Mitä on tapahtunut VV?

Anonyymi

Itämaan viisas alias varjovalmentaja ei ole valistanut kansaa aikoihin, alkaa suoraan sanottuna jo huolestuttamaan.

Villit huhut kuitenkin kertovat, että tehtävistä on kuitenkin jälleen mielenosoituksellisesti erottu. Olisihan eroon johtaneista syistä jo bloginkin kirjottanut, joten missä vika? No, syksyllä on sitten sitäkin enemmän syytä runoilla.

5

<50

  Vastaukset

  • Älä nyt höpöjä kirjoita. Onnellinenhan hän on, kun kohta saa kaikki upeat urheilijansa maajoukkueeseen.

  • Jaa niinkuin samaa tasoa olevia, mitä kadettien kisoihin lähetettiin...Hohhoijaa... Liki oli taas, ettei syvä uni tullut.

  • No mitä muuta odotit, kun lajin parissa puuhastelee kaverit, jotka itse eivät ole välttämättä edes lajia treenanneet. Suomi nousuun!

  • Onpas taas katkeraa vuodatusta. Onhan valmennusportaalla kokemusta vuosikymmenien ajalta ja arvokisamitalejakin plakkarissa vaikka muille jakaa. NOV esim. on kahdeksankertainen Suomen mestari taekwondossa. Mistä näitä dissaajia aina nousee, ei ymmärrä.

  • Kokemusta on, mutta mistä? Kun joku joskus ajattelisi oikeasti muutakin kuin omaa etuaan. Lajin taso Suomessa sukeltaa, mutta uskotellaan kaikille, että hyvin menee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   160
   8267
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   84
   3181