Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

miesnaistenalusvaatteissa

Anonyymi

Ostin upeat sähkön siniset alusvaate setin . pitsiset sukkanauhaliivit , rintaliivit - ja sringit pitsiä edessä ja takana satiinia, mustat sukat. Vetimet on puettuna juuri nyt, musta body dol asu . Välillä poseeraan peilin edessä , hyvät pakarat , paksut reidet korostuu. On rento olo töitten jälkeen. Kyllä naisten alusvaatteet tekee kummia miehelle. Moikka

14

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onko tyttömäinen olo tuleeko tuhmia ajatuksia mieleen

    • Anonyymi

      Kyllä - ja tyttömäinen olo , ihana olo.

      • niin on,siinä sitä pian haluaa olla karskin miehen kosketetavissa


    • Anonyymi

      Kyllä ja isolla melalla , vähintään 20cm - 23cm / 4.5cm - 5.5cm. Dildon mitat: 22cm sisään 7.6cm halkisijaltaan - ja 24cm sisä , 6.5cm - 5.5cm.

      • uuh tuollainen kalu kairaamassa sisuksia ajatuskin saa polvet veteläksi ja housut märiksi


    • Anonyymi

      Katselen porno videoita ( en nyt tällä hetkellä ) , isoa kullia sisään just tuon kokoista ja nain samalla dildolla. Ens viikolla tulee anaalitappi 8.5cm halkaisijaltaan sisään noin 19cm. , 8.0 cm hal menee. noin 25vuotta dildolla. Olen nyt 47.

    • Anonyymi

      Olen täysin hetero mies, kuitenkin tykkään pitää naisten alusvaatteita. Minulla on kahdet rintsikat E ja F kupit, teen ilmapalloista sopivat tissit, täytän ne vedellä, ne mukautuu kaksien tiissiliivien sisään ihan kuin oikeat tissit. Sitten minulla on pitsiset halkiohousut , verkkosukat ja pitsimekko ja asujen värit on mustat.
      Katselen itseäni peilistä ja runkkaan niissä asusteissa, että on aivan ihanaa. olisi mukava löytää semmoinen nainen joka pitää tämmöisestä miehestä.

      • Anonyymi

        Tuon kokoiset vesitäytteiset rinnat ova todella hölskyvät ja se on kiihottavaa. Minulla on siementäytteiset samaa kokoa ja ihanan painavat. Ennenkaikkea ne kestää kovaa puristelua onanoidessa ja toisen kouriessa niita tyttöilytapaamisessa.


    • Naisten asut kiihoittaa minua myös erityisesti korkkarit on in.

      • olisi mukava nähdä korkkarit.......


    • Anonyymi

      Jos ,tapaisi naisen niin ehtona ois hyväksyä mun fetissi. Dildoja löytyy , noin kerran viikossa joskus kahdesti , ja miksei panis mua takapuoleen , niitähän on dildo vöitä. En ole pillun perään , minä olen se joka saa peppuun , antava osapuoli. Noin 25 vuotta on tullut paukutettua peppureikään , olen nyt 47 vuotias. 16 vuotiaana alkoi pyllyreikään tunkeminen , ei ollu vielä dildoja.

    • Anonyymi

      Mies miesten alusvaatteissa
      Ostin apeat paskan ruskeat alusvaate setin . reikäiset sukat , pelastusliivit - ja pillit pissiä edessä ja takana paskaa, mustat sukat jotka uutena oli valkoiset.
      Vetimet on purettuna juuri nyt, musta pöpi tollo asu . Välillä posmeeraan peilin edessä , hyvät kakkarat , paksut köydet korostuu. On vento olo töitten jälkeen. Kylän naisten alus-aatteet tekee kummia miehelle. Morkkis.

    • Anonyymi

      Kaikkea kivaa miehille
      intimerose.fi

    • Anonyymi

      Mä kanssa asuissa nyt, heruttaa kiimaa sukkiksiin. Mukavaa käydä kohta asuissa postilaatikolla :) Tv-Jaana

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe