naantalin asuntomessu

Anonyymi

alueen tonttien hinnat 40,500e- 93,500. päättäjillä tuntuu realismi kadonneen lopullisesti kukaan järkevä ei sieltä korvesta tonttia osta. raisiosta saa tontin halvemmalla, ja puolet lähempää.

25

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun Naantali on suosittu paikkakunta.

      • Anonyymi

        Onko suosittu? Vaikea sanoa.


    • Anonyymi

      vanheneva väestö, kaikki raha menee raisioon, tahi turkuun kun mitään erikoisliikkeitä ei ole. tuttavapariskunta kävi katsastamassa asuntomessu alueen, ja tuli siihen tulokseen ettei ole mitään mieltä ostaa tonttia korvesta, ja käydä sieltä turussa asti töissä.ilmastokin kiittää. päätyivät sitten raisioon. naantali on yhtä yliarvostettu kun hirvensalo merikin näkyy vain harvoille.

      • Anonyymi

        Tontin ostaja ostaa tontin alueelta, mikä miellyttää.


      • Anonyymi

        Eri henkilöillä / perheillä on hyvin erilaiset asunnonosto-kriteerit.


      • Anonyymi

        Totta, Naantalin keskustakin aivan pilattu, samoin kuin Tammiston alue. Liikaa rakennetaan ja ahtaasti. Päivittäiset ruuat täältä kyllä saa ostettua ja lääkkeet. Siihen se sitten jää, palvelut. Pakko mennä Myllyyn tai Turkuun, se on selvä. Ehkä kesä kaupunkina menee terasseilla viihtyville, se siitä.


    • Anonyymi

      siinä meni veronmaksajien rahat yksityisille, kun saivat lobattua päättäjät ostamaan maata kaukana ei mitään. naantalin historian tyhmin päätös. kaikkien aikojen pienin käpykylä joka pitää asuntomessut. kaupunki ei tule ikinä saamaan kohteeseen meneviä rahoja takaisin. tonteista on jo muutenkin ylitarjontaa.

    • Anonyymi

      Ottaen huomioon Kultaranta Resortin nykyiset palvelut ja tulevaisuudessa sinne nousevan kylpylähotellin, on erittäin perusteltua yrittää saada tontti asuntomessualueelta. Lisäksi Rymättyläntien varteen nouseva uusi asuinalue, sekä alueelle kaavoitetut koulu ja suuri marketti, tuovat lisää houkuttavuutta. Ja ajatellaanpa Luonnonmaan halki suunniteltu kanaalia, mikä sen mukavampaa kuin ajella vesijetillä Matalahdelta vanhaan kaupunkiin lounaalle kesällä. Oli kanaalia tai ei. Vahva suositus. Muuta huomioitavaa; tonttien hinnat ovat hyvin maltilliset verrattuna vaikkapa Porhonkallion hintoihin. #raisiosucks

      • Anonyymi

        No se vielä puuttuisi, että sinne rakennettaisiin joku kylpylähotelli. Huh huh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No se vielä puuttuisi, että sinne rakennettaisiin joku kylpylähotelli. Huh huh.

        Kultaranta Towers & Spa luo yhteyden kaupungin ja maiseman välille sekä muodostaa harmonisen kokonaisuuden kaupungin ja saariston kynnykselle. Span arkkitehtuuri nojautuu Naantalin pitkiin kylpyläperinteisiin sekä tuo uutta skandinaavista näkemystä kylpyläsuunnitteluun, kertoo Ted Schauman Arkkitehtitoimisto Cobesta.

        Kultaranta Resortin alueelle nousee vuosina 2015–17 noin sadan cityhuvilan Kultaranta Village. Vapaa-ajanasunnot ovat kooltaan 30–50-neliöisiä ja ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettuja.


    • Anonyymi

      kuka haluaa kylpylähotellin naapuriin. landelta tontin ostava haluaa olla rauhassa. utopistiset suunnitelmat ovat ehkä joskus totta, mutta nyt tontin ostaneet ovat silloin jo vanhainkodissa.fakta nyt vaan on, että sijainti ratkaisee. mitä lähempänä turkua sitä arvokkaampi tontti.

      • Anonyymi

        Alueen läpi virtaavan pienveneväylän varteen suunnitellaan myös kelluvia kanava-asuntoja ja nollaenergiataloja.

        – Naantalin West End yhdistää usean suomalaisen ajatukset korkealaatuisesta, viihtyisästä, mukavasta asumisesta ja elämisestä; oma koti veden äärellä, kaupungin läheisyydessä ja palvelujen lähettyvillä. Keskeisenä ajatuksena on, että tuomme veden asuntojen lähelle, summaa alueen maanomistajien muodostaman Naantali West End Oy:n edustaja Jari Tammento.

        Luonnonmaan länsiosassa sijaitsevasta Matalahdesta alkava noin neljän kilometrin mittainen ja 8–10 metriä leveä pienveneväylä on suunniteltu kulkemaan historiallista vesiuomaa pitkin Inttilän ja Saksilan kautta vanhaankaupunkiin. Ensi kertaa ajatus lausuttiin ääneen jo 1980-luvulla, mutta enää ei haikailla korkeamastoisten purjeveneiden perään. Tiet on tarkoitus alittaa avorumpujen kautta, kuten Paraisilla on Saaristotiellä tehty. Kevyenliikenteenraitti kiertää väylän rantoja ulkoilureittinä.

        – Osana suunnitelmaa on myös alueen länsiosassa sijaitsevan Matalahden kunnostaminen. Lahden pelastamiseksi on tehty suunnitelma, jonka tavoitteena on mahdollistaa lahden käyttö yleisenä virkistysalueena, parantaa veneilyn edellytyksiä, lisätä veden vaihtuvuutta ja pysäyttää lahden umpeenkasvu, kertoo Tammento.


      • Anonyymi

        otetaa rauhassa nappia


    • Anonyymi

      köyhän ainut huvitus on vilkas mielikuvitus laulettiin aikoinaan. sama pätee utopistisiin kuvitelmiin. tälläkin hetkellä on tontteja myytävänä kyseisellä alueella eikä kukaan osta. messualueella vain muutamalla tontilla on merinäköala. myymättä jäävät, ja laskun maksavat veronmaksajat. alueen vuokrarivari kyllä löytää asukkaat.

    • Anonyymi

      Naantalilaiset on idiootteja. Varsinkin ne ketkä istuu vuodesta toiseen jossain helvetin merisalissa. Kyllä on pientä elämää ja juoruja täynnä koko mätä paska.

      • Anonyymi

        Tunnen henkilöitä, jotka istuvat Merisalissa. He ovat hyvinkin älykkäitä ja sivistyneitä ihmisiä, tiedän asian.


      • Anonyymi

        Hyvin näytät tietävän Merisalin asiakkaat ja juorut.. Et kai vain !


    • Anonyymi

      alue aivan liian kaukana, kuten tonttien hinnatkin. rahaimmeiset tuskin naantaliin haluavat. naantalissa kun ei ole yhtään mitään.

    • Anonyymi

      keskelle korpea asuntomessualue, ei niin järjen hiventäkään.

      • Anonyymi

        Ei siellä mitään korpimaisemaa ole. Suomen korpimaisemat ovat monien kymmenien kilometrien päässä.


    • Anonyymi

      noilla hinnoilla tontin saa ostaa jo turustakin. päättäjät tuntuvat olevan ihan pihalla tonttien hinnoista.

    • Anonyymi

      Ei kukaan järki-ihminen tuollaista hintaa maksa lähes tyhjästä.

    • Anonyymi

      Kuka sitten haluaa ostaa ja rakentaa Turkuun, vaikka sen talous on parantunut. Rakennusviraston omavaltainen päätöksenteko on käsittämätöntä.
      Raisio On hyvä kaupunki mutta ns. läpikulkupaikka joka suntaan, mutta osattu vetää oikeista naruista ja satu elinkeinoelämä tekemään hyvät ratkaisut. Myllyn koko alue autokauppoineen ym.
      Naantali on pieni kaupunki, mutta talous ja palvelut on hyvällä mallilla. Tosi on että erilaisia liikkeitä ns. katukauppoja / varsinkin isoja liikekeskuksia ei ole. Naantalilaiset käyvät liikaa ostoksilla Raisiossa ja Turussa. Euroopassa suositaan oman kylä pikkukauppoja ihan eri lailla ja pysyvät pystyssä.
      Asuntomessut on Naantalille kallis sijoitus jossa suurimman rahan saa messuorganisaatio. Mutta toivotaan että hanke menee hyvin ja rakentajat ostavat tontin rakentaakseen perheelleen mieluisan kodin.
      Mitä tulee matkaa Turkuun ja Raisioon, niin tähän on lyhyt matka kun vertaa pääkaupunkiseutuun. Turkulaisille on jo Humalistonkatu kaukana keskustasta.
      Annetaan nyt päättäjien suoriutua tekemiensä päätöksien annista ja katsotaan miten kaikki toteutuu avajaisiin mennessä . Itse olemme päättäjät valinneet kuten kansanedustajatkin. Tonttien hinnasta vielä; ei uutta Mersua saa Ladan hinnalla ja statusta. Naantalissa on jotain mitä Turussa ei ole eikä Raisiossa.

    • Anonyymi

      Naantalissa nyt ei ole yhtikäs mitään, jollei sitten apteekki, alko, ja kauppa riitä. Kauas raisiooon , tahi turkuun on mentävä, jos palveluja haluaa, ja asuntomessualue on jo suorastaan korvessa, kun jo naantalin keskustaankin on 5km. Keskustakin on pilattu, ja kaupunki on perumassa tehdyn sopimuksen, ja loput kerrostalot ovat vuokra-asuntoja.Mitä siitä sitten seuraa? aivan oikein arvasit. Kerrostalot eivät ole menneet kaupaksi, kun ahneena luulivat saavansa turun neliöhintoja, kuka moisia hintoja maksaa pikkukylän asunnoista. Aika rasittavaa lähteä palveluita hakemaan 20 kilometrin päästä, ja toinen mokoma takaisin ei jatkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe