Tässä ketjussa saa vain haukkua demareita, muut poistetaan

Anonyymi

Onko Suomen sosialidemokraattinen puolue -alue jonkun kokoomuslaisen moderoitavana, kun kaikki SDP-myönteiset viestit poistetaan pikapikaa? Sen sijaan listaus on täynnä aloituksia jossa demareita haukutaan. Poliittisideologinen moderointi siirtynyt tännekin. Ja ei, tekoälymoderointi ei näitä viestejä poista, koska niissä ei ole mitään sääntöjen vastaisia sanoja, linkkejä eikä kopioita muista viesteistä, jotka algoritmi tunnistaisi. Säälittävä linja joka tapauksessa. Kertonee epätoivosta oppositiossa.

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt kehuja kun mitä toivotaan :
      1. Rinteen hallitus SDP ,on hoitanut hommansa hyvin ,ottamalla huomioon ,muiden hallitus puolueiden vaatimukset ,että edes lähtisivät mukaan ,eli Keskustan 18 maakuntaa on sovittu! Ja RKP n vaatimus ruotsin kielen muuttamiseksi pakolliseksi on sovittu ja samoin Vaasan sairaalan toiminnan jatkaminen sovittu ! Vihervasemmiston kehitysapu rahaa lisätään niin että nyt jo on lähetetty 700 miljoonaa sekä ilmasto muutos asiat otetaan vakavasti ,suositaan sähköautoja !

      2. omia palkijoita on korotettu pääministerin 1000 euroa nyt 17000 euroa ministerille lisää 300 euroa nyt 12000- 14000 euroa ministerit ja tietysti kaikille heille kulukorvaukset !

      3. 19 ministerin lisäksi on palkattu onnistuneessa jamporeessa , Korpilammella 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ,sekä saatu Korpilammen venäläiset omistajat tyytyväisinä 30000 laskutuksesta , ja osallistuneet tyytyväisiä näistä pakkauksista ,kun olivat kavereita ja itse nautiskelivat herkkuja niin ateria muodossa kuin 60 Australian parasta viiniä ja olutta ,sekä kahvia / konjakkia ,myös men 2 pulloa alkoholitonta viiniä!

      4 . On myös jopa palkittu Perussuomalaisille ja Kokoomuksen väelle jotain , kun kaikkien puolueiden puoluetukea on nostettu 25 prosenttia eli yhteensä nyt kolmesta miljoonasta neljään miljoonaan ! Nämä korotukset onnistui loistavasti ja nopeasti ,hienoa !

      Tällä kertaa nämä ,nyt ei muistu muuta mieleen palataan kun tulee muuta kehumista !

      • Anonyymi

        "Maailman menoa" alueen moderaattori potkittiin tänne periferiaan. Ikävä ettei samalla pois koko foorumista. 90% tämänkin ketjun viesteistä on moderaattorina toimivan desantin kirjoittamia. Palkattuna desanttinako vai omaan laskuun?


      • Anonyymi

        Taas poistettiin pikaisena linkki toiseen Suomi24:n ketjuun jossa oli positiivista uutisointia Rinteen hallituksen aktiivimalliin liittyen. Niin nopeasti meni ja ilman sanastoa jonka tekoäly tunnistaisi, joten aluetta moderoi tämä Maailman menoa osiosta poistettu polpon moderoija. Kuinka kauan maksettu puoluetoimiston agentti saa häärätä foorumissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas poistettiin pikaisena linkki toiseen Suomi24:n ketjuun jossa oli positiivista uutisointia Rinteen hallituksen aktiivimalliin liittyen. Niin nopeasti meni ja ilman sanastoa jonka tekoäly tunnistaisi, joten aluetta moderoi tämä Maailman menoa osiosta poistettu polpon moderoija. Kuinka kauan maksettu puoluetoimiston agentti saa häärätä foorumissa?

        -samaa kummaa sensuuria on kielipoliittisella palstalla...


    • Anonyymi

      Jatkoa edelliseen kehumisen ,sitä kai kaipaatte !
      Samalla korjaus ja selvennys Korpilammen asiaan!
      Ehkä kaverit myös saivat jotain pakkauksia ,(mahdollisesti Australian kalleinta viiniä ) piti kirjoittaa ,osallistuneet olivat tyytyäisia , mistä ?
      piti olla sana 'palkkaukkista '!
      Korpilammen osallistujat olivat tyytyväisiä, kun eduskunnasta pudonneet tai muuten poliittiset kaverit saivat hyvät työt palkat ,5 - 70000 euroa kulukorvaukset ,,! Näin hyvä veli/ sisko kerho pelaa!
      Eli paljon kehumista Rinteen demari hallitukselle !

    • Anonyymi

      Huomio ?
      Nämähän pysyvät täällä! Demareita kun kehutaan !
      Meillä oppositiossa ,vain kehuttava demareita ,edelleen kun saatte nuo gallub tulokset meille
      mieleiseksii ,sanoo moni Kokoomukselainen puhimattskaan meistä perusuomalaisista !
      Tehkää vaan lisää ,niin taas kehutaan !

    • Anonyymi

      Samaa mieltä me voimme kehua teitä demareita ,mm siitä että teillä joillakin riittää voimia vielä puolustaa Rinteen hallituksen toiminnan onnistumista ,meillä ei enää riittäisi voimia !
      Mutta niinkuin olette huomanneet oppositio ei ole epätoivossa ,vaan ilomielellä näitä kirjoitellaan ,muiden mukana Perussuomalaisille tuleva puoluetuki saa puolueväen tyytyväiseksi ,jopa Kokoomuksen johto myhäilee tuosta puoluetuen korotuksesta , saattoi olla että jokunen lisä työntekijä voidaan palkata oppositio puolueiden toimistoihin!
      Eli jokunen perussuomalainen ja Kokoomuksen jäsen kiittää teitä mahdollisesti demarit työpaikastaan , Ei ois uskonut että opposition toimihenkilö kiittää demareita , mutta kiitos!

    • Anonyymi

      Tulin yli kehu !
      Tuli kehuttuä että nuo 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa saisivat 5-70000 euroa , ylikehu oli siinä , että hyvän palkkauksen Korpilammella tekivät kavereilleen ,mutta oikea palkka on vain 5000 euroa - 12000 ja kulukorvaukset eli ei ihan tuota 70000 euroa kukaan kuukaudessa ,saanut kun Rinteellä palkkiokin on vain tuo 17000 kulukorvaukset !
      Eli kyllä demareita voi kehua mutta ei pidä näköjään innostua liikaa ! Anteeksi !

    • Anonyymi

      Yksi ja sama demarivastainen kirjoittanut kaikki tämän ketjun viestit aloitusta lukuunottamatta ja sitä poistettua viestiä, joka ei sisältänyt mitään kiellettyä ja suolen sääntöjen vastaista. Olisiko kirjoittaja itse alueen mode, joka lienee siirretty tänne Maailman menoa -osiosta, jossa viestipoisto hieman rauhoittunut kun hän sai siirron. No täällä poliittinen sensuuri onkin lisääntynyt saman verran.

      • Anonyymi

        Eihän täällä kukaan ole ollut tosiaa demari vastainen , on kehuttu miten hyvää työtä on tehty niissä asioissa mitä on toteutettu yhteistyössä muiden hallitus puolueiden kesken!
        Ja jos jotain muuta on ollut on vaan tuotu tosiasioita ja odotuksia mikä kohdistuu Suomen johtavaa ja pääministeri puolueeseen eli SDP n toimintaan !


    • Anonyymi

      Hyvä toveri eikö kehut kelpaa on vaan sitten kai palattava toiseen aiheeseen ,mitä demarit ei ole saaneet aikaiseksi tai olla oma osio sille myös Suomi 24 palstalta !

      Eli " Tuli Suomen saamattomin hallitus !

      Lueppas sieltä lisää ja myös eläkeläisten kirjoitukset löytyy Suomi 24 palstalta

      Eli " missä viipy 100 euroa! Eläkeläisten.."!

      Monen meidän kirjoitukset johtuu siitä ,että emme ole tottuneet että meille tai läheisillle valehdellaan ,otan sanat takaisin kun erään vanhemman eläkeläisen eläke, jolla on nyt 650 euroa ,von 750 euroa! ,nyt hän kituuttaa tuolla 650 euron summalla ,laskien riittääkö raha ruokaan ja lääkkeisiin ! Sitten demarit näillä palstoilla kirjoittaa että ", vaali lupaushan " se vain oli tai muuta sontaa jopa tule vanhoille ihmisille V : llä alkavia sanoja !

      Tosiaan ottaa päähän miten 50000 köyhää eläkeläisistä Rinne lupasi nostaa köydestä ,nämä on Rinteen omat sanat ja myös alle 1400 euroa saaville eläkeläisille lupaan 100 euroa !

      Nyt siten tuo sanomaa on muuteltu ja jopa yritetään vesittää asia muutamilla kympeillä alle tuhat euroa eläkettä ,saaville ,kun Rinteen omat palkiot tosiaan nousi 1000 euroa ja on kokonaisuudessaan nyt 17000 euroa , kulukorvaukset !vaikka senttiäkään en ole saamassa saan kai tässä ottaa kantaa ,vaikka pelko on ettei näitä saa julkisuudessa esittää, niinkuin Rinne toi AL Taeen rasisti kirjoituksista tänään , olihan taas lausunto!

    • Anonyymi

      Tässä on yritetty vaan tuoda asiat esille ,miten onnistunut on SDP n valtaa nousu 0.2 % voitolla ,on onnistuttu !, (tämä on kehumista ) hienosti muodostaa hallitus :
      Ministereitä 19 ,ennen 14-17 ja 15 alivaltiosihteeriä ennen 4 ja 70 erikoisavustajaa ,ennen 39 eli tosi hyvin työlistetty hallitus eliittiä , hilloakin jokaiselle riittävästi !
      Puoluetukea nyt 4 miljoonaa ennen 3 miljoonaa eli korotus 25% , !
      Eli nämä asiat joita ei tuonut Rinne vappupuheissaan ,ettekä te vaaliteltoilla demarit olleet myöskään näitä asioita käsitelleet meille äänestäjille ?
      Myöskään hoitotakuu 0.7 hoitajaa oli lupauksien listalla ,niin teillä kuin Rinteen puheissa , nyt se on siirretty vuodelle 2025 ,,vaikka ministeri Kiuru oli sitä mieltä että yksi lause lisää niin se onkin valmis hoidettavaksi ,jota vanhukset ja hoitajat odottivat totena !
      Myöskään aktiivimallin on selvityksessä siitä riitelee demarit ja vihervasemmiston johto!
      Myös on kulunut riitelyä tuosta ilmastonmuutoksesta ,eli siinä on riita vihervasemisto ja keskusta välillä , Kansanedustaja Hoskonen lausui että on jouduttu teille asiassa !
      Eli kun ei kehut kelpaa palataan päiväjärjestykseen kysellään näistä lupauksista jatkuvasti!

      • Toi matikka ei näytä kaikilta sujuvan. Kun vertaillaan, määriä pitää miettiä mistä lähdettiin, joka silloin on se vertoarvo! Tai oli ainakin kun kävin koulua ja opiskelin -50 ja -60 luvuilla.

        Jos 3 miljardia nostetaan 4:n miljardiin, niin nousua on 1/3 osa eli 33,333% ei 25% vaikka 4 onkin 25% suurempi kuin 3!

        Toisaalta vain tollo luottaa vaalilupauksiin koska mikään puolue tuskin meillä saa demokratian puitteissa yli 50% kannatusta ja paikkamäärää jotta voisi kaikkia lupauksiaan edes harkita.

        Vaalivalhe tai vaalipetos olisikin parempi ilmaisu noille täkypuheille joita aina vaalien alla meille suolletaan oikein joukolla.

        Eivätkä vasemmiston keinot joilla on saatu ainoastaan kasvua työttömyyteen sovi oikein talouden saamiseen positiiviseen vireeseen. Nyt tarvitaan oikeistovetoista hallitusta jatkamaan edellisen politiikkaa, jolla jo päästiin lähes tasapainoon.


      • Anonyymi

        Taisi multa kyllä olla yksi 0 poissa ,mutta sinulla kyllä on noita nollia liikaa ,ei nyt ole MILJARDEJA ,niinkin tuot esiin ,no tärkeintä tässä oli että kehutaan demareiden taitoa nostaa niin puolue tukia kuin omia ja muun hallitus eliitin palkkoja ,muuten olen samaa mieltä asioista mitä kirjoitat , voipi olla että joku voisi esim nuorempi demari tuoda esille tämä hetken puoluetuet puoluettain en löytänyt kuin tiedot viime vuoden puolelta !


      • Anonyymi

        Löysin itsekkin nuo puoluetuet puoluettain:
        1. SDP n 6 miljoonaa!
        2. Perussuomalaisten , 5.7 miljoonaa!
        3.Kokoomus 5.5 miljoonaa!
        4. Keskusta 4.7 miljoonaa!
        5. Vasemistoliiton 2.4 miljoonaa
        Ja suhteessa muut vähemmän!
        Niin että kansanedustajaa kohti tulee 148175 euroa !
        Yhteensä n. 30miljoonaa tiedot ovat päivätty 19.4.2019


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Toi matikka ei näytä kaikilta sujuvan. Kun vertaillaan, määriä pitää miettiä mistä lähdettiin, joka silloin on se vertoarvo! Tai oli ainakin kun kävin koulua ja opiskelin -50 ja -60 luvuilla.

