Miksi levität Persuvihaa, trolli?

Anonyymi

Palstalla näkee paljon Persuviha-viestejä ja valheellisia trollauksia.
Oletko suvakki? Liberaali-globalisti-puolueiden kannattaja? Vai miksi levität viha-aloituksia ja -viestejä ja valheellista trollausta?
Jakolinja puolueiden välillä menee Vanhat puolueet: liberaali-globalistit: Kok, kesk, vas, vihr, RKP, SDP ja sitten isänmaalliset: Persut sekä useat uudet, pienpuolueet kuten SKE, Siniristin liitto.

Vanhat puolueet leikkivät olevansa erilaisia, mutta erot niiden välillä ovat lieviä oikeisto-vasemmisto-eroja. Ne kaikki kannattavat EU:ta, massamaahanmuuttoa, sateenkaari-aatetta, poliittista korrektiutta eli suoranaista valehtelua ja alistumista hulluuteen.
Suomalaisille köyhille ja kurjille tai vanhuksille ei paljon sympatiaa tai tukea riitä. Väestönvaihto, multikulturalismi, anarkia, kaaos ja lopulta kalifaatti on varsinkin vihervasemmiston tähtäimessä.

Kuulut ilmeisesti näihin joukkoihin levittäessäsi Persuvihaa.
Persuista maalaillaan uhkakuvia ja esitetään valheita. Milloin vihataan ihmisiä, alistetaan naisia, vastustetaan kehitystä, ollaan Kremlin palkkalistoilla ym. EU:lle alamaisuus on suositeltavaa orjuutta: se on suvakkien uusi Neuvostoliitto. Millä tavalla EU ja Venäjä muka poikkeavat toisistaan, jos puhutaan jonkin osana olemisesta? Venäjä on sentään kristitty valtio.

Suvakit levittävät myös aivotonta russofobiaa. Silloin rasismisäännöt eivät yllättäen pädekään. Venäläiseen saa ja pitää suhtautua vihamielisyydellä ja halveksunnalla; et ole yksi meistä, jos et parjaa heitä jollain lailla.

Mutta milloin viimeksi ovat venäläiset työntäneet aikuisia ja lapsia junan alle? Katkaisseet kauloja yleisellä paikalla? Jengiraiskanneet pikkulapsia? Ajaneet rekalla lähes sadan viattoman yli? Massamurhanneet satoja ihmisiä pommein ja rynnäkköasein?
P*rseilleet julkisesti, ahdistelleet naisia, uhkailleet ohikulkijoita? Vaatineet etuoikeuksia tai omia sääntöjään? Julistaneet alistavansa koko maailman? Sanoneet pääsevänsä taivaaseen meitä teloittaessaan?

No eivät milloinkaan. Silti meille valtamedia ja suvakit uskottelevat, että venäläiset ovat pahinta mitä on. Islaminuskoiset ja muut maahanmuuttajat sen sijaan tekevät kaikkia noita asioita eivätkä kadu vähääkään. Mutta meille uskotellaan kyseessä olevan yksittäistapaukset, psyykkiset ongelmat, huono kotoutuminen, rahanpuute, rasismi, köyhyys jne. Kielletään meitä puhumasta tosiasioista ja siitä, mitä näemme. Kielletään varsinkin tuntemasta aiheellista suuttumusta, vihaa. Valkopestään ja -pikselöidään tekoja ja tekijöitä. Uskommeko enemmän todellisuutta, tositapahtumia ja faktoja vai valtamedian pakolla meille syöttämää propagandaa?

Valtamedia ja suvakit taistelevat aatteensa ja asemansa selviytymisestä. Kansa ei heitä kannata. Kyseessä on ylhäältäpäin syötetty doktriini. He saavat valtaa, asemaa, rahaa ja ihastelua, kenties journalistipalkintoja ja muita nimikkeitä. Eivät he halua menettää näitä. Eivät he välitä sinun tai kansakunnan parhaasta. Kenties he ovat tehneet kyseenalaisuuksia ammatissaan, ehkä jopa rikoksia ja joutuisivat tuomiolle niistä, jos oikeus saisi vallan.

Eivät he halua menettää paikkaansa auringossa. Kyseessä on heidän omahyväinen ja itsekäs etujensa puolustus. Tai sitten he ovat niin sokeutuneita aatteelleen, että uskovat, kun toiset kutsuvat heitä hyviksi ihmisiksi, silloinkin, kun he huutavat natsia toisten puheen päälle, heittelevät pulloja, vainoavat ja maalittavat erimielisiä, hajottavat omaisuutta tai jopa harjoittavat väkivaltaa.

