naisen pillun mitat

Anonyymi

Täällä palstoilla kovasti mittaillaan ja arvostellaan miesten vehkeitä . Kysytääs vuorostaan naisten mittoja. Miten tiukka pillu on ja onko sillä miten paljon väliä? Ootko mitannut viivottimella tai jollain pilluasi? Tosi tiukkahan sen kuuluu olla. Itse en ryhtyisi suhteeseen löysäpilluisen kanssa. Siitä on nautinto kaukana. Eksällä oli todella löydä ja vaikka sanotaan ettei "koolla " ole väliä niin onhan sillä. onneks uudella tyttöystävällä on mukavan tiukka. Itse en ole mitenkään iso munainen mut aika normi peli kuitenkin. 99% seksiongelmista johtuu juuri naisen löysyydestä. Alkaa olla ihan kansan terveydellinen ongelma tämä pikkuhiljaa. Suosittelen kääntämään miehiä katseet lähinaapuri valtioihin. Siellä löytyy mukavaa seuraa noin muutenkin.

9

164

Vastaukset

 • Juurikin niin. Pultin ja mutterin pitää natsata. Varmasti samanlaisia mittaeroja löytyy naisilta kuin miehiltä.

 • mennäänpä afrikan maihin jo löytyy kunnon miehiä. komeita lihaksikkaita ja kokoa löytyy myös sieltä

  • Kyllä. Ja äo on pienempi kuin kullin pituus.
   Mutta ihan sopivia vetelälle baariruusulle.


 • Aloittaja taisi tarkoittaa pillun kokoa ei kalun.

 • Helppo tapa mittailla on laittaa ensin yksi sormi pilluun. Jos tämä tuntuu jo liian isolta sinne, on pillu ehkä liian pieni naitavaksi.
  Jos menee kaksi tai kolme sormea on kyse aika normaalista. Koskaan ei ole vielä mahtunut koko käsi.
  Ihan samoin syvyyttä voi " mittailla" sormituntumalla.

  • Naisystäväni pilluun menee neljä sormea hyvin kun on tosi kiihottunut ja liukas.18cm kalustani ehkä 16cm menee sisään sit tulee seinä vastaan


 • Tässä minun mielipiteeni, ja muutaman muun. Minulla on normikalu 16 ,ja vaimollani on väljä pillu. Se ei puserra, mutta oioi se märkyys ! Se litisee ja lotisee ja polttaa. On sitä hyvä käyttää ja täyttää. Koko käsi ei ihan mahdu. Armeijakaverini käyvät silloin tällöin kylässä ja panemme yhdessä. Heillä on pienemmät kuin minulla, mutta hekin sanovat vaimoni ison pillun olevan maailman paras, vaikka heidän oma naisensa ovat paljon nuorempia. Me olemme kaikki sitä mieltä, että kiima on pillussa tärkeämpää kuin kireys. Toisaalta kavereiden mieltymys voi johtua siitäkin, että vaimoani saa panna niin paljon kuin jaksaa ja kuinka päin vaan - lotisevaan pilluun ei muualle, vaikka hänen nukkuesaan (muka nukkuessaan)

  • joo joo satu setä pienimuna


 • Ei tällä palstalla kukaan ole sinun puolivenäläisen luuserin, Askon ja homon lisäksi. Ihmiset korkeintaan hupimielessä käyvät pastalla.

Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.