Kaupat nurin....

Anonyymi

jos eivät saa pitää pelikoneita, oli kyllä melkoinen uutinen. Tarkoittanee sitä että peliriippuvaiset eivät ainoastaan ylläpidä Veikkausta vaan koko muuta yhteiskuntaa.

5

<50

  Vastaukset

  • Mielelläänhän ne kaupat pelikoneista rahansa ottaa. Ei tarvitse edes tilata mitään tarvikkeita, joita muuten ihmiset ostaisivat ja työntekijöitäkin tarvitaan vähemmän kassalle ja hyllyjä täyttämään, mitä nyt antamaan pelaajalle lisää rahaa kassalta pelaajan tililtä, kun sitä näppärästi nykyisin saa kaupan kassalta välillä ulos menemättä eikä pankkiautomaatin nostorajoituksetkaan niitä koske. Useimpiin koneisiin jo kelpaa sekä setelit että kolikot, joten kolikon vaihtajatkin vähenevät. Vielä kun voisi viisatasen syöttää, niin riittäisi kerralla ehkä parin tunnin pelaamiseen.

  • Ensin pelataan mitä pankkikortilla voidaan ja perään sitten seteleitä. Kauppa kiittää.

  • Olihan sitä orjia ennenkin, jotka pitivät yhteiskunnan pyörimässä. Nyt sen tekevät peliorjat.

  • Nyt vaan kauppa kerrallaan testaamaan, täytyykö kauppa lopettaa, jos pelikoneita ei pelata. Kampanja pystyyn ettei tietyn kaupan pelejä pelata lainkaan vaan ostetaan niilläkin rahoilla kyseisestä kaupasta ruokaa ja muita tavaroita.

   Veikkaus nyt poistelee pelikoneita sairaaloista ja palvelutaloista, mikä sinällään on aivan oikein. Suurimmat tuotot kuitenkin tulevat kaupoista, joissa suurin osa peliongelmaisista pelaa. Kas kun pelikoneita ei laitettu kirkkoihin, jotta olisi saatu lisää kävijöitä ja samalla kirkko olisi saanut kolehtinsa osuutena pelikoneiden tuotosta kuten muutkin pelipaikan tarjoajat.

  • jos ei kauppa pysy pystyssä ilman pelikonetta, olisi syytä lopettaa moinen firma.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9040
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3831
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3592
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   56
   837
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   696