Poistoihin sellaiset viestit jotka eivät liity lestadiolaisuuteen

Kiitos toimitus. 👍

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      vaito leikkii polliisia lestakaapun alla !

    • Mitkään rikostapaukset eivät liity lestadiolaisuuteen.

      Ja totta kai sellaiset viestiketjut pitää poistaa, joissa aivan muuta jauhetaan.

      Se on meidän keskustelijoiden velvollisuus tiedottaa toimitukselle asiattomista viesteristä.

    • Tietämättömille tiedoksi, että vanhoillislestadiolaisuudella on oma keskustelupalsta.

      • Anonyymi

        Pitäiskö saastaisen häipyä niin keskustelun taso paranis 😶


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitäiskö saastaisen häipyä niin keskustelun taso paranis 😶

        Itseäsiäkö tarkoitat?
        -


    • Anonyymi

      Vaitovanen luulee, että vain hän tietää totuuden. Rauhanyhdistyksessä on paljon samanlaisia oikeassa olevia. Ja kaikki esikoislestadiolaiset saarnaajat uskovat olevansa vielä enemmän oikeassa kuin Vaitovainen .

    • Anonyymi

      Vain yksi yhdistys. Nimittäin Esikoislestadiolaiset ry on oikeassa. Muut voivat soittaa kitaaa. Kysykää lähetysmiehiltä. Kuollut Jumalisuus on kaikkialla muualla, Esikoisissakin. Saattojoukko. Eriseura.

      Tuhlaajapojalla toki aina mahdollista palata isan kotiin. Odotamme teitä.

      • Anonyymi

        tehkää hyvät eväät!


      • Tämä onkin todella veikeä tapaus tämä esikoislestadiolaisten ISÄN koti.

        Gunnar Persäter kumppaneineen osoitti, millaisen diktaattori- "isän" kodiksi herätysliikkeemme muuttui nykyisen johdon luotsaamana.

        Ihmettelen edelleen että näinkin suuri osa porukkaa hyväksyy tuollaisen hengellisen väkivallan ja diktatuurin, Kristuksen raskaalla uhrillaan vapaaksi ostamassa laumassa.


      • Anonyymi
        vaitovainen kirjoitti:

        Tämä onkin todella veikeä tapaus tämä esikoislestadiolaisten ISÄN koti.

        Gunnar Persäter kumppaneineen osoitti, millaisen diktaattori- "isän" kodiksi herätysliikkeemme muuttui nykyisen johdon luotsaamana.

        Ihmettelen edelleen että näinkin suuri osa porukkaa hyväksyy tuollaisen hengellisen väkivallan ja diktatuurin, Kristuksen raskaalla uhrillaan vapaaksi ostamassa laumassa.

        Tätä minäkin ihmettelen,että järkevät ihmiset menee tuohon koukkuun. Aivan uskomatonta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä minäkin ihmettelen,että järkevät ihmiset menee tuohon koukkuun. Aivan uskomatonta...

        jaa järkevät... .


    • Anonyymi

      Minä kirjoitin viestini kristinuskon alle, silti se poistettiin siksi - että se ei liity lestadiolaisuuteen ? En ole sitä teidän palstalle edes laittanut, siksi ihmettelen että mitä tekemistä viestilläni on ollenkaan lestadiolaisten kanssa ? Mutta näin se menee kun toimitus määräilee itse tajuamatta asioista hölynpölyä

    • Kuka täällä siis valittaa omista virheistään.

      Kirjoitukset eivät siirry muualle mihin ne on itse kirjoittanut. Alkaa siis olla aika rekisteröidä nimimerkit jokaisen, joka aikoo kirjoitella. Suomi24.fi on syytä ryhdistäytyä tässä asiassa, palsta on senverran hyvä platformi asiallisillekin viesteille. 😊

      "Anonyymi"- hommaa ei olisi enään ollut mitään syytä säilyttää ja vielä entisestäänkin huonontaa Suomi24.fi keskustelupalstoilla. Persoonaton kirjoittelu näet mahdollistaa kaiken maailman vihapostien tuottamisen. 🤢

      • Anonyymi

        Ei nimimerkin rekisteröiminen mitenkään vähennä vihapostia tai "personoi" keskustelua. Edelleen kirjoitellaan nimimerkkien suojassa!

        Hyvän keskustelun ensimmäinen edellytys on että keskustelukumppanit tietävät kenen kanssa he keskustelevat. Tämä edellyttää sitä että keskustellaan varmennetusti omalla nimellä (varmennus esim. verkkopankkitunnuksilla tai tai sähköisellä henkilökortilla). Tällöin keskustelun taso pysyy varmasti laadukkaampana. Se että onko tunnistautumista vaativalla keskustelupalstalla keskustelua, onkin sitten toinen juttu.


