Ulkoministerin toiminta

Anonyymi

Ulkoministerin toiminta on ala-arvoista asennoitumista väärän toimijan, sodan lietsojan puolelle. Iso-Britannia on tarkoituksella kaapannut öljytankkerin, jotta saa aikaiseksi vastareaktion Iranilta, johon voi sitten puuttua mukamas oikeutetusti. Tätä, näin yksinkertaista asiaa ei ulkoministerimme käsitä, eikä ulkoministeriön apu virastot tarkoituksellisesti ymmärrä asiasta yhtään enempää. Tosiasia on että jos sanovat ymmärtävänsä, paljastavat tekonsa tahalliseksi, joten tulevat vaikenemaan tämän luokan kysymyksistä samoin kuin kaikki tämä paimennettu media.
Iran on öljyvaltio, joka ei halua aisoihin USA:n ja lännen toimesta, joten sille on varattu sama kohtalo kuin Libyalle aikanaan, olla valtaajiensa öljypumppaamo, kunnes öljyvarat on syöt loppuun.
Iran ei USA:ta päihitä, mutta se saastuttaa pahimmillaan meret ja rannikot kaikkialla ja samalla upottaa merkittävän osan laivastoja jotka sen kimppuun käyvät. Iran tuhoaminen puolestaan tekee sen öljyvarojen käytön mahdottomaksi valtaajilleen.
Joten mikä pahinta, Suomi on ottanut virallisen ulkoministerin esiintuoman kannan väärintekijäin puolesta itsenäistä, suvereenia valtiota kohtaan. Haavisto paljastaa näin kyvyttömyytensä johtaa ulkopolitiikkamme!

Hannu Rainesto Facebookista sensuurin toistamiseen ajettu ajattelija!

3

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jostain syystä poisti kirjautumiseni ja julkaisuni tuli anonyymina!

    • Anonyymi

      Olen myös huolissani tästä USA:n brittejä "käskyttämällä" aikaansaadusta konfliktista. Näin USA saa tarvitsemansa avun natolta, mutta ihmettelen tuota Suomen roolia. Noinko syvällä ollaan, jopa mukana järkkäämässä WW3 uhkaa?

    • Anonyymi

      "Iso-Britannia on tarkoituksella kaapannut öljytankkerin, jotta saa aikaiseksi vastareaktion Iranilta, johon voi sitten puuttua mukamas oikeutetusti."

      Tulisipa päivä, jolloin ihmiset ymmärtäisivät mistä puhuvat. Faktaa:

      Iranin öljytankkeri pysäytettiin Gibraltarilla, koska sen epäiltiin rikkovan EU-pakotteita ja kuljettavan raakaöljyä sotatoimialueelle Syyriaan.

      Britannia siis valvoi alueellaan (Gibraltar) EU:n Syyrian-vastaisten pakotteiden toimeenpanoa. EU:lla ei ole Irania vastaan kohdistuvia laajoja pakotteita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe