Aihe

Tulevaisuudessa joudumme sulkemaan rajamme

Anonyymi

jokatapauksessa vai nyt ei siihen haluta uskoa, muuttovirta tulee niin suureksi että meidän on pakon edessä suljettava rajamme .

10

<50

  Vastaukset

  • Ilmaston muutos saa nykyisestään pakolaisvirrat moninkertaistumaan. Rajoja ei voi sulkea koska se tarkoittaa samaa kuin noiden pakolaisten murhaaminen, sillä kotonaan heillä ei ole mahdollisuuksia monesti juuri meidän elintapamme vuoksi.

   Parhaiten pärjääämme kun sopeudumme maailman muutoksiin, selvää on ettei se ole helppoa ainakaan komuloisille, he kun tukeutuvat jonnekin 1800 luvun marxilaispelleihin joilla ei ollut mitään kuvaa siitä mikä maailma oli silloin ja mikä se tulevaisuudessa tulee olemaan.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mitä jonkun rap sönkkääjän mielipide mihinkään vaikuttaa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Niinhän se on, komuloiset eivät menesty, he eivät saa työstä tulosta eivätkä osaa sijoittaa koska marxilaisuus estää pääomien järkikäytön.

    Vasuriliittokin yrittää muuta näytellä kuin kommunistista liikettä mutta onnistuu huonosti!


  • Ei ilmastonmuutokseen voida vedota eikä murhaamiseen, ei se olisi todellisuutta. Kyllä varsinaisia murhaajia ovaat kaikkien autoritääristen maiden johtajat kuten itäisessä naapurimaassamme.

  • Hienoa, että persuloinen tyrmää aloituksen persuloisen rajojen sulkemisehdotuksen.
   Kommunistit tukevat ilmastonmuutoksen torjumista kun sitävastoin persut antaisivat maailman sontaantua.
   Tosin kommentoiva persuloinen elää 30-luvun Suomen auvoista natsi-aikaa ja 40-luvun suursuominostalgiaa eikä ymmärrä maailman muuttuneen noista ajoista huomattavasti. Persuloisille on kova paikka Lapin sota, jossa Suomen armeija ajoi pois maastamme natsiarmeijaa. Oligarkki Putinin perässä juokseminen turruttaa aivoja.

  • unkari
   viro
   italia
   itävalta
   puola

   googlaa laittamalla maa nimi ja maahanmuutto
   totuuta peliin

  • Tänä päivänä ihmiskunnan suurin uhka on äärioikeistolaiset persumaiset liikkeet, jotka antaisivat maailman hukkua sontaan. Ja jos se ei onnistu niin sota hoitaisi sadat miljoonat nykyisetkin ilmastonmuutoksesta kärsivät.
   Persumaisista liikkeistä olisi päästävä eroon. Ihmiskunnan tulee ponnistella maapallon elinkelpoisena säilymisen puolesta.

   Jo Karl Marx 1800 luvulla totesi: Kapitalistinen jatkuva kasvu on mahdoton, koska se tuhoaisi maapallon.

   • Tuon Parta-Kallesi ajatukset sen sijaan ovat jo tuhonneet monta yhteiskuntaa, lähin esimerkki lienee tuo naapurin Suuri ja Mahtava!

    Sehän se sen toisen sosialismin kanssa yhteistuumin II maailmansodankin sai aikaan. En usko marxilaisuuden maailmaa pelastavan jos minkään, järkeä siinä pitää käyttää, ei mitään puolivillaisia ajatelmia kuten marxilaisuus!


  • Persuinsinööriloinen taas valehtelemassa. Tyrmäsi jopa oman myönteisen ajatuksensa ilmastopakolaisista.
   Hänhän tukee täysin aloituksen persun ajatusta tykkien asentamisesta rajoille.
   Tämä insinöörien ammattikuntaa halventava persuloinen työntää samalaista moskaa Vasemmistoliiton ja SKP:n palstoille. Hän saanee Jussilta palkkaa yötä päivää päivystämisestä fasismikiimansa takia.

  • Ei rajoja voi sulkea. Silloin perussuomalaiset jäisivät pussiin ja joutuisivat tekemään työtä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760