    • Anonyymi

      Gerontissa (so. igumenia) Makrina sanoi: ”… Isät etsivät tapoja voittaa himonsa. Synnintunnustuksissaan he sanoivat: ”Tämä himo on kasvanut. Tämä taistelu on tullut esiin. Tämä kesyttämätön peto. Egoismi taistelee minua vastaan, enkä kykene sitä voittamaan. Mustasukkaisuus, kateus, tuomitseminen, epäilys ja toisten syyttely kaikki sotivat minua vastaan. Mitä voin tehdä näille demoneille? Kuinka voin taistella niitä vastaan, Vanhus? Millä tavoin voin taistella näiden demonien kanssa, jotka sotivat minua vastaan?”

      Teemmekö tuolla tapaa omissa ripeissämme? Ja nämä ovat ilmiselviä asioita, joita meidän tulisi tunnustaa ripissä. Vai menemmekö rippi-isämme luo ja, kuten eräs mies kerran, sanomme: ”Vanhus, se-ja-se teki minulle näin”? Sitten tuo mies kertoo rippi-isälleen kaiken, mitä tuo toinen on hänelle tehnyt. Kun hän polvistuu kuulemaan synninpäästörukouksen, rippi-isä ei sanokaan hänen nimeään, vaan antaakin anteeksiannon ja sovituksen hänen sijaansa sille henkilölle, jota mies on syyttänyt kaikesta. Silloin mies hätkähtää: ”Isäni, miksi sanoit tuon toisen nimen?” Pappi vastaa: ”Hänen synnintunnustuksensa minä tänään kuulin. Sinä et sanonut mitään omista synneistäsi. Et nöyrtynyt: ”se-ja-se on syypää, hän on tehnyt kaiken pahan sinulle.”

      Tarvitaan pitkämielisyyttä. Tarvitaan kärsivällisyyttä. Kärsivällisyyttä tarvitaan elimmepä millaista elämää tahansa. Eikö meillä ole kärsivällisyyttä? Silloin meillä ei ole pelastusta.”

    • Saako viestit kuitenkin sisältää asiaa uskosta Kaikkivaltiaaseen Luojaamme? Vaikkei tekstissä esiinny sana lestadiolainen/lestadiolaisuus?

    • Kristukseen lestadiolaisetkin uskovat.

      Nyt on kysymys siitä kun ryhdytään ihmisten nimiä kirjoittamaan ja kertomaan kuinka vanha, ja sairas tämä ihminen on henkisesti ja ruumiillisesti. Tämä ilkivalta kohdistui minuun nimeltä mainiten. Tämä kirjoittelu on lain vastaista toimintaa. Todella kiinnostaa kuka tämän toistuvan toiminnan takana on?
      Pirullisempi ihminen tuskin voisi enään olla. Viestistä näkee ettei hän edes tunne minua. Hengellinen viha on tässä ilkivallassa selvästi motiivina.

      • Anonyymi

        Näitä kirjoittajia on useita, kirjoitustyyli on kullakin omanlaisensa. Hengellistä vihaa niissä tuskimpa on, henkilökohtaista kyllä. Olet suututtanut kyseiset kirjoittajat haukkumalla. Moni haluaisi sinun lopettavan palstalla kirjoituksista päätellen.


    • Älä sinä tyhjiä höpötä!

      Yhtäkään kirjoittajaa en ole haukkunut. Jumalan sanan olen kirjoittanut ja vahvistuksen Raamatusta myös kopioinut, ettei vastaväitteet ole mahdollisia. Ja kun Jumalan sana on tuominnut asianosaisen, hän on suuttunut minulle ja useimmiten myös lestadiolaisille, joista jauhaa valheitra päivästä toiseen, vaikka ei tiedä liikkeistä mitään.

      Tekouskovat jotka eivät tunnusta ansainneensa helvetin tulen teoillaan, (siis itsensä pettäjät) ovat jumalatontakin pahempia, monin verroin, en ole koskaan jumalattomien taholta joutunut samalaisen kohtelun alaiseksi.

      Kristuksessa elävät ovat iloinneet evankeliumista, joka kertoo syntien sovituksesta Jeesuksen Kristuksen ruumiin ja veren uhrilla.

      Henkilö joka tallaa Jeesuksen veren pilkaten maahan, eikä tekoaan ymmärrä, ei ole vielä pilkannut Pyhää Henkeä. Mutta katumuksiakaan en ole havainnut, jos siinä tilassa kuolee ettei Jeesuksen verta juo, eikä hänen ruumiustaan syö, niin ei ole pelastusta. Luulen heitä olevan useampiakin tällä palstalla, pirullisesta käytöksestä tämä käy ilmi.

      • Anonyymi

        Voi sinua umpisokeaa raukkaa kun ole t rakastunut itseesi läpikotaisin, j a luulet vieläpä olevasi koko mailman opettaja !

        mene ongelle välillä mutta varo hukkumasta.


