Kiekko.tk on myös loistava jääkiekko manageripeli

Anonyymi

Kiekko.tk onkin kaikkien tuntema peli jossa pelataan jääkiekkoa viirtuaalimoninpelinä. Mutta sinun ei tarvitse ees avata pelin varsinaista osiota, jossa mennään kentälle vaan voit pelata sitä vain manageripelinä, sikälimikäli ensin on hoitanut pakolliset beginner huoneessa hoidetut tehtävät.

Aluksi luot joukkueen ja sitten kutsut siihen ihan oikeita pelaajia viestillä. Sivuston "pelaajat" osiosta löydätsen hetken aktiiviset pelaajat joista joukkuetta voi alkaa kasaamaan. Näet katsomalla heidän profiiliaan ovatko he ennestään joukkueessa, mutta myös muissa joukkueissa olevat voivat tehdä uuden tunnuksen ja liittyä joukkueeseesi. Näet myös profiilista kuinka kokeneita ja hyviä pelaajat ovat.

Kun kutsut tarpeeksi pelaajia he pystyvät pelaamaan pelejä. Voit vain nauttia katsomalla tulostaulua ja jännittää joukkueesi puolesta, tai toki voit avata pelin jolloin näet pelin livenä ja miten pelaajasi käyttäytyvät. Joukkueesi sivulle tallentuu kaikki pelatut ottelut joten näet myös ketkä ovat aktiivisimpia.

Sitten sinun täytyy tietenkin tehdä managerin töitä. Mikäli olet katsonut pelejä hallissa ja tiedät kuka on kapteeni ainesta, tai vaikka olisit seurannut vain sivuston kautta ketkä ovat aktiivisimpia, voit valita itsellesi luottohenkilön joukkueesta, jolta voit kysellä millainen henki joukkueessa on. Voit poistaa pelaajat jotka luovat huonoa henkeä tai ovat huonoja pelaamaan. Jos luotat johonkin tai joihinkin erityisesti voit antaa hänellekin masterit joukkueen asetuksista.

Sitten voit johtaa joukkueesi eri liigoihin joille on omat sivustonsa joissa voit myös seurata joukkueesi menestystä.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työssäkäyvien köyhyys

   oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
   Maailman menoa
   174
   3428
  2. Eerikäisen postaukset

   Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
   17
   1001