Eka kerta millon?

Anonyymi

Oon 18v ja oon muutaman kerran ollu tilanteessa missä on ollu tosi lähellä että tulee se ns eka kerta..mutta aina oon kummiskin ollu että ei vielä ei vielä...mua vaan ujostuttaa tosi paljon ja joskus ahistaa olla vähissä pukeissa saatikka alasti miehen eessä...joskus kans vähä alkaa naurattaan ja ujostuttaan jos mies puhuu että tahtois seksii...en oo oikeen varma siitä että oisinko ees valmis seksiin

16

380

  Vastaukset

  • Ei kannata kiirehtiä.ootko tutustunut jo omaan emättimeen?aloita vaikka siitä.vaihdetaan ajatuksia,eka kerta ei saisi sattua niinkun mulla.ehkä saatoin jännittää tai oot tiukka

  • Tosiaan mitään kiirettä ei pitäisi olla vaan odota kunnes olet varma.

  • Ei sekään ole aina hyvä neuvo, että vasta sitten, kun on varma. Jotkut eivät ole varmoja vielä viisikymppisinäkään. Jos ei varmistu ennen 20 vuotta, on korkea aika ryhtyä ilman varmuutta kokeilemaan. Sen jälkeen joka vuosi varmuus vähenee, kunnes sitä ei tule koskaan.

  • Suosittelen ekaa kertaa vanhemman miehen kanssa. Ei välttämättä ole se kaikkein kiihottavin ajatus, mutta kokeneempi mies jaksaa räplätä sut oikeasti märäksi ennen seksiä. Sitten kun on kiihottunut kunnolla, ts. märkä niin että valuu, niin ei se eka kertakaan satu. Oikeastaan sen ei kuuluisi sattua. Sattuminen on merkki siitä että on liian kuiva tai muuten vaan ei ole tarpeeksi kiihottunut. Nuori kolli joka on itsekin ekaa kertaa kyydissä, on niin hätäinen, että sisään pitää tunkea heti eikä kohta. Ja sitten ei tunnu ainakaan hyvältä. Tai jopa sattuu.

   Se vanhempi herrasmies saattaa myös antaa kotitehtäväksi tutustua omaan pimppiin etukäteen. Peilin avustuksella. Naisen pitäisi ensin itse opetella löytämään isot häppärit, pienet häppärit ja klitoris.

   • Esileikit ja liukuvoide on tärkeää neitsyyden poistossa, mutta kyllä se kipukin saattaa kuulua asiaan ja on ihan luonnollista mikäli immen kalvo on tallella ja on hyvin kireä..Tällöin usein neitsyyden menetykseen liittyy myös lievää verenvuotoa kun immenkalvo repeää. Kipu helpottaa kotvasen kuluttua kun vaan ottaa rauhallisesti ja luottaa siihen ,että mies tietää mitä on tekemässä.
    Täysin tapauskohtaista ja yksilöllistä siis.


   • Tuo on täyttä totta,itselleni käynyt myöhemmin niin että enää en haluakaan nuorten kollien kanssa seksiä kun menee ihan hosumiseksi eikä esileikeistäkään koltiaiset ymmärrä mitään.

    Itse olen sikäli hyvässä asemassa että mulla on "suhde" itseäni 20 v vanhemman miehen kanssa,tapailemme säännöllisen epäsäännöllisesti ja herra osaa huomioida minut,ei suinkaan suinpäin sänkyyn vaan muutakin yhdessäoloa,ne tapaamiset kuitenkin johtaa huimaan seksiin ja todellinen herrasmies osaa saa olon huippuun.

    Olisin valmis ihan vakisuhteeseenkin ko herran kanssa...nainen ei ole mikään kapistus vaan herkästi ja hellästi lähestyttävä objekti.


   • Mun eka kerta 17-vuotiaana oli just vajaa 20 vuotta vanhemman miehen kanssa. Hän oli varmaotteinen ja hellä eikä ekalla kerralla edes sattunut kuin hieman lopuksi, kun hän tuli takaapäin. Muutaman päivän aikana, kun minulla oli seksisuhde hänen kanssaan, hän opetti monia asioita kädestä pitäen mm. miten otetaan suihin. Kokeiltiin myös kerran anaaliyhdyntää ja vaikka en juuri tykännyt, niin hän eteni siinäkin hitaasti ja rauhallisesti. Jälkeenpäin olen miettinyt, että jonkun teinin kanssa olisi voinut olla melkoista sähläämistä.


  • Oon hetero ja ei kokemuksia runkkuseurasta. 35v normaali ja normaali

   • Runkataan pienellä näkö etäisyydeltä? Ja heti pks.


  • Ei kannata ujostella. Rohkeasti vaan, sillä alastomuudessa ei ole mitään hävettävää.

  • Mä olen poika. Eka kerran sain munaa peppuuni kun olin kaksitoista. Pillua sain kun olin 22-vuotias.

  • Olet huomannut itsekin, että et ehkä ole vielä valmis ekaan yhdyntään. Sun pitäisi olla enemmän sinut itsesi kanssa ja tietää hieman edes, että mistä tykkäät.
   Älä riko itseäsi sellaisessa, mitä et olisi halunnut ja vain siksi, kun "kaikki muutkin ovat jo". Mä olin itse henkisesti valmis vasta +25-vuotiaana.

  • Voin korjata asian 17v poika

  • Ei kannata vanhojen pervojen löysillä kulleilla yrittää korkkausta.
   Hae omanikäisesi ei-muslimi ja hoida homma kuleksimasta. Muslimien kanssa tulee ongelmia jälkeen päin, siksi niihin ei kannata seota.

   • olen samaa mieltä ja vanhemmat urokset osaa hoitta mietä perheen isiä on varmasti hoituu ja luottamus 100 ja siesoo kyllä


  • No jos haluttaa ja poika mies haluu sinuu sammuttakaa valot pimeä huone tunnustelkaa toisiannaa kiihotutte ja mies tai poika tyntää kullin sinuun ja rakastelee kuin ihana tunne kun orgasmin saatte joskus yhtä aikaa tähdet lentää silmissä eli pimeä hune pääset peloista ja käykää saunoissa alastomuus on upeaa jokaisella oma upee vartalo

  Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   169
   10707
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   4842
  3. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   79
   2911