Nuorten em lippuhinnat

Anonyymi

Saa nähä moniko maksaa junnujudosta noita hintoja🤔

Useamman kerran ilman pääsymaksua käyneenä nää hinnat ainakin karkoittaa satunnaiset kävijät.

15

<50

Vastaukset

 • Törkeät hinnat, en tule lapseni kanssa katsomoon.

 • Olisi aika jo judonkin nousta oikeiden urheilulajien joukkoon. Sen pitää näkyä myös lippujen hinnoissa ja sitä kautta myös lajin arvostuksessa. "Judo on halpaa", "ilmaisin on päästävä katsomoon" jne. paskan jauhajat ja pers aukiset olisi syytäkin jo häipyä lajin piiristä.

  • Olet juuri niitä ihmisiä jotka tämän lajin pilaavat. Ei moraalia, ei selkärankaa ja tavoitteena, että vaan rikkaiden kakarat harrastaa ja pääsee reissuihin, kun muilla ei ole rahaa. Piiri pieni pyörii...
   Lienee teidän piireissä tuo raha ainoa asia, millä oikeasti saa menestystä ja rispektiä. Teidän vuoksi lahjakkaimmat jäävät ulkopuolisiksi tai vaihtavat lajia...


 • Ei ehkä tuo hinta niinkään, mutta yksittäiselle päivälle ei ainakaan Lipussa ollut mahdollista ostaa lippua. Aika moni judon ulkopuolinen tulisi ehkä sitä omaa tuttuaan katsomaan, mutta 2-4 päivää judoa ei ole lajia ymmärtämättömälle ihan pieni istunto.

  • Tuon varmaan ehtii vielä muuttaa, Tikkurila? Jalat maahan. Eihän kukaan lajin ulkopuolelta tule katsomoon useammin kuin kerran.


 • Minä ainakin ostin pari lippua. Ihan kannatusmielessä.

 • Olin tulossa, mutta liian kalliit liput.

 • Kyllä tuon hinnan maksaa jos jokaisessa sarjassa on monta tuttua junnua keiden otteluja saa kannustaa.

 • Nyt kun saatiin jokaisen hevospitäjän tytöt mukaan, niin alkaa valitus lippujen hinnoista.
  Näin kulutan aikaa, ollessani pois tatamilta...

 • Aika säälittävää valitus lippujen hinnoista. Sellaisten kannattaakin pysyä kotona, jos ei raski pääsylippuja ostaa. Minusta lippujen hinnat ovat täysin kohdallaan ja olen yllättynyt, jos katsomo ei ole täynnä. Asun suhteellisen lähellä kisapaikkaa, joten kulkemiseen ja majoittumiseen ei mene rahaa. Ne jotka kauempaa tulevat, niin todennäköisesti matka ja majoitus kustantavat paljon enemmän kuin pääsyliput.

  Judo on jäänyt mielestäni jotenkin halpojen hintojen vangiksi. Toimintaa on vaikea kehittää kun ei ole rahaa ja rahaa ei taas uskalleta pyytää kun on totuttu äärimmäisen pieniin maksuihin. Muissa lajeissa maksut ovat huomattavasti korkeampia, mutta siitä huolimatta ne vetävät maksukykyisiä harrastajia lajien pariin. Esim. bjj:n maksut ovat aivan eri luokkaa ja silti bjj on Suomessa kasvava laji toisin kuin judo.

  • Onhan sitä sellaista paljon että on seuratasolla turhaa penninvenytystä. Ja kyllä se näkyy. Mutta eri lajien kustannuksista vaan että vaikka bjj-seuran vuosimaksu olis liki tuplat niin saattaa olla halvempaa kokonaisuutena. Bjj:ssa ei tarvi hakea kalliilla rahalla kisavastusta ja isoja sarjoja ulkomailta. Suomen kisojen aikuisten sarjoissa riittää nuorille vastustajia ja haastetta vuosiksi. Ja jos voittaa niin saa matkarahat ulkomaille. Voihan sitä bjj:ssakin matkustella mutta 1-2 halpaa omatoimireissua vuodessa on maksimi. Nuorten maajoukkueleirejä on myös tarjolla mutta ne on vapaaehtoisia ja halvempia. Ei leirit ole bjj;ssä niin tarpeen kuin judossa, koska monilla bjj-seuroilla on kotisalilla joka päivä paljon hyviä vastustajia. Kun laskee yhteen niin varmasti nuorelle maju tason kisaajalle bjj on halvempaa. Mutta ei se lajin kasvu siitä johdu vaan lajista itsestään.

   Mutta aiheeseen että judon EM-liput maksavat 30€ päivä. Eikös se ole aika vähän kansainvälisen tason urheilutapahtumasta ja hienoa judoa varmasti siellä. Sinne vaan katsomaan.


 • Nuo perustelut johtuu juuri tuosta sääsyelylinjasta, eli laji on näivettyny.
  Siksi pitää leireillä ja kiertää ulkomailla, jos haluaa enemmän kuin kolme vastusta.
  Jos haluamme noista uudelle tasolle on säästöhomma loputtava ja tapahtumille hintalappu.
  Tosin se kirpaisee, aluksi.

  • Tasokkaasta tapahtumasta on aivan normaalia maksaa. Aivan naurettavaa valittaa lippujen hinnoista. Halpaa on! Saisivat pyytää vaikka tuplahinnan eikä ainakaan meidän perheessä vaikuttaisi pätkääkään siihen mennääkö katsomaan vai ei. Ilman rahaa tämä maailma ei pyöri ja se on syytä judoväenkin tajuta.


  • Pitää varmaan keskittyä enemmän siihen tulevaan sukupolveen kuin niihin eläkeikäisiin katamiehiin eli omaan persiiseen, patsasteluun ja kabinettijuhliin...


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.