      • Anonyymi

        Minuakin on tämä vaitovainen haukkunut ja herjannut, kun en ole ollut hänen kanssaan kaikesta samaa mieltä. Ei vaan huomaa, kun kaiken tietää muita paremmin ja ehdottoman oikein.

        SAma ihmistyyppi löytyy joka kuppikunnasta.

        Hyvä Vaito, pitä vaan itseäsi ainoana oikeassa olevana. Saata olla sellainen. Ei me vaan tyhmät sitä ymmärretä.

        Seuroihin kun tulisit ja tekisit parannuksen, siitä alkaisi tuhlaajapojan uusi elämä isän kodissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi sinua umpisokeaa raukkaa kun ole t rakastunut itseesi läpikotaisin, j a luulet vieläpä olevasi koko mailman opettaja !

        mene ongelle välillä mutta varo hukkumasta.

        vaitohan on jo hukkumassa!


    • Anonyymi

      Hyvä Jumala kestää meitä rakkaudellisesti saattamatta ketään naurunalaiseksi, vaikka Hän sydänten Tuntijana tuntee meidän säälittävän tilamme hyvin. Sama pätee pyhiin ihmisiin, jotka eivät koskaan solvanneet syntistä ihmistä toisten läsnäollessa vaan sen sijaan rakkaudella, kunniantunnolla ja salassa auttoivat korjaamaan pahan. Kuitenkin me – piittaamatta siitä että olemme syntisiä – teemme päinvastoin (kuten tekopyhät).

      Kun ei ole mitään yhteistä asiaa keskusteltavana, sinun tulee olla tarkkaavainen keskustellessasi itsellesi läheisten ihmisten kanssa, sillä vaikka keskustelu alkaisi hengellisenä, se päättyy naiselliseen juoruiluun. Ei ole kylliksi siinä, että sillä menetetään aikaa, vaan arvostelun kautta voi myös menettää sielunsa. Meillä ei ole mitään oikeutta tuomita ketään ihmistä, eikä tilanteita. Sen sijaan tuskallisen keskustelun jälkeen, jos kykenemme, meidän tulisi helpottaa tilannetta. Eikä meidän tulisi tuomita kuolleita, sillä jokaikinen sielu on – onneksi – Jumalan käsissä, ja uskon, että löydämme armon.

      Hänet, joka meidän tulee tuomita ankarasti ja joka meillä on oikeus tuomita, on oma paha itsemme. Jos emme tässä elämässä rankaise häntä itse hänen tekemistään pahoista teoista, emmekä leikkaa pois pahoja halujamme, nämä teot ja halut tulevat rankaisemaan meitä ikuisesti. Elder Paisios

      • Anonyymi

        Juuripa näin, pitää kehua.

        Vaitsu on kyllä kanootin terävin inkkari!


      • Anonyymi

        Siinä se on jonkun kreikkalaisen narsistin mielipieteitä pitkä liuta.

        Juoruilu on naisellista?

        "Jos emme tässä elämässä rankaise häntä itse hänen tekemistään pahoista teoista, emmekä leikkaa pois pahoja halujamme, nämä teot ja halut tulevat rankaisemaan meitä ikuisesti. "

        Tässä sitä paljon puhuttua omavanhurskautta nyt on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä se on jonkun kreikkalaisen narsistin mielipieteitä pitkä liuta.

        Juoruilu on naisellista?

        "Jos emme tässä elämässä rankaise häntä itse hänen tekemistään pahoista teoista, emmekä leikkaa pois pahoja halujamme, nämä teot ja halut tulevat rankaisemaan meitä ikuisesti. "

        Tässä sitä paljon puhuttua omavanhurskautta nyt on.

        Onko se omavanhurskautta rankaista omaa sieluansa ja kitkeä sieltä saasta pois ?.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko se omavanhurskautta rankaista omaa sieluansa ja kitkeä sieltä saasta pois ?.

        No mitä veikkaat, jos me omalla rankasullamme selviämme ikuisesta rangaistuksesta? Tai sanomalla sata Ave Mariaa yksi synti on maksettu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä veikkaat, jos me omalla rankasullamme selviämme ikuisesta rangaistuksesta? Tai sanomalla sata Ave Mariaa yksi synti on maksettu?

        Niinpä lestadiolaisuudessa on tapana tehdä rajuakin syntiä, pyytä ne seuroissa anteeksi toisilta. Lestadiolaiset antavat oman liikkeensä jäsenille synnin saastan anteeksi ja perinne jatkuu... tehdään vääryyttä ja koiruutta saadaan ne anteeksi ja taasen sorrutaan syntiin. Jeesus käski kilvoittelemaan ja valvomaan, ottamaan hirren pois omasta silmästä ja sitten vasta toisen silmästä. Onko siis helpompi elää tehden syntiä ja saada ne toisilta anteeksi vai kilvoitella ja tarkata ettei tahallaan tai tahattomasti tekisi syntiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe