Lääriä suositella

Anonyymi

Olisiko täällä kenelläkään suositella nivelvaivoista tietävää kuuntelutaitoista lääkäriä. Minulla on monta ikävää vaivaa, merkittävimpänä nivelkivut, jotka vaivaavat varsinkin öisin. Minulta on verikokein suljettu pois monta sairautta, mutta ei se ettei vaivaan ole syytä löytynyt ole niitä lopettanut. Lääkärit tuntuvat kuvittelevan, että minulla on heikko työmoraali ja se loukkaa. Eläkettä en ole hakemassa. Pidän paljon työstäni ja koska olen yksinäinen ihminen on se minulle myös ainoa tapa kohdata muita. Olen siis aikonut pysyä töissäni. Painoa minulla on 56kg ja pitutuutta 161cm. Liikun arkisin pyörällä noin 20 km/päivä kesät talvet. Hoidan siis kuntoani. Ikää 50 vuotta. Jos vanhenen tätä tahtia ja en saa apua kipuihini olen eläkeikäisenä pyörätuolissa. Välillä ihan itken tätä ongelmaa. Asun Etelä-Suomessa. Iso kiitos vastaajille.

2

<50

Vastaukset

  • Onko selvitetty verikokein mahdollinen reuma? Se kun ei aina näy edes verikokeissa. Minulla alkoivat ranteiden nivelkivut 3v sitten ja todettiin reumaksi.. Sormien nivelet, olkapäät ja lonkat olivat seuraavaksi kipujen kohteena. Siitä lähtien on kokeiltu jo 4 eri reumalääkettä, eikä ole löytynyt kivut poistavaa lääkitystä. Terveyskeskuslääkärin kautta sain lähetteen reuman polille keskussairaalaan. Reumalääkäri tulee ensisijaisesti mieleeni kohdallasi.

    • Hei! Kiitos vastauksestasi, minulle reumalääkäri teetti jokin aika sitten reumakokeet. Niissä ollut mitään. Myös borrelia on poissuljettu. Itse en usko ms-taudin mahdollisuuteen, koska en ole ikinä kärsinyt ms-taudissa melko yleisestä iriitistä. Tutkittu on myös erilaisien suolistosairauksien mahdollisuuksia. Turhaan.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.