        Jos 3 miljardia nostetaan 4:n miljardiin, niin nousua on 1/3 osa eli 33,333% ei 25% vaikka 4 onkin 25% suurempi kuin 3!

        Toisaalta vain tollo luottaa vaalilupauksiin koska mikään puolue tuskin meillä saa demokratian puitteissa yli 50% kannatusta ja paikkamäärää jotta voisi kaikkia lupauksiaan edes harkita.

        Vaalivalhe tai vaalipetos olisikin parempi ilmaisu noille täkypuheille joita aina vaalien alla meille suolletaan oikein joukolla.

        Eivätkä vasemmiston keinot joilla on saatu ainoastaan kasvua työttömyyteen sovi oikein talouden saamiseen positiiviseen vireeseen. Nyt tarvitaan oikeistovetoista hallitusta jatkamaan edellisen politiikkaa, jolla jo päästiin lähes tasapainoon.

        En kyllä hyvä kirjoittaja haukkuisi ketään Rinteen lupauksiin uskonutta tai ainakin toivossa elänyttä,tompeliksi ?
        He ovat Rinteen lausuman mukaan köyhiä,ja Rinne heitti pelastus köyden,toivottavasti ei ollut hirtto köysi,! Monella on tosi raha pula päivittäin!
        Muuten sinunkin voisi sanoa tompeliksi kun kirjoitat puolutuki joka on siis 30-40 miljoonaa!
        Sinä matemaatikko viisaudella kirjoitat miljardeja!
        No ihminen on erehtyväinen,vai mitä !


      • Anonyymi kirjoitti:

        En kyllä hyvä kirjoittaja haukkuisi ketään Rinteen lupauksiin uskonutta tai ainakin toivossa elänyttä,tompeliksi ?
        He ovat Rinteen lausuman mukaan köyhiä,ja Rinne heitti pelastus köyden,toivottavasti ei ollut hirtto köysi,! Monella on tosi raha pula päivittäin!
        Muuten sinunkin voisi sanoa tompeliksi kun kirjoitat puolutuki joka on siis 30-40 miljoonaa!
        Sinä matemaatikko viisaudella kirjoitat miljardeja!
        No ihminen on erehtyväinen,vai mitä !

        Tuohan ei prosenttilaskun osalta muuta mitään!


      • Anonyymi

        Ei mutta. Olkoon alla ja miljardilla on oleeline ero , tomppeli!


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Tuohan ei prosenttilaskun osalta muuta mitään!

        Ei mutta ,piti olla miljoonalla ja miljardilla on oleellinen ero ,tomppeli l

        Hei demari ,huomaatko haukuin henkilöä ,joka ei ole demari ,sitä ei poistettu !


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei mutta ,piti olla miljoonalla ja miljardilla on oleellinen ero ,tomppeli l

        Hei demari ,huomaatko haukuin henkilöä ,joka ei ole demari ,sitä ei poistettu !

        Tuon prosenttilaskun osalta esimerkillä ei ole eroa!


      • Anonyymi

        Muutenhan se olikin päin p :tä ,taas sain haukkua tompeliksi ,vaikka. et tosiaan taida olla demari ,eikä tätäkään poisteta joten aloittaja oli väärässä ,niinkuin nyt moni eläkeläinen sanoo kun tunnustaa äänestäneensä demari ehdokasta joka kirkkain silmin kertoi vaaliteltoilla että ,tämä Rinteen lupaus lunastetaan kun vaalit voitetaan !
        Eli vaaliteltoilla kerrottiin kirkain silmin että ,kaikki alle 1400 euroa saavat eläkeläisille annetaan SDP johtaman hallituksen toimesta 💯 euroa ,siis kerralla tuo 💯 euroa!
        Eiköhän miljardi matemaatikko tämän toteuttaminen ole se tärkein asia , vaikka ehkä me emme usko ,emmekä ole edes tuota 💯 euroa saamassa ,mutta on muistettava että eurot on tärkeimpiä niin eläkeläisille kuin puolueille tuossa ,kuin prosentin ,ne on vain viistelijoita varten ,en muuten ajatellut niitä sen tarkemmin otin vain jostakin lehti jutun tuo prosentin ,kun tosiaan kiinitin vain demareiden hyvin onnituneisiin ministerien palikoiden ja 70 erikoisavustajan ja 15 alivaltiosihteerin palkioihin ja puoluttukien korotukseen! Tämähän siis on palsta jossa voi kehua demareita , ainakin on nyt yritetty!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutenhan se olikin päin p :tä ,taas sain haukkua tompeliksi ,vaikka. et tosiaan taida olla demari ,eikä tätäkään poisteta joten aloittaja oli väärässä ,niinkuin nyt moni eläkeläinen sanoo kun tunnustaa äänestäneensä demari ehdokasta joka kirkkain silmin kertoi vaaliteltoilla että ,tämä Rinteen lupaus lunastetaan kun vaalit voitetaan !
        Eli vaaliteltoilla kerrottiin kirkain silmin että ,kaikki alle 1400 euroa saavat eläkeläisille annetaan SDP johtaman hallituksen toimesta 💯 euroa ,siis kerralla tuo 💯 euroa!
        Eiköhän miljardi matemaatikko tämän toteuttaminen ole se tärkein asia , vaikka ehkä me emme usko ,emmekä ole edes tuota 💯 euroa saamassa ,mutta on muistettava että eurot on tärkeimpiä niin eläkeläisille kuin puolueille tuossa ,kuin prosentin ,ne on vain viistelijoita varten ,en muuten ajatellut niitä sen tarkemmin otin vain jostakin lehti jutun tuo prosentin ,kun tosiaan kiinitin vain demareiden hyvin onnituneisiin ministerien palikoiden ja 70 erikoisavustajan ja 15 alivaltiosihteerin palkioihin ja puoluttukien korotukseen! Tämähän siis on palsta jossa voi kehua demareita , ainakin on nyt yritetty!

