Huonossa seurassa

Anonyymi

Luin parissa päivässä kirjan Huonossa seurassa. Oli nopeaa luettavaa, kuten ovat Stenin aiemmatkin kirjat. Luen paljon ja pääosin dekkarityyppisiä kirjoja.
Tuosta kirjasta jäi mieleen " tuttuus" joka jonkin verran kaihertaa ja alkoi vaivata jossain vaiheessa kun tuli tunne, että olen " nähnyt samanlaiset " tapahtumat jostain tv- sarjasta.
Oliko se jokin Wallander jakso vai Beck, sitä en muista, mutta niin paljon samankaltaista tapahtui tuoreessa kirjassa ja se ihmetyttää. Eli nuori perheenäiti on ollut miehensä pahoinpitelyn kohde jo kauan ja päätyy lopulta turvataloon lapsensa kanssa ja mies löytää lopulta kaikkien vaiheiden jälkeen vaimonsa. Toki välissä tapahtuu muutakin. Muistan tv- sarjasta, että pahoinpitelijä oli itsekin poliisi ja tässä kirjassa pahoinpitelijä on aikoinaan maahan paennut mies Bosniasta. Silti juonessa on tosi paljon yhtäläisyyksiä jo tapahtuneeseen.
Toivottavasti moni muu lukee ja huomaa yhtäläisyydet.

1

<50

Vastaukset

 • Tuttuni kertoi, että oli havainnut saman. Sama juoni oli ollut Beck- jaksossa, jossa joku psykopaattipoliisi vainosi exää ja tämä pakeni turvakotiin. Yllättävän samanlainen juoni.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  119
  1648
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  55
  1431
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  704
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  627