Irtisanoudun vihapuheesta ja valehtelusta!

SDP ei ole enää viiteryhmä. johon haluan kuulua. Hussein al-Taee on valehdellut toistuvasti tai jatkuvasti. Husu Hussein on haukkunut kaikki mummot ja papat rasisteiksi, vakka ovat vain äänestäneet omiaan..

Ei ole mitään syytä olla demari, joka vielä aikoo pakottaa kaikki kirjoittamaan tuotsin yo-kirjoituksissa. Tämä aiheuttaa sen, että pojat reputtavat yo-kirjoitukset ja syrjäytyvät.

Demarit saavat pitää husut, mutta suomalaiset jättävät puolueen.

16

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samaa mieltä, pitäköön sossut husseininsa. Miksi ei minkäänlaista tuomitsemista sossujen taholta? Kohta antit sanoo, pyytelivät anteeksi, asia loppuunkäsitelty, asiaan ei palata?

   • Anonyymi

    Kaikki asiat siirretään tai jopa painetaan hallitus ohjelman tutkintaan eri asiantuntijoille ! ( 130:käsiteltävän asiakirjan mappiin) ,etenkin kun on luvattu jotain nämä rata hankeen eläkeläisten sataset , vanhusten hoito takuun 0.7hoitajat ja atiivimallin purku!

    Jopa nämä Al -Taeen kirjoitukset ,sekä koutus ja ansioluettelon väärennykset !
    Nuo ensinmainitut rasismi kirjoitukset piti käsitellään heti sairasloman jälkeen!
    No nyt Lindmanin tiedote oli , että siirretty syys hallitus kaudelle ?
    No olihan rasisti kirjoituksen paljastutua Edustaja Tuppurainen ilmoitti että "annetaan anteeksi "! Ja päämisteri Rinne sanoi " no meitä hiukan huijattu " !
    SDP n puolue sihteeri Rönnholm nilmoitti tullaan keskustelemaan ?

    Taustaksi vielä Al -Taeen tukijana oli koko demari johto ja jopa binosaurusten joukko eli , Halonen ja Tuomioja ja Lipponen ,ja Heinäluoma ,!


   • Anonyymi

    ISIS vaimojen syyttämättä jättäminen luo mielenkiintoisen juridisen dilemman. Suomen hallitus ja oikeuslaitos siis julistaa nyt että naisia ei aseteta syytteeseen terroristijärjestöön kuulumisesta koska he kuten nuo lapsetkin ovat ilmeisesti syyntakeettomia. Mistä heidän syyntakeettomuus siis johtuu? Eikai tässä nyt syrjitä sukupuolta? Silloinhan olisi aiheellista keskustella että pitäisikö tällaisten syyntakeettomien ylipäätänsä toimia missään luottamustehtävissä. Pitäisikö heillä olla äänioikeus, perintöoikeus tai omistusoikeus? Tähänhän vielä noin sata vuotta sitten vallitseva sukupuolinen eriarvoisuus perustui. Naisten katsottiin silloinkin olevan syyntakeettomia ja ikuisesti alaikäisiä


  • Anonyymi

   Rinne on varhaisdementiikko ja arvoiltaan täysin saatana Suomelle. Se komppaa isiksen massamurhaajia ja pyrkki estämään oikeuden toteutumisen näin tappajien kohdalla. Miksi?

  • Anonyymi

   Ei koskaan ole kannattanut olla demari, suurimmat kansan kusettajat Kepun ohella.

  • Anonyymi

   Rauhoittukaa. SDP on moniarvoinen ja solidaarinen puolue. Jos maahanmuuttajilla joskus hiukan lipsahtaa niin ei kannata vetää herneitä nenään. Vastapainoksi kannattaa muistaa, että perussuomalaisten puheenjohtaja on saanut ankaran tuomion oikeudessa. Nämä demarit eivät!!

   • Anonyymi

    " Joskus hiukan lipsahtaa" , niinkuin Oulun imaanilta, lelu Ramelta , Husu Husseinilta ,ja vähän lipsahti , Al -Taeen kirjoituksissa Saudi Arabian kuningas olisi pitänyt polttaa , Egyptin presidentin hirttämistä ,hän ehdotti ja rasismi kirjoituksia juutalaisista , Kurdeista ,somaleista, sekä Šunni muslimeihin kohdisti herjauksia , sekä syytti Israelin johtoa teroristi valtionksi sekä uhkaili Israelin presidenttiä samaan tapaan kuin noiden muiden valtioiden päämiehien kohdalla sekä rasismi kirjoitukset koski samoin Yhdysvaltoja ja sen johtoa !

    Sekä valheita Al -Taeen ja Rinteen taholta riittävästi ( vai oliko vaan vähän lipsahtaa!)

    Anteeksi vaan minulta vähän " lipsahti" mutta tajutkaa demari totuus ,mitä porukkaa ihailee teidän eliitti ,tosiaan Halonen, ja Lipponen , Tuomioja , Heinäluoma , Rönnholm , , Tuppurainen, Lindman ,Cusenina ,etteikö myös tavalliset demarit !( etenkin naiset )


  • Anonyymi

   Ei ole mitään rauhoittumisen tarvetta , te demarit ette vaan kestä totuuksia koska koko Rinteen hallitus ohjelma perustuu valheisiin !
   Niinpä nämä rasistiset demari AL Taeen ja Husu Hussein vain seuraavat demari johdon valheiden lupauksen politiikkaa ,omissa rasismi kirjoituksissaan !

  • Anonyymi

   Taitaa demarit kuolla Rinteen avustuksella. Ei huono.

  • Anonyymi

   Niin on demarit maata kehittämässä! Hyvä tulee vielä! Irtisanoudutaan huutamisesta! Kyllä se siitä!
   ;----D

  • Anonyymi

   Ja miksi sairaita vanhuksia kuten Antti Rinnekin on,pidetään vaativissa päätöstenteoissa mukana ??? Nyt tulee sutta ja sekundaa. Mutta kuten Brysselissäkin, vapiseva ja tärisevä Merkel on edelleen mukana politiikassa. Eli politiikkaan kelpaa kuka tahansa pölkkypää, kunhan vaan ajaa EU:n käskytyksiä !

  • Anonyymi

   Anter Yasalta lipsahti sellaista totuutta jota demareissa ei hyväksytty ja poistitte ehdokaslistalta. Anter Yasa on sekulaari maahanmuuttaja eikä muslimi siksi kohtelu oli senmukaista.

   • Anonyymi

    Minkäänlaista kritiikkiä muslimisaatiota kohtaan ei saa esittää

    Antisemitismi on ihan oukei "Ei aiheuta mitään toimenpiteitä"


  • Hussein al-Taee on irtisanoutunut vanhoista kirjoituksistaan.
   Perussuomalaiset voivatkin ottaa ne käyttöön. Nyt on ajankohtaista siteerata Husseinin melipiteitä somaleista, koska puoluetoveri Husu on arvostellut Persuja.

  • Anonyymi

   ahaa

  • Anonyymi

   Marin on äärivasemmistolainen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   344
   4435
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   2759
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   277
   2627
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   278
   2161
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1542
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   48
   1171
  7. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   222
   1086
  8. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   58
   1022
  9. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   91
   1010
  Aihe