Yksityishenkilöiden tilisiirrot

Anonyymi

Kuinka paljon voi kerralla siirtää yksityishenkilöiden välillä rahaa jos ei ole mitään sukulaissuhdetta. Entäpä jos on tehty lainapaperi esim 20.000€.

6

<50

Vastaukset

 • Eiköhän se tilin saldo tule ekana vastaan. Kyllähän esimerkiksi yksityiset myyvät autoja toisilleen. Valmistaudu tarvittaessa kertomaan rahan siirron syy.

  • No tässä tapauksessa saldoa riittää.


 • Käyttöajan sisällä.

 • No ainakin miljoonan siirroissa pankkien välillä pitää vastaanottavaan pankkiin antaa selvitykset mistä rahat on tulleet, ennenkuin rahat on tilillä käytettävissä.

 • Mulla on tulona sosiaalietuus. Olen kaksi kertaa ollut saman pankin tilintarkastuksen kohteena. Tilillä oli viimeksi vajaa 10k rahaa. Ekan kerran säästin työmarkkinatuella vuodessa 1800e ja pyysin pankilta säästämisen neuvoja jatkoon. Pankissa virkailija oli käynyt tilini läpi eikä ollut löytänyt mitään moitittavaa. Hän jopa sanoi, että moni on tyhmä. Toisella kertaa sain puhelun pankista - he halusivat tavata, sillä olin esimerkillinen asiakas. Asiasta ei sen kummempaa!

  Mutta niinkuin aiemmin tuossa jo vastatiin, niin tilisiirrot on oltava tilinsaldon rajoissa. Sen verran kuitenkin sanon, että siirtoa ei kannata tehdä välttääkseen jotain isoa taloudellista asiaa välttääkseen. Toinen aiemmin sanottu asia on tuo, että rahan vastaanottaja joutuu tekemään selvityksen rahan alkuperästä. Sama rahan alkuperästä koskee myös rahan antajaa!

 • Tilisiirtoja ei tarvitse selittää. Rahan alkuperän selvitys tulee siinä vaiheessa kun käteinen siirretään pankkiin.
  Torikauppiaana olen tuon ongelman kanssa viikottain. Asiakkaat maksavat pääasiassa käteisellä.

  Tämä linkki antaa särmää koko asialle.

  https://posti39.wixsite.com/pankki/palvelumme

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.