Irtisanoudun vihapuheesta ja valehtelusta!

SDP ei ole enää viiteryhmä. johon haluan kuulua. Hussein al-Taee on valehdellut toistuvasti tai jatkuvasti. Husu Hussein on haukkunut kaikki mummot ja papat rasisteiksi, vakka ovat vain äänestäneet omiaan..

Ei ole mitään syytä olla demari, joka vielä aikoo pakottaa kaikki kirjoittamaan tuotsin yo-kirjoituksissa. Tämä aiheuttaa sen, että pojat reputtavat yo-kirjoitukset ja syrjäytyvät.

Demarit saavat pitää husut, mutta suomalaiset jättävät puolueen.

16

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Samaa mieltä, pitäköön sossut husseininsa. Miksi ei minkäänlaista tuomitsemista sossujen taholta? Kohta antit sanoo, pyytelivät anteeksi, asia loppuunkäsitelty, asiaan ei palata?

   • Anonyymi

    Kaikki asiat siirretään tai jopa painetaan hallitus ohjelman tutkintaan eri asiantuntijoille ! ( 130:käsiteltävän asiakirjan mappiin) ,etenkin kun on luvattu jotain nämä rata hankeen eläkeläisten sataset , vanhusten hoito takuun 0.7hoitajat ja atiivimallin purku!

    Jopa nämä Al -Taeen kirjoitukset ,sekä koutus ja ansioluettelon väärennykset !
    Nuo ensinmainitut rasismi kirjoitukset piti käsitellään heti sairasloman jälkeen!
    No nyt Lindmanin tiedote oli , että siirretty syys hallitus kaudelle ?
    No olihan rasisti kirjoituksen paljastutua Edustaja Tuppurainen ilmoitti että "annetaan anteeksi "! Ja päämisteri Rinne sanoi " no meitä hiukan huijattu " !
    SDP n puolue sihteeri Rönnholm nilmoitti tullaan keskustelemaan ?

    Taustaksi vielä Al -Taeen tukijana oli koko demari johto ja jopa binosaurusten joukko eli , Halonen ja Tuomioja ja Lipponen ,ja Heinäluoma ,!


   • Anonyymi

    ISIS vaimojen syyttämättä jättäminen luo mielenkiintoisen juridisen dilemman. Suomen hallitus ja oikeuslaitos siis julistaa nyt että naisia ei aseteta syytteeseen terroristijärjestöön kuulumisesta koska he kuten nuo lapsetkin ovat ilmeisesti syyntakeettomia. Mistä heidän syyntakeettomuus siis johtuu? Eikai tässä nyt syrjitä sukupuolta? Silloinhan olisi aiheellista keskustella että pitäisikö tällaisten syyntakeettomien ylipäätänsä toimia missään luottamustehtävissä. Pitäisikö heillä olla äänioikeus, perintöoikeus tai omistusoikeus? Tähänhän vielä noin sata vuotta sitten vallitseva sukupuolinen eriarvoisuus perustui. Naisten katsottiin silloinkin olevan syyntakeettomia ja ikuisesti alaikäisiä


  • Anonyymi

   Rinne on varhaisdementiikko ja arvoiltaan täysin saatana Suomelle. Se komppaa isiksen massamurhaajia ja pyrkki estämään oikeuden toteutumisen näin tappajien kohdalla. Miksi?

  • Anonyymi

   Ei koskaan ole kannattanut olla demari, suurimmat kansan kusettajat Kepun ohella.

  • Anonyymi

   Rauhoittukaa. SDP on moniarvoinen ja solidaarinen puolue. Jos maahanmuuttajilla joskus hiukan lipsahtaa niin ei kannata vetää herneitä nenään. Vastapainoksi kannattaa muistaa, että perussuomalaisten puheenjohtaja on saanut ankaran tuomion oikeudessa. Nämä demarit eivät!!

   • Anonyymi

    " Joskus hiukan lipsahtaa" , niinkuin Oulun imaanilta, lelu Ramelta , Husu Husseinilta ,ja vähän lipsahti , Al -Taeen kirjoituksissa Saudi Arabian kuningas olisi pitänyt polttaa , Egyptin presidentin hirttämistä ,hän ehdotti ja rasismi kirjoituksia juutalaisista , Kurdeista ,somaleista, sekä Šunni muslimeihin kohdisti herjauksia , sekä syytti Israelin johtoa teroristi valtionksi sekä uhkaili Israelin presidenttiä samaan tapaan kuin noiden muiden valtioiden päämiehien kohdalla sekä rasismi kirjoitukset koski samoin Yhdysvaltoja ja sen johtoa !