        Mutta kun Antti ei luvannut mitään, vaan sanoi ajavansa asiaa, eli satasta, huomaa ero.


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Tuon prosenttilaskun osalta esimerkillä ei ole eroa!

        Sovitaan niin !
        Mutta kyllä tuo asian esille ottaminen ,vaatisi. Nyt jo lääkkeiden ottamista ,jops pikaisesti!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sovitaan niin !
        Mutta kyllä tuo asian esille ottaminen ,vaatisi. Nyt jo lääkkeiden ottamista ,jops pikaisesti!

        Minkä asian esiin ottaminen?

        Kun nykyään katselee sitä millaisia matikkahörhöjä maa kantaa päällään niin todella pitää aina puuttua asiaan. Yksi suurimmista typeryyksistä on seuraavan lainen tapa johtaa ihmisiä harhaan:

        Sanotaan/kirjoitetaankin, että joku palvelu tai tuote on esim 10 kertaa halvempi kuin toinen! Niinhän ei voi olla sillä jos joku maksaa 100 ja joku on 10x halvempi niin sen satasen arvoisen saa ilmaiseksi ja vielä 900 taskurahaa sen ohella.

        Kun vertoarvo eli se mihin verrataan on 100 niin 10x 100 = 1000 eli vertailtava on 1000 halvempi kuin alkuperäinen. Olkoon tuo rahayksikkö sitten mikä hyvänsä.

        Tuo olisi pitänyt ilmoittaa joko näin, toinen tuota maksaa 1/10 osan tästä vertailtavasta tai se maksaa 0,1x vertailtavan verran tai se maksaa 10% vertailtavasta jolloin asia olisi eksaktisti ilmoitettu.

        Ovatko murtoluvut joita jo -50 luvulla osattiin koululaisille opettaa tulleet vieraiksi uuden matikan myötä? Eikö porsenttilaskua enää opeteta kouluissa ja onko desimaaliluvutkin jo haudattu historiaan?

        Mikä mättää matikassa?


    • Anonyymi

      Nyt iltasanomisa on julkaistu ,ehkä hiukan ihmetellä näiden 15 alivaltiosihteerin ja 70 erikoisavustajan henkilökohtaiset palkat yhteensä vuositasolla 6 miljoonaa ,eriteltynä jokaisen kohdalta ,eli pitää myös ihmetellä ,ettei hallitus ole saanut ratkaistuksi muuta kuin nuo omat palkiot ja palkat ja nämä virkanimitykset ja puoluetuet , ?

      Eilen oli myös juttu kuinka kansanedustaja ympäristövaliokunta puheenjohtaja Hoskonen haukkui suorasanaisesti hallituskummpanien ilmasto politiikan ja sanoi vielä" tämä on karmeita populismia " ja jatkoi " tämä ilmastovouhotus on karmeita mitä ole poliittisen urani aikana nähnyt ja kuullut ,ilmastopolitiikka on tietyn poliittisen linja hyväksikäyttäjä työväline ,ei mitään muuta , Hoskonen purkaantui vastuuttomilla puheilla on luotu ilmapiiri ,jossa metsäyhtiöt eivät halua enää investoida Suomeen , "!
      Kukahan hallituksen piirissä tulee samalla lausunnolla tuomaan esille Rinteen lupaukset niin että ne vielä enemmän populismia ,jopa kansalaiset tuntevat ne vaali petokseksi ,jos ei lupauksia , hoideta eläkeläisille ,vanhusten hoidon ja aktiivimallin osalta !

