Quuppa 2019

Anonyymi

"Dingon entinen rumpali Juha Seittonen on kesätöissä Kuusankoskella ja asuu kesämökillä Jaalassa — Quuppana tunnettu muusikko aikoo muuttaa muutaman vuoden päästä Kuusankoskelle ja haaveilee uuden bändin perustamisesta: ”Minua saa tulla nykäisemään hihasta”, hän lähettää terveisiä kouvolalaisille muusikoille

Juha Seittonen työskentelee kehitysvammaisten asumisyksikössä Kuusankosken Kettumäellä. Hän tutustuu näin tulevaan kotiseutuunsa."

************
Löytyykö keneltäkään koko juttua (on maksumuurin takana)?

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/lahella/e377bc82-d061-47b8-8e03-47c3fb62de21

15

1983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onks tää se löylyquuppamies?

      • Anonyymi

        Öhhöhöö. Tsaijjaijjai. Aaijjaijjaaaa....


    • Anonyymi

      Monessa kirjastossa pystyy lukemaan digiversioita maakuntalehdistä. Sama juttu on ainakin Kymen ja Kouvolan sanomissa. Itse en ole vielä ehtinyt käydä lukemassa, kiinnostaa myös onko jotain mainintaa miksi lopetti dingoilun 2017.

    • Anonyymi

      En ole itsekään lukenut koko juttua kun vain alun maksumuurin takia. Käy kuitenkin selväksi ettei suuremmin haikaile Dingo-vuosia. Olisi kuitenkin kiintoisaa tietää kanssa miksi ei pidempään jatkanutkaan bändissä silloin 2017. Tietääkseni ei tullut riitoja kun Pepen kanssa joskus keikan jälkeen juttelin ja kysäisin asiasta. Joko siviilitöiden ja soittamisen väliin ei paljoa aikaa jäänyt tai rannevaivojen takia. Ehkä se Petenkin lopettaminen bändissä vaikutti tähän. Ainakin kertoi comeback-haastatteluissa nauttivan soittamisesta ja se käy tuossakin haastattelussa ilmi kun haluaa soittamista jatkaa kuitenkin.

      • Anonyymi

        Paskoivat sen comebackin melkein niin täysin kuin vaan voi. Joku v*n pystyyn kuollut salonkihuonekiertue vetäistiin älykkäistä managementtihihoista, kun oli kaikkien aikojen saumat tehdä vielä jotain hienoa ja jopa kantavaakin hyvävireisellä klassikkokokoonpanolla. Neumannin säätämiset ja hakemiset tietysti toivat omat haasteensa myös, mutta ensimmäinen syy epäonnistumiseen olivat typerät toteutukset jo lähtökohtaisesti...


    • Anonyymi

      Eipä tuolla sinänsä ole merkitystä, Dingon nykyinen rumpali kun on ihan maailmanluokan soittaja.

      • Anonyymi

        En tiennytkään, että Paganinikin soittaa nykyään nyky-"Dingossa". Eipä tuolla sinänsä ole merkitystä.


    • Anonyymi

      Jutussa Quuppa kertoilee kesätyöstään Kuusankoskella kehitysvammaisten parissa ja aikoo tulevaisuudessa muuttaa Kouvolaan asumaan, omakotitalon tontti on jo hommattuna. Dingossa lopettamisesta v. 2017 suora lainaus: ”Viimeisen Dingo-keikkansa Seittonen soitti bändin kiertueella joulukuussa 2017. Sitten hänelle riitti. Soittaminen oli hauskaa, mutta taustalla oli liikaa kaikkea ikävää, josta Seittonen ei välitä puhua. Hän ei ole ollut enää tekemisissä bändin muiden jäsenten kanssa.
      - Ennen viimeisintä comebackiämme en ollut pitänyt Neumanniin yhteydessä 15 vuoteen. Kemiamme eivät enää kohtaa, eivätkä kohdanneet kiertuellakaan.” …

      ”Dingo-aikaan liittyy kuitenkin paljon likapyykkiä, jota olemme joutuneet pesemään keskenämme. ” Tässä taitaa viitata etenkin 80-lukuun.
      Jutun mukaan Quuppa treenaa soittamista aktiivisesti edelleen, ei kuulu tällä hetkellä mihinkään bändiin, mutta leikittelee ajatuksella soittohommiin paluusta Kouvolassa rocktriossa, jossa on nuori ja nälkäinen kitaristi.

      • Anonyymi

        Kiitoksia tiivistelmästä. Onpahan surkea juttu että vika oli kuitenkin henkilökemioissa. Quupan esiintymistä 2017 oli ilo seurata.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä, että oli kyllä comeback-kiertueen ilopillereitä ja muutaman kerran sai jutuillensa nauraa kun ihmisiä tervehti keikkojen jälkeen, että ikävöimään häntä jäi, mutta ymmärrän toki jos vuosikausia kestäneet henkilökemiat eivät kohdanneet edelleenkään. Jos Nipa suunnittelee 60-vuotisjuhlakonserttia syksylle niin ei taida Pete ja Quuppa osallistua juhlallisuuksiin. Olikohan Petellekin sama ettei enää kemiat kohdanneet? Hän on toki luonteeltaankin muuttunut uskoontulon myötä. Täytyy kuitenkin Quupalle toivottaa kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti muusikonurakin jatkuu toisten projektien perästä. Mielellään soittoaan katselisin jatkosakin.

    • Anonyymi

      Vaikka Nipan ja Quupan kemiat ei kohdanneetkaan, niin jotenkin toivoisin, että Neumann kuitenkin kutsuisi hänet ja Peten 60 v juhlakonserttiinsa edes katsojiksi. On sitten heidän asiansa tulevatko paikalle. Harras toive toki on, että molemmat herrat nousisivat lavalle Nipan, Jontun ja Pepen kanssa vetäämään Dingo-biisejä.

      • Anonyymi

        Lähti kuin Quuppa Dingosta.


    • Anonyymi

      Jos ihan totta puhutaan niin ei quu enään pysynyt taimissa Dingo keikoilla, oli liikaa kiilausta ja laahausta. Uskoisin että se oli Nipalle ikävä yllätys. Itseasiassa Dingohan kuulosti jopa hyvältä silloin kun siinä soitti niitä Virolaisia soittoniekkoja. Kävin katsomassa muutaman keikan ja bändi oli todellakin iskussa. Itselleni olikin melkoinen yllätys että juuri kun Dingo oli nousemassa takaisin pinnalle niin kokoonpano vaihtui alkuperäiseen. Toki tuollainen nostalgiatrippi tuo hetkellisen piikin suosioon mutta se nopeasti laantuu jos ei mitään uutta saada aikaiseki. Virolaisten kanssa olisi varmasti uutta musiikkia tehty jos sillä kokoonpanolla olisi jatkettu. Dingohan kävi Virossakin keikoilla noihin aikoihin ja sielläkin oli suosiota melkoisesti, onhan Rebane siellä kuitenkin julkkis ja kitaristina lienee yksi parhaista ainakin täällä pohjoisen perukoilla. No ei tämä nykyinenkään kokoonpano huono ole, harmi vain että mitään musiikillista uutta annettavaa se ei ole pystynyt julkaisemaan.

    • Anonyymi

      Itse asiassa havaitsen Quupan sanoissa ristiriitaa aiempiin sanomiisiinsa. Esimerkiksi jos kertoo ettei ollut missään yhteyksissä Nipan kanssa 15 vuoteen ennen paluuta. Kuitenkin noin 3 vuotta ennen paluuta olivat tavanneet radiohaastattelussa ja tehneet sovinnon ja sitä hehkutettiin mediassakin suuresti. Paluuhaastatteluissa niin hän kuin muutkin jäsenet hehkuttivat kuinka ryhmähenki taas toimii ja soittaminen tuntuu hyvältä. Toki keikkoillakin sen aisti ja palaute yleissösäkin oli loistavaa. Eipä sitä tosin koskaan voi tietää mitä kytee pinnan alla. Nipaa kohtaan kyllä kaikella kunnioituksella kun on suurimpia sankareita ja idoleita musiikillisesti. Idolitkin kuitenkin ovat vain ihmisiä ja eikä taiteilijasielut tunnetusti aina niitä helpoimipia luonteeltaan ole.

    • Anonyymi

      Joo, taitaa Nipa Neumann olla ainoa Suomalainen artisti joka tienaa noin hyvin vanhoilla hittibiiseillä. Näköjään biisit kannattaa tehdä itse eikä tilata muilta säveltäjiltä/sanoittajilta. Onnistuessaan kuten Nipalle on käynyt vanhat hitit tuo leivän pöytään vielä vuosikymmenien päästä julkaisemisesta. Tuskin Nipa on levotonta tuhkimoa tai autiotaloa tehdessään voinut mielessään edes uneksia että nämä rallit soivat radioissa ja keikoilla vielä 2020-luvulla.
      Tuossa kun katselin soittolistoja niin joka päivä soi levoton tuhkimo, autiotalo ym. biisit jollain radiokanavalla, se osoittaa että materiaali on kestänyt aikaa hämmentävän hyvin. Vielä kun tulisi päivä että Dingo julkaisisi hyvän uuden biisin niin se olisi hienoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      74
      3374
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3190
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2762
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2062
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1795
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      136
      1442
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1248
    Aihe