Uusi Säästötili

Anonyymi

Jos etsi säästötiliä niin Svea Ekonomi tarjoaa 1% korkoa. Keräävät laiskaa rahaa. Ruotsin talletussuoja. Yhdyspankkina Nordea.

https://www.svea.com/fi/fi/kuluttajat/talletus/saastotili/

17

272

  Vastaukset

  • Mitä tarkoitat, yhdyspankkina Nordea?

   • 'Mitä tarkoitat, yhdyspankkina Nordea?'

    Tili jonne talletat on Nordeassa. Sieltä Svea Ekonomi nappaa rahat omiin prosesseihinsa.
    ......

    Samoin on Instabank & BankNorwegian kanssa rahat menee Nordean kautta.   • Anonyymi kirjoitti:

    0,8% saa täältä: https://www.xn--ssttili-5waa6p.fi/

    EN KYLLÄ LUOTTAISI, noin pieni tuotto ja aina on mahdollisuus isoihin ongelmiin ja harmeihin.

    Tuohan on vain affiliate-sivusto joka linkkaa Instabankiin mainosverkoston kautta. Eli ihan oikea Norjan talletussuojaan kuuluva pankki kyseessä.


  • Balanzia maksaa myös 1% korkoa nykyään. Kuuluu sekin Ruotsin talletussuojaan.

   Tosin Balanzialla vain 6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, kun Svea Ekonomilla ne on rajoittamattomat.

   • Täytyypä siirtää norskilta talletuksia tuonne koska korko on hieman parempi ja Svean tilikin on aika täynnä. Käyttöraha on muualla paljon pienemmällä korolla.


  • Ruotsin keskuspankki nosti korkoa. Onkohan sillä mitään vaikutusta vaikkapa Svean maksamaan talletuskorkoon?

   • Ei, koska korko on ollut sama jo siitä asti, kun alkoivat markkinoida ko. tiliä suomalaisille kesällä.


  • Nyt tuli Svedulta viesti, että keväällä korko laskee 0,8%. Verokin vielä 30%, alkaa olla sama, onko kotona kassakaapissa, vai tilillä. Voi jopa olla, että tienaa enemmän, kun rahat on kotona, jos pääsee jonkin sotu-etuuden piiriin köyhänä.

   • Samassa viestissä (ainakin minulla) vihjattiin tulossa olevaan korkotuotteeseen, jota Svea ilmeisesti alkaa tarjota säästötiliasiakkailleen. Ihan mielenkiinnolla odottelen. Toki voi siirtää suurimman osan Balanziaan, jos tuo arvoituksellinen tuote ei miellytä...


   • "Tuomme kuitenkin markkinoille lähiaikoina uuden, entistä paremman koron talletustuotteen...".
    Veikkaan, että kyseessä tulee olemaan Svealla jokin määräaikainen vaihtoehto. Toivottavasti olen väärässä.
    Onko kellään tietoa, että on Balanzia laskemassa korkoa? Toki heidän 6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa voi olla huono vaihtoehto (jollekin).


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Tuomme kuitenkin markkinoille lähiaikoina uuden, entistä paremman koron talletustuotteen...".
    Veikkaan, että kyseessä tulee olemaan Svealla jokin määräaikainen vaihtoehto. Toivottavasti olen väärässä.
    Onko kellään tietoa, että on Balanzia laskemassa korkoa? Toki heidän 6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa voi olla huono vaihtoehto (jollekin).

    Nyt on Balanzian korko 0,85%. Instabankin korkeakorkoisella säästötilillä korko 0,95% ja 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa. (Instabankin säästötilillä on korko 0,8% ja ei nostorajoituksia.)


  • "Me Svealla reagoimme markkinatilanteiden muutoksiin nopeasti, eikä säästötilin talletuskoron laskeminen ole enää mielestämme perusteltua – siksi pidämme aiemmasta ilmoituksestamme poiketen säästötilien koron 1 %:ssa myös 10.4.2020 jälkeen."

  • Balanzia muuten ilmoitti juuri hetki sitten, että 12.5. suunniteltu koron lasku perutaan. Päinvastoin nostavat koron huomenna 25.3. 1,05%. Ilmeisesti jonkinlainen nokittelu menossa Svean kanssa. Tästä voi seurata hyvää tilisäästäjälle.

   • Toivotaan niin :)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toivotaan niin :)

    Jotain mätää tuossa on, rahan siirtyminen pois tileiltä on saanut pankin huolestumaan, tai / ja inflaation on lähdössä laukalle. Keskuspankit painaa rahaa hullunlailla USA 2 biljoonaa kansalle jaettavaksi, eikä muutkaan huonommaksi jää. Rahaa alkaa kasaantumaan ja se ostaa kaiken mitä irti saa, tätä tapahtui jo ennen koronaakin. Valtioiden lainoja on jo niin paljon, ettei niitä voi maksaa pois, ei edes korkoja, on vain ajan kysymys, kun luotottajat tajuavat tämän, silloin alkaa sellainen myrsky taloudessa, jota kukaan ei vielä ymmärrä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   730
   16214
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   135
   2441
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   106
   2373
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2002
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1447