    • Anonyymi

      Kun kerran tänne pelätään kirjoittaa kehuvia kirjoituksia ,kokeillaan ,koska demari on yhtä kuin Rinne ,kehutaan Rinnettä eli demari pääministeriä !

      Ensiksi voidaan aloittaa miten rauhallisesti hän toi esille demarien kannan tämän Al Taee alias Risto Reipas henkilön rasistisisten kirjoitusten paljastettua ,Rinne lausui " on meitä taidettu huijata " se siinä , ei voi kuin kehua pokkaa !

      Nyt sitten tuo Hokkosen komentti tästä hallituksen sisällä olevasta ilmasto muutos vouhotukseta , Honkonen kun lausui ," tämä on karmeita populismia " ja analysoi tässä asiassa hallituksen sisäistä erimielisyyttä ! Sitähän siellä tuntuu olevan !

      Tätä taas analysoi Rinne " on tiettyjä asioita ,jotka täytyy klaarata porukalla kuntoon" näin siis Rinne myöntää jännitteet , pitää siis kehua tätä tyyneyttä ,vaikka hallituksessa on kriisi!

    • Mitähän kehumista SDP ansaitsisi? Ei äkkiä tule mieleen!

    • Anonyymi

      Demareita on paha kehua, kun ei ole kehuttavaa. Toiminta pelkkää sutta ja sekundaa.

      • Anonyymi

        Demarit on aina ollut keskinkertaisten ja huonojen ihmisten mafia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demarit on aina ollut keskinkertaisten ja huonojen ihmisten mafia.

        Keskinkertaiset ja huonot eivät pääse Suomessa presidenteiksi, eivätkä saa Nobelin rauhanpalkintoakaan. Demarit ovat päässeet ja saaneet. Taitaa harmittaa totuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskinkertaiset ja huonot eivät pääse Suomessa presidenteiksi, eivätkä saa Nobelin rauhanpalkintoakaan. Demarit ovat päässeet ja saaneet. Taitaa harmittaa totuus.

        Kyllä ne pääsee presidentiks ku keskinkertaisten mafia heitä äänestää. Enemmistö ihmisistä ei ole superälykkäitä tai superlahjakkaita ja ovat siis Demareita. Tällaiset ihmiset turvautuvat laumaan ja vaativat tasa-arvoa kun ovat keskinkertaisia ja tyhmiä ilman mitään lahjoja. Sitten lahjakkaat ihmiset joutuvat kärsimään tästä keskinkertaisten ääliöiden kiusaaja laumasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne pääsee presidentiks ku keskinkertaisten mafia heitä äänestää. Enemmistö ihmisistä ei ole superälykkäitä tai superlahjakkaita ja ovat siis Demareita. Tällaiset ihmiset turvautuvat laumaan ja vaativat tasa-arvoa kun ovat keskinkertaisia ja tyhmiä ilman mitään lahjoja. Sitten lahjakkaat ihmiset joutuvat kärsimään tästä keskinkertaisten ääliöiden kiusaaja laumasta.

        Äänestäjätkö ovat jotain mafiaa? Suomalaiset tavalliset ihmiset ovat rikollista mafiaa? Mikä sua oikeesti vaivaa? Hakisit hoitoa.


    • Anonyymi

      Hyvät ystävät eikö nuo edellä olevat Rinteen hallituksen toimet ole kehuttavia ,jopa moni opposition poliitikko on kateellinen miten hyvin on Rinteen hallitus saanut tosissaan nuo omat edut ja veli ja sisko verkoston edut ripeään tahtiin kuntoon !,olisi siinä ollut nykyisillä oppositio puolueilla tekemistä ,kyllä ne palkiot ja palkat on saatu kehuttavasti kuntoon !
      Kehutaan silloin kun on aihetta ,toivottavasti tulee lisää kehuttavaa kun Rinne ja hallitus alkaa tosissaan lunastaa mm vappu lupauksiaan ,tuodaan ne vielä vienosti esille :
      Pien eläkeläisille luvatut !
      Vanhuksille ja hoitajille luvatut !
      Työttömille työnhakijoille luvattu !
      Heti kehutaan kun Rinteen upaukset 100 % :sesti on toteutuneet !

    • Anonyymi

      Kehutaan vielä miten Rinteen tukijoiksi vaalien alla mediassa esillä olleet Halonen, Lipponen, Tuomioja , Cuzenina , Tuppurainen , Viinanen , ja etenkin koko demari naisten ryhmä olleet hiljaa , on ainoastaa Lindman joitakin kommentteja antanut mm tästä Al Taeen toimista ,sekin oli että otetaan asia käsittelyyn sairasloman jälkeen ,nyt demari naiseen tapaan on muuteltu ,otetaan käsittelyyn syys hallitus kauden aikana !
      No Rinnehän antaa kommentteja ,niin Puolustusvoimien komentaja kenraali Timo Kivinen sai ripityksen? Ja Sitä Rinne joutui tietysti selittelemään sekä nyt Kansanedustaja Honkonen sai hallituksen kiehumaan ilmasto lausunnolla , " tämä on karmeita populismia mitä ole koko poliittisen elämäni aikana kuullut ja nähnyt " näin hän hallituksen vihervasemmiston toimimasta ! Siihen Rinne " on meillä ristiriitoja " no taitaa olla !

    • Anonyymi

      Tuo aloitus femarin kirjoitus on hyvä ,on oikein kiva. Sinua demari kehua ,samoin huomaat oikein sydämessämme kehumme Rinteen ja SDP tomintoja ,omien etujen ajamisessa ,ollaan niin innoissamme että menee. Miljoonat ja miljardit sekaisin mutta niinhän on tainnut Rinteellä pienemmät summat taloyhtiön ja liiton luottamus tehtävissä sekaisin ?
      Toivotaan että hallituksessa. Valtionvarainministeri Lintilä pitää miljoonat ja miljardit tarkkailussa !

    • Anonyymi

      MIksi haukkua demareita? Vikaa on muissakin ihan yhtä paljon, ellei enemmänkin.

      • Anonyymi

        Demarit on pääministeri puolue ja sen paikalle SDP pääsi lupaamalla mm eläkeläisille joiden eläke on alle ,1400 euroa sataeuroa ,niin että ei vaikuta tukiin nettona ,eli toteuttamaan Mars?
        Tämän Rinne lupasi vielä niin juhlallisin sanoin ja voidaan vielä toistaa ,kertaus on opin äiti ?Nostetaan ,50000 köyhää eläkeläistä köyhyydestä ,antamalla alle 1400 euroa saaville eläkeläisille sataeuroa niin ettei vaikuta saatuihin tukiin ,satanen on nettona !


    • Anonyymi

      Miten niin poistetaan aloittaja ! nyt hän on jo tullut monta kehumis kirjoitusta ,:
      On tullut sinua kehuvat kirjoitus !
      On tullut demareita kehuvat kirjoitus !
      On tullut pääministeri Rinnettä kehuvat kirjoitus !
      Eikä näitäkään ole poistettu ,onko vaan alemuus kompleksi ,teillä demareilla !

      • Anonyymi

        Uhriutuminen ja valehtelu on vanha Demari pirun taktiikka. Älä mene siihen lankaan.


    • Anonyymi

      Yhyy, yhyy. Politiikassa ei saa arvostella puolueita koska se voi loukata puolueiden tunteita. Yhyy.

    • Anonyymi

      Kyllä saa inhottavasti ja vastenmielisesti kirjoitella kaikista puolueista ja varsinkin Kepun pääministereistä jotka ovat joutuneet eroamaan ja alkoholisoituneista ja tuomituista ministerestä

    • Anonyymi

      Kyllä voi vanha kyynikko jopa kehua Rinteen hallitusta ,että joitain on pieneläkeläisten hyväksi tehty ,eli alle 700 euroa saaville takuueläkeläisille on tulossa 784 euron lisäksi tuo 50 euroa eli saisivat ,sitten kun tulee 834 euroa ja kansaneläkeläiset- jotka saavat alle 1000 euroa eläkettä ,kaikki kun heillä on keskimäärin 629 euroa saisivat tuon 31 euroa eli yhteensa 660 euroa ,eli hyvä näin mutta jos muuta ei tule ,ja ei vaikuta tukiin sekä Kelan laskelmat eivät olikaan oikeita kun sieltä on laskettu silmiisi ,20-30 euroa niin vuositasolla takuueläkeläiset saisivat tuon 600 euroa ja kansaneläkeläiset- ,siis nämä noiden rajojen puitteissa 341 euroa siis vuodessa kun lupas olisi tuonut vuositasolla 1200 euroa! Mutta kyllä tuon porukan voi sanoa jotain saaneen !

