Suomeen tullut uudentyyppistä rikollisuutta

Anonyymi

”Suomeen tullut uudentyyppistä rikollisuutta!”
Näin sanoi poliisin tutkinnanjohtaja Helsingin ampumisrikkaudesta.
Näin.

Mistähän johtuu?
Yksittäistapauksia ne kaikki on. Ruotsista ei saa kuulla mitään. Pelolle ei saa antaa valtaa.
Kyllä se siitä rikkaudeksi alkaa muuttumaan.
Kelalle lisää rahaa ja magneettikuvauksia vähentämään. Velkaa lisää ja toisinajattelijat roviolle.

22

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maahamme tunkeutuu koko ajan uusia haittoja, joita
      kielletään päästämästä leviämään ja lisääntymään.
      https://www.vieraslajit.fi/lajit/HBE.MG3/list
      Oulussakin nähty.
      Meillä pitäisi olla varaa antaa tulla uusia tulokkaita. Me punavihreät globalistit emme hyväksy haittalajien maasta poistoa. Se on meille rikkaus.
      Olemme arvopohjalla.
      Kiva kun täälläkin kasvaa pian palmupuita.

    • Anonyymi

      Matusakaali uusin tulokas.

      "Maa- ja metsätalousministeriön mukaan sakaaliyksilöä on siis pidettävä tulokaslajina. Vieraslajiksi ei lueta yksilöitä, jotka tulevat itse Suomen luontoon. Luontaisesti omin jaloin Suomen luontoon kulkevat yksilöt on rauhoitettu luonnonsuojelulain nojalla."

      Lisää vaan. Se rikastuttaa .

    • Anonyymi

      Ruotsi onjo menetetty joka viikonloppu amutaan ihmisiä hegiltä,räjädyksiä jokaviikko useita,autopaloja jatkuvasti ,mutta suomessa näitä ei uutisoida ollenkaan..jos irakissa tai afganistanissa räjähtää niin uutiset kertoo...miksi ei ruotsista??10vuotta ja ruotsalaiset on vähemmistö omassa maassaan.ruotsalaisten on lähdettävä maasta jos eivät halua alistua ja ne jotka jäävät...ova tuhoon tumittuja ja ruotsi katoaa.tilalle tulee raaka agressiivinen klifaatti joka hyökkäilee naapurimaihin...eli ruotsi pilaa koko pohjoismaiden turvallisuuden...ruotsalaiset ei tätä usko...mutta pian koittaa aika että on pakko uskoa..

      • Anonyymi

        Pian Ruotsin vähemmistö on enemmistö ja kun vähemmistö joutuu leikkaamaan sosiaalietuja niin rähinä on valmis. Alkaa kapina. Siinä svenssonit joutuu muuttamaan Ruotsin Lappiin niinkuin saamelaiset.
        Näin on käynyt muuallakin.


    • Anonyymi

      Kannatan poliisin määrärahojen lisäämistä. Kannatan muutoinkin kuria ja järjestystä, ihan joka paikassa ja jokaisessa asiassa :D

      Piiska viuhumaan ja rikolliset jalkapuuhun ja kuriin. Turha nössöily ja paapominen pois ja kunnon rangaistukset.

      -sokeripalanen

    • Anonyymi

      Itärajalle Hornetteja, mutta hei! - länsirajahan on auki Ruotsin sotatoimialueelle🤕

    • Anonyymi

      Trump ei ole rakennuttanut ’vielä mailiakaan’ uutta aitaa tai muuria Meksikon rajalle!

      Monet elävät harhakuvitelmassa, että USA:n presidentti Trump olisi 2,5 vuoden presidenttiyden aikana rakentanut kiivaasti uutta muuria Meksikon rajalle. Todellisuus on toinen.
      https://static.mvlehti.net/uploads/2019/07/USA-Meksiko-raja.jpg
      Tältä näytti ennen Trumpin presidenttikautta ja näyttää edelleen

    • Anonyymi

      Se on nykytiedon mukaan somalialaisen mahdollista muuttua suomalaiseksi.
      Suomen kansalaiseksihan on kyllä mahdollisuus päästä eskimonkin.

