Valioliiga alkaa

Anonyymi

Bookkerien mielestä on vain yksi voittajasuosikki eli Man City. Yhtä selvä kakkossuosikki on Liverpool. Muut tulevat kaukana perässä. Allekirjoittanut tietysti toivoisi, että Pool voittaisi vihdoin sen mestaruuden, mutta vaikeaa tulee olemaan. Varsinkin syksy näyttää Liverpoolin kannalta erittäin haastavalta: Chelsea ja Man United vieraissa, City sentään kotona. Cityn syksy on helpompi: vieraissa kovista joukkueista kohdataan vain Arsu ja Pool. Olisi suuri yllätys, jos City ei johtaisi uutena vuotena liigaa ainakin parin pisteen erolla.

Kevättalvi on Poolille puolestaan helpompi kuin Citylle, paitsi tietysti se Poolin vierailu Cityn luolassa. Aivan sarjan päätöskierrokset Cityllä ovat tosi helppoja, mutta Poolilla vaikeita. Allekirjoittanut on jo hyväksynyt sen faktan, että City johtaa vuodenvaihteessa, mutta toivottavasti Pool olisi iskuetäisyydellä. Kevättalvella pitäisi ottaa pakkovoittoja vaikka väkisin nussimalla, koska toukokuussa Pool ei enää takaa tule ohi.

Cityn mestaruuskerroin on alle puolitoista, joka ei oikein suuremmin kiihota, mutta jos nyt vaikka kävisi niin, että City yllättäen menettäisi pisteitä 2. kierroksen matsissa Tottenhamille, niin kerroin saattaisi nousta pari kymmenystä, jolloinka sitä voisi kenties nykäistä. Valitettava faktahan on, että City aika todennäköisesti tulee taas kerran mestaruuden viemään, ellei tule jotain yllättäviä loukkaantumisia tai muuta vastaavaa. Kysyttäviä? Eipä tietenkään.

tietättenkyläkuka

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tule Mancen Citylle kolmatta joulua putkeen. Viime vuonna kausi ratkesi tammikuun kolmannen päivän ManC/Pool -matsissa, minkä siniset vei tuurilla 2-1. Jo tasuri siinä pelissä olisi vienyt pokaalin Liverpooliin Stanley Parkin punaiselle puolelle.

      Lopulta pienet asiat, joukkueen viretila ja pallon yksittäiset pomput talven synkimpinä iltoina ratkaisee sen, kuka nostaa pokaalin kevätauringossa. Premier League on niin tasainen sarja, että siinä sattuu ja tapahtuu. Joka tapauksessa perjantaista 09.08. alkaen elämällä on taas tarkoitus.

      Arvoisat brittifutiksen ikifanit: Varautukaa suuriin yllätyksiin! Keväällä mestari vaihtuu :)

      • Anonyymi

        Asialla ei liene seksuaalista merkitystä.


    • Poolin kausi alkaa tänään sarjanousija-Norwichia vastaan. Onkohan Pukki avauksessa? Olisi taatusti huikeaa tuikata uran ensimmäinen maali Valioliigassa Poolia vastaan Anfieldilla. Noh, eiköhän pelkkä Anfieldilla pelaaminen saa bokserit tutisemaan sillain kivalla tavalla et sillei hei!

      • Anonyymi

        Kjäh kjäh, Kyöstin asiallinen vastaus on näköjään kadonnut, mutta eipä tuo haittaa. Jos modelle tulee parempi olo asiallisten kommenttien poistosta, niin onhan se kiva juttu. Kyösti heittää tulosarvauksena, että Pool voittaa 3-0. Jos Pukki survoisi yhden räkämaalin ja peli päättyisi 3-1, vielä parempi. Olisi varmaan hienoa tehdä vierasmaali Anfieldilla. Jos Pukki tekisi pari maalia tai peräti hattutempun, valinta vuoden urheilijaksi olisi selviö ainakin Kyöstin mielestä et sillei hei ja jot tällei moi.


    • Anonyymi

      Alisson loukkaantui eikä pelaa keskiviikkona Chelskiä vastaan. Siinä pelissähän on muuten naistuomari, joten on mielenkiintoista seurata, heiluvatko kortit ja tuleeko rankkipotkuja enemmän kuin miestuomareiden pelissä.

    • Anonyymi

      Valioliigakausi loppuu 17. toukokuuta 2020, jolloinka samana iltana kaikki palstalaiset ovat kutsuttuja Lahden Kisapuiston katsomon taakse vetämään pussikaljaa Liverpoolin mestaruuden kunniaksi et sillei hei! Kyösti tarjoaa ensimmäiset taskulämpimät et sillei hei! Myös kiljupönikkä on odottamassa vieraita et sillei hei!

      • Anonyymi

        Valioliigakausi voidaan lopettaa tänä vuonna jo perinteisen Boxing Dayn kierroksen jälkeen vaikka kausi on vasta puolivälissä. Kun Liverpool silloin hakee three points from Leicester niin se on karannut jo muilta tavoittamattomiin ja täten mestaruus menee jakoon :)


      • Anonyymi

        Siveyspoliisi tulee ja katkaisee Liverpoolin mestaruusjunan kulun.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe