Success Factory aka Dagcoin

Anonyymi

Herätys! Foorumilla on vallinnut hiljaisuus tästä Onecoijareiden uusimmasta pyramidivirityksestä. Kun kesä on ohi voisivat arvoisat tutkivat huppupäät pureutua tarkemmin tähän Dagcoijaukseen. Perusprinsiipit on kopsattu surutta Onepuhalluksesta, koulutusta myydään ja dagin pörssikurssi raketoi aina, kun keskushahmot niin päättävät. Ylä-, ala- tjsp linjoja kasataan kiihtyvällä tahdilla ja Google Playn "Success Factory"-appia on ladattu jo 200 000:n tyytyväisen rikastujan toimesta. Keulahahmoina vaikuttavat tutut "Koirien tekohammas"-Wallu, Black Diamond (OC) Nils Grossberg ja tietenkin Parru. Parrun rooli on hiukan epäselvä, kun se osti baarin Kamputseasta ja touhuaa toisen Vilunki-Villen, Staffan Libäckin muovista huijaukseksi-virityksen kanssa.

Hopi hopi

T nimim "Popparit ostettu ja kaljat jäissä"

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muuten hyvä juttu mutta päälusmu, Tri Rujo puuttuu estradilta. Manit Veskaan ei toteudu tässä uudessa pyramidissa, falski juttu.

    • Ihme ja kumma, dagcoin ei ikinä lähtenyt lentoon. Ei ne koinistit sitten ihan loppuun asti tampioita ole?!?

      • Anonyymi

        Taitaa vaan kaikilla olla manit veskassa.


    • Anonyymi

      Hyvin näyttää hilloa riittävän mr. Wallulla, kun rehvastelee erilaisilla vientikilvissä olevilla ökyautoilla. Reissaa kovasti. Olisiko siinä jo vähän hermostunutta olan yli vilkuilua mukana. Entiset onecoijatut alkavat ehkä pikku hiljaa oivaltamaan, että heitä on kusetettu. Voi olla liikaa vaadittu

    • Anonyymi

      Näissä on nämä huvittavat klisheet olleet jo esillä aika kauan sitten eikä homma tainnut oikein enää lähteä koska jo hölmöinkin koinisti tajusi että Nils Grossberg ruotsista perusti vain kopion onecoinista. "Samoilla liukkailla" ei enää heppi tahtonut heilua.
      Klishee puolella lähti Grossberg ensin Eestiin, ja kuten tavallista, mukana oli tietenkin Skypen keksijä, Nasan avaruuslentäjä, pari Nobelistia ja homma satavarmasti laillinen koska mukana on myös POLIISEJA.
      Näillä on verkostokoijauksissa aina menty.

      • Anonyymi

        Ja Lyonessia lainataksemme, perustaja-omistaja on suuri filantrooppi ja hyväntekijä, joka ihan muuten vain haluaa jakaa ilman minkäänlaista omaa etuaan tavoittelematta rahaa ympäri maailmaa ihan puhtaasti ja vain hyväntekeväisyyttään.
        Mitään ei itselle olla tavoittelemassa "kun ollaan jo ennestäänkin miljardöörejä".

        Lyonessin koijari tuli miljardööriksi tai ainakin miljonääriksi nimenomaan Lyonessin jäseniksi liittyneiltä huijaamillaan rahoilla.


    • Anonyymi

      Dag-company on muuten siirtänyt päämajansa Virosta Kiinaan Hong Kongiin. Petteri Järvinen voisi seuraavaksi matkustella sinne katsomaan, josko Sofiasta kadonneet palvelinkeskuksetkin olisi siirretty sinne. Voisihan olla, että pari vuotta kateissa ollut QryptoKueen tulisi bongattua Dagin ovella kuten Veska veskoineen Sofiassa.

      • Anonyymi

        Kuulemma Honkollissa on sähkön kulutus kasvanut 10% kun Päiväkongi on kumahtanut.

        Kuka näistä kolleista leikataan Kryptokunigattereksi Forpien kanteen pällistelemään, milloin lähtee synnyttämään (pakomatkalle) ?

        Taas tavataan Dupai pai paissa ja rahat ei katoa, vain yhteys niihin menetetään.


    • Anonyymi

      Mighty "eagle" Walrus esittelee somessa auliisti sukupuolielimensä jatkeita (liekö nuoruuden steroidit kutistaneet...). Ainakin jotkut niistä ovat olleet suomalaisissa vientikilvissä (Wallu vissiin kuvittelee, että Suomessa on halvimmat tax-free autot). Eniveis, hämärärahalla on tehty merkittäviä kauppoja Suomessa. Luulisi rahanpesututkijoiden kiinnostuvan tällaisen rahan alkuperästä. Autokauppakin on velvollinen kaikkien muiden tavoin ilmoittamaan viranomaisille epämääräisistä lähteistä olevista rahoista.

      • Anonyymi

        Koinisti sai rahaa laillisesti lahjaksi, mukaansa koijaamaltaan koinistilta, jonka sai vielä itsensä jälkeen lähtemään kauttaan mukaan.

        Rahat eivät olleet huumekaupasta joten kyseessä oli tavallinen kauppatapahtuma.

        Pyramidirakenne teki koinismin laittomaksi mutta sitä osuutta rivikoinisti ei tietenkään ymmärtänyt eikä asiaa selvitetty riittävässä laajuuudessa tunkitus vaiheessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koinisti sai rahaa laillisesti lahjaksi, mukaansa koijaamaltaan koinistilta, jonka sai vielä itsensä jälkeen lähtemään kauttaan mukaan.

        Rahat eivät olleet huumekaupasta joten kyseessä oli tavallinen kauppatapahtuma.

        Pyramidirakenne teki koinismin laittomaksi mutta sitä osuutta rivikoinisti ei tietenkään ymmärtänyt eikä asiaa selvitetty riittävässä laajuuudessa tunkitus vaiheessa.

        Mistäs tiedät? USA:ssa kaapissa istuvat Greenwood ja Ignatov, se tyhmempi, ja laulavat tietojaan poliisille minkä ehtivät. Julkisuudessa pääsyytteet koskevat rahanpesua, johon liittynee myös huumerahan pesua.


    • Anonyymi

      Chief Network Officer Wallu on ollut kovasti hiljaista poikaa viime viikkoina. Liekö joku kertonut Karille, että parhaat onekaverit Sebastian Greenwood ja Konstantin Ignatov ovat jo kotvan istuneet kopissa USA:ssa ja laulavat tietojaan onecoijareista senkun ehtivät. Wallu ei liene jäänyt sivurooliin näissä kertomuksissa, olihan Wallu ehdotonta ylälinjaa ja huijauksen avainpelaajia. Jokohan kaari ternimaitokusetuksesta kahvikapseleiden kautta one- ja dagcoineihin alkaisi lähestyä loppuaan.

      • Anonyymi

        Wallun on paras olla menemättä edes lähelle Yhdysvaltain suurlähetystöä saati Yhdysvaltoihin matkalle ikinä.
        Sitä se teettää kun valitsi seuransa ja tekemisensä väärin.


      • Anonyymi

        Raha häikäisee ja ahneus iskee. No jos perse kestää istua jenkeissa 30 vuotta. Niin mikäs siinä. Vankilasta kun vapautuu on puppeli ja päräyttää ei voi kun niin löysä sulkija.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe