Irtisanoudun vihapuheesta ja valehtelusta!

SDP ei ole enää viiteryhmä. johon haluan kuulua. Hussein al-Taee on valehdellut toistuvasti tai jatkuvasti. Husu Hussein on haukkunut kaikki mummot ja papat rasisteiksi, vakka ovat vain äänestäneet omiaan..

Ei ole mitään syytä olla demari, joka vielä aikoo pakottaa kaikki kirjoittamaan tuotsin yo-kirjoituksissa. Tämä aiheuttaa sen, että pojat reputtavat yo-kirjoitukset ja syrjäytyvät.

Demarit saavat pitää husut, mutta suomalaiset jättävät puolueen.

16

151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samaa mieltä, pitäköön sossut husseininsa. Miksi ei minkäänlaista tuomitsemista sossujen taholta? Kohta antit sanoo, pyytelivät anteeksi, asia loppuunkäsitelty, asiaan ei palata?

   • Anonyymi

    Kaikki asiat siirretään tai jopa painetaan hallitus ohjelman tutkintaan eri asiantuntijoille ! ( 130:käsiteltävän asiakirjan mappiin) ,etenkin kun on luvattu jotain nämä rata hankeen eläkeläisten sataset , vanhusten hoito takuun 0.7hoitajat ja atiivimallin purku!

    Jopa nämä Al -Taeen kirjoitukset ,sekä koutus ja ansioluettelon väärennykset !
    Nuo ensinmainitut rasismi kirjoitukset piti käsitellään heti sairasloman jälkeen!
    No nyt Lindmanin tiedote oli , että siirretty syys hallitus kaudelle ?
    No olihan rasisti kirjoituksen paljastutua Edustaja Tuppurainen ilmoitti että "annetaan anteeksi "! Ja päämisteri Rinne sanoi " no meitä hiukan huijattu " !
    SDP n puolue sihteeri Rönnholm nilmoitti tullaan keskustelemaan ?

    Taustaksi vielä Al -Taeen tukijana oli koko demari johto ja jopa binosaurusten joukko eli , Halonen ja Tuomioja ja Lipponen ,ja Heinäluoma ,!


   • Anonyymi

    ISIS vaimojen syyttämättä jättäminen luo mielenkiintoisen juridisen dilemman. Suomen hallitus ja oikeuslaitos siis julistaa nyt että naisia ei aseteta syytteeseen terroristijärjestöön kuulumisesta koska he kuten nuo lapsetkin ovat ilmeisesti syyntakeettomia. Mistä heidän syyntakeettomuus siis johtuu? Eikai tässä nyt syrjitä sukupuolta? Silloinhan olisi aiheellista keskustella että pitäisikö tällaisten syyntakeettomien ylipäätänsä toimia missään luottamustehtävissä. Pitäisikö heillä olla äänioikeus, perintöoikeus tai omistusoikeus? Tähänhän vielä noin sata vuotta sitten vallitseva sukupuolinen eriarvoisuus perustui. Naisten katsottiin silloinkin olevan syyntakeettomia ja ikuisesti alaikäisiä


  • Anonyymi

   Rinne on varhaisdementiikko ja arvoiltaan täysin saatana Suomelle. Se komppaa isiksen massamurhaajia ja pyrkki estämään oikeuden toteutumisen näin tappajien kohdalla. Miksi?

  • Anonyymi

   Ei koskaan ole kannattanut olla demari, suurimmat kansan kusettajat Kepun ohella.

  • Anonyymi

   Rauhoittukaa. SDP on moniarvoinen ja solidaarinen puolue. Jos maahanmuuttajilla joskus hiukan lipsahtaa niin ei kannata vetää herneitä nenään. Vastapainoksi kannattaa muistaa, että perussuomalaisten puheenjohtaja on saanut ankaran tuomion oikeudessa. Nämä demarit eivät!!

   • Anonyymi

    " Joskus hiukan lipsahtaa" , niinkuin Oulun imaanilta, lelu Ramelta , Husu Husseinilta ,ja vähän lipsahti , Al -Taeen kirjoituksissa Saudi Arabian kuningas olisi pitänyt polttaa , Egyptin presidentin hirttämistä ,hän ehdotti ja rasismi kirjoituksia juutalaisista , Kurdeista ,somaleista, sekä Šunni muslimeihin kohdisti herjauksia , sekä syytti Israelin johtoa teroristi valtionksi sekä uhkaili Israelin presidenttiä samaan tapaan kuin noiden muiden valtioiden päämiehien kohdalla sekä rasismi kirjoitukset koski samoin Yhdysvaltoja ja sen johtoa !

    Sekä valheita Al -Taeen ja Rinteen taholta riittävästi ( vai oliko vaan vähän lipsahtaa!)

    Anteeksi vaan minulta vähän " lipsahti" mutta tajutkaa demari totuus ,mitä porukkaa ihailee teidän eliitti ,tosiaan Halonen, ja Lipponen , Tuomioja , Heinäluoma , Rönnholm , , Tuppurainen, Lindman ,Cusenina ,etteikö myös tavalliset demarit !( etenkin naiset )


  • Anonyymi

   Ei ole mitään rauhoittumisen tarvetta , te demarit ette vaan kestä totuuksia koska koko Rinteen hallitus ohjelma perustuu valheisiin !
   Niinpä nämä rasistiset demari AL Taeen ja Husu Hussein vain seuraavat demari johdon valheiden lupauksen politiikkaa ,omissa rasismi kirjoituksissaan !

  • Anonyymi

   Taitaa demarit kuolla Rinteen avustuksella. Ei huono.

  • Anonyymi

   Niin on demarit maata kehittämässä! Hyvä tulee vielä! Irtisanoudutaan huutamisesta! Kyllä se siitä!
   ;----D

  • Anonyymi

   Ja miksi sairaita vanhuksia kuten Antti Rinnekin on,pidetään vaativissa päätöstenteoissa mukana ??? Nyt tulee sutta ja sekundaa. Mutta kuten Brysselissäkin, vapiseva ja tärisevä Merkel on edelleen mukana politiikassa. Eli politiikkaan kelpaa kuka tahansa pölkkypää, kunhan vaan ajaa EU:n käskytyksiä !

  • Anonyymi

   Anter Yasalta lipsahti sellaista totuutta jota demareissa ei hyväksytty ja poistitte ehdokaslistalta. Anter Yasa on sekulaari maahanmuuttaja eikä muslimi siksi kohtelu oli senmukaista.

   • Anonyymi

    Minkäänlaista kritiikkiä muslimisaatiota kohtaan ei saa esittää

    Antisemitismi on ihan oukei "Ei aiheuta mitään toimenpiteitä"


  • Hussein al-Taee on irtisanoutunut vanhoista kirjoituksistaan.
   Perussuomalaiset voivatkin ottaa ne käyttöön. Nyt on ajankohtaista siteerata Husseinin melipiteitä somaleista, koska puoluetoveri Husu on arvostellut Persuja.

  • Anonyymi

   ahaa

  • Anonyymi

   Marin on äärivasemmistolainen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2402
  2. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   58
   2154
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   79
   1799
  4. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1592
  5. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   121
   1467
  6. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   56
   1199
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1195
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1085
  9. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1074
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   49
   996
  Aihe