    Sekä valheita Al -Taeen ja Rinteen taholta riittävästi ( vai oliko vaan vähän lipsahtaa!)

    Anteeksi vaan minulta vähän " lipsahti" mutta tajutkaa demari totuus ,mitä porukkaa ihailee teidän eliitti ,tosiaan Halonen, ja Lipponen , Tuomioja , Heinäluoma , Rönnholm , , Tuppurainen, Lindman ,Cusenina ,etteikö myös tavalliset demarit !( etenkin naiset )


  • Anonyymi

   Ei ole mitään rauhoittumisen tarvetta , te demarit ette vaan kestä totuuksia koska koko Rinteen hallitus ohjelma perustuu valheisiin !
   Niinpä nämä rasistiset demari AL Taeen ja Husu Hussein vain seuraavat demari johdon valheiden lupauksen politiikkaa ,omissa rasismi kirjoituksissaan !

  • Anonyymi

   Taitaa demarit kuolla Rinteen avustuksella. Ei huono.

  • Anonyymi

   Niin on demarit maata kehittämässä! Hyvä tulee vielä! Irtisanoudutaan huutamisesta! Kyllä se siitä!
   ;----D

  • Anonyymi

   Ja miksi sairaita vanhuksia kuten Antti Rinnekin on,pidetään vaativissa päätöstenteoissa mukana ??? Nyt tulee sutta ja sekundaa. Mutta kuten Brysselissäkin, vapiseva ja tärisevä Merkel on edelleen mukana politiikassa. Eli politiikkaan kelpaa kuka tahansa pölkkypää, kunhan vaan ajaa EU:n käskytyksiä !

  • Anonyymi

   Anter Yasalta lipsahti sellaista totuutta jota demareissa ei hyväksytty ja poistitte ehdokaslistalta. Anter Yasa on sekulaari maahanmuuttaja eikä muslimi siksi kohtelu oli senmukaista.

   • Anonyymi

    Minkäänlaista kritiikkiä muslimisaatiota kohtaan ei saa esittää

    Antisemitismi on ihan oukei "Ei aiheuta mitään toimenpiteitä"


  • Hussein al-Taee on irtisanoutunut vanhoista kirjoituksistaan.
   Perussuomalaiset voivatkin ottaa ne käyttöön. Nyt on ajankohtaista siteerata Husseinin melipiteitä somaleista, koska puoluetoveri Husu on arvostellut Persuja.

  • Anonyymi

   ahaa

  • Anonyymi

   Marin on äärivasemmistolainen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Todennäköisesti Maria Jungner kuoli

   sydänkohtaukseen. Niin tai näin,,olipahan melkoinen pommi. En olisi ikinä voinut uskoa, että niin hyväntuulinen ja energ
   Maailman menoa
   126
   18667
  2. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   281
   10002
  3. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   172
   6872
  4. Tekikö Maria Jynger itsemurhan

   Viisikymppinen nainen ei kuole yht'äkkiä ilman erityistä syytä. Ja koska Maria Jyngerin äkkikuoleman syytä ei ilmoiteta
   Maailman menoa
   116
   3434
  5. Mitä haluaisit tällä hetkellä

   sanoa kaivatullesi?
   Ikävä
   274
   2371
  6. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1664
  7. Marialta hyytävä viesti ennen lähtöä

   Maria julkaisi hyytävän tekstin vain hetkeä ennen kuolemaansa: ”On aika sanoa hyvästit” 😰
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1245
  8. 63
   1109
  9. Hakkaraisen tulot ja verot kohdillaan

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010269935.html Poliisi selvittää, onko Teuvo Hakkarainen syyllistynyt rikokseen Vi
   Perussuomalaiset
   66
   953
  10. Nämä tunteet..

   Ahdistaa kun tajusin liian myöhään, kenestä haluan pitää tiukasti kiinni. Olen kyyneleitä vältellyt, mutta yhden kappale
   Ikävä
   69
   914
  Aihe