      Missäpäin näitä Husseineita ja Husuja oikein Suomessa on. Talvisodan veteraaneissa ei tämän nimisiä ole löytynyt. Ei oikein savolaiselta nimeltä vaikuta🙄

      • Anonyymi

        https://youtu.be/imUhvv0pvCo

        "horjahti ja pyysi jumalaa apuun" ei vittu missä maailmassa elämme tällä hetkellä?!

        Asiallinen video! Mutta suosittelen asettamaan myös Englannin kieliset tekstitykset. Vois pistää jakoon myös ulkomaille.


    • Anonyymi

      Voiskohan sitten suomalainen muuttua somaliksi?
      Nykyään kaikki on mahdollista. On uutisoitu, että mies on synnyttänyt! Siatkin käy seurustelukumppaniksi...valtakunnan länsirajat on aukastu, mutta itärajalle halutaan Hornetteja...

      Järki on hävinnyt valtakunnasta!

    • Anonyymi

      Oulussa pahoja ihmisiä mm. Kaakkurin alkossa yksi matu myyjä pimu.

    • Anonyymi

      Se on ehkä virolainen se sekopäinen narttu

    • Anonyymi

      Ei tuo niin uuttakaan ole. Johan poliisi mennä vuosituhannella pysäytteli ylinopeutta ajaneita moottoripyöräilijöitä ampumalla niitä selkään. Sitten kun tanskalainen Sten Kristensen muistutti tunnetulla tavallaan poliiseja omasta kuolevaisuudestaan, niin vähäksi aikaa hiljeni. Sittemmin on alkanut uudestaan; esimerkiksi se vihtiläinen joka teki kiusallisia rikosilmoituksia poliiseista ja joka sen takia teloitetiin ja lavastettiin joksikin aivan muuksi. Ei ole ollut oikeudessa vieläkään. Samoin väärinajattelijoitten vaino on omittu suoraan Neuvostoliitosta. Tämäkin on uusi, yhä laajeneva rikollisuuden muoto. Tosin siinäkin on samat taustavoimat: kansainvälinen siionistimafia.

    • Anonyymi

      Vanhaa rikollisuutta löytyy myös edelleenkin, esim. henkilö joka ainakin kertoo nimekseen carita mulari, myy torissa varastettua tavaraa. On jäänyt kiinni useamman kerran.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Suomalaisia totutetaan shariaan. Pelolle ei saa antaa valtaa. Nämä ovat kaikki vain yksittäistapauksia.


    • Anonyymi

      Ehdin jo kuvitella, että ASYL:sta olisi johonkin. Että tekisi edes jotain oikein. Turha toivo.
      Ilmeisesti tämä pari tienaa jo liian hyvin tubettamisella, kun on vara haukkua omia seuraajiaan.

      Seurailin vihapuhe-lähetyksiä, muttei pysty enää. Sen nyt vielä kestää, jos suvakoita haukkuvat, mutta joku raja omien haukkumisessa pitäisi olla. Eilistä lähetystä vilkaisin, mutta kuvotti se ylimielisyys.

      Nyt on naispuolisella elämämkolulaisella todellisuudentaju hämärtynyt, kun esittää naistenlehtifilosfiaa ainoina totuuksina.
      Oliko tämä nainen eläkkeellä selkävaivojen vuoksi? Nyt kuitenkin ilmeisesti liikkuu ja haukkuu kehopositiivisia. Tietysti tuota posmotusta välillä aina hiljentää, kun täytyy pöhisyttää niitä sauhuja. Mitä lie pössyttää.

      Miespuolinen on ilmeisesti ikuinen luuseri ja altavastaaja. Puhe jää jo vaimon tyhjänpäiväisen kälkätyksen alle! Miten ihmeessä voisi saada muualla ääntään kuuluviin? On se niin ihmeellistä mussutusta! Aina häntä on kohdeltu väärin ja muuta mutinaa.

