Paniikkikohtaukset yöllä?

Anonyymi

Onko muita, jotka kärsivät yöllisistä paniikkikohtauksista? Millä annoksella käytätte escitalopramia, jos se on lääkkeenä? Kysyn sen vuoksi, kun oma psykiatrini on nyt lomalla ja yleislääkäri oli hieman epävarma annoksesta. En haluaisi käyttää sitä lääkettä kuin pienimmällä mahdollisella annoksella, koska tunteet latistuvat.

2

<50

  Vastaukset

  • Yöllä unessa tuleviin kohtauksiin täytyy olla jokin fyysinen häiriö kehossa. Kiinnitäpä huomiota hengitykseesi, kuorsaatko, hengityskatkoksia, selällään nukkuessa nielu, kurkun pää herpaantuu ja liimaa kurkun kiinni jne. Verenpainekin saattaa laukaista nukkuessa elimistön häiriötilan tai on taipumusta ryhmihäiriöihin. Jos syö keskushermostoa lamaannuttavaa lääkettä se saattaa tehdä yöllä haittaa kun elimistön pitäisi rentoutua ja levätä lääke estää sen. Pelkästään psyykkiseen mieliala syyhyn en kyllä usko. vaikka lääkärit yleisesti näin väittävät.

  • Älä jää kiinni miettimään oloasi. Käännä kylkeä ja nuku.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   3774