Parkanon lähikatsastus

Anonyymi

Onko muilla kokemuksia paikasta joskus sai hyvää palvelua nykyään siellä jokin nuori katsastaja joka ei säännöistä tiedä mitään kun hylkäyksiä tehdään tahalleen, minunkin tapauksessa hylkäys tuli ja suoraan ajoin toiselle konttorille jossa meni kerrasta läpi. Kyseinen herra siis tarkistaa onko autossasi heijastinliivit ja kolmio peräluukussa jos ei muuta moitittavaa keksi...

20

1324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaapi olla kirjoituksen aloittaja juonut pari mukillista liikaa, ja sitten kirjoitukseen on samalla tullut vähä "Lapin lisää".
      Olen useita kertoja asioinut Parkanossa katsastuskonttorilla.
      Aina olen saanut asiallista palvelua.
      Minulle ei ole ainakaan koskaan kukaan puhunut mistään heijastinliiveistä mitään, mutta varoituskolmiohan kuuluu varmasti olla joka autossa.
      Kyllä se pitäisi jokaisen ihmisen ymmärtää, jolla ajokortti on.
      Kun katsastusmies tarkastaa auton, niin hänellä on myös päätöksestään käsittääkseni vastuu. Tee Trafille valitus, jos sinua on mielestäsi kohdeltu väärin. Sinne vain luultavasti tarvitsee olla valituksen lisäksi tarvittavat dokumentit asiasta.
      Pelkät perättömät puheet eivät riitä, ja täytyy myös uskaltaa laittaa oma nimensäkin paperiin.

    • Pikku vikoihin takertuu. Viimeksi meni ilmansuodatin vaihtoon.

    • Anonyymi

      Kuulin puhuttavan että parkanossa rikotaan nykyään katsastuksessa ehjiä autoja. Joku nuori poika tekee ihan ehjäänkin auton pohjaan ja helmoihin reikiä ihan paljain käsin tai jollakin raudalla. Vaikka toiset vanhat katsastusmiehet ei olisi löytäneet samasta autosta ruostevaurioita kuukautta ennemmin. Sitten tämä nuori poika vielä väittää että autoon on muka suoritettava koko katsastus uudelleen kun joku kuukauden jälkitarkastusaika on muka mennyt yli jos tulee päivän myöhässä jälkitarkastukseen. Onko tällä nuorella pojalla ihan omat säännöt? Kun katsastuskonttorin päällikkökin oli sanonut siinä tiskillä että ei autoa kokonaan uudestaan tarkasteta vaikka jälkitarkastusaika olisikin umpeutunut. Tästä nuoresta pojasta pitäisi tehdä valitus kun hän toimii ihan päinvastoin kuin muut katsastusmiehet. Miten auto on muka voinut ruostua kuukaudessa puhki jos ammattitaitoinen katsastusmies on sen katsastanut. Sitten joku nuori harjoittelijapoika löytää muka lisää vikoja.

      • Anonyymi

        Sama nuori poika polkee väkisin ehjät jarruputket rikki, tai repii väkisin käsijarru vaijerit poikki ja sit laittaa auton ajokieltoon ja liimaa vielä jonku punasen tarranki tuulilasiin. Merkitsee viaksi senki jos varotuskolmio puuttuu. Saako niin muka tehdä? Luulee varmaan olevansa muka kokenut ja viisas vaikka ikää on varmaan noin 20. Onkohan se käynyt edes armeijaa vielä? Ajaakin jollakin vanhalla ladalla. Ei taida olla harjottelijalla varaa ostaa edes parempaa autoo.


      • Anonyymi

        Kannataa vain tehdä paljo valituksia ettei tuo harjottelijapoika osaa tehdä töitään niin kyllä se varmasti vielä potkut saa.
        Eikä pidä mennä koko paikkaan ennemmi kun on poika saanut potkut. Käy vaan ovella kääntymäsä ja sanoa että mennää ikaalisiin nii kauan että poka lähtee mualle.