    • Anonyymi

      Tuo kansaneläkeläisille tuleva korotus lupauksen mukaan jos on näin ilman muutoksia on tietysti ,vuositasolla 12 kk a 31euroa yhteensä 372 euroa ,onhan se jotain kun on nettona !
      Mutta kun virheitä sattuu ne olisi hyvä korjata heti , Rinne olisi voinut korjata ennen vaaleja , vappu lupaus puheitaan ! ,ja onhan tämä irvokasta kun pääministerin palkio nousee ,saman 1200 euroa kuukaudessa ,minkä hän lupasi 50000 a eläkeläiselle ,vuodessa ! nyt vai osa saa jotain eli yllä olevat summat 31-50 euroa kuukaudessa , ja viitsitään puhua tasaarvosta ja arvopohjasta ?! Puheet ja teot on eri planeetalta !
      Työelälkeläiset on vai jospuheet katsot sain kolmikanta neuvotteluihin työnnetty ,mutta kaksi osapuolta SAK ja EK johto on Rinteen ehdotuksen TYRMÄNNYT jo heti kättelyssä ,samoin STTK!

    • Anonyymi

      Työeläkeläiset mitä tuumaatte ,voiko joku anonyyminä ,jos on vielä peräti antanut äänensä SDP n ehdokkaalle ,ymmärtää tätä Rinteen toimintaa tyäeläkeläisiä kohtaa !
      Kaiken huippu oli tuo Rinteen lausuma ," ei hallitus ole luvannut alle 1400 euroa saaville eläkeläisille 💯 euroa" ,eli kädet puhtaaksi niinkuin eräs ylipappi Jerusalemissa !
      Hetkinen eikö eräs kansanedustaja Rinne vappupuheissaan lupasi että kun SDP stä tulee hallituksen pääministeri puolue , pieneläkeläisten sataeuroa eläkkeisiin jotka on alle 1400 euroa ,siihen on sitten tullut ,että vaalikauden aikana tai jos taloustilanne sallii!
      Tällä on jo moni todistanut että näin ,ilman noita lisäyksiä tuli eläkeläisille kerrottua !
      Eikö kukaan SDP n kansanedustaja / lehdoissa vaaliteltoilla olut SDP n jäsen uskalla tulla vaikka anonyyminä kertomaan niin taidettiin sanoa , eikö löydy SDP n joukosta rehellistä !

      • Anonyymi

        Voi. Tosin aika turhaa kun todennäköisesti poistat tämänkin positiivisen viestin ketjusta.


      • Anonyymi

        Hallitus ei ole luvannut mitään, sensijaan se tekee töitä asioiden eteen. Huomaa tämä ero.


    • Anonyymi

      Aloittajalle: Tämä palsta onkin tosuuspitoinen ja valheelliset kirjoitukset poistetaan.

    • Anonyymi

      Tosi hyvä kommentti aloittjalle ,ei ole kirjoitellut kun huomaa miten demareita kehutaan ja saava täällä olla ,?

    • Anonyymi

      Ei kai kehuja poisteta, jotain muuta ollut niissä. En kehu, vaan kritisoin demareita, kun tekivät pahan virheen Urpilaisen vaihdossa, se näkyy nyt kannatuksen heikkoudessa.

    • Anonyymi

      Totta , mutta ei Urpalaisen toiminta ollut aina hohdokasta, Kreikan rahoitus,ei ole saatu luvattuja korkoja takaisin,pääomista ei kai voi edes haaveilla?

    • Anonyymi

      Demareiden tekemisissä ei ole mittän järkeä, joten puoluetta voi ohjata oikeaan suuntaa kuin paimenkoira kokoaa laumaansa haukkumalla.

    • Hei kaikki!

      Viestejä kahlatessani löysin keskustelunne, ja kommentoin sitä hiukan jälkijunassa.

      Keskusteluissa kukaan ei pysty poistamaan toistensa viestejä. Ylläpito ei myöskään missään nimessä halua sabotoida keskusteluja mielipiteiden pohjalta. Suomi24:n on tarkoitus olla kaikille avoin ja puolueeton keskustelualusta, jossa aiheesta kuin aiheesta voi keskustella sääntöjen

    • Anonyymi

      Eipä olis Rinteen tarvinnu lupailla juur mitään, jos edellisen hallituspuolueiden vaalilupaukset ois toteutettu. Rinnettä ei vielä voi kutsua valehtelijaksi, mutta orpoa stupidoa, sipiä ja soinia voi hyvillä mielin sellaisiksi kutsua.

      • Anonyymi

        Jytkypomo paljastui pikkudiktaattoriksi, piti saada ikioma puolue, kun ei tykännyt omistaan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe