Vesimies & kaksonen

Adelaide

Niin, kertokaapas jotka jotain asiasta tiedätte tai on kokmusta yms, että miten hyvin vesimies ja kaksonen sopivat yhteen? (vesimies=nainen, kaksonen=mies). Missä asioissa natsaa ja missä asioissa voi tulla ongelmia? Tällä hetkellä kyllä tuntuu, että olen löytänyt todellisen soulmaten jonka kanssa ollaan koko ajan samalla aaltopituudella.

12

6814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VesiMies

      Kaksonen tykkää omistaa, eli hän voi nopeasti tukahduttaa vesimiehen tilan. Tuo on ainakin yksi suurimmista, mutta jokainen on oma persoona.... Ota itse selvää niin tiedät paremmin, ja painotan sitä että jokainen on yksilö, ei kannata tuollaisia kysellä!!!

      • mailic

        Kaksonen haluaa omistaa ja sitoa, välillä kylmä ja laskelmoiva,helppo pitää hyvällä päällä,jos vaan muistaa kehua jatkuvasti.Vesimies taas pelkää sitoutua liiaksi,ei mikään kädestä pitäävää tyyppiä,herkkä/taiteellinen,paineen alla sortuu yleensä juomaan on tietysti yksilöllistä, vähän erakko luonne.Nim.Yhdessä melkein 30v.kaksosen kanssa.


    • :-)

      25 v yhdessä minä vesimies (n)hän kaksonen (m). Ihan hyvin on mennyt ja menee, kunhan vesimies pitää huolen myös omista ystävistään ja ottaa aikaa heille. Kaksonen on kovin pinnallinen ja pystyy olemaan varsin julma välinpitämättömyydessään.. eri planeetoilta mutta parhaimmillaan upeat yhdessä :)

    • lll

      Meidän tarina hyytyi siihen, etten luottanut kaksosmieheen. En taivaitahipoviin puheisiin, ylistyssanoihin, vannomiseen... Se kaikki tuli liian nopeasti, ja ajattelin väkisinkin, että mikä noin nopeasti syttyy ja palaa suurella liekillä, se myös yhtä nopeasti ja arvaamatta sammuu. En jäänyt sitä sammumista odottelemaan vaan otin pitkät... Myös kaksosmiehen maailmanmiehen elkeet ja flirtti käytös olivat liikaa. Puhetta, puhetta, liikaa puhetta, liian vähän todellisia välittäviä tekoja.
      Nyt olen tutustunut vesimies-mieheen joka muutaman kk:n perusteella vaikuttaa eri lupaavalta.. :) Ei turhaa lätyn lätinää eikä ikuisuuksien lupailua eikä kuita taivaalta, vain hyvää lämmintä yhdessäoloa, suloista sänkyelämää ja ihanaa huumoria :) tässä voi piillä Suuri Rakkaus

    • kaksonen

      oon ollu yli vuoden vesimiehen kanssa ja samalla aaltopituudella ollaan, ongelmia saattaa tulla niin sanotusta valtataisteluista.

    • Kaksosnainen

      Tapailin itse vesimiestä. Todella raivostuttava persoona, jonka kanssa en koskaan olisi voinut tulla toimeen. Idealisti ja haihattelija, jota lisäksi häiritsi kovasti "vilkkauteni ja eloisuuteni". Oli kuulemma itsekin sellainen ja halusi jonkun tasapainottamaan luonnettaan. Siihen hommaan tuskin kannattaa värvätä eloisaa kaksosta! Huh, oikeastaan ihan hyvä, että käänsi kytkintä. Kuka nyt sitä jatkuvaa pelleilyä, showta ja pissa-kakkahuumoria kolmekymppisen miehen suusta olisi pidemmän päälle katsellut. Ainakin tämä vesimies oli nostanut itsensä jalustalle erikoislaatuisena, jolle vain harva kelpaa. Tuossa joku kirjoittaja sanoi, että vesimiestä ahdistaa kaksosen omistushaluisuus. Mahtaako kyse olla todellisesta omistushalusta vaan vesimiehen omasta ahdistuksesta. Tämä mies lähti siksi, että oli muka vaistovinaan, että olen jutussa enemmän mukana kuin hän. Hah! Muistaakseni en soitellut hänen peräänsä kertaakaan, annoin hänen aina olla ehdottajana tapaamiselle, en ollut mustasukkainen enkä peittänyt rakkaudentunnustuksiin (varhaisessa vaiheessa kun oltiin). Hankala tapaus ainakin miespuolinen vesimies. Toisinpäin voi toimiakin, eli kaksosmies ja vesimiesnainen.

    • suomalainen nainen

      olen vesimies ( nainen ) minun pahin vastus on vesimies ! ja kaksonen on paras joka sopii minulle!!!!

    • Mimmys

      Mun mies on kaksonen ja itse olen vesimies... hyvin mielestäni sovitaan yhteen ;) toivon mukaan ollaan loppu elämä yhdessä, mutta sen näyttää vaan aika. Asia joka saa minut ahdistumaan on se joka päiväinen "rakastan sua" jankutus, se saa minut hieman epäilemään onko tapahtunut jotain vai mitä? Onhan se ihanaa että mies sanoo sitä niinkin usein, mutta tiedän sen ilman että sitä tarvitsee joka päivä sanoa.

    • mies kaksonen

      hyvältä vaikuttaa;

    • Veskari ja kaksonen

      Vesimies,kaksonen ja vaaka, sopivat yhteen.

    • G-mini

      Olen kaksosmies (kuu skorpioni) ja kautta aikain joku vesimies on ollut yksi parhaista kavereistani (Äitini suljetaan pois) Näistä yksi oli mies, loput naisia. Koskaan en ole kuitenkaan seurustellut vesimiehen kanssa, mutta kaikesta olen aina voinut pihua, avoimesti, estottomasta, huumorilla. Omistushaluisuuteni allerkirjoitan osittain, mutta jos suhde voi hyvin niin ei se ole misssään näkynyt, Se mitä haluaa/vaatii/pyytää muilta on oltava valmis myöntämään myös muille. Yksi niistä on vapaus. Ei tosin mitään avoin suhde -vapauksia, mutta vapaus mennä ja tulla, tehä ja olla jne,

      • vesimiäs nainen

        Oinas on ihan paras kumppani vesimies naiselle..antaa tilaa..ei roiku puntissa.jne..tämä kaikki tekee veskarissa sen, että arvostaa puolisoaan ja antaa samat vapaudet oinaalle.,oikein hyvä ja toimiva suhde.Huonoin yhdistelmä on veskari nainen ja härkä mies..härkä tekee just kaiken väärin..roikkuu, on mustasukkainen .jopa vainoharhainen ja näin ajaa veskarin tiehensä..vesimies on aina hiukan itsekäs ja tarvitsee omaa aikaa..ja vapauden kaipuu on kova..ei vapaata vangita voi..on tämän veskarin motto =)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      194
      1621
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1424
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1228
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1179
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      120
      1085
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1065
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      133
      1023
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      234
      989
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      969
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      89
      950
    Aihe