      Molemmilla on paha tapa haukkua kaikkia muita. Jos se on vitsi, se on huono.

      Erityisesti mielenterveysongelmaisia pilkataan joka lähetyksessä ja niputetaan kaikki samanlaisiksi.
      Tämä käy korvaan erityisesti. Eivät he itsekään vaikuta siltä, että mt olisi täysin kunnossa.
      Kuinkahan moni heidän seuraajistaan on mt-ongelmaisia?

      "Tubettaminen" on henkisesti raskasta ja moni tubettaja onkin romahdellut. Että ovat riskiryhmää itsekin.

      Politikointi ei lähde nousukiitoon, mutta kyllä tubettamisellakin jotain tienaa. Mikään iso seuraajamäärä ei ole, mutta videot ovat pitkiä ja editoimattomia, joten katseluaikaa kertyy.
      Ovatpahan nyt poissa Kelan luukulta.

      Voimia Sebastian Tynkkyselle.

      Poliisit eivät tarvitse lisää väkeä. Väkeä on tarpeeksi, mutta organisointi on pielessä.

      Melakkapoliisitkin seisoskelevat tumput suorina tai käyvät toimittajien kimppuun. Sen mukaan, mitä ohjeistetaan korvanappiin.

      • Anonyymi

        Mullon kans alkanu ottaa päähän, ko koko ajan ovat kattojia haukkumassa. Pittää vissin lopettaa kattominen, ko pölöjähä sitä on, jos niitä kattoo. Pittää uskoa, ko itekki niin sannoovat.
        Jokku vielä pölöjempiä, ko lissää rahhaa laittavat. Tais eilenkin tulla useampi satanen.
        Alakaa olla tuntipalkka enempikö kohillaan.


    • Anonyymi

      Ensisijaisesti ajateltava suomalaisia

      Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetti tuo lisää rahaa kaikille. Meri muistutti, että ostovoiman kasvattaminen lisää kansalaisten kykyä hankkia palveluita ja siten edistää työllisyyttä.

      – Meillä on 700 miljoonan panostukset ostovoiman parantamiseen kaikissa tuloluokissa. Eduskunnan laskentapalvelu on todennut, että perussuomalaisten vaihtoehtobudjetti tuo lisää rahaa kaikille, eikä häviäjiä ole yhdessäkään tuloluokassa.

      Tv-studiossa keskustelemassa ollut kokoomuksen Sanni Grahn-Laasonen haastoi Merta. Grahnin mukaan kehitysavusta leikkaaminen on paitsi sydämetöntä, myös samalla lähtömaissa olevien ihmisten avun leikkaamista.

      – Ensinnäkään emme ole leikkaamassa kaikkea, vaan leikkaamme hallituksen korotuksen kehitysapuun. Siitä perussuomalaiset haluaa leikata sen määrän, joka tarvitaan suomalaisille. Minusta se on sydämetöntä ajatella, että me viemme enemmän rahaa ulos Suomes

    • Anonyymi

      Perussuomalaisia ei ole saatu nurin kaikki mittasuhteet ylittävällä parjauskampanjalla, ei häpäisyllä, ei uhkailulla, ei edes hallituspuolueiden koordinoimalla vallankaappausyrityksellä. Aikajanaa tarkastelemalla näyttää, että valtaa Suomessa pitävät turvautuvat seuraavaksi oikeudelliseen prosessiin. Sen rakentamisessa kestää aikansa, mutta suunta on selvä – kiristetään lainsäädäntöä niin, että saadaan syytteet suurelle määrälle toimijoista. Tuomioita käytetään myöhemmin perusteluna keskustelussa, jossa kyseenalaistetaan toisinajattelijoiden toiminnan laillisuus.

      Vihapuhelainsäädäntöä runnotaan Suomessa läpi vauhdilla tasan yhdestä syystä: sen varjolla vihervasemmisto yrittää kampittaa toisinajattelijoita. Mitään tekemistä kansanryhmien suojelun kanssa asialla ei ole.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1515
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1312
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1247
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe