Toimeentulo suomessa tuhotaan

Anonyymi

Suomalaisten toimeentulo ja ostovoima uhrataan vientiteollisuuden hintakilpailukyvylle mikä on hyvin lyhytnäköinen ja tuhoisa tie!
https://yle.fi/uutiset/3-10918406

Ja sitten tuo tollo vielä puhuu että syntyvyyden lisäämiseksi valtion tulisi toimia luotettavasti ja ennustettavasti! No noiden puheiden perusteella voi kyllä luottaa siihen että toimeentulo ja eläminen suomessa menee varmasti entistäkin huonompaan suuntaan kun tuo vielä tuottaisi lisää halpatyövoimaa ulkomailta suomalaisten toimeentulon heikentämiseksi entisestään! Se ei kyllä mitään syntyvyyttä tule lisäämään!!

3

<50

Vastaukset

  • Ja eikun vaan lisää loputonta uhkien ja negatiivisten uutisten vyörytystä tavallisten ihmisten aseman heikentämiseksi, nyt uhkaillaan että pankkitalletuksista pitää rueta maksamaan pankille!!
    https://yle.fi/uutiset/3-10919279

    Ei koskaan näköjään mitään positiivista enää tapahdu tavallisen ihmisen kannalta!!!

  • Sulla on nyt kyllä aivot kääntyneet juuri väärin päin.

    Jos Suomessa ei ole kilpailukykyistä vientiteollisuutta, ei koko maassa ole mitään ostovoimaa. Toki jokainen voisi viljellä taas itse porkkanansa ja ostaa sillä ylimääräisellä porkkanalla sellerin naapurilta, mutta viestisi kertoo hyvin sen suurimman ongelman tässä maassa: täällä on aivan liikaa äänestysoikeutettuja tampioita, jotka eivät yksinkertaisesti ymmärrä talouden perusasioita.

  • Ennustin itse huonojen aikojen tuloa ja kas siellä ne.Ei tällälailla talouksia nostella ,toisten ylisuuret palkat syö työpaikkoja,joilla palkattas montakin työntekijää sinne minne heitä tarvitaan.Kunnanjohtajien palkat korkeitaan 4 te,Kaupungin samoin.Kaikkien on säästettävä,ei niiden hoitajien joiden palkat on köyhyysrajoilla,Heidän palkat työtätekevien palkat tuonne 3te.Lomarahat niistä tartte viedä.Postinjohtajien palkat alas.Työntekijälle enempi.Onhan näitä..arvostan työntekijää eniten sinne ne palkat.Nyt iskee taas niin moneen kaikki..ytt.Potkut,tehtaita lopettaa..mikä on suomen kohtalo ? Valosalta näytä..

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.