Kokoomus vienyt Suomea Eliitin monarkiaksi!

Anonyymi

Kahdet säännöt, toiset rahvaalle eli työläisluokalle ja toiset eliitille. Susanna Kosken, Sampsa Katajan, Tanja Karpelan, Jari Lindströmin ym. vastikkeeton ja aktivointivapaa jättisopeutumistyöttömyysturva on viimeisin osoitus "kaksien standardien" Suomesta, jossa toiset vaan saavat ja toisilta vaaditaan.

36 eduskunnan ulkopuolelle jäänyttä löysi käyttöä sopeutumisrahalle 2019 – katso, ketkä kaikki hakivat kansanedustajan tilapäistä työttömyysturvaa
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006174838.html
"Eniten sopeutumisrahaa nostaneiden joukossa oli sinisen tulevaisuuden entisiä kansanedustajia.
Kevään vaaleissa eduskunnasta jäi rannalle 83 kansanedustajaa. Mukana oli niin pudonneita kuin omalla päätöksellään lähteneitä.

Heistä 42:lla on oikeus kansanedustajien tilapäiseksi työttömyysturvaksi tarkoitettuun sopeutumisrahaan. Tästä joukosta yhteensä 36 kevään vaaleissa rannalle jäänyttä kansanedustajaa nosti sopeutumisrahaa kesäkuussa.

Kokonaisuudessaan sopeutumisrahaa maksettiin kesäkuussa 62:lle entiselle kansanedustajalle."

Kansanedustajat, jotka hakivat kesäkuussa 2019 sopeutumisrahaa
https://infogram.com/sopeutumisrahahakijat-1hdw2jqk09kp4l0

Vaativat vielä tällaisen tiedon julkaisemista "maalittamisena" kriminalisoitavaksi, vaikka nimenomaan julkisuutta tarvitaan saattamaan Suomessa kaikki eliitin monarkiasta tasa-arvoiseen ja oikeudenmukaiseen kansandemokratiaan.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tarvitaan kansanliike tuomaan kaikki taas samalle viivalle.
        Tasa-arvoa vaaditaan kaikille muille paitsi tavalliselle kansalaiselle. Yhdet standardit eli todellinen tasa-arvoinen demokratia voimaan. Maassa maan yhden standardin tavalla!


      • Anonyymi

        Päättäjillä on vastuu päätöksenteosta. Tuossa kyllä voidaan atsoen ,että omaa asemaa ja valtiovaltaa on käytetty väärin, omaa asemaa turvaamalla kohtuuttomasti valtion varoin. Nämä samaiset päättäjät tekivät säätötoimia ja leikkasivat muiden työttömyysturvaa joten päätöksenteko ei ole milläänlailla yhdenmukainen ja linjassaan sen politiikan kanssa jota tuo kyseinen hallitus harjoitti Tuollaisesta tulee joutua tilille.

        https://yle.fi/uutiset/3-9147243

        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5dfa7116-fe7f-429a-9348-442f26e4e3f0


      • Anonyymi

        Suomen huipputuloisimmilta rankkaa arvostelua köyhille ja työttömille uutuuskirjassa – ”Voivat syyttää vain itseään”
        https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1fa6a7f0-f2ce-401d-95e6-44d6fe9616ce
        "Suomen suurituloisimpaan promilleen kuuluvat arvostelevat kovin sanoin ”yhteiskunnan alimpiin tuloluokkiin jumittuneita ihmisiä”. Alimpia tuloluokkia vaivaa huipputuloisten mielestä aloitekyvyn puute ja moraalikato."

        Kun lukee eliitin juttuja Huipputuloiset-kirjasta, nousee karvat pystyyn. Nämä asemoivat itsensä yli-ihmisiksi ja muut ali-ihmisroskaksi. Menestys todella nostaa k-sen päähän ja tyypeillä myös selvä jumalakompleksi. Tämän porukan, jolla on varallisuuden takia vielä vaikutusvaltaa, johdolla Suomi on palaamassa luokkayhteiskuntaan ja eliitin monarkiaksi todennäköisesti myös eliitin diktatuuriksi.


    • Anonyymi

      Jenkkilän ja Venäjän tapaan eliitin oligarkia plutokratia ja monarkia.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pieni eliitti saa reilusti enemmän kun suurelta enemmistöltä leikataan.


    • Anonyymi

      Ex-kansanedustajalla 114 000 euron tienestit: Sopeutumisrahat muhkeiden tulojen päälle – yksi vastasi olennaiseen kysymykseen

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006180740.html

      Entiset kansanedustajat Astrid Thors (rkp), Tuija Nurmi (kok), Marjo Matikainen-Kallström (kok) ovat nostaneet etuuksia, vaikka omaavat vakaan toimeentulon.

      Sopeutumisrahaa eli kansanedustajan tilapäistä työttömyysturvaa nostaa joukko entisiä kansanedustajia, joilla on niin työtä kuin tuloja.

