Suutelua miesten kesken (Pirkanmaa)

Onko niin, ettei miehiä kiinnosta suuteleminen. Olis niin hienoa suudella toista miekästä, aikuista miestä. Hellästi, tunnustellen, kokeillen, ajan kanssa. Sen kun saisi kokea joskus.

4

<50

Vastaukset

  • Minulla on muutamia kokemuksia suutelemisesta miehen kanssa. Eka kerta tapahtui niin, että mies jonka kanssa olimme runkanneet ja imuttaneet yllättäen suuteli minua. Se tuntuikin tosi kivalta ja vastasin suukkoon ja suutelimme pitkään!

    • Ai kun hienoa. Ja vielä runkkujen jälkeen. Just sellainen pitkä, rauhallinen, kunnon suutelu olis niin hienoa.


  • Miehen kanssa suuteleminen on Ihanaa, mutta ikävä kyllä kaikki gay-Miehet tahtoo vaan runkata ja naida, missä on kunnon rakastelukumppani, joka myös haluaisi suudella oikein kunnolla "Miesten kesken" !? Olisi ihana löytää ko. Mies..T. Temé

    • Miesten kanssa suuteleminen on todella ihanaa. Olen onneksi tavannut muutamia, jotka siitä pitävät. Se on kiimaisen kiihottavaakin, varmaan vähän sellaisen kielletyn hedelmän makua siinä on. Haaveilen, että imettyämme toisemme laukeamaan 69-asennossa vaikka, saamme vaihtaa vielä sperman makuisia suudelmia, ehkä spermaa vielä suussakin.


Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.