Penisjatke

Anonyymi

Äkkiseltään en löytänyt keskusteluista täältä...
Onko kokemusta penisjatkeista? Hyvät ja huonot, suositukset

6

105

Äänestä

Vastaukset

  • On todella hyviä kokemuksia, turha väittää ettei koolla ole väliä. Super Dick sleeve alkupanojen jälkeen päälle ja kyllä ääni rouvalla muuttuu. Hitaasti alkaa pitkiä vetoja tekemään pohjaan asti niin kyllä näkyy ja kuuluu miltä iso tuntuu. Rouvan orkut on sitä luokkaa että tärisee minuutin ja uikuttaa kun vielä painelee menemään.

  • Muutamia kokeillut ja ei vaimo niistä ole pitänyt sen ihmeemmin. Aito on kuulemma paras. Ollut super pehmeää jytkyä oikein pehmeää ettei aidosta oikeastaan erota mutta paksumpi yms ja sama tuomio on taitaa olla meidän miesten juttu vain haluta naiselle isompaa ja pidempää kun ei ole vaikutusta paremmaksi ollut ikinä. Oma kalu on 4x17cm liekkö pienempi pippeliselle paremmin hyötyä? Kun oma taitaa olla keskimääräisen ylärajalla suomi pojista. Kosrostan keskimääräisen ylärajoilla ollaan ja aina löytyy isompia varsinkin nettikeskusteluissa. Totuus on sitten kaukana niistä jutuista.
    Olsi tosiaan hyvä tietää onko joku malli kenties oikeasti naisten kehuma.

  • Roskapostittaja

    • Onko ymmärrys lopussa? Roskapostittaja ? Omituinen pää sinulla.


  • Ostaa täräytin Sonos 17 jatkeen kaalimadolta, oli siinä vaimolla ihmettelemistä kun tulin musta patukka heiluen viereen ja kyselin että miten olisi.. Aika iso kuulemma on mutta 15 min lämmittelyn jälkeen alkoi vaimo pakaroista painamaan että saisikos syvemmälle. Saihan sitä ja ei ole moista läähätystä aikaisemmin kuulunut.

  • Omalla ensin pillu liukkaaksi... sen jälkeen Hk;n lenkillä... tuntuu kuulemma taivaalliselta, tulee mahtavia orgasmeja!

Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.