Liverpool-Chelsea Super Cup

Anonyymi

Pelataan Istanbulissa. Erotuomari on ranskalaisnainen Stephanie Frappart. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaksi englantilaista joukkuetta ratkaisee Super Cupin voiton. Edellinen englantilaisvoittaja on Liverpool vuonna 2005, jolloinka mukana oli myös Sami Hyypiä. Chelsea ja Liverpool ovat kohdanneet UEFA:n kilpailuissa 10 kertaa, joista Liverpool on voittanut vain kaksi ja Chelsea kolme. Viisi kertaa on päädytty tasatulokseen 90 min jälkeen. Pelit ovat olleet tasaisia--vain yksi kymmenestä on voitettu yli yhden maalin marginaalilla.

Liverpool lähtee aika selvänä suosikkina matsiin. Chelsea on nykyään heikko ilman Hazardia. Liverpoolin kerroin ehti käydä naurettavan alhaalla, noin puolessatoista, eikä se pienestä noususta huolimatta vieläkään riitä ainakaan allekirjoittaneelle. Chelsea tuskin voittaa ainakaan varsinaisella peliajalla, mutta on tässä jonkinmoinen riski joutua jatkoajalle, joten parempi etsiä pelikohteet erikoisvedoista.

Liverpoolilta ovat pois huippuvahti Alisson sekä Dejan Lovren. Maalissa aloittaa Adrian, varalla ovat nuoret Andy Lonergan ja Caoimhim Kelleher. Kaikki ovat varmasti ihan hyviä maalivahteja, mutta tuohan se väkisinkin epävarmuutta, kun ykkösvahti ei ole puikkojen välissä.

Mitäs sitä vedettäisiin? Allekirjoittanut ajatteli, että BTTS 1. puoliajalle noin neljän kertoimella voisi olla hyvä haku. Eli molemmat tekemään maalin ekalla puoliskolla. Sitähän ei koskaan tiedä, alkaako peli varovaisesti vai lähdetäänkö heti hyökkäämään pää märkänä, mutta moni asia viittaisi siihen, että maaleja tulee. Liverpoolin maali lienee hyvin todennäköinen, mutta Chelsean maali voi olla aika tiukassa 1. puoliajalla. Neljän kerroin on kuitenkin niin iso, että se kattaa riskin. Voisi tietysti ottaa varman päälle ja pelata 1. puoliaika yli 1.5 maalia kahdenpuolen kertoimella, siltä varalta, että Liverpool tekee yksin pari maalia. Myös maalintekijäveikkauksia voisi kokeilla. Lähinnä kai voisi kokeilla sitä, joka ampuu rankkarit. Jos Milner ei ole aloituksessa, Liverpoolin rankkarin ampuu luultavasti Salah, joten häntä voisi betsata ekan maalin tekijäksi.

Terveisin, allekirjoittanut

14

<50

Vastaukset

 • 1.. X.. tai.. 2.. Näin.. Taavetti.. tämän.. kohteen.. arpoi..

 • Chelski ilman Hazardia ja tärkeällä keskikentän ankkurilla, Kalu Kantella ainakin jonkinlainen pieni vamma, vaikka pelaakin. Pooli tämän todennäköisimmin voittaa. Kotikentällä olisi ihan pelattava kerroin, mutta neutraalilla kentällä vähän niin ja näin

 • Livescoressa lukee Pen. Tarkoittaako se penistä?

  • Ei, vaan penetraatiota.


  • penisvetti2 eli taavetti2 on kyseessä.


 • Aston Villa - Everton on melkoisen selvä tasapeli.

  • Lahen menestysbetsaaja on samaa mieltä. Everton laskee todella vähän maaleja, eikä se niitä paljoa teekään. Tasapelistä saa noin kolmen ja puolen kerrointa, joka riittää hyvin. Heitetään arvauksena, että Everton tekee yhden ja Villa 0-1.

   tiedättekyllä


  • 2-0 FT Olihan tuo pienimuotoinen yllätys, että Everton jäi ilman maalia. Mitenkäs huomenna? Pistääkö Pukki pallon Chelsean pömpeliin? Chelsean otteet ailahtelevat aika lailla. Toivottavasti vierailla on huomenna huono päivä.

   tiedättekyllä


  • Lumiukko ajatteli betsata tänään ainakin Brightonia (2,50). Brighton on napsinut yhden voiton ja yhden tasapelin, vaikka Brightonin viime vuoden maalitykki, Murray, ei ole saanut nussittua palloa verkkoon vielä kertaakaan.