    • Anonyymi

      Kyllä jeesus tulee kohta ja sitten menee romut läpi

    • Anonyymi

      Ihmettelen Parkanolaista kieroilua ja juoruilua. Parkanon Lähikatsastuksella on mielestäni ollut aina hyvä, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Oikein hyvää kahvia ja pullaa. Mukava katsastusmies sääti autoni valotkin kohdalleen ja tarkasti renkaiden ilmanpaineenkin. Tuo katsastaja kertoi asuvansa Jalasjärvellä. Ihmettelin kuinka joku jaksaa kulkea niin pitkää tuömatkaa ?Suurkiitokset hyvästä palvelusta. Jatkakaa samaan malliin.

      • Anonyymi

        JOO, LISÄÄ KAHVIA JA PULLAA, NIIN KYLLÄ SE SIITÄ KATSASTUS TULEE HYVÄKSI. OLI VIKOJA TAI EI!


    • Anonyymi

      Kuulin huhua että toi jalasjärveläinen katsastusmies on suunnitellut ostavansa katsastuskonttorin sen nykyiseltä omistajalta.

    • Katsastus miehen työ on aika epätervveellistä kun hallissa on jatkuva pako kaasun käry.

    • Anonyymi

      Nopeaa toimintaa ja ystävällistä palvelua. Ei tarvinnut kovin paljon odotella, vaikka jonoakin oli.

    • Anonyymi

      Jos harjoittelijapoika hylkää autosi tai merkitsee turhan korjauskehotuksen niin kannattaa olla yhteydessä katsastusaseman johtajaan. Hän tulostaa uudestaan paperit joissa ei ole vikoja. Pitäis päästä eroon harjoittelijasta joka hylkää autoja täysin turhaan ja merkitsee turhia korjauskehotuksia joita ei tuon johtajan mielestä pitäisi ollenkaan merkitä. Harjoittelija rikkoo myös tahallaan autoja.

    • Anonyymi

      En ole Parkanolainen, mutta ohikulkumatkalla käytin autoni katsastuksessa Parkanon katsastusasemalla. Sattumalta myös huomasin tämän keskustelun, joten ajattelin kirjoittaa oman kokemukseni.
      Vein autoni katsastukseen, ja menin myös mielenkiinnosta itse hallin puolelle katsomaan kun autoani katsastettiin. Hallissa oli mahdoton pakokaasun haju, eikä katsastaja käyttänyt pakokaasuimurin letkua ollenkaan. Tuo pakokaasun hengittäminen on varmasti terveydelle haitallista. Sama pakokaasun haju oli myös toimiston puolella. Halli oli myös todella epäsiistin näköinen, ja maali oli lähtenyt lattiasta, ja laitteet ovat ruosteisia. Laite jossa auton jarruja ja iskunvaimentimia testattiin piti todella kovaa ääntä. Ajattelin että kestääkö autoni tuon rytinän ja kolistuksen? Katsastuksen hintakin oli niin kallis, että luulisi olevan yrittäjällä varaa ostaa maalia ja laittaa paikkoja parempaan kuntoon. Tuota hallia ei ole varmasti paikoista päätellen ehostettu millään tavalla moniin vuosiin. Ovat paikat niin kamalassa kunnossa. Käykää vaikka katsomassa itse paikan päällä, jos ette usko. Kokonaisuudessaan jäi melko negatiivinen vaikutelma epäsiisteydestä ja kuluneista paikoista, sekä katsastuksen kalliista hinnasta. Positiivista tosin oli kyllä se, että kahvi maistui hyvältä ja katsastaja sekä toimistosihteeri olivat ystävällisiä. Autoni meni myös katsastuksesta hyväksytysti läpi.
      Sain vain kaksi korjauskehoitusta valoista ja riipukkeesta näkökentässä. Autoni peilissä roikkui hajukuusi.

    • Anonyymi

      Katsastuksen hinta on parkanossa kallis ja ikaalisissa tai virroilla on edullisemmat hinnat eikä siellä merkitä turhia vikoja.
      Mutta jos vie autonsa parkanoon katsastettavaksi niin kannattaa pyytää katsastajaksi alakoskea tai kleimolaa. Nuori pohjanmaan katsastaja on liian tarkka ja merkitsee turhia vikoja joita muut katsastajat eivät merkitse. Olen kuullut useiden asiakkaiden kokemuksia ja muut eivät parkanossa merkitse mitään vikaa jos tuulilasissa on halkeema tai jos autossa ei ole varoituskolmiota. Tämä pohjanmaan mies on myös ainut joka tekee auton pohjaan ja ehjiin helmakoteloihin tahallaan reikiä ja polkee ehjät jarruputket väkisin rikki. Hän myös ravistelee autoa nosturilla kauemmin kuin muut ja yrittää siinä varmaan rikkoa nivelet. Yksi asiakas tiesi sanoa että tää jalasjärven mies olisi jo saanut tekemisistään useita varoituksia mutta itse väittää että tekee niin kun trafin arvostelemispeusteissa määrätään. Muut katsastajat eivät liimaile mitään ajokieltotarrojakaan. Seuraavasta varoituksesta kai tulee potkut. Kyllä kai ne vanhemmat katsastajat ja varsinkin aseman päällikkö tietävät säännöt paremmin kuin joku nuori harjoittelija jolla ei ole mitään kokemusta. Luulisi aseman päällikköä harmittavan kun hyvä bisnes menee pilalle harjoittelijan takia. Kannattaisi antaa harjoittelijalle lopputili ennen kuin kaikki asiakkaat siirtyvät käymään ikaalisissa tai virroilla.

    • Anonyymi

      Auto kannattaa viedä korjaamolle tarkastettavaksi ennen katsastusta, niin menee varmasti katsastuksesta läpi. Korjaamollakin sanottiin että jalasjärveläinen katsastusmies ei ymmärrä autoista yhtään mitään ja että itse voi sanoa että auton katsastaa joku muu katsastaja niin menee sitten läpi vaikka olis jotain pikku vikojakin eikä niistä tule merkintää papereihin . Mutta jalasjärven miehelle ei saa antaa autoa katsastettavaksi. Hän merkkaa papereihin turhia vikoja joita ei kuulu merkata ollenkaan, kun ei muutkaan katsastajat niitä merkkaa.

    • Anonyymi

      Mun auton rekisterikilvestä tuli korjauskehotus ku heijastinpinta on sentin verran kulunut, kirjaimet ja numerot näkyy tosi hyvin siitä huolimatta. en enää kertaakaan vie mitään autoani parkanon katsastuskonttorille katsastukseen enkä suosittele myöskään muille. ja valituksen aioin tehdä tosta jalasjärven jätkästä.

      • Anonyymi

        Kyllä ehdottomasti kannattaa tehdä tuosta asiasta valitus ainakin trafille ja katsastuskonttorin päällikölle ja samalla vaatia ainakin 10K euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä ja yöunien menettämisestä. Katsastusmies varmasti menettää vielä työpaikkansa kun vaan tarpeeksi valitetaan. Aina jotakin valittamisen aihetta löytyy.


    • Anonyymi

      Sama jalasjärven katsastusmies oli yrittänyt hylätä auton jälkitarkastuksessa vaikka aseman johtaja oli kirjoittanut papereihin että etupalkin saa korjata hitsaamalla. Jalasjärven mies oli väittänyt että etupalkkia ei saa korjata hitsaamalla vaan se olisi vaihdettava. Aseman johtaja oli tullut paikalle ja hyväksynyt auton. Jalasjärven mies oli saanut varoituksen toiminnastaan. Olen kuullut hänen hylänneen monta autoa niin että on määrännyt etupalkin vaihdettavaksi ja on kirjoittanut vielä paperiin että ei saa korjata hitsaamalla. Onhan se tehty uutenakin hitsaamalla. Moni on varmasti joutunut turhaan vaihtamaan koko palkin. Onneksi aseman johtaja tietää kuinka asiakkaita tulee palvella. Harjoittelijoista on vain haittaa. Nykyään saa tietenkin harjoittelijoista hyvät tuet ja korvaukset mutta asiakkaiden menettäminen on se suurin ongelma. Toivottavasti harjoittelija ymmärtää lähteä pian muualle. Tuskin kukaan ottaa oikeasti töihin.

    • Anonyymi

      Katsastusmiehillä on liian hyvät palkat. Palkkoja pitäisi alentaa että oppisivat palvelemaan asiakkaita.

      • Jarmo.Kakkasuu

        Monen kirjoituksen sävy on kovin uhkaava. Fyysinen väkivalta on tuomittava kaikissa olosuhteissa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2250
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1761
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      160
      1620
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe