Tuksun uskovaisuus?

Anonyymi

Tuksun uskovaisuus näyttäytyy oudolla tavalla, lohduttaa syöpäsairasta ystäväänsä " sanoudu irti saatanasta niin parannut!!!!!".
Onko hän varma että tuo ystävänsä tukeutuu saatanaan ja on sen takia sairas?
On siinä mulla kanssa oikein tosi ystävän perikuva ja uskovaisen.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sen sanon, että kyllä on hävytön ja törkeä ihminen kun menee sairaan ihmisen instaan tuollaista kirjoittamaan.
      Tuo Janita-parka on saanut itselleen pahimman mahdollisen sairauden, ja hienosti hän yrittää sitä vastaan taistella, ja kertoa muille miltä hoidot ja oma oleminen yleensä tuntuu, niin tämä turhajulkkis kehtaakin kirjoittaa sellaista.
      Tuksu voisi vetäytyä jonnekin korpeen asumaan ja nettiyhteydet otettava ikuisesti pois.

      • Anonyymi

        Tuksu on nykyään mielenterveyspotilas, siksi kirjoittaa mitä sattuu. Ei kukaan normaali ihminen tuollaista kirjoita.


    • Anonyymi

      Parin tyypin pitäisi lopettaa tuhansien vuosien kuurupiilo. Nyt lärvit esiin reilusti, saatana&jumala.

    • Anonyymi

      Tuksu jakaa taiteiden yössä jäädytettyä leipää, netissä lähikuvat naamasta ja käsistä, kädet aivan törkeän likaiset, kynsinauhojen alla ihan selvää pashaa, voin vain kuvitella että mitä on raatelukynsien alla.

      Ottaisitko ruokaa tuon pashanäpin käsistä? Vielä kun tietää mitä se niillä venyttelee eikä tasan harrasta käsienpesua.

      • Anonyymi

        Tai tekorusketusaine pinttynyt kuiviin kynsinauhoihin.


    • Anonyymi

      Mikä tätä samaa kirjottajaa vaivaa. Pitää ehdointahdoin mustamaalata tätä Johannaa. Hanki oma elämä ja elä sitä. Älä kirjottele monia s......a mielipiteitäsi tälle ja monille muille palstoille. Huom. minä olen ihan vieras, joka ihmettelee näitä kirjoituksia.

      • Anonyymi

        Totuuksien kertominen ei ole mitään mustamaalausta.


      • Anonyymi

        No, miksi itse olet tällä palstalla, eikö sinullakaan ole omaa elämää?


    • Anonyymi

      Siellä se pienessä hutikassa muka jakelee trakujansa karvareunaisessa hupputakissaan kesällä ja ottaa pimeitä kuvia uudella kamerallaan. Että on noloa. Lisäksi julkaissut vielä nolomman kuvan hampaistaan ja pari videota lähtötouhuistaan.

      • Anonyymi

        Sellaisia ne pulimuijat ovat. Oliko hampaat vielä tallella?


      • Anonyymi

        Todellisuudessa pahanhajuinen muija joka ei juuri koskaan peseydy (rusketus säilyy) siis käy suihkussa tai pese käsiään (näkisittepä 🤢) tai hiuksiaan (koska tekohiukset). Ei pese niitä likaisia hieltä haisevia vaatteitaan koska ei jaksa eikä osaa. Säästää niitä kulkemalla kotonaan ja kavereiden luona alasti 😰😰 Siksi esittelee niitä loputtomia vaateostoksiaan, koska puhdas vaate = uusi. Ja ne lakanat 🤢🤢. Huulet siinä paksussa mähläisessä huulipunassa maiskuttelee ja mässyttää ylimielinen ilme naamallaan ja silmissä kiiluu viha. Niin kuin ajattelisi että miksi mun pitää puhua tälle tavikselle kun mä oon kuitenkin niiin hiano ja tasokas.


    • Anonyymi

      Koska on seuraava revan esitys ?

    • Anonyymi

      Tuksun synttäreillä oli tarjolla raakaa pihviä, vieraat, ketkä uskalsivat, paistoivat pihvit itse. Paistinpannukin oli pesemättömänä. Koko keittiö, tai seinusta, mikä ajaa keittiön paikkaa oli likainen. Tarjolla oli kermatäytekakkua, muttei sitäkään juuri kukaan ottanut. Paikalla oli 7 henkilöä, joista osa lähti jo pian pois. Kahvin keitti ja tarjoili juhlavieras. Kahvipakettikin tuli vieraan mukana. Synttärisankari ei tehnyt elettäkään, kuin kuvasi itseään ja oli silminnähden haltioissaan saaduista, muutamasta lahjapaketista. Oli vaihtanut hameitaan ainakin kahdesti. Karkit kelpasivat. Juu, jos on kyseessä 5 vuotias synttärisankari, mutta kun on kyse 41 vuotiaasta, niin....Oikeesti, kyllähän tämä aika surulliseksi vetää ja miettiä pitää, miksi ei hae apua? Apua saisi varmasti. Kerroin tuon alkupään asian siksi, kun luin miten väänsi tositapahtumat aivan toisin, myöhemmin. Ja niille ketkä epäilevät uskon aitouttaa, niin kyllä hän varmaan tosissaan on uskoon tullut, mutta viettelykset vie, ensin pikkusormen, sitten koko käden. Hän kyllä uskoo, mutta usko on voimaton, ilman oikeaa Pyhää Henkeä!!! Kaikki me olemme syntisiä. Mutta normi ihminen osaa olla nöyrä ja hävetä. Ja valehteleminen on rumaa, jos valehtelee asioita, minkä toiset tietää menneen toisin, kuten nämä synttärit. Ei mulla muuta.

      • Anonyymi

        Voi sitä apua tarjota, vaikka kohde ei sitä hakisikaan. Miten yritit auttaa, kun huomasit, että tarvetta olisi ollut. Kai sentään jotain teit. Muutakin, kuin raportoit tänne suomi24:lle, että avun tarvetta ilmeni.


      • Anonyymi

        Kyllä sitä pulskaa tätiä on autettu, syötetty, juotettu ja rahoitettu ihan riittävästi. Nyt saa itse ottaa tekemisistään vastuuta, ensimmäistä kertaa elämässään.


    • Anonyymi

      "Miksi ei hae apua." No, saihan se sitä synttäreillekin. Ja elatus tulee pääasiallisesti "apurahoista".

      Info sinänsä luotettavantuntuinen. Tattis.

    • Anonyymi

      Kuinka paljon kristytty saa anteeksi?
      Johanna julkaissut instassaan uskovan naisen kuvan ja haukkuu tätä noidaksi ja ties miksi.
      Johanna osoitti jälleen luonteensa pahuuden.

      • Anonyymi

        En ymmärrä joidenkin uskovien paapomista tämän lyylin suhteen. Katsotaan vaan sormien läpi kaikki riehuminen. Rehellisyyttä on sanoa silloin kun väärin tekee. Sitä odotellessa kun hänessä alkaa hengellistä kasvua näkymään (jos ikinä alkaa) puolustakaa hänen uhreja. Jos hän hajoittaa seurakuntaa ja saa vain koko ajan ihmiset riitelemään, mistä se kertoo? Avatkaa hyvät ihmiset jo silmät, ettekö näe mistä on kyse!


    • Anonyymi

      Näen. Naisessa on riivaaja.

      • Anonyymi

        Niin on. Selvästi iisebelin henki.


    • Anonyymi

      Muistaako kukaan sitö kun Tuksu kertoi että oli ollut Juulian kanssa reissussa ja joutuivat demonien hökkäyksen kohteeksi ja sitten kääntyiät uskoon ?
      Tuksu selitti että nää demonit käski heitä tilaamaan pitsaa xD

      Aika erikoisia demoneita. Oisko käynyt niin että piti keksiä jotain "uskottavaa" kun dietti pääsi lipsumaan.
      Tai sitten Tuksut oli vetänyt reissullaan jotain muutakin kun siideriä

    • Anonyymi

      Tuksu oli viime yönä taas niin turvat kuin olla osaa. Ensin otti muokattuja kuvia ja videoita itsestään ja keskiyön jälkeen oltiinkin jo nakuna kameran edessä. Julkaisi kuvan, jossa poseeraa Brunon kanssa pilkulliset tissit pitkällä ja muutamassa muussa kuvassa ja videossa mukana joku sameasilmäinen vanha mies. kuinka monelle alaikäiselle tämmöiset kuvat on päätyneet, kuten vastikään se pikkukuva ja kuulema myös joku snapvideo missä joku mies ollut jyystämässä ja Tuksu kuvannut huohotuksiaan ja voihkintaansa.

    • Anonyymi

      HYMY ja SEISKA PLIIIS!!! Ei enää YHTÄÄN Tukiaisen haastattelua tai häntä koskevaa juttua. Muikkis on niin ällöttävä kaksinaamainen valehtelija, että pahaa tekee. Nuo vastikään olleet nuoleskelujutut olivat moraalittomia, jos Tukiainen puuhailee koko ajan tuollaista. Miksi ne tehtiin ja julkaistiin? Ja uskikset hurraa, kun pyhä Johanna jakaa.

      • Anonyymi

        Ei ole Tuksulla mitään annettavaa, samoja vanhoja asioita jauhaa päivästä toiseen. Videolla ei edes mitään sanottavaa, kunhan kuvaa itseään ja maiskuttelee siinä sivussa.


    • Anonyymi

      Tässä vuosien mittaan kun tutut on näyttäneet tämän rouvan somekirjoituksia on tullut kuva hyvin itsekeskeisestä ihmisestä. Joka halveksuu kaikkia ympärillään, siis ihan kaikkia ja pitää itseään muiden yläpuolella. Opettajia, taksikuskeja, lääkäreitä, sairaanhoitajia, tarjoilijoita, tieteentekijöitä, muusikoita, toimittajia, maanviljelijöitä, pikkukaupunkilaisia, maalaisia, hämäläišiä, lappilaisia, saamelaisia, lista on loputon.. Jos on menestynyt, on 100% myynyt sielunsa saatanalle. Omat vanhemmat ovat välillä psykopaatteja ja narsisteja hekin. Itse kuitenkaan ei anna muille ihmisille mitään, rakastaa vaan jaaritella itsestään. Säästäkää meidät tulevaisuudessa Johanna Mia Mari Tukiaisesta, hyvät kiltit toimittajat.

    • Anonyymi

      Suomen itserakkaan :Johanna Tukiainen on aivan uskomattoman naisellinen ja UPEA nainen, siis sisäisesti kuin ulkoisestikin! Hänen merkkimekkonsa on australialainen Zimmermann, pitkä kukallinen maxi mekko; jonka dekoltee alueen hän vielä korjauttaa. Haku päällä kaunottarella: lähettäkää hänelle kuvallisia treffipyyntöjä email: [email protected]. Samaan paikkaan myös keikkatarjoukset (nyt on pikkujoulukeikat myynnissä 2019)
      Just LOVELY single woman; you can send her email with your pics or send him PM in her FB site: Johanna Mia Tukiainen

    • Anonyymi

      Ämmä kuvittelee nyt olevansa Miss Universum. Maailmankaikkeuden kaunein nainen, se kaikkein upein ja naisellisin. Nuo lehtijututko sai aikaan sen että on nyt ihan sekaisin ja itserakkaus tapissaan. Äijät hurraa.

    • Anonyymi

      Millä puhelimella voi muokata kasvonpiirteitä myös videoissa, tai ainakin siltä vaikuttaa, että videonsa ovat käsiteltyjä. Erikoista puhua itsestään kolmannessa persoonassa: Kaunotar Johanna tekee sitä ja tätä ja on aivan uskomattoman upea ilmestys.

      • Anonyymi

        Snapchatissa on filtterit liikuvaan kuvaan.

        Löytyy muitakin sovelluksia, mutta Snäppiä tuo käyttää ahkerasti.


    • Anonyymi

      Kuka siellä Tunkeron kämpillä roikkuu lärvikuvaajana? Kuinka monta tunnistettavaa ihmistä on esiintynyt tänä vuonna Tunkeron kanssa yhteisissä kuvissa poisluettuna oman perheen jäsenet ja yleiset tilaisuudet?

    • Anonyymi

      Onko Loviisassa otetussa kuvassa , jossa monivuotiset ystävät, Johannan vieressä oleva mustaan pukeutunut henkilö mies vai nainen? Mutristaa huuliaan poseeraten kaikissa kuvissa.
      Ei kai Veijo sentään?

      • Anonyymi

        Hän on Emelia Andersson.
        Luopunut pitkistä vaaleista hiusjatkeistaan . Hänestä voi tuksu katsoa mallia miltä ne omat hiuksensa näyttävät luonnontilassa.


    • Anonyymi

      Molli-Olli? Saanut taas armon päästä qviinin hoviin. Huhutaan kurtturuusukuvan ottajaksi.

    • Anonyymi

      Lataamoon.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe