Oletteko muut huomanneet

🙂 👓 👜 että jos täällä esiintyy tunnisteilla saa kauheasti törkyä niskaansa? Tekisi kauheesti mieli kirjoittaa jotakin nättiä kaivatulleen, mutta kun yläpalkissa näkyy 300 tuntemattomilta ihmisiltä saamaani negatiivista kommenttia niin ei se paljon ilahduta. 🙄 Jos ei pidä näistä kirjoituksistani, niin onko se kauhean vaikea jättää kommentoimatta?

Sitkeänä sissinä en anna periksi vaan kirjoittelen ihan niin kauan kuin itse haluan. Viimeistään sunnuntaina on jo pakko olla lähempänä kohdetta maanantaisen silmäleikkauksen takia. Pitää varata kaapit täyteen ruokaa jos silmä alkaa vaivata niin ettei kauppaankaan pääse. Onneksi toisella silmällä näkee ihan hyvin 👁 👁 Multa jäi oikeanpuolen rekka huomaamatta, meinasin stop-merkin takaa täräyttää eteen. Onneksi rekka laittoi valonheittimet päälle ja huomasin sen. Autoilu on jäänyt nyt vähille.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin tulee varmastikin niskaan kakkaa, jos vähänkään erottuu joukosta.
      Voi olla hyvin erilaisia ihmisiä näilläkin palstoilla, joillekin palstat ovat koko elämä ja suhtautuvat liian tosissaan kirjoituksiin.

      Mutta kun nimimerkkisi on lounas... alkaa todellakin tekemään mieli tuoretta kalaa, kun ei oikein saa tuoretta kalaa, ahvenia tuli kymmenittäin aamuisin joita savustimme ja friteerasimme pienemmät mökillä, isä oli löytänyt hyvän paikan ahvenkatiskalle.

      Pitää testata jotain uusia omia reseptoreja kalatuotteista, mitä on tullut kauppoihin.

      • Tuore kala onkin hyvää. Mulla lapsuusajan herkki on silakka, kun kalastaja toi niitä melkein kotiovelle lauantaisin. Huuteli tiellä, että hailii ja sitten käytiin ostamassa. Isä saunaa lämmittäessään halsterissa paistoi ne kypsiksi ja ai että oli hyvää.

        Nykyiset kalatiskin silakat eivät ole tuoreita ja silakkapihvitkin on huuhdottu vedellä, jolloin maku häviää. Ostin vastikään muutaman savusilakan ja eivät nekään olleet entisen veroisia. Kuori oli liian märkä ja sisus kosteaa massaa. Ennen nekin pystyi nätisti fileoimaan.


    • Anonyymi

      J miestähän täällä ei saa kaivata, tulee heti palstan myrkkymuratti mustasukkaisena pilaamaan ketjun lukuisine viesteineen ilkeillen. On omasta mielestään ainut, joka saa täällä J miestä ikävöidä.

      • Anonyymi

        Joo ja eilen sai Risto paskaa niskaan. En ymmärrä jos oikeesti tunnistaa jonkun täällä niin minkä vuoksi ei voi laittaa irl niitä haukkumaviestejä. Tämähän on ikäväpalsta.
        Se on totta että jos täällä ikävöi oikeesti, niin kyllä paskaa sataa niskaan.


      • J-miehiähän on vaikka miten paljon. Samannimisiä ja eri nimisiä. Mistä tuo myrkkymuratti osaa päätellä mistä J miehestä on kysymys.

        Minä en kuitenkaan J-miestä kaipaile, joten sen puoleen minut voi jättää rauhaan.


    • Anonyymi

      Mutta joskus palstoillakin voi olla hauskoja tapaamisia tuntemattomien henkilöiden kanssa, melkein itsekin ihastuin erääseen naiseen, sitten ajattelin että: nyt kun loppuu lomat ja oikea elämä alkaa, paljon ihmisiä ympärillä ja muuta tekemistä ylimäärinkin: kerron sitten kaikki oikeat tunteeni tälle, jotta ei jää mikään kaivelemaan, tein sitten :)

      Oli sellainen aika mysteeri tämä kirjoittelija, ja tuo mysteeri kiinnosti ottaa selvää, kunnes se selvisi.

    • Anonyymi

      Ensinnäkin yllätys ettei kemikaalilutka tiedä sitäkään nippelitietoa, että mikroskoopin näytepohjan lasi sisältää myrkkysumakkia, tämän kun menee rikkomaan ja jos siruja menee johonkin iholle niin alkaa käsi kutisemaan nokkosihottuman lailla, mutta paljon pahemmin. Jokapäiväinen häirintä Louise Buckmannin parhaan kaverin nimestä sekin perkele napattu. Paska musikaali se oli jokatapauksessa. Yli 3 tuntinen elokuva taas oli yksi parhaista. Ja ei muuta kuin muffinssia syömään :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4886
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2711
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1955
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1648
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1503
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1357
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      61
      1351
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      50
      1337
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1304
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe