TissinMitallaKohtiUuusiaRientoja

Anonyymi

Esaayah ilmoitti saaneensa rintasyövän.

Johtaako tämä intoon hankkia tekotissit?

Jos hankkii tekotissit, onko tyylinä kuivakka korppu, kuten aiemminkin vai että Jumalalliset kumpareet ovat ihanat valitaan Cicciolina-tyyppinen varustus?
Jos ei Jumala tulisikaan Essayahin luokse, tulkoon vuoret kuitenkin.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tai sitten on kysymys urheiluajan pillerikäytöistä ym? Monet urheilijat ovat kokeneet yly 50 jälkeen saman kohtalon? Onko terveellistä urheilua olemassa rahan seassa?

      • No, jokainen ymmärtänee mikä stressitaso on kilpailussa. Olla parempi toistaan - jopa keinoja kaihtamatta.

        Minkalainenhan maailma olisi , jos turmeltuneessa tilassa olevalta ihmiseltä puuttuisi juuri kilpailuvietti - joka ohjaa ajatteua ja siten koko käyttäytmistä. Toisella persoonalla tämä on suuremoi kuin toisella liittyen myös lapsuuteen. Persoonallisuus piirteineen.

        Niin, vaikka politikot puhuvat asioiden hoitamisesta, niin aikuisen oikeesti todellisuudessa kysessä on valtataistelu. Ei itse asioiden suunnuttelu ja hoitaminen kuluta ihmistä - vaan politiikaan kuuluva valta taisteluineen.

        Tämän voi todistaa politikkojen reagoimisista ja mielikuvien rakenteesta. Sairaudesta onkin kysymys, josta moni maksaa kalliin hinnan. Saman kaltainen sairaus kuin alkoholismi. Vain totaalisen muutoksen kautta eheytyy ja siten muuttuu koko elämä.


    • Anonyymi

      Korjaus tekstiin edelliseen tarkoitan yli 50 vuotiaita naisurheilijoilla monella näyttää olevan samaa?

    • Anonyymi

      Mitenhän Päivi, onkohan hänkään turvassa syövältä? Moni aine aiheuttaa rintasyöpää.

      • Ei tänä päivänä ihmisen ammatti , koulutustaso, sosiaalinen asema vaikuta sairauksien puhkeamisiin. Ennen asiat oli toisin. Köyhyydestä kärsivällä väestöryhmällä oli voimakkaammin ahdistuneisuutta / stressiä kuin hyväosaisilla .
        Tänä päivänä mieluimmin korkeakoulutustaso - sosiaalinen asema vallan / näyttämisen haluineen aktivoi enemmän ihmisen sairautta kuin työttömyydestä - köyhyydessä elävän ihmisen ahdistuneisuus / stressi.

        Kyseessä on ihmisen riittämättömhyden tunne ja siitä tuleva käyttäytyminen ajatteluineen. Suu puhuu toista mitä sanaton viestintä todistaa. Tavallaan tiedostamaton tila , joka sinällään on jo sairaus.
        Jos oikein tarkkoja ollaan, niin ihminen on etäällä juuri tästä tilasta.

        4 Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä. 6Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
        8Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa; Fil 4

        Totta kai ihminen sanoo iloitsevansa ja olevan hyvällä tuulella / mielellä,mutta käyttäytyminen ajatusmaailmoineen kertoo aivan toista puhumattakaan sanaton viestintä. Sairauksen nimi onkin ihmisen itsensä taakoittaminen ajattelullaan. Kysessä on aivan luontainen turmeltuneen ihmisen toiminta,- jota Raamattu kuvaa lihallisuudeksi. Taistelusta on kysymys,- joka rasittaa ja uuvuttaa aina ihmisen,- näkyen juuri sairauksien puhkeamisena.
        Asia on sikäli ihmeellinen, miten moni sairaus hellittää - jopa poistuu kun ihminen lopettaa tastelunsa - lihallisuudessa ajattelun ja käyttäyytmisensä ja siirtymisen juuri Fil 4 kuvaamaan tilaan. Sisäsestä levosta -stressittömästä tilasta onkin kysymys.
        Hervinaista herkkua tässä ajassa.
        m.l


      • "Ei tänä päivänä ihmisen ammatti , koulutustaso, sosiaalinen asema vaikuta sairauksien puhkeamisiin. Ennen asiat oli toisin. Köyhyydestä kärsivällä väestöryhmällä oli voimakkaammin ahdistuneisuutta / stressiä kuin hyväosaisilla"

        Aika outoa, että sosiaali-ekonomisella skaalalla mitattuna yläpään ihmiset elävät pitempään ja terveemmin kuin alapäässä olevat.


      • Anonyymi
        räkäpää kirjoitti:

        "Ei tänä päivänä ihmisen ammatti , koulutustaso, sosiaalinen asema vaikuta sairauksien puhkeamisiin. Ennen asiat oli toisin. Köyhyydestä kärsivällä väestöryhmällä oli voimakkaammin ahdistuneisuutta / stressiä kuin hyväosaisilla"

        Aika outoa, että sosiaali-ekonomisella skaalalla mitattuna yläpään ihmiset elävät pitempään ja terveemmin kuin alapäässä olevat.

        Aiemmin korkeasti koulutetut ihmmisen elivät pidempään ja sairastivat vähemmän littyen terveellisempään ravintoon ja yleensä terveempiin elintapoihin. Nykyään erot ovat kaventuneet . Kossu maistuu stressin lieventänä jo korkeasti koulutetuillekkin ja jos ei kossu maistu, niin sydän sairaudet vaanivat jo 50 vuotiaita.

        Todelllisuudessa korkeasti koulutetuilla työelä ä on jo enemmän stressaavaa. Köyhää ihmistä taas stressaa miten selvitä arjesta.

        m.l


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aiemmin korkeasti koulutetut ihmmisen elivät pidempään ja sairastivat vähemmän littyen terveellisempään ravintoon ja yleensä terveempiin elintapoihin. Nykyään erot ovat kaventuneet . Kossu maistuu stressin lieventänä jo korkeasti koulutetuillekkin ja jos ei kossu maistu, niin sydän sairaudet vaanivat jo 50 vuotiaita.

        Todelllisuudessa korkeasti koulutetuilla työelä ä on jo enemmän stressaavaa. Köyhää ihmistä taas stressaa miten selvitä arjesta.

        m.l

        kossu lisää sydänvaivoja.


      • "Mitenhän Päivi, onkohan hänkään turvassa syövältä? Moni aine aiheuttaa rintasyöpää. "

        Ei kukaan ole turvassa(rintasyövältä).
        Edes miehet, jos asiaa ajatellaan, että onko riski nolla.
        Mieskin voi saada rintasyövän.

        Mutta jos asiaa ajatellaan rintakudoksen määrän funktiona, sellaisella palikkalogiikalla, että isommassa massassa on suurempi riski syntyä vaarallinen syöpäsolu, niin tällöi toki Päivillä on suurempi riski, koska hänellä on isommat tissit.


    • Anonyymi

      Vaikka aloitus ei ole asiallinen, niin silti tuon asian esiin. T-u-t-k-i-k-a-a ............... tutkimalla mitä on stressi ja miten se ilmenee ihmisessä. Mieli - ajattelu ja käyttäytyminen. Väitämpä, miten tämän päivän informaatio tulva ruokkii ihmisen korkeaa stressitasoa. Pahinta tässä on se, ettei ihminen edes tunnista tilaansa.
      Sivullisen on helppo tunistaa tämä tekijä Karjalaisen kuolinilmoituksista ja siihen liittyvästä muistokirjoituksesta. Paljon on ollut paljossa mukana ja sitäkös koroitetaan - arvostetaan, mutta ei ymmärretä yhteyttä.

      Juuri tämä tekijä aktivoi ihmiseen sairautta tänä aikana erittäin paljon. Kyseessä on tila, jossa ihminen on samassa tilassa kuin korkealle viritetty moottori. Heikoin lenkki / kohta ratkeaa ja toisella tämä on mielenalua - toisella sydänperäiset ja toisella juuri eri syöpälajit jne..... geneettisyyteen liittyen.

      Niin, ihminen maksaa erittäin kalliin hinnan näyttävyydellään - tulla huomioiduksi. Tila, jota ihminen ei näyttämisen kautta saavuta koskaan, koska ongelma on ajattelutavassa.

      Itse soisin Sarin irroittuvan koko polittikasta kauas kuin myös korkeasta stressitilasta ja keskittyvän stressittämään arkeen. Syöpä on merkki heikoimmasta lenkistä ja siten helpsti uusiutuva sairaus.
      m.l

      • Anonyymi

        Päivikö se siellä kieli pitkällä hinuroi kalifiksi kalifin paikalle. Kirjoituksesi ovat syöpä KD-puolueen tissikudoksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivikö se siellä kieli pitkällä hinuroi kalifiksi kalifin paikalle. Kirjoituksesi ovat syöpä KD-puolueen tissikudoksessa.

        markkulievosta kiinnostaa sariahin tissit ihmeen paljon.


    • Anonyymi

      Kun muistaa millaista touhua kilpakentillä Sari piti?

      • "Kun muistaa millaista touhua kilpakentillä Sari piti? "

        kettulan vintillä puimakone naksutti?


    • Anonyymi

      Vaikka en olekaan Sari Essayhin kannattaja enkä hyväksy hänen kaikkea politiikkaansa, niin nyt on pakko sanoa tähän keskusteluun ja ennen kaikkea avaajalle: "HÄPEÄ EDES törkyturpaisuuttasi!"

      • Anonyymi

        Totta.Ihmisen tulee olla sairas mieleltään kun pystyy kirjoittamaan aloituksen kaltaisen viestin vakavasti sairaasta ihmisestä.

        m.l


    • Anonyymi

      No, täytyy todeta, että ketjun aloittajalla ei kaikki ruuvit ole kireällä? Syöpä ja ylipäätänsä sairaudet on vakava asia. Pitää pysyä faktoissa. kuten sanoin jo edellä kirjoituksissa. Kuinka ihmeellistä kun monet naisurheilijat esim saa näitä agressiivisia syöpiä. Tulee tässä mieleen viimeksi hiihtäjä jolla vasta 36 v ikää. Maailmalla on paljon esim niin mies kuin naisurheilijoista joilla ilmeisesti aktiiviaikana on ollut käytössä muutakin, kuin kaurapuuroa ja porkkanoita?

    • Anonyymi

      Tämän sivun aloittaja on erittäin hyvä esimerkki siitä, miten sairas ihminen sairastamiseensa käyttää väärin nettiä ja siten vaikuttaa kielteisesti ihmisen elinympäristöön.
      No, vaikka Sari on kohdannut vakavan sairauden, niin uskon hänellä/kin riittävän ymmärrystä tämän tyyppisen ihmisen sairaudesta.

      Melko alas on ihmisen kehitys pysähtynyt ei muuta voi sanoa aloittajasta. Todellinen "räkäpää".

      m.l

      • Tissit ovat yksi tapa pärjätä politiikassa.
        Aloituse on ehkä vähän raadollinen, mutta poliittisesti totta.


    • Anonyymi

      Niin kyllä Sari on uskonvarjollakin pelannut, niin urheilussa, kuin politiikassakin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      366
      3234
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      141
      1260
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1177
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      137
      1020
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      826
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe