Länsimedian propaganda

Anonyymi

USA- ja NATO-mielisessä länsimediassa demonisoidaan aina Kiinaa ja sosialismia ja ylistetään USA:a ja NATO:an ja riistokapitalismia.

Listaan länsimedian valheita Kiinasta:

- Talousjärjestelmä

Todellisuudessa Kiinan järjestelmä on hyvin lähellä pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Ketään ei jätä yksin ja sosiaaliturva on hyvä suhteessa palkkatasoon. Kodittomia ei ole, toisin kuin "ihanassa" kapitalistisessa USA:ssa. Valtio pitää riistoporvarit kurissa eikä optioporsat ym. riistäjät voi varastaa kansan rahoja. Kiinassa on myös ilmainen terveydenhuolto.

- Vähemmistöt esim. uiguurit

Kiina ei vainoa ketään vähemmistöä. Päinvastoin Kiinan sosialismiin kuuluu rasismin vastustaminen. Toista maata on riistokapitalisti, köyhien ja heikkojen päähänpotkija, Israelin perseennuolija ja NATO-sotahaukka Halla-aho sekä Trump.

Ne ketkä on leireille on USA:n kätyreitä, joiden tehtävä on värivallankumous ja Kiinan valtionjohdon vaihto Washingtonin nukkehallitukseen tyyliin Boris Jeltsin.

Suomi ja muut NATO:n vasallit sen sijaan vainoaa omia kansalaisiaan, jos vastustat NATO:a, Venäjän ja Kiinan eristämistä ja USA:n hyökkäyssuunnitelmia sinne, kiihkonationalismia, puhdasta kiinalais- ja venäläisvihaa ym. NATO:n fasistista retoriikkaa. Syytetään heti "trolliksi" ja uhkaillaan teloituksella.

Väitetty orjatyö

Kiinassa ei ole orjatyötä. Sitä sen sijaan on USA:ssa, missä kansa joutuu raatamaan porvarisikojen biljoonien eteen nälkäpalkalla ilman sosiaaliturvaa ja terveydenhuoltoa.

Kiina on "uhka" länsimaille

Kukahan se uhittelee ja saartaa Kiinaa ja Venäjää? Se on NATO! USA haluaa päästä käsiksi molempien maiden mittaviin luonnonvaroihin. Kiina ja Venäjä puolustaa Hitlerin toista tulemista, eli NATO:a vastaan.

Suomalaiset on alistettu NATO-miehityssopimuksella USA:n sotahaukkojen vasalliksi ja suomalaisten tehtävä on tappaa kiinalaisia ja venäläisiä USA:n pankkiirien vuoksi aivan kuten Jatkosodassa Hitlerin vuoksi. Fasistinen asevelvollisuus kuoleman uhalla pakottaa tuohon kansanmurhaan. Mutta jos onneksi tällä hetkellä erittäin epätodennäköinen sota Kiina-Venäjä liittoumaa vastaan syttyy, Suomen porvarisikojen kiusaamat, kiduttamat ja alistamat köyhät tulevat olemaan Kiina-Venäjän puolella NATO-Suomea vastaan puollustaakseen vapautta ja fasismia vastaan. Jos oma valtio haluaa sinut murhata, koska et suostu hyökkäyssotaan, ei ole muuta vaihtoehtoa.

Toivottavasti tämä avaa edes vähän sinofobisten junttien silmiä.

KUNNIA KIINALLE
KUNNIA SOSIALISMILLE
ALAS KAPITALISMI
ALAS KÖYHIEN RIISTO
ALAS FASISMI
ALAS NATO

2

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet huolissasi "länsimedian propagandasta" ja samalla sinisilmäisesti hyväksyt kaikki valheet Kiinasta.

      Kiinan yhteydessä sosoalismista puhuminen ja järjetöntä. Etkö tosiaan ole huomannut uutisissa kiinalaisia miljardööri-kommari-liikemiehiä? Kiina on myös läpikorrutoitunut maa ja kansat rahat varastetaan. Myöskään riippumattomia ammattiliittoja ei suvaita puolustamaan työntekijöiden etuja.

      Uiguureja aivopestään jatkuvasti. Heidän perheistään viedään lapset kasvatettaviksi "kunnon kiinalaisiksi". Heittosi USA:n kätyreistä leireilla ovat lähinnä vainoharhaisia. Samaa voi sanoa myös kun kuvittelet, että Nato saartaa Kiinaan ja Venäjää saadakseen luonnonvarat. Sinun kannattaisi olla kiinnostunut Kiinan toiminnasta Afrikassa. Keskustellaan sen jälkeen luonnonvarojen riistämisestä.

      Lopussa menetät järkesi lopullisesti. Olen käynyt Suomen armeijan monien muiden tapaan. Voin vakuuttaa, että minua ei olla laittamassa tappamaan kiinalaisia.

    • Anonyymi

      Kiinassa asuneena totean: mielenvikainen aloitus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe