Joensuussa menee kyttääminen yli

Anonyymi

Onko näin, että Joensuulaisille on normi kyttääminen, mutta ulkopaikkakuntalaisen näkökulmasta ovat ns. outoja.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On, miten niin? Ja outojahan ovat ne ulkopaikkakuntalaiset, niitä sietääkin kytätä.

    • Anonyymi

      Tatrkoitatko ihmisten kyttäämistä katseella vai mobiililaitteiden kautta (julkkikset, tubettajat, tuputtajat ja muut itsensä tyrkyttäjät)?

      • Anonyymi

        Kokonaiskuvan muodostamista satunnaisista johtolangoista, kuten vaatetus- tai vaikkapa kävelytyylistä, auton mallista, Ilosaarirockissa käymisestä tai käymättömyydestä, asuintavasta, lapsien lukumäärästä jne. Tätä on kyttäys.

        Kyttäys on selittämätön ja vastustamaton tarve tietää lähimmäisestä enemmän kuin on soveliasta tai kykyä kysyä suoraan, ja samaan aikaan olematon tarve tuolle tiedolle, koska faktat on ennenkin pilanneet monta mehevää ennakkoluuloa.

        Kyttääjälle on tärkeää olla normaali. Silloin kun omin neuvoin ei kykene olemaan edes omasta mielestään muita parempi, on epäkohtien osoittaminen toisissa yksi tapa saavuttaa tuo henkinen autuuden tila. Valitettavasti normaalius on näiden keskinkertaisuuksien hyve.


    • Anonyymi

      Joensuussa on havaittavissa sulkeutuneisuutta ja salailua, joten ihmisten on etsittävä johtolankoja ja yhdisteltävä niistä ihmisten elämää. Olkaa avoimempia, niin ei tarvitse stalkata ;)

    • Anonyymi

      Joensuu on Suomen johtava kyttäyspääkaupunki. Syksy tulee olemaan kiireistä aikaa kyttääjille. Ennen joulua on saatava erottujat selville, koska joulukuun alussa alkaa uudet yyteet. Uusi vuosi uudet yyteet. Irakilaisenkin työllistää helpommin kuin joensuulaisen.

      • Anonyymi

        Ei ole ku oulu on johtava kyttäyskaupunki. Joensuu on aika lepi.

        Olen asunut oulussa vuosia ja meinasin tulla hulluksi siellä tapahtuvasta kyttäyksestä, ei voi edes yöllä käydä jääkaapilla kun kyttä naapuri alkaa koputtelemaan patteria "melun takia".


    • Anonyymi

      Melkoisia tulkintoja kyttäilystä ja siitä, että mikä on Suomen kyttäilyn "pääkaupunki". Tietääkseen tuonkin asian on varmaankin asuttava kaikissa Suomen 107:ssä kaupungissa (https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_kaupungeista). Siinäpä on kyttääjien kyttääjille kyttäyssarkaa.
      Eiköhän jonkinlaista kyttäämistä/oppimista ole ollut sen aikaa, kun ihminen on tallustellut tällä planeetalla.

      Ihminenhän oppii monella tapaa: Wikipedia kertoo mm: "Ihmisyksilöillä on erilaisia vahvimpia oppimisen kanavia. Visuaalinen oppija oppii parhaiten näkemällä, auditiivinen oppija kuulemalla, kinesteettinen oppija liikkeen ja tekemisen kautta, ja taktiilinen oppija käsin tekemisen ja koskemisen kautta. Analyyttinen oppija oppii yksityiskohdista kokonaisuuksiin, ja holistinen oppija kokonaisuuksista yksityiskohtiin."
      Joten tiedoksi vain: hyvin usein joku seuraa sinua joko tahtoen tai tahtomattaan. Katsoen tai katsomattaan. Ei ihmisten katsetta voi välttää. Ja sitä on kirkonkylissä enemmän, kuin esim. heinäpellolla, kaupungeissa enemmän, kuin kirkonkylissä jne.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe