, toisille taas jokin toinen alue on vahvempi. Meillä on kuitenkin mahdollisuus tulla valoon yhä etenevässä määrin, vaikkakaan ei täällä maan päällä uskovista täydellisiä tai synnittömiä tule. Sen aika on perillä Taivaassa.

      Saat tarvita Vapahtajaa ja elää siitä etuoikeudesta käsin että itse Maailmankaikkeuden Luoja johtaa askeleitasi ja on jättänyt sinulle manuaalin, jossa kerrotaan ohjeet miten pääset perille. Manuaali varmasti lieneekin sinulle tuttu ja se tunnetaan myös R-alkuisella 8-kirjaisimella nimellä. Erityisesti manuaalista kannattaa tarkata jossain manuaaleissa punaisilla kirjaimilla painetut sanat. Tämä punainen väri puuttuu useimmista manuaaleista, mutta ei muuta käyttöohjeita. Ohjeet ovat selkeät ja manuaalin käyttöavustajat ovat myös olemassa. Näiden kanssa yhteistyössä pääset perille. Vihjeeksi vielä että nämä jossain manuaaleissa punaisella painetut ovat erään myös Jesseksi kutsutun hepun sanoja. Käyttöavustajista toinen on keino jolla voit kommunikoida ”yläkerran” kanssa ja toinen on persoona, jonka tämä Jesse lupasi lähettää lähtönsä jälkeen avuksi niille, jotka hyväksyvät manuaalin käyttöoikeusehdot.

      • Anonyymi

        Kiitos perusteellisesta vastauksestasi.
        Toki minä luotankin siihen, että pääsen perille. Tosin on minua välillä ohjeistettu, etten pääsisi koska sitä tai tätä. Eli en täytä jonkun toisen määritelmää " oikeasta " uskovasta. En tee riittävästi parannusta, tai uskon väärin tai tulkitsen sitä kirjaa, joka r- kirjaimella alkaa, väärin. Ja kyllähän näissä keskusteluissa hyvin tulee esille se, että jos et sitä tai tätä, et pääse perille.
        Eli me ihmiset asettelemme toisillemme niitä opastauluja ja armotta suljemne ulos kompuroijat.
        Itse kuitenkin luotan siihen kirjaa ja siihen kuinka se minulle avautuu. Ja minulle se avautuu niin, että en voi vahingossa tai tyhmyyttäni pelastusta menettää. En edes eksymällä voi peladtusta menettää, koska se Jesseksi nimittämäsi tietää aina missä minä olen ja missä Hän itse on ja mikä on se suunta, jonne olemme menossa.
        AP


    • Anonyymi

      Täältä... http://www.suomenkristityt.foorumimme.com siihen kaikille hyväksi Kristillisyyteen oikeaa suuntaa, ja siinä eteenpäin, kohti täydeellisyyttä vievää. jo alkuun tienviitooitusta josta ja jolla on hyvä jatkaa. Jolta kaikille hyväksi, kaikilta osin Raamatun UT mukaiselta tieltä "ei hullukaan eksy", jos sillä tiellä vain pysyy.

      krist. uskoville / muillekin HERÄTYKSEKSI.

      • Tarkoitatko, että sieltä löytyy se ainoa oikea suunta :)


      • Anonyymi
        Kaskenpolttaja kirjoitti:

        Tarkoitatko, että sieltä löytyy se ainoa oikea suunta :)

        Mikä estää selvän ottamisen, onhan sielä jo riittävästi aloituksia, joista selviää siihen vastaukseen riittäväksi. Josta on hyvä alkaa / yhtyä, ja jatkamaan eteenpäin, sitä kaikessa täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärää kohti.

        Eli asiallisesti ja rakentavasti siitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisesta perustuvasta Kristillisyydestä, keskustellen eteenpäin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikä estää selvän ottamisen, onhan sielä jo riittävästi aloituksia, joista selviää siihen vastaukseen riittäväksi. Josta on hyvä alkaa / yhtyä, ja jatkamaan eteenpäin, sitä kaikessa täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) päämäärää kohti.

        Eli asiallisesti ja rakentavasti siitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT mukaisesta perustuvasta Kristillisyydestä, keskustellen eteenpäin.

        Eipä kai mikään estä. Keskustelupalstat ovat keskustelupalstoja ja sellaisina niiden sisältöjä on hyvä tarkastella, ottaa se mikä hyvää on ja hylätä muu, eikö?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      201
      5220
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      125
      3209
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      143
      2445
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2384
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2002
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1576
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      119
      1531
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1413
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1101
    Aihe