Usko on niin vahva, että sen nimissä saa tehdä vääryyksiä. Se hyväksyttää minkä tahansa käyttäytymisen. Saa rikkoa ehdokkaiden ikkunoita, puoluetoimistoja, saa uhkailla murhapoltolla. Eristää ja erottaa.
Trans-fantasioihin uskomattoman täytyy pelätä elatuksensa puolesta, jos hänen vakaumuksensa tulee julki. Ei voi olla oikein, että vain virallisen opin kannattajat saavat pitää työnsä, tehdä kauppaa, puhua julkisesti tai kokoontua.

Mitä muuta se on kuin kommunismia? Aatteellista ahdasmielisyyttä ja hulluutta. Ja sitten pelotellaan Trumpilla ja oikeistokonservatiiveilla, että nämä perustavat diktatuurin.
Haluan kunnollista demokratiaa, jossa oikeasti ihmiset saavat rauhassa puhua ja keskustella, vaihtaa ajatuksia. Ei tällaista lumedemokratiaa, jossa eliitin valtaklikki ahdistelee ihmisiä vihapuhetuomioilla.

Nykyään saat olla julkisesti vain suvakki. Muuta ei siedetä. Persuvihan levittäjät, kannatatteko vain yhtä aatetta?

Itse olen sitä mieltä, että lähes koko eduskunta on vaihdettava uusiin puolueisiin, ei vain Persuihin. Silloin saamme todellista vaihtelua ja demokratiaa. Myös median pitäisi olla moniarvoinen ei klikkiytynyt kuten nyt.

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokoomusrottia ja kepuleita vituttaa persujen korkea kannatus! siksi noita trolleja täällä huseeraa!

      Late Lapista.

      • Anonyymi

        "Miksi levität Persuvihaa, trolli?
        Palstalla näkee paljon Persuviha-viestejä ja valheellisia trollauksia."

        Palstalla näkee trollien Persuvihaa, Demarivihervasemmistovihaa, kokoomusuusliberalistiglobalistivihaa sekä kepumaajussivihaa ja rkp-vihaa. Mutta jostain kumman syystä tiettyjä poliittisia suuntauksia kehuvat viestit poistetaan.

        Minusta on samaa, jos kaikki voivat kertoa mielipiteensa, mutta se että joidenkin mielipiteet jotka tuovat positiivista tietystä poliittisesta ideologiasta ja sen puolueista sensuroidaan on poliittista moderointia. Annetaan kaikien kukkien kukkia, ilman että moderointi vahvistaa tiettyjä poliittiisia kantoja (Kun valhetta toistaa tarpeeksi, se muuttuu kuulija/lukijan mielessä todeksi) ja sensuroi eli häivyttää tiettyjä.


    • Anonyymi

      Olet väärässä. Vaikka persujen kannatus keikkuu 20%:ssa niin pitää muistaa, että 80% kansasta VASTUSTAA Persuja ja isänmaallista öyhötystä. Tuo 80% äänestäjistä on äänestänyt Kokoomusta, SDP:tä, Vihreitä. Keskustaa, Vasemmistoliittoa ja Kristillisdemokraatteja. Ihmiset vihaavat Persuja ja valtaosa kansasta HALUAA kuulua EU:hun.

      • Anonyymi

        Tuo väite ei pidä paikkaansa, että ne muut 80% vastustaa PerusSuomalaisia. Ei pidä kuvitella, että muut ovat yksiyhteen samanmielisiä.


      • Anonyymi

        Suurin osa ei vastusta Persuja. He ovat vain munattomia ja aivopestyjä lampaita jotka eivät uskalla vastustaa ja olla eri mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa ei vastusta Persuja. He ovat vain munattomia ja aivopestyjä lampaita jotka eivät uskalla vastustaa ja olla eri mieltä.

        Nyt taas puhutte kuin vähemmistö ja öyhötätte olevanne enemmistö. Päättäkee jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa ei vastusta Persuja. He ovat vain munattomia ja aivopestyjä lampaita jotka eivät uskalla vastustaa ja olla eri mieltä.

        se 80 prossaaa on siirtymässä persuihin koska pelkäävät maamme
        kansallisosialistien epäisänmaallista öhötystä ja sitä mihin se johtaa


    • Anonyymi

      Minä ainakin haluan pysyä loitolla sellaisesta puolueesta josta aloittaja kirjoituksellaan luo kuvaa !

    • Anonyymi

      Mahtavan pitkä ja upea aloitus,,,,,,,, MUTTA VALITETTAVASTI PUNIKILLA ei riitä keskittymiskyky sen lukemiseen,,,Punikki ennen potkii vanhuksia ostarin kulmalla kun opiskelaa elämänalaa netissä.

      • Anonyymi

        On juuri toisinpäin "puniikki" eli vasemmistolainen auttaa muorin tien yli. Persu tuhahtelee, että mitäs vittua mumma tekee siinä tiellä.


    • Anonyymi

      Erittäin hyvä alotus.
      Palstan persuvihaajan luonne ja pään sisältö on sitä mitä se huutelee täällä; sekavaa ja silmitöntöntä asioiden sekoittamista. Se on sitä mitä se osa parhaiten.

      Arvio: ikä noi 62-75, asuu joko maalla pihamökissä tai sitten se on joku maakuntauudistuksen tai sotetyöryhmän pomo, joka on saanut puskista mainetta ja mammonaa. Ei oikeasti osaamista, mutta kun tällaisen vähän alkoholisoituneen nimittää virkaan, se on täys peto ja....ilmeisen punikki.

      • Anonyymi

        Ikä voi olla juuri tuolla välillä, mutta henkinen autismi on jättänyt kansakoulun tasolle. Toivoa ei enää ole, eikä puiden halailu ole tuonut toivottua maailman parantumista. Nyt on enää jäljellä päivittäinen persu sitä persu tätä, kunnes hoitaja tuo illalla lääkkeet ja toivottaa hyvää yötä.


    • Anonyymi

      Varmaan ehkä siksi että persujen arvo tulee laskemaan kuin lehmän häntä kun seuraavan vuoden katveella paljastetaan sellaisia persujen tuoreita kansanedustajia joiden rikostaustoista on oltu hiljaa. Mediassa totuus puhuu eikä yksikään salaisuus voi jäädä huomiotta. Yksi mätä hedelmä korissa pilaa nimittäin koko sadon ja yksi rankan rikostaustan omaava persu laskee koko puolueen arvon tämä on vain totuus ja tämän totuuden kanssa on opittava elämään

      • Anonyymi

        Entäs Pääministeri Rinteen, lauta-Vanhasen, kanki-Kaikkosen rikokset, Sipilän kansan kurjistaminen ja altaeen vihapuheet sekä Jani Toivolan toilailut?? Kyllä rikoksista tuomittuja löytyy muistakin puolueista pilvin pimein


    • Anonyymi

      Sama mielenterveyspotilas aloittelee kymmeniä persuvastaisia viestejä päivittäin.

    • Anonyymi

      Mikä siinä nyt persua ihmetyttää että saa mitä on itse tilannut? Itse te persut olette riekkuneet ja haukkuneet kaikkia muita puolueita jo vuosia joka palstalla ja vieläpä mitä törkeimmällä kielenkäytöllä. Ei mikään ihme jos viimein tolkun kansalla alkaa maltti mennä ja p...kaa lentää myös takaisin päin.

      • Anonyymi

        Ottaako onttoon onteloon.


    • Anonyymi

      TROLLI ELÄÄ VAIN HUOMIOSTA ------------------ jos trollin hiljentää halaamalla se kuihtuu pois ja muuttuu lepakoksi saunan vintille.

    • Anonyymi

      Olisko joku nyrkkisankari kansakoulusta

      se pääsi jossain vaiheessa työnjohtajaksi tehtaalle, kyykyttämääm
      yliopiston käyneitä kesätyöntekijöitä.

      punikkius on sille ” me kenkeä”
      yhdessä muiden sen henkisten kanssa

      ne häpeää omaa taustaansa
      ja ne kuvittelee, että unioni tuo nille lisää valtaa.
      Se on varmaan se unionin sisältämä sekasorto ja
      ryöstötyyli minkä
      ne tunnistaa...rakkaudeksi tai suo niille jotain
      glooriaa.

      tunnistan aineksen,
      en ihaile tai katso ylöspäin.
      Se on väkivaltaa ja tyhmyyttä.

      ne haluaa vaan näyttää valtaansa kuin tuhkasta noussut
      neuvostoliitto.
      .

    • Anonyymi

      Ei persuja kukaan vihaa. Ääliöinä ja henkisesti keskenkasvuisina niitä varmaan aika yleisesti pidetään mutta se on eri asia kuin vihaaminen.

      • Nyt osuit asian ytimeen.


      • Anonyymi

        Jep, persut itse rakentavat kaikesta heitä vihaavan objektin, "VIHERVASSUT". Väärin, olette oikealla paikallanne, mutta jos se ei miellytä niin miksi puratte kiukkuanne muualle?


    • Anonyymi

      Aloittajan kirjoitus voisi yhtä hyvin käsitellä sellaista asiaa, kuin miksi vihaat putinismia. Putinismi toteutuessaan Suomessa ratkaisisi kaikki tuollaiset persujen ihannoimmat oikeusvaltioperiaatteet ja kaikki toisinajattelijat ( viherhippipipertäjät ) olisivat vieraanvaltion agentteja.