      Marjut Kaarilahti (kok) ja Tuija Pykäläinen (vihr) esimerkiksi nostivat sopeutumiseläkettä yhtäjaksoisesti 20 vuotta. Järjestelmän lakkauttamisen jälkeen heistä on tullut sopeutumisrahan saajia.

      Kaarilahti on 59-vuotias ja Pykäläinen 63-vuotias. Näin ollen sopeutumisraha kannattelee heitä 65-vuotiaiksi asti. Kummatkin ovat aktiivisesti mukana työelämässä – Kaarilahti työskentelee terveydenhoitajana ja Pykäläinen puolestaan on erityisopettaja.

      Kolmantena esimerkkinä esiin voi nostaa Tuija Nurmen (kok), jonka sopeutumiseläkeasioita on käsitelty julkisuudessa ennenkin.

      Esimerkiksi Nurmi alkoi nostaa sopeutumiseläkettä vuonna 2011, kun hän putosi eduskunnasta. Nyt hän nostaa sopeutumisrahaa. Työllistymisvaikeuksista ei Nurmenkaan kohdalla voi puhua, sillä eduskuntauransa jälkeiset vuodet hän on toiminut lääkärin ammatissa.

      Ylilääkärinä työskentelevälle Nurmelle voi tälläkin hetkellä varata aikoja Terveystalon Kouvolan ja Lahden toimipisteisiin.

      Jos kuitenkin tarkastelee entisten sopeutumiseläkeläisten työtilannetta ja tuloja, voi kysyä, mikä saa heidät nostamaan kansanedustajan tilapäiseksi työttömyysturvaksi tarkoitettuja etuuksia vuodesta toiseen.

      Uutisesta löytyy myös sopeutumiseläkeläisten ansio- ja pääomatulot vuoden 2017 verotuksessa

      20 vuotta JO kansanedustajan sopeutumisrahalla vaikka tienanneet rinnalla isot tienestit. Ex-kansanedustajilla on jo tuhansien eurojen ksnsalaispalkka ja perustulo vaikka 560 euron perustuloon ei eduskunnan mielestä varaa.

      Ja aina näillä sopeutumisrahoilla l-oisimislistoilla kokoomus yliedustettuna, vaikka kovimmin ajavat pakkotoimia tavallisia työttömiä kurittamaan.

      Eliitin monarkia on fakta, mutta aletaanko sille tehdä jotain vain leveneekö kuilu entisestään?

      • Anonyymi

        Kommentointimahdollisuus kadonnut kummasti nyt IS:n jutusta, taas taitanut Arkadianmäeltä tulla vihainen puhelu eliitin monarkeilta.
        Kerran eduskunnassa ikuisesti sopeutumiskorvauksilla, joita maksetaan muiden tulojen ohella kuin kansalaispalkkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kommentointimahdollisuus kadonnut kummasti nyt IS:n jutusta, taas taitanut Arkadianmäeltä tulla vihainen puhelu eliitin monarkeilta.
        Kerran eduskunnassa ikuisesti sopeutumiskorvauksilla, joita maksetaan muiden tulojen ohella kuin kansalaispalkkaa.

        Onneksi maalittaminen kriminalisoidaan pian ettei tälkaisia juttuja enää tule julki.


      • Anonyymi

        Miksi tähän ei saada jarrua millään ? Eks edustajat saa pumpata vapaasti verovaroja vaikka 20 vuotta tileilleen vaikka määräaikainen edustussuhde päättyi aikaa sitten?
        Ei työtönkään kansalainen saa peruspäivärahaa kelasta jos on osa-aika duunissa ja tienaa tonnin kuussa. Tässä on iso mätäpaise puhkaistavana..
        Edustajat on jopa töissä ja siitä huolimatta saa meidän verovarojamme ? Kyllä ymmärrän jos putoo pois eduskunnasta et saa ansiosidonnaista sen 400 päivää..
        Mutta jos itse jää pois eikä hae uutta pestiä niin kuuluu se 3 kk karenssi ensin kärsiä kuten muu kansakin.

        Ei ole ihmisen ahneudella mitään rajaa, ainakaan entisillä kansanedustajilla. Itselleni pisti silmään tuossa listassa, että siellähän on iso osa naisia, vain muutamia miehiä joukossa. Puolueiden suhteen näyttää kokoomus olevan hyvin edustettuna. Mulle kaikki heti ja mahdollisimman paljon vielä jälkikäteenkin.


    • Anonyymi

      Kyllä on ihme ellei pian ala kansa nousta barrikaadeille kun leipä ja lääkkeet sekä asunto lähtee alta yhä useammalta kansalaiselta.

      Elämme murrosaikaa...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      178
      9404
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      69
      7228
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      60
      3645
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      105
      1428
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1332
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1293
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1199
    8. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      228
      1188
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1003
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      931
    Aihe