   Schalke - Bayern Munchen
   Kaikki tietävät, että Bayern on laskutilassa ja suvantovaiheessa, eikä ole enää yhtä vahva kuin muutama vuosi sitten. Schalken viime kausi puolestaan meni täysin penkin alle, vaikka joukkue on vahva, mutta sitä edellisellä kaudella Schalke sijoittui Bundesliigassa toiseksi. Bayernin kausi alkoi heikolla esityksellä kotona Herthaa vastaan, joka päättyi 2-2 tasapeliin.
   Schalken suora voitto (10,00)
   Schalke +1 asian handicapped eli 1X-tuloksella veto voittaa, ja tasan yhden maalin tappiolla saa panoksen takaisin. (2,60)


  • Lumiukko2 kirjoitti:

   Lumiukko ajatteli betsata tänään ainakin Brightonia (2,50). Brighton on napsinut yhden voiton ja yhden tasapelin, vaikka Brightonin viime vuoden maalitykki, Murray, ei ole saanut nussittua palloa verkkoon vielä kertaakaan.

   Schalke - Bayern Munchen
   Kaikki tietävät, että Bayern on laskutilassa ja suvantovaiheessa, eikä ole enää yhtä vahva kuin muutama vuosi sitten. Schalken viime kausi puolestaan meni täysin penkin alle, vaikka joukkue on vahva, mutta sitä edellisellä kaudella Schalke sijoittui Bundesliigassa toiseksi. Bayernin kausi alkoi heikolla esityksellä kotona Herthaa vastaan, joka päättyi 2-2 tasapeliin.
   Schalken suora voitto (10,00)
   Schalke +1 asian handicapped eli 1X-tuloksella veto voittaa, ja tasan yhden maalin tappiolla saa panoksen takaisin. (2,60)

   Paderborn - Freiburg
   Paderborn tekee paluun Bundesliigaan kuuden vuoden tauon jälkeen, jonka aikana käytiin aina kaksi sarjaporrasta alempana. Tupa täynnä, kauden eka kotipeli ja karnivaalimeininki. Maaleja? Kyllä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   2-0 FT Olihan tuo pienimuotoinen yllätys, että Everton jäi ilman maalia. Mitenkäs huomenna? Pistääkö Pukki pallon Chelsean pömpeliin? Chelsean otteet ailahtelevat aika lailla. Toivottavasti vierailla on huomenna huono päivä.

   tiedättekyllä

   Olihan se yllätys, mutta pitää muistaa että Tottenhamillakin oli pitkään vaikeuksia saada maalia Villaa vastaan, vaikka lopussa maalihanat aukes.


 • Fulham - Nottingham 1 (1,70)

  Lumiukko ei juurikaan tykkää betsata noin pieniä kertoimia, mutta ilmat on tietenkin otettava pois et sillei hei! Fulham on tällä kaudella Championshipin voimakone, joka tulee voittamaan koko paskan. Esimerkiksi viime Fulhamin kotipelissä Millwall oli täysin vastaantulija vain 16% pallonhallinnalla. Millwall on kuitenkin voittanut ja pelannut tasan yhden nousijakandidaatin eli West Bromwichin kanssa.

  • Jep, odotin Millwallilta enemmän ja tänään joukkue kohtaa Middlesbroughin vieraissa mikä vaikuttaa aika varmalta ristiltä, mutta matsi voi päättyä oikeastaan ihan miten vaan. Kauden alku on usein inhottava. Fulhamkin vaikuttaa aivan liian varmalta ja siksi sekin voi päättyä tasuriin. Rohkea pelaa pitkävetoon tasuria poolin ja arsenalin kohdalla, sekä West Hamin voittamaan Watfordin. Charltonkin pelaa taas tasurin. Varma risti on myös Barnsleyn ja Lutonin kohtaaminen.

   Liverpool-Arsenal X
   Watford-West Ham 2
   Charlton-Brentford X
   Barnsley-Luton X
   Cardiff-Blackburn X

   Pistäkää nuo menemään niin saatte fyrkkaa!


  • Ei ole vielä tullut tällä kaudella betsailtua Ligue 1:stä, mutta kaipa tuota Metziä on pakko nykäistä Veikkauksen jättimäisellä kertoimella 4.20. Muualla kerroin on alle neljän, joten kerrankin Veikka tarjoaa huippukertsiä. Siinä pelissä myös BTTS sekä over ovat aika todennäköisiä, koska maalinteko onnistuu sekä Angersilta että Metziltä. BTTS kahden kertoimella on varmaan aika hyvä veto.

   tiedättekyllä


Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.