      • Anonyymi

        Autismi on vain diagnoosi. Fakta, jonka toteaminen ei hauku ketään. Se antaa asioille sen ymmärryksen, joka jää usein piiloon kun persutrollaaja tekee mielipuolisia aloituksiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Autismi on vain diagnoosi. Fakta, jonka toteaminen ei hauku ketään. Se antaa asioille sen ymmärryksen, joka jää usein piiloon kun persutrollaaja tekee mielipuolisia aloituksiaan.

        Autismi ja psykoosi on kaksi eri asiaa, ja tämä meuhkaava vassari sairastaa jälkimmäistä. Tarkemmin sanottuna maanista psykoosia.


    • Anonyymi

      Kaikki persuja haukkuvat viestit ovat persujen itsensä tekemiä. Tämä saa aikaan vastareaktion ja toimii todella hyvin, onhan persut nyt suurin puolue.

      • Anonyymi

        "Keskeisiä oireita ovat todellisuudentajun heikkeneminen eli psykoottisuus, joka johtuu aistiharhoista, harhaluuloista, ajattelutoimintojen häiriintyneisyydestä ja tunteiden latistumisesta."

        Huomaa erityisesti tuo HARHALUULOT ja ajattelutoiminnan häiriintyneisyys.


    • Anonyymi

      Persuvihaajien alitajunta viestii holtittomaan maahan tunkemisen kohdistuvan kritisoinnin olevan perusteltua mutta persuvihaajat eivät voi luopua maailmoja syleilevästä, kaiken sallivasta ideologiastaan koska luopuminen veisi pohjan pois heidän tähän astiselta elämän tarkoitukseltaan.
      Neukkulan sorruttua vaivasi sama tauti piintyneitä kommunisteja.

      Matujen ja kantaväestön eriarvoisuus lisää maahan tunkemiseen kohdistuvaa kritiikkiä. Suomalaisten syy!

      • Anonyymi

        Jos ei halua osallistua husujen elättämiseen, on rasisti.

        Tästä on kysymys, yksinkertaisesti.


      • Anonyymi

        Rasismiksetus on nykyajan Troijan hevonen. Leimautumista pelkääviä poliitikkoja on helppo höynäyttää. Vain taikasana ja kaikki lippaat aukeavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rasismiksetus on nykyajan Troijan hevonen. Leimautumista pelkääviä poliitikkoja on helppo höynäyttää. Vain taikasana ja kaikki lippaat aukeavat.

        Lippaat aukeavat, jos rahaa, tarkemmin nettoveronmaksajien verorahaa riittää yhteiskunnan käyttöön. Rinnekin, viimeisessä julkisessa haastattelussaan oli huolissaan yhteiskunnan rahoituspohjasta ja tähän liittyvästä työllisyystavoitteesta. Ilmeisesti virkamiehet ovat saaneet Rinteenkin järkiintymään ainakin puheissa. Eri asia on, näkyykö Rinteen asenteen muuttuminen käytännön elämässä.


    • Anonyymi

      "uudet, pienpuolueet kuten SKE, Siniristin liitto. " eli äärinationalistiset eli natsipuolueet tai paremminkin joukkiot.

      • Anonyymi

        natsismi oli kommunismia

        Suomen nykyiset nationalistiset liikkeet
        pyrkii ...kaikesta päätellen suojaamaan
        ja puolustamaan paikallista
        itsemääräämisoikeutta.

        Jota natsit, komukat ja unionistit EIVÄT siedä ollenkaan.

        jos postin johtajan palkkaa leikataan puolella
        se huutelee vaikka mitä saadakseen sen takaisin.


        Tässä on homman salaisuus.


    • Anonyymi

      Ei kannata provosoitua. Sitä trolli juuri haluaa ja elää siitä.
      Käytös kertoo vain siitä että nyt mennään suomessa jo pikku hiljaa oikeaan suuntaan ja trollin mielestä väärään. Vähemmästäkin hiilestyy.

    • Anonyymi

      Suomessa on todellisuudessa enää vain kaksi puoluetta kansallismieliset ja globalistit kumpia sinä kannatat?

      • Anonyymi

        Globalismi on myrkky ilmastolle. Tämä on suvakkien yksi valtava ristiriita.


    • Anonyymi

      AP. Lopeta se kossun liittäminen ja syö kiltisti lääkkeesi.

    • Anonyymi

      Aloitus on rautaista asiaa. Asia on juuri näin. Kiitos. Kukaan ei voi perustellusti kiistää noita tosiasioita joita toit esille.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe