Yksin liikkuva mies pururadalla

Anonyymi

Jos kävellen liikkuva mies tulee valoisaan päiväsaikaan pururadalle yhdeltä pururadan sivupolulta ja samalle kohtaa sattuu kävelemään joku yksin liikkuva nainen joka säikähtää, niin syyllistyykö mies johonkin?

Olisiko "tahdikkaampaa" lymytä ensin pusikossa ja tarkkailla ennen tielle liittymistä että tie on tyhjä? Vai olisiko kokonaan pysyttävä poissa sivupoluilta ettei moista tilannetta synny? Onko se "epäilyttävää" jos parhaaseen kävelyaikaan ja mustikan satoaikaan kävelee metsässä?

9

<50

Vastaukset

 • Mitä pururataa tarkoitat?

  • Semmoista missä kesäisin lenkkeillään ja ajetaan pyörällä ja talvisin hiihdetään.


  • Sinun kannattaa lähteä nopeasti juoksemaan pakoon ja huutaa apua ennenkuin nainen kerkeää tehdä samanJos nainen kerkeää ensin olet kusessa


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sinun kannattaa lähteä nopeasti juoksemaan pakoon ja huutaa apua ennenkuin nainen kerkeää tehdä samanJos nainen kerkeää ensin olet kusessa

   Kirjoittamaton sääntö lienee, että kannattaa ensin tarkkailla onko tiellä liikkujia ettei kukaan säikähdä kun törmää sieltä pusikosta eteen.


 • Kyllähän miehen on käveltävä tahdikkaasti pururadalla, vasen, oikia variksen poikia, kuten armeijassa on opittu, siviilipalvelusmiehet sitten sipsuttavat kuin Hercule Poirot.

 • Naisen on parasta välttää pururatoja tai hankkia suuri koira seuraksi.
  Koska turvalisuus on tuhottu varsinkin terr rorismin pääkaupungista Oulusta niin ymmärrän hyvin aloittajan ongelman.
  Mutta koska nykyisellä politiikalla ei enää ole odotettavissa yhteiskunnan normalisoitumista on ratkaisut keksittävä itselleen sopiviksi. Joten minä lopettaisin pururadoilla kulkemisen. Tai paras neuvo on kyllä muuttaa pois koko Oulusta!!

 • Kannattaa naamioitua ennenku läksii pururadalle. Voi olla ettei nainen säikähdä niin paljon jos muistutat vaikka hänen ystävätärtään.

  • "Heikosti suomea puhuva mies" -sanoi uutinen.

   Olen kuullut tapauksista että normaalisti lenkkeilevä siististi pukeutunut töissä käyvä suomalainen mies on naisen kohdatessaan pururadalla joutunut kohtuuttoman epäilyksen alaiseksi, koska on mm. tempaistu kännykkä äkkiä taskusta kun mutkan takaa on hölkätty vastaan, ja suoralla pätkällä on hätäpilli laitettu suuhun puhallusvalmiiksi, ja on muutenkin vaan katsottu yrmeästi ja kierretty "metsän kautta", tai käännytty kokonaan poispäin.

   Kaikilla ei tietenkään lenkkivaatteetkaan ole sellaiset neon-keltaiset juoksutrikoot, vaan päällä voi olla vaatevaraston huonompia T-paitoja tai tuulitakkeja, joita kehtaa enää käyttää lenkkeilyyn, muttei kaupassa käyntiin. Siksi saattaa osa lenkkeilijöistä tietenkin näyttää epäsiistiltä.

   Mutta tässähän on win-win tilanteen mahdollisuus. Yksin lenkkeilevä mies ja yksin lenkkeilevä nainen voisivatkin alkaa lenkkeilemään yhdessä, jolloin ei tarvitse ainakaan säikkyä niitä vastaantulijoita.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.