Mistä saa miestä jos ei ole nättityttö?

Miehillä on nykyään ja varmaan aina ollut herkkulautanen edessä naisten suhteen. Hyvähän se vain on, että on. Kauniita naisia on enemmän kuin rumia. Toinen toistaan kauniimpia kaunottaria on tarjolla ja vitsi kun jotkut on saaneet semmoisen dna:n, että vain lihavuus voisi pilata sen täydellisyyden. Oih mitkä huulet ja mitkä kasvojen muodot. On kyllä miehillä herkkupöydässä valinnanvaraa ja kun miettii, että netti tulvii kauniiden naisten kuvia wau. Jos ei muuten kaunista ole juuri edessä niin hitto vaikka netin ääressä viihtyy. Enkä nyt puhu pornosta vaan ihan vaikka jonkun maijameikäläisen kuvaamasta lomavideosta.

Mitäköhän tämmöinen nainen voisi tehdä joka on noh ei parhaan dna:n saanut.
Kävin matkalla kreikassa ja ei sielläkään etelässä mitään huomiota saanut enempää kuin täälläkään. Pötypuhetta, että etelänmiehille kelpaa mikä tahansa.
Olin ravintolassa missä tanssittiin ja ikäiseni kauniit tytöt nostettiin pöydille tanssimaan ja vaikka olin nuori 20 v ja hoikkakin niin istuin tuolillani katselemassa miesten suuntiin ja vilkuttelin ja hymyilin, että mitäs meikäläinen. Saa tanssittaa minuakin.
Pääsin sitten rivitanssiin samalla kun mummot ja invalidit ja miehetkin haettiin. :D
Ei se mitään sinäänsä. Sama se. Ei seksi pakollinen asia ole.

Muutama muslimimies on tullut puhumaan minulle, mutta jo muutama lause paljasti, että ei ne seksin perässä olleet. Käyttäytyivät rumasti ja nauttivat siitä kun ahdistuin ja koitin vakuuttaa että en ole kiinnostunut. Silmistä ja puheesta oli jo tulkittavissa, että olen ruma huora. Oisin todennäköisesti päässyt niistä eroon jos oisin hypännyt kaulaan ja käynyt pussaamaan ja tarttunut housujen etumukseen. Poika ois juossu karkuun. Kunhan tulivat kertomaan, että olen likainen ja käyttäytymään oikein rumasti.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ruma ja huora ei oo sama asia, ei kyöskään huora ja ruma... mut kerrot olevas hoikka... se on valttii...

    • kysyin terkkarilta, että leikkaisin nenän pienemmäksi. Se katto mua sillee että mitä ihmettä. Tavallinen kysymys. Ylähuuli on pieni vaikka alahuuli ihan nätti ja nenä on pitkä. Se ei käy kun on tyttö.

    • Anonyymi

      Osoita kiinnostusta ja hymyile vähän vanhemmalle miehelle niin jo lyötyy kiinnostusta sinustakin... Ellet sitten ole ns. sisältäkin ruma ja ilkeä. Kyllä sinullekin on joku olemassa.

    • Vanhoille eiih kiitos. Oon nyt jo 35 ja saman näköne kun ennenkii ja on mulla semmosia 70v miehiä. Ne semmoset on vähän kuin isän korvikkeita ja mitään seksiä ei niitten kaa kyllä ole. Joo kyllä se on sille tavalla että en nyt ala kyllä yli viiskymppisiä viel kattelemaan.
      35-49 paikkeilla saavat olla. En vaadi yhtään mitään mieheltä kunhan on miespuoleinen sillä olen hetero. Tai vaadin. Ei narkkaria tai jotai täys juoppoa sentään. Tavallinen on kova sana.

    • Anonyymi

      Mistäpäin olet? Kyselee mies 38v.

    • Anonyymi

      kotka

      • Mä Loviisan seudult.


      • Anonyymi

        Se on kaunis paikka. Oon käyny siellä kun siel on ne suurmarkkinat. Löytyy ihmeitä.



    • Anonyymi

      Kiitos, mutta eih. Puhelinseksiksi en kelleen ala tai käsipyyhkeeksi. Aika monta kertaa elämässä mies on luullut mua käsipyyhkeeksi tai läähättänyt puhelimeen. Lähinnä vanhat miehet halaa kaverillisesti ja sitten aina käsi osuu tissiin jopa sukulaiselta, Saa olla kokoajan sanomassa, että ei. Tietääkös ne vaari siellä vanhainkodissa, että olet karannut? Kysyn sitten :D hehe

      • 😞hyvin vastattu. Olis voinnu olla ihan kivaa tutustua sinuun.


    • Anonyymi

      Tarvin miehen joka menee yhdyntään asti ja myös mahdollisesti seurustelee johtuen miksikä suhde kehittyy. Oon aika paljon törmännyt just semmosiin että puheet on suuret ja mitään fyysistä tapahtumaa ei sitten ole tai ole mun kanssa. Oli mulla seksi suhde kerran. Mies oli koneella runkkaamassa ja mä ojensin paperia. Kysyin että tarviiks se mua mihinkään. Se ehotti, että voi laueta mun päälleni. Olin sillee että ..hmm.. ole vaa yksinäs. Lähdin hissukseen menemään. Tuntui jotenkin kävelevältä talouspaperirullalta. Tuskin tyyppi tajus että olin lähtenyt. Mietin, että miten suomessa ihmiset ees saa lapsia tai sitten olen aika tietämätön miten niitä oikeesti tehään.

    • Anonyymi

      Kaikki mahdollista... 55 mies kirjottelee joka tarttu tuohon hoikkuuteen.

    • Anonyymi

      Lähetin viestiä, kun aloittajalla rekisteröity nimimerkki, mutta ei mennyt perille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      133
      1758
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1411
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1159
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      82
      1026
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      871
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      39
      701
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      661
    10. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      656
    Aihe